OPPSUMMERING AV 2011 - 2012

 GÅ TILBAKE TIL ÅPNINGSSIDE

FILEN I WORD FORMAT, FOR BEDRE UTSKRIFTSKONTROLL - KLIKK HER 

"DU SKAL IKKE TÅLE

SÅ INDERLIG VEL -

DEN URETT SOM IKKE

RAMMER DEG SELV!!!!"

..12 Oppsummering av 2011 UNDER ARBEID DEN 30.1.2012 83 sider
  Oppsummering 2012  sider

"HVA LEVER VI FOR, OM IKKE DET ER FOR Å GJØRE LIVET MINDRE VANSKELIG FOR HVERANDRE!?!?"

"DET ER TYPISK NORSK -

Å VÆRE GOD?!?!"

...Gro Harlem Brundtland!!!!

 

  GÅ ØVERST I DOKUMENTET UNDER ARBEID DEN 30.1.2012

  Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011                                    

1/

Året 2011 fortsatte på samme måte som året 2008 - året 2009 - året 2010 ble avsluttet med: EKSTREM AKTIVITET PÅ MIN HJEMMESIDE for å få sannheten frem slik at mine lesere kunne følge med den videre utviklingen i saken. Mine BØDLER gjør fremdeles alt i sin DESPERASJON - for å påvirke meg - FOR AT JEG SKULLE KOMPROMISSE MED SANNHETEN OG DOKUMENTERBAR FAKTA. OG HINDRE AT DE SKYLDIGE BLIR STRAFFET FOR SINE UMENNESKELIG, MAKABRE, GRUSOMME HANDLINGER – VED Å TVINGE MEG PÅ GATEN, VED Å FRARØVE MEG: Husleien, Kommunale utgifter, Bostøtten og Bil lånet – NEKTE MEG MATPENGER og PLYNDRE MEG FOR INNBU - samlet kr 6 700,- pr. mnd.

SITAT FRA FMH V. DEN 20.11.2008 side 43/50

DET SOM ER FAKTA:


1) MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE BLIR MER OG MER DESPERATE OVER AT INGENTING HJELPER - UANSETT HVA SLAGS FAENSKAP DE PRESTERER MOT MEG!!!!
2) Det er en jevn strøm av SANNHETEN som har kommet på løpende bånd på min Hjemmeside. Det er GARANTERT at ingen av de SKYLDIGE er BEGEISTRET FOR DET!!!! Samtidig er det kontinuerlige angrep på PC-en!!!!

3) Bilen ødelegges og gjøres til en DRAPSMASKIN!!!!
4) Min helse ødelegges!!!!

5) Jeg viser ikke den minste tegn til å ville kompromisse med sannheten og dokumenterbar fakta – for å redde skinnet for de SKYLDIGE!!!! Slik Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen oppfordret meg allerede den 19.12.1997!!!!
6) Jeg er villig til å dø av sult enn å la bilen (SOM ER KRONBEVISE FOR AT - DET JEG SIER ER SANT OG DE ANSVARLIGE MYNDIGHETER LJUGER SOM FANDEN SELV), - BLI KONDEMNERT, VRAKET AV EN ELLER ANNEN GRUNN!!!

Jeg er forberedt og tar konsekvensen av ALLE EVENTUALITETER som måtte komme på grunn av at SANNHETEN ER PRESENTERT PÅ MIN HJEMMESIDE!!!!

HVA ER MITT HØYESTE ØNSKE HER I LIVET???? JO!

1) FOR Å HA MITT NORSKE STATSBORGERSKAP UBESKÅRET!!!!

2) FOR Å KUNNE KJØRE EN NORMALT FUNGERENDE BIL!!!! Osv.


SITAT SLUTT

Jeg må faktisk gi en ny karakteristikk til mine BØDLER! Disse kvakksalverne er

BÅDE MENNESKE OG BIL MORDERE!!!!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

2/

Takket være ESPERN TRENING SENTERETS allsidige treningstilbud) klarer jeg den daglige fysiske belastningen og er også mentalt i stand til å håndtere min hjemmeside – slik at SANNHETEN I MIN SKITNE SAK KOMMER OPP PÅ INTERNET!!!!

HVIS DENNE UTVIKLINGEN MED MIN HELSE, ØKONOMI OG BILEN SKAL FORTSETTE, DA VET JEG IKKE HVOR LENGE JEG VIL VÆRE I STAND TIL Å KUNNE OPPGRADERE MIN HJEMMESIDE MED ENDA FLERE SANNHETER I MIN SKITNE SAK.

SITAT FRA FMH IV. DEN 21.9.2007

"JEG VIL BEMERKE AT: Jeg er ikke en person som løper fra ansvar - TVERT IMOT. Men bilens tekniske tilstand er katastrofalt og før eller senere kommer jeg også til å gjøre feil, da jeg ikke klarer å kompensere bilens tekniske mangler, som bilen ble påført med vilje av bilkyndige mennesker på lovstridig grunnlag. Jeg kan gjerne koste 80 000,- - 90 000,- kroner PR. ÅR på bilen, men bilens tekniske tilstand forblir slik som mine BØDLER TILRETTELEGGER FOR MEG.

HVIS DET SKULLE SKJE EN ULYKKE OG TIL OG MED DØDSFALL - DA ER DET MINE BØDLER OG DERES HÅNDLANGERE SOM HAR
100 % ANSVAR FOR DET.

Jeg har i årtier måtte kompensere for de tekniske feilene på bilen - som bilen ble påført av bedre vitende folk med hensikt. Jeg håper inderlig at ingen uvedkommende vil bli rammet i så tilfelle. Om jeg selv dør, det har ingen betydning for meg, da jeg ikke har hatt et menneskeverdig liv å leve i TRE ÅRTIER og jeg har ingen hederlig løsning i sikte i det hele tatt!!!!

Jeg har eneste hensikt for å leve at: jeg skulle få sannheten i denne skitne saken på min hjemmeside i håp om - at før eller senere kommer en TORE SANDBERG (tidligere journalist og senere privat etterforsker) og graver fram sannheten i min skitne sak, som de ansvarlige personer og myndigheter så omhyggelig skjermer for offentligheten.

Skulle jeg dø i et slikt tilfelle (og eller kanskje drar jeg med meg i døden noen uskyldige også) da er det MIN TESTAMENTE (ETTERORD) MED ANGIVELSE AV DE SKYLDIGE SOM GJELDER 100 %. (disse befinner seg på slutten (nederst) i hver hovedfil (uten om MAIL I. og MAIL II.).

Der er det angitt folk fra: Statsministere, Statsråder, Stortingsrepresentanter, Stortingets Sivilombudsmann for forvaltningen, til tidligere Biskop Rosemarie Köhn, Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen og Ordfører Einar Busterud, osv. osv. osv."


SITAT SLUTT

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

3/

SITAT FRA OPS. 2007 DEN 7.2.2007 side 1-6/45

MERK SPESIELT! Fra og med 1.7.1995 er jeg blitt frarøvet kr 6 700,- (i 1995 kroneverdi) og på den måten ble jeg satt i ØKONOMISK SJAKK – MATT situasjon da jeg ikke bare ble tvunget på gaten, nektet matpenger og plundret for innbu, men jeg hadde heller ikke penger til LEGEEGENANDEL, BLODPRØVE EGENANDEL OG LEGEFORORDNEDE MEDISINER inkludert MAREVAN (HJERTEMEDISIN) som jeg skulle brukt i resten av mitt liv – og som jeg fikk ikke brukt f.o.m. 1998.

2004 HVILKEN ULEMPE/HINDRING FIKK JEG MED MEG FRA ÅRET?

I september 2003? hadde åpnet Espern Treningssenter på Hamar OG JEG BLE MED OGSÅ. Fram mot fellesferien i 2004 hadde jeg begynt å komme oppover i vekt og begynt å få muskulaturene på plass - enda engang, men det gikk ikke upåaktet hen hos mine bødler. Etter fellesferien fikk jeg (av forunderlig grunner) store pusteproblemer og det gikk så langt at legen skrev ut ASTMA medisin for meg.

Selve Astma problemene ble etter hvert borte og holdt seg borte i alle år siden, men et vesentlig problem meldte seg i kjølvannet av fanteriet. Jeg fikk store problemer både å trene BICEPS og TRICEPS og disse problemene har jeg fremdeles i 2008 og det ser ikke til å minskes engang.

HVILKEN ULEMPE/HINDRING FIKK JEG MED MEG FRA SYKEHUSET 2005?

SITAT FRA DEN 16.1.2007 FMH IV. Side 2/4
MERK! MERK! MERK! Angående DIARÉ-EN er at - jeg er tilbake i den situasjonen som jeg hadde ETTER AT JEG KOM UT FRA SYKEHUSET, den 21.2.2005. Dvs. Jeg må DEHYDRERE KROPPEN OG IKKE SPISE I DET HELE TATT for å ha noenlunde kontroll over magen. Med andre ord: For å kunne holde på magen må jeg hverken spise eller drikke.

MERK! MERK! MERK! Før jeg kom på Sykehuset den 6.1.2005, var jeg ikke plaget av DIARÉ-EN. Under Sykehusoppholdet ble jeg forklart at Antibiotika behandlingen gjør at jeg har diarè. MEN SKULLE IKKE DIARÉ-EN BLI BORTE NÆRMERE 2 ÅR ETTER AT JEG KOM UT FRA SYKEHUSET?????????? MEN, tidligere har jeg beskrevet på min hjemmeside at - jo flere sannheter jeg plumper ut på min hjemmeside og da jeg heller ikke er villig til å kompromisse med sannheten og dokumenterbar fakta, føler jeg umiddelbart negative virkninger både på kroppen/helse, lommeboken/økonomisk og på bilens funksjonsdyktighet!!!!!

SITAT SLUTT

HVILKEN ULEMPE/HINDRING FIKK JEG MED MEG FRA SYKEHUSET 2007?

SITAT FMH IV. Den 16.3.2007

RESULTATET AV SYKEHUSOPPHOLDET SÅ LANGT 2007:

Det ble konstatert at jeg har HJERNEHINNE BETENNELSE. Og det kureres vanligvis med Dobbelt antibiotika kur hver fjerde time i døgnet. (Merk! For to år siden var jeg også på Sykehuset i seks uker f.o.m. 6.1.2005 t.o.m. 21.2.2005 med BLODFORGIFTNING.) Hvordan kureres det? -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

4/

Jo, dobbelt Antibiotika kur hver fjerde time i døgnet. Og i begge tilfelle medfølger kontinuerlig DIARÉ. MERK! Jeg har enda slet med diareen fra to år siden da jeg igjen måtte begynne med en ny Antibiotika kur f.o.m. den 13.2.2007.

Da jeg etter hvert kom til meg selv og begynte å se over sakene mine kunne jeg konstatere at min Iriver MP3 spiller hadde forsvunnet, en av hanskene mine også hadde forsvunnet og resten får jeg senere greie på hva annet som hadde forsvunnet. MP3 spilleren er det som jeg vil savne mest, da jeg bruker den til å trene på TREDEMØLLE OG (SPINN NÅR JEG ER ALENE I SALEN). Jeg har spurt på Sykehuset om hva man kan gjøre i en slik situasjon, hvor kan man legge inn klage, men hittil kom ikke noe konkret på bordet.

VIKTIG:

1) Den 15.3.2007 ville jeg ut fra Sykehuset på eget ansvar, med de samme begrunnelsene som for to år siden. (Se: FMH II. 28.2.2005)

2) Den 16.3.2007 ble det tatt en avførings prøve av meg DA JEG TO ÅR ETTER AT JEG KOM UT FRA HAMAR SYKEHUS den 21.2.2005 hadde jeg kontinuerlig diaré helt fram til jeg ble kjørt til sykehuset igjen den 13.2.2007. Avføringsprøven skulle bli sendt til Ullevål sykehus, men to timer etter at prøven ble tatt (Prøven ble undersøkt på Hamar sykehus), ble jeg satt i karantene. Jeg får ikke bruke hverken toalett eller gå i spisesalen for å spise frokost, middag, kveldsmat osv.

3) Jeg behøver ikke nevne at jeg hadde spredd sannheten i min skitne sak også i spisesalen hvor folk himlet med øynene om hvordan kunne slike grusomheter forekomme i et land som er karakterisert av FN - som VERDENS BESTE LAND Å BO I osv.!!!! Nå får jeg ikke lenger spre sannheten i min sak.

SITAT SLUTT

SITAT: Fra FMH IV. den 3.4.2007

KONKLUSJON ETTER OPPHOLDET PÅ HAMAR SUKEHUS MELLOM 13.2.2007 - 26.3.2007.

En ting må mine lesere tenke nøye etter. At forrige gang den 6.1.2005 -21.2.2005 under min opphold på  Hamar sykehus var det først og fremst Sykepleierne som gikk inn for at jeg skulle ta kontakt med Hamar Sosialkontor. Og etter at jeg hadde avslått å ta kontakt - koblet avdelings legen Andersen seg inn i saken ved å komme til min sykeseng og han sa:

"DU HAR HATT EN ALVORLIG SYKDOM, ERGO HAR DET OPPSTÅTT EN NY SITUASJON I SAKEN"

Merk! Praksis på Sosialkontoret er følgende: "Hvis Sosialkontoret avslår en sak, da tar ikke Sosialkontoret saken opp til ny vurdering FØR EN NY SITUASJON OPPSTÅR I SAKEN" - og jeg svarte:

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

5/

NEI! Det har ikke oppstått noen ny situasjon i min sak i det hele tatt! Tvert imot. Jeg er her på sykehuset på grunn av at jeg fikk BLODFORGIFTNING. Og det fikk jeg på grunn av at jeg ikke brukte MAREVAN (blodfortynnende) medikament som jeg skulle brukt i resten av mitt liv.

Og hvorfor har jeg ikke brukt Marevan? Jo, fordi jeg ble frarøvet av Hamar Sosialkontor kr 6700,- pr. mnd som representerer kr 3400,- Husleie - kr 1800,- Bostøtte og kr 1600,- Bil lån. Av den grunn hadde jeg ikke penger til: Legeegenandel, blodprøveegenandel og legeforordnede medisiner, inkludert også Marevan.

Da jeg ikke hadde penger til å betale Legeegenandel, blodprøveegenandel og legeforordnede medisiner, inkludert også Marevan kunne jeg ikke følge opp kontinuerlige blodprøvekontroll og justering av medikamentering av Marevan. Dermed skrev ikke min behandlende lege Geir Nilsen ut Marevan til meg fra og med 1998!!!!!!!

DET ER DEN DIREKTE ÅRSAKEN TIL AT JEG FIKK BLODFORGIFTNING OG ENDTE HER PÅ SYKEHUSET!

Deretter gikk dr. Andersen uten kommentarer.

Denne gangen den 13.2.2007 - 26.3.2007 hadde Sykepleierne holdt en atskillig  lavere profil. Denne gangen var det hovedsaklig legene som engasjerte seg med å påvirke meg for å ta kontakt med sosialkontoret. Men, jeg henviste til mine Hjemmeside oppgraderinger på FMH II. den 28.2.2005 hvor saken er utbrodert i all sin GRUSOMHET - og det er stor likhet mellom den nåværende 13.2.2007 og den forrige sykehusopphold den 6.1.2005 - 21.2.2005.

HVORDAN HENGER DEN MORALSKE SITUASJONEN SAMMEN?

Jo. Jeg har beskrevet Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen på følgende måte på min hjemmeside: (Merk! Sigbjørn Johnsen har min hjemmeside adresse og leser min hjemmeside og ikke hadde funnet noen grunn til å erklære meg for INJURIERENDE INNHOLD PÅ MIN HJEMMESIDE!)

SITAT:

1) "Siden du hadde trædd i stillingen som Fylkesmann i Hedmark den 16.10.1997 hadde du gitt LY OG BESKYTTELSE FOR DE SKYLDIGE I DENNE SKITNE SAKEN.

2) I tillegg tillot du at samme ulovligheter fortsatte her (i min sak) etter at du trædde i stillingen som versert her før du trædde i stillingen.

3) Ytterligere hindrer du PERSONLIG at jeg får den Fri Retts Hjelpen som jeg har rett til å få og behov for å få - for å kunne trekke de skyldige til ansvar - DA FRI RETTS HJELPEN HØRER DIREKTE INN UNDER FYLKESMANNENS ANSVARS OG MYNDIGHETS OMRÅDE.

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

6/

4) Ytterligere negativ virkning har Fylkesmannens gjøren eller mangel på sådan i min sak FORDI: Hvis jeg hadde fått den Fri Retts Hjelpen som jeg har rett til å få, kunne vært min sak behandlet i det norske RETTSSYSTEMET, men etter som de SKYLDIGE dekker over hverandres ulovlige handlinger ville jeg med stor sannsynlighet fått avslag til og med i HØYESTERETT, MEN - selv om den norske HØYESTERETT er det høyeste rettslig organ her i landet, kunne jeg da fremdeles henvende meg til:

MENNESKERETTIGHETSDOMSTOLEN I STRASBOURG. MEN!!!!!!!!!!

Problemet er at: MENNESKERETTIGHETSDOMSTOLEN I STRASBOURG BEHANDLER BARE SAKER SOM ER BEHANDLET I DE RESPEKTIVE LANDENES RETTSSYSTEM OG ER TIL OG MED AVSLÅTT I HØYESTERETT!!!!!!!

AV DEN GRUNN ER JEG EN LEVENDE DØD MANN - EN DØDSDØMT MANN - UTEN Å HA GJORT NOE KRIMINELT ELLER UHEDERLIG!"

SITAT SLUTT

Denne MORALSKE beskrivelsen gjelder ikke bare Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen, men også Ordfører Einar Busterud, Tidligere Biskop Rosemarie Köhn, Tidligere Statsminister Kåre Willoch og haugevis av de offentlige personer og myndigheter som er berørt i saken.

MERK SPESIELT: Det er to leger som hadde tatt visitten på sykehuset i de siste to ukene. Jeg hadde flere anledninger til å gi informasjon om forhold som er relevant i saken: F. Eks. Da jeg for to år siden den 6.1.2005 kom på Hamar Sykehus hadde jeg hverken DIARÉ eller BLØDNING i endetarmen. Jeg kom først til hjerteovervåkingen og etter to, tre dager klaget jeg over at jeg hadde fått blod i avføringen. Dermed ble det tatt en AVFØRINGSPRØVE 2 - 3 dager etter ble jeg overført til MEDISIN 2 og etter tre dager klaget jeg igjen over at jeg hadde blod i avføringen. Da sa sykepleieren at vi tar en avføringsprøve.

Men da svarte jeg at: Jeg har klaget over det samme tre fire dager tidligere imens jeg lå på Hjerteovervåkingen og der ble det allerede tatt en avføringsprøve. Det er bare å hente resultatet av avføringsprøven. MEN, DET VISTE SEG AT DET FANTES INGEN AVFØRINGSPRØVE RESULTAT PÅ HJERTE -OVERVÅKINGEN! Dermed ble det tatt en ny avføringsprøve som var NEGATIV!!!! Og i resten av mitt sykehusopphold hadde jeg ikke noen klage på blødning. Imens var jeg på Hamar sykehus, ble det begrunnet med at jeg har DIARÉ på grunn av at jeg må ta dobbelt dose med ANTIBIOTIKA og det forårsaker at jeg har diaré.

MERK! Etter at jeg kom ut fra sykehuset den 21.2.2005 skulle diarè-en forsvunnet, MEN DIARÉ-EN EKSISTERTE 100 % ENDA TO ÅR ETTER AT JEG KOM UT FRA SYKEHUSET!!!!!!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

7/

HVORDAN GIKK DET MED BLØDNINGEN? Jo. Ved hver nye oppgradering av min Hjemmeside ble blødningen verre i hele to år. Jeg håper at noen av mine lesere husker dr/lege Øyvind Steinum forsvinnings nummer under mitt forrige opphold på Hamar sykehus mellom den 6.1.2005 og den 21.2.2005. Da undres man ikke over at de to legene som hadde visitten denne gangen i siste perioden av min 6 ukers opphold på Hamar sykehus også fant ut at det er best å holde seg unna denne saken, da jeg hadde rukket å fortelle flere graverende forhold i min sak til dem. Dermed dykket opp en lege som jeg aldri hadde sett tidligere og som hadde helt andre ting å fortelle MEG enn det som hadde blitt sagt før.

SITAT SLUTT

Denne gangen (2007) har jeg fått problemer langs ryggraden mellom øvre kant av skulderbladene. Det forårsaker BALANSEPROBLEMER og det jeg ikke nevnte før på min hjemmeside har jeg følgende problemer da jeg SPINNER: STÅENDE TEMPO, SITTENDE TEMPO og i tillegg får jeg 5-6 cm sidelengs utslag av hodet ved sittende tempo. Jeg kan fremdeles ikke trene BICEPS, TRICEPS OG MAGEMUSKULATUREN. I tillegg kommer problemene med mine KNÆR, etter at jeg hadde kommet ut fra Sykehuset.

HELSEPROBLEMER GENERELT OG ETTER SYKEHUSOPPHOLD FRA FØR:

2004 Pusteproblemer - Astma medisin X
2004 Kan ikke trene verken BICEPS eller TRICEPS X
2005 Hamar Sykehus, DIARÉ i to år X
2005 Hamar Sykehus BLØDNING i endetarmen i to år X
2007 Hamar Sykeh. Ryggrad mellom skulderbladenes øvre kant X
2007 Knærne, det er som om noen stikker kniv i knærne mine X
2007 Blodårene buler ut i unormal grad under knærne X
2007 Kan ikke trene skikkelig magemusklene X

SITAT SLUTT

Situasjonen i 2008 og 2009 er:

2009 Kan ikke trene verken BICEPS eller TRICEPS X
2009 Hamar Sykehus Ryggrad mellom skulderbladenes øvre kant X
2009 Knærne, det er som om noen stikker kniv i knærne mine X
2009 Blodårene buler ut i unormal grad under knærne X
2009 Kan ikke trene skikkelig magemusklene, biceps, triceps osv. X

Situasjonen i 2010 og 2011 er:

2004 - 11 Kan ikke trene - verken BICEPS, TRICEPS eller MAGEMUSKLENE

 X 

2007 - 11 Hamar Sykehus Ryggrad mellom skulderbladenes øvre kant

 X

2007 - 11 Knærne, det er som om noen stikker kniv i knærne mine

 X

2009 - 11 Blodårene buler ut i unormal grad under knærne

 X

2010 - 11 DUPUYTRENS KONTRUKTUR (problemene skal være livet ut!!!!)

 X

 

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

8/


SITAT FRA FMH VII. den 20.9.2010 side 8 - 10 av 19

Den 14.9.2010 hadde jeg vært på Elverum Sykehus hos Dr Fogel som skulle sjekke hendene mine angående DUPUYTRENS KONTRUKTUR.

SITAT FRA FMH VII. DEN 20.4.2010 side 25 av 50

Den 14.4..2010 kom jeg til Elverum Sykehus. Ja - det ble ikke gjort noe som helst. Etter en samtale med Dr. Vogel ble det klarlagt at det min behandlede lege mente - kunne ordnes ved å åpne ved finger roten og ferdig med det, men det jeg har av problemer er: DUPUYTRENS KONTRUKTUR. Og det opereres bare - hvis smertene er for store og eller hvis fingeren krøker sammen til de grader at den rett og slett utgjør en fysisk hindring!!!! Og selv om jeg hadde betalt kr. 295,- +++ ble det ikke gjort noe som helst.

MERK SPESIELT!

De aller fleste mennesker er DISPONERT FOR ENKELTE SYKDOMMER. Det er garantert slik med meg også. Men - selv om man er disponert for enkelte sykdommer er det ikke GARANTERT at vedkommende skal få det. Men under SPESIELLE/UGUNSTIGE forhold kan en sykdom slå til. Det er en ganske logisk konklusjon. Dermed er min tidligere KONKLUSJON:

SITAT fra side 24 overfor.

"KONKLUSJON: VEST-OPPLAND AUTO - HAUG BIL (BERTEL O. STEEN) OG MINE BØDLER OG-

DERES KVAKKSALVERE KAN BRODERLIG DELE ANSVARET MELLOM SEG!!!!"

SITAT SLUTT

Det er 100 % korrekt angående ansvarsfordeling av MINE LEDDPROBLEMER!!!!  Årsaken til det????

SANNHETEN SKAL FRAM!!!!

Den 14.4.2010 Kom jeg til Elverum Sykehus og betalt kr 295,- og den 14.9.2010 kom jeg igjen til Elverum Sykehus og betalt kr 307,-. Uten at det ble gjort noe som helst med problemene.

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

9/

HVA ER SITUASJON I DAG DEN 15.9.2010????

SITAT FRA FMH VII. DEN 20.4.2010 side 7 – 8 av 50

SPESIELT!!!! SPESIELT!!!! SPESIELT!!!! SPESIELT!!!! SPESIELT!!!! SPESIELT!!!!

Jeg vil berette om hva som er situasjonen nå:

1) BILENS TEKNISKE TILSTAND
2) DEN ØKONOMISKE TILSTAND
3) PC-ENS TILSTAND
4) MIN HELSETILSTAND
5) MINE STASBORGERRETTIGHETER


AD-1 BILENS TEKNISKE TILSTAND er like KATASTROFALT som tidligere. Riktignok ble den aller verste funksjonsfeilen rettet på i fjor, men det skal veldig mye til før jeg kan si at BILEN FUNGERER NORMALT!!!! MERK! Mine bødler har både ALARM KODE OG NØKKEL til min bil. De går ut ig inn i bilen etter eget forgodtbefinnende og kan selvfølgelig påvirke BILENS TEKNISKE TILSTAND ETTER BEHOV!!!! Se Hoved-filene OPPS. 2007/BILEN side 21/45 –32/45 OPPS. 2008 side 6/43 - 24/43 og senere opps.2009 (Senere vil jeg utbrodere mer i detalj hvis det blir anledning for meg.)

AD-2 DEN ØKONOMISKE TILSTAND
Jeg har TANGERT MIN LÅNE GRENSE VED ÅRSSKIFTET 2009 - 2010 og jeg kan bare håpe at ingen EKSTRAORDINÆRE økonomiske utgifter påløper før jeg kan samle meg igjen økonomisk!!!!

AD-3 PC-ENS TILSTAND
Jeg har beskrevet tidligere at PC-EN ANGRIPES KONTINUERLIG!!!! Det er forståelig at det er PLAGSOMT FOR DE SKYLDIGE AT SANNHETEN KONTINUERLIG PIPLER OPP PÅ MIN HJEMMESIDE!!!! Og da jeg KONTINUERLIG HOLDER VISUELL KONTROLL OVER PC-EN: PC-en er ALLTID med meg – til og med på TOALETTET!!!! Og av den grunn ikke kan mine bødler tukle direkte med PC-ens funksjoner. Og den siste utviklingen gikk så langt som å angripe PC-en via INTERNET OPPGRADERING+++!!!!

AD-4 MIN HELSE TILSTAND
MIN HELSETILSTAND HAR ALLTID GÅTT PARALLELT MED BILENS, ØKONOMIENS OG PC-ENS TILSTAND! Da jeg er nødt til å oppbevare både mat og drikke i bilen og MINE BØDLER HAR BÅDE ALARM KODE OG NØKKEL TIL MIN BIL – ANGRIPER DE MIN HELSE VED Å FORPESTE BÅDE MAT OG DRIKKE SOM JEG OPPBEVARER I BILEN!!!!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

10/

AD-5 MINE STASBORGERRETTIGHETER
Den korteste versjon lyder slik: SELV OM JEG HAR BARE NORSK STATSBORGERSKAP ER JEG FRARØVET BÅDE MINE NORSKE STATSBORGERRETTIGHETER OG MINE MENNESKERETTIGHETER UTEN DOM!!!!

SITAT SLUTT

 

SITAT FRA INNLEDNING side 1 - 8 av 10

 Jeg har forsøkt å nå fram på hederlig vis - så å si gjennom alle kanaler som finns, (Bare for å nevne noen):

HM Kong Olav V. - HM Kong Harald V. - HKH Dronning Sonja, - Statsminister Gro Harlem Brundtland - Kjell Magne Bondevik - Jens Stoltenberg - Kjell Magne Bondevik, forskjellige Statsråder - Stortingsrepresentanter, Stortingets Sivilombudsmann for forvaltningen, Riks avisene, Lokal avisene, advokat, jurister og hele den offentlige administrasjonen fra bunnen til toppen, for å kunne få en hederlig løsning på mine problemer, men jeg ble hindret på alle mine forsøk av folk, som ville få det meget ille, hvis sannheten og dokumenterbar fakta kom fram både til ansvarlige personer og myndigheter og eller offentligheten.

SITAT SLUTT

 

HIT!!!!

 

 

 

 

BILEN!!!!
 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

11/

BILEN 20.1.2011

DATO

MOTORSTOPP

 

20.12.10

0 ganger

Kald motor lugger sterkt og napper/varm motor napper

21.12.10

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

22.12.10

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

23.12.10

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

24.12.10

 0 ganger

Kald motor lugger VOLDSOMT sterkt og napper/varm motor napper

25.12.10

0 ganger

Kald motor lugger VOLDSOMT sterkt og napper/varm motor napper

26.12.10

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

27.12.10

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

28.12.10

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

29.12.10

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt/Alarm 5 ganger lyd og lys signal

30.12.10

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

31.12.10

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

1.1.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

2.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

3.1.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

4.1.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

5.1.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

6.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

7.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

8.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

9.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

10.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

11.1.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

12.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

13.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

14.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

15.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

16.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

17.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

18.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

19.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

20.1.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

12/

BILEN 20.2.2011

DATO

MOTORSTOPP

 

20.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

21.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

22.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

23.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

24.1.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

25.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

26.1.11

 0 ganger

Kald motor lugger VOLDSOMT sterkt og napper/varm motor napper

27.1.11

 0 ganger

Kald motor lugger VOLDSOMT sterkt og napper/varm motor napper

28.1.11

 0 ganger

Kald motor lugger VOLDSOMT sterkt og napper/varm motor napper

29.1.11

0 ganger

Kald motor lugger VOLDSOMT sterkt og napper/varm motor napper

30.1.11

 0 ganger

Kald motor lugger VOLDSOMT sterkt og napper/varm motor napper

31.1.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

1.2.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

2.2.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

3.2.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

4.2.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

5.2.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

6.2.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

7.2.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

8.2.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

9.2.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

10.2.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

11.2.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

12.2.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

13.2.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

14.2.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

15.2.11

0 ganger

Kald motor lugger VOLDSOMT sterkt og napper/varm motor napper

16.2.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

17.2.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

18.2.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

19.2.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

20.2.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

13/

BILEN 20.3.2011

DATO

MOTORSTOPP

 

20.2.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

21.2.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

22.2.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

23.2.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

24.2.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

25.2.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

26.2.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

27.2.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

28.2.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper
     
     
     

1.3.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

2.3.11

0 ganger

Kald motor lugger VOLDSOMT sterkt og napper/varm motor napper

3.3.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

4.3.11

 0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

5.3.11

 0 ganger

Kald motor lugger VOLDSOMT sterkt og napper/varm motor napper

6.3.11

0 ganger

Kald motor lugger VOLDSOMT sterkt og napper/varm motor napper

7.3.11

0 ganger

Kald motor lugger ekstra sterkt og napper/varm motor napper

8.3.11

0 ganger

Biltunet verksted kr 7 425,-

9.3.11

5 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT sterkt og napper/varm m. napper

10.3.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT sterkt og napper/varm m. napper

11.3.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT sterkt og napper/varm m. napper

12.3.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT sterkt og napper/varm m. napper

13.3.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT sterkt og napper/varm m. napper

14.3.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT sterkt og napper/varm m. napper

15.3.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT sterkt og napper/varm m. napper

16.3.11

2 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT sterkt og napper/varm m. napper

17.3.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT sterkt og napper/varm m. napper

18.3.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT sterkt og napper/varm m. napper

19.3.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT sterkt og napper/varm m. napper

20.3.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT sterkt og napper/varm m. napper

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

14/

BILEN 20.4.2011

DATO

MOTORSTOPP

 

20.3.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

21.3.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

22.3.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

23.3.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

24.3.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

25.3.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

26.3.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

27.3.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

28.3.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

29.3.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

30.3.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

31.3.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

1.4.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

2.4.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT  og napper/varm m. napper

3.4.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

4.4.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

5.4.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

6.4.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

7.4.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

8.4.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

9.4.11

9 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

10.4.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

11.4.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

12.4.11

0 ganger

Jeg var i Ski for å etterjustere ventilene Biltunet verksted

13.4.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

14.4.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

15.4.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

16.4.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

17.4.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

18.4.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

19.4.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

20.4.11

 1 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

15/

BILEN 20.5.2011

DATO

MOTORSTOPP

 

20.4.11

1 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

21.4.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

22.4.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

23.4.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

24.4.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

25.4.11

0 ganger

Alarm 5 ganger lyd og lys signal

26.4.11

 1 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

27.4.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

28.4.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

29.4.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT Alarm 5 ganger lyd og lys signal

30.4.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

 

 

 

1.5.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

2.5.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT Alarm 5 ganger lyd og lys signal

3.5.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

4.5.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

5.5.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

6.5.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

7.5.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

8.5.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

9.5.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

10.5.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

11.5.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

12.5.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

13.5.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

14.5.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

15.5.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

16.5.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

17.5.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

18.5.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

19.5.11

3 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

20.5.11

1 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

16/

BILEN 20.6.2011

DATO

MOTORSTOPP

 

20.5.11

1 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

21.5.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

22.5.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

23.5.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA             VAR PÅ VERKSTED

24.5.11

  ganger

VAR PÅ VERKSTED

25.5.11

 ganger

VAR PÅ VERKSTED

26.5.11

  ganger

VAR PÅ VERKSTED

27.5.11

  ganger

VAR PÅ VERKSTED

28.5.11

  ganger

VAR PÅ VERKSTED

29.5.11

  ganger

VAR PÅ VERKSTED

30.5.11

 0 ganger

 VAR PÅ VERKSTED kr 16 375,-

31.5.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

1.6.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

2.6.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

3.6.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

4.6.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

5.6.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

6.6.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

7.6.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

8.6.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

9.6.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

10.6.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

11.6.11

 0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

12.6.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

13.6.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

14.6.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

15.6.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

16.6.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

17.6.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

18.6.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

19.6.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

20.6.11

0 ganger

VAR PÅ VERKSTED kr 1 500,-

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

17/

BILEN 20.7.2011

DATO

MOTORSTOPP

 

20.6.11

0 ganger

VAR PÅ VERKSTED  kr 1 500,-

21.6.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT Alarm 5 ganger lyd og lys signal

22.6.11

0 ganger

Kald motor lugger sterkt og napper/varm m. napper

23.6.11

0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

24.6.11

 0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

25.6.11

0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

26.6.11

 0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

27.6.11

 0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

28.6.11

 0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

29.6.11

 0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

30.6.11

 0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

31.6.11

0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

1.7.11

 5 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

2.7.11

0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

3.7.11

 0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

4.7.11

 0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

5.7.11

 0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

6.7.11

0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

7.7.11

4 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

8.7.11

7 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

9.7.11

0 ganger

IKKE KJØRT

10.7.11

0 ganger

IKKE KJØRT

11.7.11

 0 ganger

IKKE KJØRT

12.7.11

0 ganger

IKKE KJØRT

13.7.11

0 ganger

IKKE KJØRT

14.7.11

0 ganger

IKKE KJØRT

15.7.11

0 ganger

IKKE KJØRT

16.7.11

0 ganger

IKKE KJØRT

17.7.11

0 ganger

IKKE KJØRT

18.7.11

0 ganger

IKKE KJØRT

19.7.11

0 ganger

IKKE KJØRT

20.7.11

0 ganger

IKKE KJØRT

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

18/

BILEN 20.8.2011

DATO

MOTORSTOPP

 

20.7.11

0 ganger

IKKE KJØRT

21.7.11

0 ganger

IKKE KJØRT Jeg fant bilen ulåst og alarmen slått av!!!!

22.7.11

0 ganger

IKKE KJØRT

23.7.11

15 ganger?

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

24.7.11

 12 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

25.7.11

8 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

26.7.11

 5 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

27.7.11

 5 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

28.7.11

 5 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

29.7.11

 15 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

30.7.11

 8 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

31.7.11

12 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

1.8.11

 7 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

2.8.11

12 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

3.8.11

 6 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

4.8.11

 7 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

5.8.11

 9 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

6.8.11

12 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

7.8.11

15 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

8.8.11

7 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

9.8.11

5 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

10.8.11

5 ganger

Kald motor lugger og napper Alarm 5 ganger lyd og lys signal

11.8.11

 2 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

12.8.11

6 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

13.8.11

3 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

14.8.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

15.8.11

5 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

16.8.11

3 ganger

VAR PÅ VERKSTED EU ktr. DBil ++++ kr. 14'+2'=16 000,-

17.8.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

18.8.11

4 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

19.8.11

3 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

20.8.11

4 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

19/

BILEN 20.9.2011

DATO

MOTORSTOPP

 

20.8.11

4 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

21.8.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

22.8.11

3 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

23.8.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

24.8.11

 3 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

25.8.11

4 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

26.8.11

 5 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

27.8.11

 5 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

28.8.11

 4 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

29.8.11

 3 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

30.8.11

 4 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

31.8.11

3 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

1.9.11

 4 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

2.9.11

4 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

3.9.11

 

IKKE KJØRT

4.9.11

 6 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

5.9.11

 5 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

6.9.11

5 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

7.9.11

7 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

8.9.11

5 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

9.9.11

3 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

10.9.11

5 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

11.9.11

 4 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

12.9.11

6 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

13.9.11

7 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

14.9.11

6 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

15.9.11

5 ganger

Kald motor lugger og napper Alarm 5 ganger lyd og lys signal

16.9.11

6 ganger

PÅ VERKSTED KR. 14 000,- varm m. napper

17.9.11

7 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

18.9.11

4 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

19.9.11

7 ganger

REST KR. 2 000,- Kald motor lugger og napper/varm m. napper

20.9.11

6 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

20/

BILEN 20.10.2011

DATO

MOTORSTOPP

 

20.9.11

6 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

21.9.11

5 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

22.9.11

5 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

23.9.11

4 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

24.9.11

 8 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

25.9.11

7 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

26.9.11

 6 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

27.9.11

 4 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

28.9.11

 0 ganger

PÅ VERKSTED 5 292,- Kald motor lugger og napper/varm m. napper

29.9.11

 0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

30.9.11

 0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

31.9.11

0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

1.10.11

 0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

2.10.11

0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

3.10.11

0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

4.10.11

 0 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

5.10.11

 1 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

6.10.11

1 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

7.10.11

1 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

8.10.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

9.10.11

1 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

10.10.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

11.10.11

 1 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

12.10.11

 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

13.10.11

 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

14.10.11

1 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

15.10.11

1 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

16.10.11

 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

17.10.11

 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

18.10.11

1 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

19.10.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

20.10.11

1 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

21/

BILEN 20.11.2011

DATO

MOTORSTOPP

 

20.10.11

1 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

21.10.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

22.10.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

23.10.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

24.10.11

 2 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

25.10.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

26.10.11

 2 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

27.10.11

 3 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

28.10.11

 3 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

29.10.11

 1 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

30.10.11

 2 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

31.10.11

3 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

1.11.11

 1 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

2.11.11

1 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

3.11.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

4.11.11

 1 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

5.11.11

  ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

6.11.11

 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

7.11.11

 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

8.11.11

 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

9.11.11

1 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

10.11.11

 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

11.11.11

 2 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

12.11.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

13.11.11

1 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

14.11.11

1 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

15.11.11

 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/ Starter+++ VERKSTED

16.11.11

 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/          VERKSTED

17.11.11

1 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/          VERKSTED  kr. 2000,-

18.11.11

1 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

19.11.11

 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

20.11.11

1 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

22/

BILEN 20.12.2011

DATO

MOTORSTOPP

 

20.11.11

ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

21.11.11

 ganger

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/          VERKSTED             kr 3500,-

22.11.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

23.11.11

3 ganger

Kald motor lugger og napper/ Alarm 5 ganger lyd og lys signal

24.11.11

5  ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

25.11.11

3 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

26.11.11

 1 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

27.11.11

 3 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

28.11.11

 2 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

29.11.11

  ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

30.11.11

 1 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

 

 

 

1.12.11

  ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

2.12.11

1 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

3.12.11

 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

4.12.11

 2 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

5.12.11

 2 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

6.12.11

1 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

7.12.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

8.12.11

1 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

9.12.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

10.12.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

11.12.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

12.12.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

13.12.11

3 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper VAR PÅ VERKSTED!!!!

14.12.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

15.12.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

16.12.11

3 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

17.12.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

18.12.11

3 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper Alarm 5 ganger lyd og lys signal

19.12.11

2 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

20.12.11

1 ganger

Kald motor lugger og napper/varm m. napper

 

SITAT FRA FMH IX. den 20.1.2012 side 6 – 67 av 68

HER HAR JEG SAMLET EN LITEN KNIPPE AV FAENSKAPENE MED MEG, BILEN OG MIN ØKONOMI!!!!

SITAT FRA FMH VIII. den 20.7.2011 side 18 - 20 av 31

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

23/

 

Den 14.3.2011 HVA ER DET SPESIELT VED MIN SISTE BILREPARASJON HOS BILTUNET VERKSTED I SKI???? JO!

Jeg har vært et TITALLS ganger hos BILTUNET VERKSTED, og alle de tidligere gangene hadde jeg ENTEN AVTALT NY TIME ALLEREDE IMENS JEG VAR HOS BILTUNET VERKSTED - ELLER JEG KJØRTE DIT FOR Å AVTALE NY TIME => det vil si jeg kjørte i underkant av av 400 kilometer for å avtale - NY TIME!!!! Da jeg kjørte den 8.3.2011 -> VAR DET FØRSTE GANG JEG FIKK NY TIME VIA SMS MELDING PÅ MOBILTELEFONEN!!!! TIL OG MED TO SMS MELDING -> den første - DA KNASTAKSELEN IKKE OM FRAM TIL DEN DATOEN SOM JEG AVTALTE HOS BILTUNET VERKSTED OG den andre SMS MELDING den 23.2.2011 kl. 18:25:04 DA KNASTAKSELEN KOM FRAM OG JEG FIKK NY TIME DEN 8.3.2011.

OG jeg behøver ikke å nevne AT MINE BØDLER FØLGER MED Argus øyne hva som foregår PÅ MIN MOBILTELEFON OGSÅ!!!! OG GJORDE DET TIL ET HELVETE FOR MEG Å BÅDE FØR OG ETTER DEN 8.3.2011!!!! Og det var ikke nok at – JEG MÅTTE UT MED kr. 7 425,- som er med størst sannsynlighet også påført skade!!!! Men de toppet det hele med Å FRARØVE MEG ENDA ENGANG KR 1 000,-!!!!

MINE BØDLER FORNEKTER SEG IKKE!!!!

Uansett hvor mye jeg betaler for å få satt bilen i NORMALT FUNGERENDE STAND!!!! BLIR BILEN UMIDDELBART PÅFØRT NYE SKADER - I TILLEGG TIL Å TUKLE MED BILENS KJØRE -EGENSKAPER, FREMKOMMELIGHET OSV. OSV. OSV. MERK! DETTE ER IKKE NOE NYTT -> DETTE HAR FOREGÅTT I -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

24/

ÅRTIER, OG MED ALLE MINE FEM BILER!!!! VW, FORD, AUSTIN MAXI, TOYOTA CORONA, MB!!!!

Jeg må faktisk gi en ny karakteristikk til mine BØDLER! Disse kvakksalverne er:

BÅDE MENNESKE OG BIL MORDERE!!!!

 

HVA ER MITT HØYESTE ØNSKE HER I LIVET???? JO!


1)
FOR Å HA MITT NORSKE STATSBORGERSKAP UBESKÅRET!!!!


2)
FOR Å KUNNE KJØRE EN NORMALT FUNGERENDE BIL!!!! Osv. Se: OPPS. 2009 Bilen side 19 - 63 av 122.

MON TRO - OM DET MÅ EN ELLER FLERE DØDSFALL
OG MATERIELLE SKADER TIL - FØR MINE BØDLER
OG DERES KVAKKSALVERE SER SEG FORNØYD I
DENNE SKITNE SAKEN????

SITAT SLUTT

Den 21.6.2011 Jeg hadde vært på SKI og tatt SERVICE på bilen den 20.6.2011. Da jeg skulle kjøre bilen ut fra verkstedet startet jeg motoren og jeg kan tenke meg at det STORE SMILET kom på min ansikt!!!! Motoren gikk JEVNT, nå ville ikke motoren hoppe ut av motorrommet!!!! Alle fire SYLINDERNE ARBEIDET JEVNT!!!!

MERK SPESIELT!!!! Dette skulle vært NORMALEN!!!! Og man skulle ikke ropt HURRA, når bilmekanikeren gjør jobben sin!!!! MEN!!!! -
HVOR LENGE FIKK ADAM VARE I PARADISET???? Dagen etter da jeg skulle kjøre til HAMAR BIBLIOTEK og startet motoren FIKK JEG SAMME UJEVN GANGE SOM FØR!!!!


Jeg har beskrevet på min Hjemmeside før – AT TEKNOLOGIEN HAR I DAG KOMMET SÅ LANGT AT DET ER BARE VILJEN OG ØKONOMIEN SOM KAN BEGRENSE HVA MAN KAN GJØRE!!!! Og kombineres disse tingene med ONDT VILJE? – DA FINNES INGEN BEGRENSNINGER!!!!

Den 22.6.2011 Jeg fikk ENDA ENGANG TIL ÅPNET BILEN IMENS BILEN VAR LÅST MED ALARMEN PÅ!!!! -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

25/

 

20.6.11

0 ganger

VAR PÅ VERKSTED  kr 1 500,-

21.6.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT Alarm 5 ganger lyd og lys signal

22.6.11

0 ganger

Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT og napper/varm m. napper

De av mine lesere som hadde fulgt med på min hjemmeside er fullstendig klar over hva dette betyr – når jeg blir varslet av ALARMEN Alarm 5 ganger lyd og lys signal AT bilen var åpnet (ulovlig!!!!) imens jeg var borte!!!!

SITAT SLUTT

 

SITAT FRA FMH VIII. den 20.7.2011 side 23 - 24 av 31

Morgenen den 24.6.2011 hadde jeg igjen sjekket "VANNSTANDEN I BAGASJEROMMET BAK HØYRE OG VENSTRE BAKHJUL" - på venstre side kom ikke vann, men etter å ha sjekket høyre siden - KOM EN SKIKKELIG STOR VANNMENGDE FRA HØYRE SIDEN AV BAGASJEROMMET!!!!". Det tok en stund før jeg tenkte på å få med på VIDEO - hvordan renner vannet fra bagasjerommet!!!!

MERK SPESIELT!!!! Da jeg hadde sjekket "VANNSTANDEN" søndag den 3.4.2011 i bagasjerommet - ETTER HELE VINTEREN!!!!
Var det ikke vann - hverken på den venstre eller på den HØYRE SIDEN AV BAGASJEROMMET!!!!

Selv om jeg ikke hadde tenkt på med det samme og var ikke forberedt til å ta VIDEOOPPTAK for å kunne vise mine lesere hvordan renner vannet fra bagasjerommet. Man kan se at en større mengde vann hadde rant ut før VIDEO OPPTAKET STARTET, VED Å SE PÅ ASFALTEN SOM HELLER TIL HØYRE NEDOVER!!!!

HVIS JEG FÅR BEHOLDE FUNKSJONALITETEN TIL MIN NYE FOTOGRAFIAPPARAT – SKAL JEG LEGGE UT OGSÅ OPPTAKET PÅ MIN HJEMMESIDE!!!!

SITAT SLUTT

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

26/

SITAT FRA FMH VIII. Den 20.4.2011 side 8 av 11

Søndag den 3.4.2011 hadde jeg tømt bagasjerommet på bilen. Til min store overraskelse VAR DET IKKE NOEN FUKTIGHET BAK HJULBRØNNENE i det hele tatt!!!! Legg merke til at - da jeg i fjor beskrev hvilken av bilfirmaene: VESTOPPLAND AUTO - OPPLAND, HAUG BIL - HAMAR, SNAP DRIVER - HAMAR, MICKELSSON KAROSSERI - STANGE, - SANDVOLD BILVERKSTED - STANGE, som hadde tilgang både til bilens nøkler og alarmkodene til bilens alarm, ble det plutselig slutt på FAENSKAPENE BAK BAKHJULSBØNNE I BAGASJEROMMET!!!!

SITAT SLUTT

SITAT FRA FMH VIII. den 20.9.2011 side 11 - 12 av 13

Den19.9.2011 Jeg har fått den 15.9.2011 IGJEN varsling: Alarm 5 ganger lyd og lys signal - om at BILEN VAR ÅPNET SELV OM BILEN VAR BÅDE LÅST OG ALARMEN PÅ!!!! => RESULTAT? JO!!!! BILEN DRAR STERKT TIL HØYRE OG STYRINGEN HAR CA. 30 GRADERS VINKEL DA JEG KJØRER RETT FRAM!!!! MERK! SAMME PROBLEMER BLE OGSÅ SKAPT NOEN MÅNEDER ETTER KJØPET AV BILEN I 1993!!!!

Den 20.9.2011 FORBANNET GJÆVLA MORDERE!!!! Den 16.8.2011 hadde jeg betalt kr 16 000,- på bilen!!!! Det inkludert blant annet: EU KONTROLL, KONTROLL OG GJENOPPRETTING AV ALLE FIRE HJULSTILLINGER!!!! FORDI!!!! DE TO NYE DEKKENE JEG HADDE KJØPT RUNDT ET HALVT Å SIDEN BLE SÅ Å SI SPIST OPP - PÅ GRUNN AV FEIL FORHJULS INNSTILLING++ PÅ BILEN!!!!

MERK SPESIELT!!!! EN MÅNED SIDEN BLE ORDNET DISSE FEILENE OGSÅ!!!! OG JEG HAR IKKE KJØRT SLIK AT JEG KUNNE HA FORÅRSAKET EN SLIK SKADE/FEIL PÅ -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

27/

BILEN!!!!  

RETTELSE!!!! Den 19.9.2011 skrev jeg at - BILEN DRAR STERKT TIL HØYRE OG STYRINGEN HAR CA. 30 GRADERS VINKEL DA JEG KJØRER RETT FRAM!!!! Samme kveld kjørte jeg lit over tretti kilometer hvor jeg også hadde lengre RETTE STREKNINGER hvor jeg kunne konstatere at - STYRINGEN IKKE BARE HAR 30 GRADERS VINKEL DA JEG KJØRER RETT FRAM - MEN 45 GRADER!!!!

MERK SPESIELT!!!! BILEN ER BLITT FORFERDELIG Å KJØRE!!!! OG DET SOM ER VERST AT - HOVEDSAKELIG HAMAR OG HEDMARKS BEFOLKNING+++ IGJEN BLE SATT I LIVSFARE!!!! PÅ GRUNN AV ALLE DE FAENSKAPENE SOM BILEN MIN BLE PÅFØRT PÅ LOVSTRIDIG GRUNNLAG!!!!

"OG JEG HAR DEN DYPESTE BEKLAGELSEN FOR – HVIS USKYLDIGE SKULLE OGSÅ MISTE LIVET I ET ULYKKE! OG JEG DØR MED GOD SAMVITTIGHET - DA JEG HADDE GJORT ALT SOM ER I MENNESKELIG MAKT OG VEL SÅ DET, FOR Å RETTE PÅ GALSKAPEN, MEN MIRAKLER KAN JEG DESSVERRE IKKE GJØRE!!!!"

SITAT SLUTT

 

SITAT FRA FMH VIII. den 20.10.2011 side 2 - 11 av 12

 

Den 20.9.2011 FORBANNET GJÆVLA MORDERE!!!! Den 16.8.2011 hadde jeg betalt kr 16 000,- på bilen!!!! Det inkludert blant annet: EU KONTROLL, KONTROLL OG GJENOPPRETTING AV ALLE FIRE HJULSTILLINGER!!!! FORDI!!!! DE TO NYE DEKKENE JEG HADDE KJØPT RUNDT ET HALVT Å SIDEN BLE SÅ Å SI - SPIST OPP - PÅ GRUNN AV FEIL FORHJULS INNSTILLING++ PÅ BILEN!!!!

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

28/

MERK SPESIELT!!!! EN MÅNED SIDEN BLE ORDNET DISSE FEILENE OGSÅ!!!! OG JEG HAR IKKE KJØRT SLIK AT JEG KUNNE HA FORÅRSAKET EN SLIK SKADE/FEIL PÅ BILEN!!!!  

RETTELSE!!!! Den 19.9.2011 skrev jeg at - BILEN DRAR STERKT TIL HØYRE OG STYRINGEN HAR CA. 30 GRADERS VINKEL DA JEG KJØRER RETT FRAM!!!! Samme kveld kjørte jeg lit over tretti kilometer hvor jeg også hadde lengre RETTE STREKNINGER hvor jeg kunne konstatere at - STYRINGEN IKKE BARE HAR 30 GRADERS VINKEL DA JEG KJØRER RETT FRAM - MEN 45 GRADER!!!!

MERK SPESIELT!!!! BILEN ER BLITT FORFERDELIG Å KJØRE!!!! OG DET SOM ER VERST AT - HOVEDSAKELIG HAMAR OG HEDMARKS BEFOLKNING+++ IGJEN BLE SATT I LIVSFARE!!!! PÅ GRUNN AV ALLE DE FAENSKAPENE SOM BILEN MIN BLE PÅFØRT PÅ LOVSTRIDIG GRUNNLAG!!!!

"OG JEG HAR DEN DYPESTE BEKLAGELSEN FOR – HVIS USKYLDIGE SKULLE OGSÅ MISTE LIVET I ET ULYKKE! OG JEG DØR MED GOD SAMVITTIGHET - DA JEG HADDE GJORT ALT SOM ER I MENNESKELIG MAKT OG VEL SÅ DET, FOR Å RETTE PÅ GALSKAPEN, MEN MIRAKLER KAN JEG DESSVERRE IKKE GJØRE!!!!"

Den 21.9.2011 MERK SPESIELT!!!! Hovedsakelig er det HAMAR OG HEDMARKS BEFOLKNING SOM ER DAGLIG UTSATT FOR LIVSFARE SÅ LENGE MIN BIL ER I BEVEGELSE!!!! Til og med MINE BØDLERS FAMILIE, VENNER, OG RESTEN -AV BEFOLKNINGEN!!!!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

29/

Den 21.9.2011 MERK SPESIELT!!!! NÅR FROSTEN KOMMER OG DET BLIR VIRKELIG GLATT – DA BLIR BILEN SÅ Å SI UREGJERLIG!!!!

Den 26.9.2011 MERK SPESIELT!!!! I de kr. 16 000,- som jeg hadde betalt på bilen den 16.8.2011 var også inkludert FIRE NYE DEKK!!!! De nye FAENSKAPENE med at bilen DRAR TIL HØYRE – betyr i praksis at MINE BØDLER VIL ØDELEGGE OGSÅ DE NYE DEKKENE - som jeg hadde nylig anskaffet meg!!!!

MERK SPESIELT!!!! Bilens kjøreegenskaper er ødelagt fra før!!!! Disse FAENSKAPENE som foregår nå - er bare en EKSTRA BONUS FRA MINE BØDLER TIL MEG!!!!

Den 27.9.2011 Kom jeg igjen til Ski – for å rette på GALSKAPEN!!!! MERK SPESIELT!!!! Jeg har enda ikke kommet økonomisk på rett kjøl – etter å ha betalt først kr 14 000,- da jeg ikke hadde nok penger. Og deretter betalt jeg de resterende kr. 2 000,-.

Samtidig hadde jeg høyeste måneds kostnader den 20.9.2o11 (på mange år!!!!) - på mat: kr. 2 926,50

BILREPARASJONSKOSTNADENE hadde til sammen kostet denne gangen kr. 5 292,-

Før jeg kom til Ski hadde jeg på min bankkonto kr. 6047,54 Etter å ha betalt bilreparasjonen har jeg igjen på min konto: kr. 755,54.-!!!!

SPESIELT!!!! SPESIELT!!!! SPESIELT!!!! SPESIELT!!!!

FAKTA: BILENS KJØREEGENSKAPER HAR VÆRT OG ER ØDELAGT I MANGE ÅR OG JEG FÅR IKKE REPARERT SKADENE FOR BETALING!!!!

FAKTA: Bilen dro STERKT TIL HØYRE!!!! Da styringen i bilen stå rett fram – da var venstre hjul også rett fram, men høyre hjul STAKK RETT UT TIL HØYRE!!!! Folk som hadde drevet med bil i mange år – forklart meg – at jeg var veldig heldig, at jeg slapp fra det med livet i behold!!!! Etter å ha kjørt fra Hamar til Ski med en slik bil!!!!

ÅRSAK???? Den SKÅLEN som endene i bilens fjær hviler i den var FULLSTENDIG RUSTET BORT!!!! Den var så morken at man kunne bøye den for hånd!!!!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

30/

OG HADDE SKÅLEN SVIKTET FULLSTENDIG IMENS JEG KJØRTE FRA HAMAR TIL SKI KUNNE FJÆREN KOMMET HELT LØS!!!! Og det er ikke NOEN SMÅTTERI AV KREFTER SOM DA VILLE BLITT LØSNET!!!!

Jeg vet om et tilfelle i Ungarn midt i 60 tallet - at TO DØDE VED ET SLIKT UHELL!!!!

SPESIELT!!!! SPESIELT!!!! SPESIELT!!!! SPESIELT!!!!

Det som man burde UNDRES OVER ER – AT BILEN HADDE VÆRT GJENNOM EU-KONTROLL ca. 1 måned siden!!!!

Og jeg har heller ikke merket noen uregelmessigheter ved bilen!!!!

Jeg har heller ikke kjørt feil eller skadet bilen på en måte som kunne forklare er slik skadeutvikling!!!!


MEN DET SOM ER FAKTA: ER AT BILEN BLE ÅPNET OGSÅ DEN 19.9.2011. Hva folk skal gjøre i min LÅSTE BIL MED ALARMEN PÅ???? DET KAN MAN JAMMEN UNDRES PÅ!!!!

Jeg har beskrevet på min Hjemmeside et UTALL GANGER – AT MINE BØDLER HAR BÅDE NØKLER OG ALARMKODEN TIL MIN BIL!!!! Disse folkene kunne ha gjort SKITTJOBBEN UTEN AT ALARMEN VARSLER MEG OM AT BILEN VAR ÅPNET I MITT FRAVÆR!!!! Men det er tydelig at de ønsker at jeg skulle vite at de hadde vært på farten!!!!

Men - kanskje foregår alt dette:

Den 20. juli 2011"....I KJÆRLIGHETENS - OG DEMOKRATIETS NAVN!?!?...."Den 13.9.2011

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

31/

Den 30.9.2011 Jeg kjørte tilbake etter bilreparasjonen den 27 -28 2011 fra Ski til Hamar. Styringen på bilen var riktig nok MYE TYNGRE enn den skulle vært normalt, men bilen dro hverken til høyre eller til venstre og i tillegg hadde ingen dødgang på bilens ratt!!!!

Den 30.9.2011 Jeg skisserer opp i grove trekk REPARASJONSKOSTNADENE I 2011. MERK!!! Man skulle tro at etter disse påkostnadene SKULLE BILEN FUNGERE NORMALT!!!!

25.1.2011                    kr. 200,-
8.3.2011                      kr. 7 425,-
20.3.2011 Veiavg.  kr. 2 840,-
18.4.2011 NAF        kr. 880,-
30.5.2011                    kr. 16 375,-
20.6.2011                    kr. 1 500,-
16.8.2011                     kr. 16 000,-
27. - 28.9.2011            kr. 5 292,-

SUM =                         kr. 39 167,-

Den 28.9.2011 ca. kl. 19.00 kom jeg fram til Hamar. Kvelden den 29.9.2011 kjørte jeg til Elverum og RATTEN hadde ca. 3 cm dødgang!!!! Jeg behøver ikke nevne at det kan gjøre en utmerket bilfører til en dårlig bilfører!!!!

Den 30.9.2011 Jeg skulle i dag skrive om at i siste ukene ikke hadde vært noen TULL MED MIN OPPGRADERING AV MIN HJEMMESIDE!!!! Men i dag kom de tidligere omtalte problemer TILBAKE med oppgraderingene av de aktuelle filene!!!! Jeg fikk oppgradert både WFMH VIII. - WORD,  EXCEL og INDEX,  men jeg fikk ikke oppgradert FRONT PAGE FMH VIII.

Den 6.10.2011 Jeg hadde ENDELIG greid å AVSLUTTE OPPSUMMERING AV 2010 - i oktober 2011!!!! MERK! Normalt skulle jeg avsluttet i løpet av februar, mars 2011!!!!

Den 7.10.2011 Det ser ut til at MINE BØDLER FORTSETTER SINE FAENSKAPER ANGÅENDE BILENS TEKNISKE TILSTAND!!!! Jeg har beskrevet et utall ganger på min Hjemmeside at UANSETT HVOR MYE JEG BETALER FOR Å FÅ RETTET PÅ BILENS PÅFØRTE FEILER – ØDELEGGES BILENS TEKNISKE TILSTAND UMIDDELBART -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

32/

ETTER REPARASJONEN!!!!

SITAT FRA FMH VIII. den 20.7.2011 side: 19 – 20 av 31

MINE BØDLER FORNEKTER SEG IKKE!!!!

Uansett hvor mye jeg betaler for å få satt bilen i NORMALT FUNGERENDE STAND!!!! BLIR BILEN UMIDDELBART PÅFØRT NYE SKADER - I TILLEGG TIL Å TUKLE MED BILENS KJØRE -EGENSKAPER, FREMKOMMELIGHET OSV. OSV. OSV. MERK! DETTE ER IKKE NOE NYTT -> DETTE HAR FOREGÅTT I ÅRTIER, OG MED ALLE MINE FEM BILER!!!! VW, FORD, AUSTIN MAXI, TOYOTA CORONA, MB!!!!

Jeg må faktisk gi en ny karakteristikk til mine BØDLER! Disse kvakksalverne er:

BÅDE MENNESKE OG BIL MORDERE!!!!


HVA ER MITT HØYESTE ØNSKE HER I LIVET????
JO!


1)
FOR Å HA MITT NORSKE STATSBORGERSKAP UBESKÅRET!!!!


2)
FOR Å KUNNE KJØRE EN NORMALT FUNGERENDE BIL!!!! Osv. Se: OPPS. 2009 Bilen side 19 - 63 av 122.

MON TRO - OM DET MÅ EN ELLER FLERE DØDSFALL
OG MATERIELLE SKADER TIL - FØR MINE BØDLER
OG DERES KVAKKSALVERE SER SEG FORNØYD I
DENNE SKITNE SAKEN????

SITAT SLUTT

Den 21.6.2011 Jeg hadde vært på SKI og tatt SERVICE på bilen den 20.6.2011. Da jeg skulle kjøre bilen ut fra verkstedet startet jeg motoren og jeg kan tenke meg at det STORE SMILET kom på min ansikt!!!! Motoren gikk JEVNT, nå ville ikke motoren hoppe ut av motorrommet!!!! Alle fire SYLINDERNE ARBEIDET JEVNT!!!!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

33/

MERK SPESIELT!!!! Dette skulle vært NORMALEN!!!! Og man skulle ikke ropt HURRA, når bilmekanikeren gjør jobben sin!!!! MEN!!!!

HVOR LENGE FIKK ADAM VARE I PARADISET???? Dagen etter da jeg skulle kjøre til HAMAR BIBLIOTEK og startet motoren FIKK JEG SAMME UJEVN GANGE SOM FØR!!!!
 

 

Jeg har beskrevet på min Hjemmeside før – AT TEKNOLOGIEN HAR I DAG KOMMET SÅ LANGT AT DET ER BARE VILJEN OG ØKONOMIEN SOM KAN BEGRENSE HVA MAN KAN GJØRE!!!! Og kombineres disse tingene med ONDT VILJE? – DA FINNES INGEN BEGRENSNINGER!!!!

Den 22.6.2011 Jeg fikk ENDA ENGANG TIL ÅPNET BILEN IMENS BILEN VAR LÅST MED ALARMEN PÅ!!!!

 21.6.11

 0 ganger

 Kald motor lugger EKSTRA EKSTRA VOLDSOMT Alarm 5 ganger lyd og lys signal

De av mine lesere som hadde fulgt med på min hjemmeside er fullstendig klar over hva dette betyr – når jeg blir varslet av ALARMEN Alarm 5 ganger lyd og lys signal AT bilen var åpnet (ulovlig!!!!) imens jeg var borte!!!!

Den 11.10.2011 Natten til den 11.10.2011 kl. 02.53 ble hamret løs på bilvinduet igjen. Etter å ha sett meg opp kunne jeg se to personer som gikk videre oppover veien bort fra Ankerskogens svømmehalls parkeringsplass. Jeg hadde fjernstyringen til Alarmen i hånden, men med hensyn til naboene og at de to personene var på vei bortover hadde jeg latt å slå manuelt Alarmen på!!!!

Den 13.10.2011 Fra og med den 12.10.2011 Jeg går på PENICILLINKUR – ikke på grunn av at jeg er forkjølet eller noe lignende. Jeg er så å si ALDRI forkjølet. Men jeg har og har hatt noen problemer med mine tenner og det er betennelse ved tannroten som må takles før man kan gå videre med arbeidet med tannen. -

Etter ”slaget” skal jeg gi detaljerte opplysninger om hvordan det hadde gått.
 

Den 11.10.2011 fikk jeg oppgitt fra NORTON INTERNET SECURITY DE SISTE 30 dg.

39 140 KJENTE TRUSLER

11 SPAMMELDINGER FUNNET

2 757 KJENTE ANGREP

12 164 KJENTE NETTFISKING 

46 948 KJENTE, GODKJENTE, ST..

BLOKKERTE E-POSTER

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

34/

Den 14.10.2011 Jeg ble nærmest SJOKKERT av et brev jeg hadde hentet på Posten i går. MERK! Det er egentlig NORMALEN som hadde truffet meg – VED EN FEILTAKELSE???? Se:

Mercedes - Benz

Istvan Jozsef Ladiszlaidesz                                             Bertel O. Steen Hedmark og Oppland AS, Hamar-
Postboks 407                                                                     Autorisert Mercedes-Benz forhandler
2303 HAMAR den 6.10.2011                                         Salg og Service


Tid for Periodisk Kjøretøykontroll (PKK) på Mercedes Benz med reg.nr. JC 65717

Du vet sikkert at alle biler eldre enn 4 år gjennomgå en obligatorisk kjøretøy -kontroll – også kalt EU-kontroll – hvert annet år. Da veidirektoratet har sluttet å sende ut påminnelser om EU kontroller ser vi en økning i antallet bileiere som glemmer denne. Vi har derfor valgt å sende deg en ekstra påminnelse om dette.

Din Mercedes-Benz med registreringsnummer JC 65717 må gjennom denne kontrollen innen utgangen av november.

Vi gjennomfører nå PKK på din bil for kun kr. 449,- (inklusive MVA) Tilbudet gjelder alle person og varebiler under 3 500 kg (normal pris for PKK er kr. 600,-.) Vi minner også om at det er du som bileier som er ansvarlig for at kontrollen blir gjennomført, og at bilen blir endelig godkjent!

Har du steinsprutskader i frontrute reparerer vi også dette samtidig. Denne reparasjon er gratis dersom du har kasko – eller delkasko forsikring. Må ruten
skiftes betaler du kun egenandel (se dine forsikringsvilkår).

Behov for service
Vi minner om at alle biler bør ha service og ettersyn minst en gang i året. Er det lenge siden din Mercedes-Benz har vært på service anbefaler vi deg å ta denne nå. Tar du service og EU kontrollen samtidig får du nå et meget fordelaktig tilbud på dette.

Alltid på hjul – Bertel O. Steens mobilitetsgaranti!
Mobilitetsgarantien gjelder når service og andre nødvendige reparasjoner er foretatt av oss – og helt frem til neste regulære tidspunkt for service.

Bestill time for EU-kontroll nå!
Det er du som bileier som er ansvarlig for at kontrollen blir gjennomført, og at bilen blir endelig godkjent senest ved utgangen av november. Vi anbefaler deg derfor å bestille time til kjøretøy kontroll for din Mercedes-Benz nå!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

35/

Bestille time til kjøretøykontroll for din Mercedes-Benz nå! Kontakt Ole Jacob Larsen på 62 59 88 00 eller e-post ojl@bos.no for reservasjon av tid for PKK eller service på din Mercedes-Benz.

Med vennlig hilsen                                   
Bertel O. Steen avd. Hamar


Roger Olafsen                                                                                  Bertel O. Steen Hedmark og Oppland AS, Hamar
Servicemarkedssjef                                                                        Gjerluvegen 3, 2303 HAMAR
                                                                                                           Tel: 62 59 88 00-

                                                                                                           Fax: 62 59 88 01
                                                                                                           www.mercedes-benz.no


MERK SPESIELT!!!! For ca. 11 – 12 år siden var det VERKSMESTEREN hos HAUG BIL senere overtatt av BERTEL o. STEEN, som hadde sagt til meg at heretter må jeg til et annet sted for å få reparert bilen!!!!
 

Den 15.10.2011 Samme dag den 13.10.2011 da jeg hentet brevet fra Bertel O. Steen ble det en VESENTLIG ENDRING PÅ BILENS BREMSER!!!! Bilens bremser opprinnelig - like etter kjøpet i november 1993 fungert UTMERKET!!!! Bilen var en DRØM å kjøre!!!! Hvordan fungert bremsene i 1993? Jo da jeg bremset kunne jeg kjenne at da jeg trykket gradvis inn bremsepedalen økte også gradvis bremseeffekten!!!! Jeg hadde full kontroll - jeg kunne presse bremsepedalen helt til grensen av å blokkere hjulene. Senere i mange år fungert bremsene ganske HARDE MED KORTE VEIER PÅ BREMSEPEDALEN!!!!

 

Hvilken endring ble på bremsene nå? JO! Jeg har nå omtrent samme LENGDE PÅ BREMSEPEDALEN - SOM I 1993, men BREMSEEFFEKTEN IKKE ØKES GRADVIS PÅ SAMME MÅTE SOM I 1993. DET VIRKER SOM OM JEG HAR FÅTT SAMME LENGDE TILBAKE MED EN DØDGANG I DEN BITEN HVOR BREMSEEFFEKTEN SKULLE ØKT GRADVIS!!!!

Selvfølgelig påvirker bilføreren i negativ retning at bilens kjøreegenskaper, bremsene osv. endres så drastisk på så kort tid - og disse endringene har foregått så å si hele tiden. Det vil si at - jeg hele tiden må tilpasse meg til NYE FAENSKAPER SOM MINE -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

36/

BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE PRESTERER - ÅRTIER ETTER ÅRTIER!!!!

SITAT SLUTT

SITAT FRA FMH VIII. den 20.11.2011 side 3 av 19

Den 22.10.2011 Jeg har beskrevet i forrige månedsoppgradering den VESENTLIGE ENDRINGEN AV BREMSENE PÅ BILEN!!!! Se sitat:


SITAT
FRA FMH VIII. den 20.10.2011 side 10 - 11 av 12

Den 15.10.2011 Samme dag den 13.10.2011 da jeg hentet brevet fra Bertel O. Steen ble det en VESENTLIG ENDRING PÅ BILENS BREMSER!!!! Bilens bremser opprinnelig - like etter kjøpet i november 1993 fungert UTMERKET!!!! Bilen var en DRØM å kjøre!!!! Hvordan fungert - bremsene i 1993? Jo da jeg bremset kunne jeg kjenne at da jeg trykket gradvis inn bremsepedalen økte også gradvis bremseeffekten!!!! Jeg hadde full kontroll - jeg kunne presse bremsepedalen helt til grensen av å blokkere hjulene. Senere i mange år fungert bremsene ganske HARDE MED KORTE VEIER PÅ BREMSEPEDALEN!!!!

 

Hvilken endring ble på bremsene nå? JO! Jeg har nå omtrent samme LENGDE PÅ BREMSEPEDALEN - SOM I 1993, men BREMSEEFFEKTEN IKKE ØKES GRADVIS PÅ SAMME MÅTE SOM I 1993. DET VIRKER SOM OM JEG HAR FÅTT SAMME LENGDE TILBAKE MED EN DØDGANG I DEN BITEN HVOR BREMSEEFFEKTEN SKULLE ØKT GRADVIS!!!!

Selvfølgelig påvirker bilføreren i negativ retning når bilens kjøreegenskaper, bremsene osv. endres så drastisk på så kort tid - og disse endringene har foregått så å si hele tiden. Det vil si at - jeg hele tiden må tilpasse meg til NYE FAENSKAPER SOM MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE PRESTERER - ÅRTIER ETTER ÅRTIER!!!!

SITAT SLUTT

 

MERK SPESIELT!!!! Foreløpig er både tørre veier og frostfritt, men NÅR DET BLIR VÅTE, GLATTE VEIER - DA MAN VIRKELIG HAR BRUK FOR NORMALT FUNGERENDE -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

37/

 

BREMSER - DA VIL DET BLI SÅ Å SI UMULIG Å HOLDE BILEN PÅ VEIEN OG Å HOLDE BÅDE ANDRE OG MEG SELV UTEN SKADE OG UTEN BONUSTAP PÅ BILFORSIKRINGEN!!!!

SITAT SLUTT 

Samtidig står for døren en TRE DAGERS DANSEARRANGEMENT I OSLO 4 - 6 november SOM JEG FRAM TIL 2000 VAR SELVSKREVEN TIL Å DELTA PÅ ALLE TRE DAGENE (TIL TROSS FOR AT JEG VAR UTELIGGER!!!!) -

 

 

Men - fra og med 2000 satte MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE ØKONOMISK KVELERTAK PÅ MEG OG SOM JEG FREMDELES BARER VIRKNINGENE AV!!!!

 

Dansearrangementene mellom 4 - 6 november ER DEN DIREKTE ÅRSAKEN TIL AT - JEG HAR HELVETES VONDT I HØYRE SIDEN AV HOFTEN VED HOFTESKÅLEN!!!! Det begrenser i høy grad både den daglige treningen og gjør meget smertefullt hvis jeg skulle danse!!!! Og de av mine lesere som hadde fulgt med en stund på min Hjemmeside er KLAR OVER AT ROCKEJULEBALLEN NÆRMER SEG OGSÅ I DESEMBER!!!! ERFARINGSMESSIG SKAPER MINE BØDLER ENDA MERE PROBLEMER FOR MEG, DA JEG PLEIER Å VÆRE MED!!!! Selv om jeg ikke er med på dansearrangementene i hele året - pleier jeg å ta med meg i alle fall ROCKEJULEBALLEN!!!!

 

Den 3.11.2011 Smertene ESKALERER videre både på hendene, knærne osv.

 

Den 4.11.2011 Etter at jeg oppgradert min Hjemmeside Den 3.11.2011 hadde jeg kjørt til Espern treningssenter. Jeg kjørte på Grønnegaten og da jeg nærmet til TRIANGELBYGNINGEN (Der Hamar Sosialkontor holdt til da de gjorde SKITTJOBBEN I MIN SKITNE SAK!) MERK! Tverrgaten ved triangelbygningen er ENVEISKJØRT!!!! – bare nedover til høyre. KJØRTE EN SVART AUDI STASJONSVOGN (A6?) oppover MOT KJØRERETNINGEN!!!! Og da vedkommende kom opp i krysset (TRODDE VEDKOMMENDE AT - DET VAR FORKJØRSRETT FOR DEN SOM KOMMER FRA HØYRE????) -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

38/

 

SKAR Audien ut på veien rett foran min bil.

Med den BREMSEN jeg hadde beskrevet overfor og den vonde HØYRE FOTEN SOM HÅNDTERER BÅDE GASSPEDAL OG BREMSE - GREIDE JEG VED Å BLOKKERE HJULENE - OG SÅ VIDT Å UNNGÅ KOLLISJONEN!!!! (MEN DET VAR NÆRE PÅ!!!!) Og i min FRUSTRASJON KLEMTE JEG PÅ BILENS HORN FOR Å GJØRE OPPMERKSOM BILFØREREN I AUDIEN DEN BRØLEREN VEDKOMMENDE HADDE PRESTERT!!!!

HVORDAN KOMMUNISERER MAN NÅR MAN KJØRER BIL???? Ja – man kan bruke HORN, LYS HORN, RETNINGSVISER OG HVORDAN MAN PLASSERER SEG I KJØREBANEN UNDER KJØRING osv.
 

Jeg kan tenke meg at – bilføreren i Audien var SJELEGLAD FOR Å SLIPPE: 30 000 – 40 000 kroner (skadene på begge biler) pluss BONUSTAP og for å gi uttrykk for sin ”glede” tydde vedkommende til en UTRADISJONELL MÅTE Å TAKKE FOR!!!!

Imens sakte gled køen videre mot krysset til gamle MIDTBYEN SKOLE. SENKET VEDKOMMENDE NED VINDUET PÅ FØRER DØREN OG VISTE FLERE GANGER FINGEREN FOR Å VÆRE HELT SIKKER PÅ AT JEG FIKK MED MEG DET OGSÅ!!!! Før vedkommende svingte til venstre (mot Sykehuset) og jeg fortsatte mot Postkontoret.

MERK! HADDE DET BLITT KOLLISJON - KUNNE SELVE POLITIET PIRKE PÅ VEDKOMMENDE, FOR Å HA KJØRT I ENVEISKJØRT GATE MOT KJØRERETNINGEN!!!! OG DERETTER Å HA KJØRT UT PÅ GATEN (I DEN TRO AT JEG HADDE VIKEPLIKT?) og Å HA FORÅRSAKET KOLLISJONEN!!!!
 

Den 4.11.2011 Jeg har tidligere ENDA ENGANG TIL BESKREVET AT INTERNET EXPLORER, WINDOWS MEDIA PLAYER OSV. er fullstendig UBRUKELIG!!!! Nå får jeg ikke engang se Dagsrevyen!!!!

 

Den 5.11.2011 FORBANNET GJÆVLA MORDERE!!!! Hittil hadde jeg bare smerter i høyre hoften – som begrenset mine -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

39/

 

BEVEGELSESMULIGHETER OG HADDE GJORT MEG UEGNET TIL Å DANSE!!!! Natten til den 5.11.2011 fikk jeg også store problemer ned å kunne ligge på høyre siden!!!! Årsaken til det finner man ved å se på mine bevegelsesmønster i siste 11 årene. Inntil 2000 var jeg så å si SELVSKREVEN PÅ TRE DAGERS DANSEARRANGEMENTENE I OSLO (TIL TROSS FOR AT JEG VAR UTELIGGER!!!!)

Etter 2000 ble det tatt ØKONOMISK STRUPETAK PÅ MEG og fram til 2011 har jeg vært i Oslo bare på noen av HOVEDFESTENE på lørdagskvelden, men første gang i år (2011) har jeg kommet til Oslo ca. april og kjøpte LØRDAGSBILLETT!!!! Det innbærer at jeg første gang på elleve år har jeg vært med fra kl. 12.00 på de fleste kursaktivitetene inkludert også hovedfesten!!!!

 


Med tanke på den TRE DAGERS DANSEARRANGEMENTET – begynte MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE FOR Å SKAPE PROBLEMER VED MIN HØYRE HOFTE en uke før OG FOR Å GARDERE SEG MOT ET LØRDAGSFLUKT IGJEN TIL OSLO – SÅ SØRGET DE FOR Å GJØRE HOFTEPROBLEMENE ENDA VERRE OG LØRDAGSMORGEN - I TILLEGG MELDTE SEG IGJEN HOSTE KULENE – til tross for at jeg så å si ALDRI HOSTER!!!!
 

SITAT FRA INDEX

NY Den 7.11.2011 Jeg har ved en tilfeldighet oppdaget at - SM (Statsministrenes) HOVEDFIL, HYPERKOBLINGEN FRA INDEX TIL SM OG FRA SM TILBAKE TIL INDEX GIKK FULLSTENDIG GALT!!!! (Det var veldig viktig da jeg henviser bl.a. på INDEX til SM angående Biskop Rosemarie Köhn og samtidig er funksjonene på filen helt bort i hampen?!?!) I tillegg sjekket jeg og justert noen av HYPERKOBLING -FUNKSJONENE AV HOVEDFILENE!!!! Nå skulle disse være i orden!!!!

 

SITAT SLUTT

 

Den 10.11.2011 fikk jeg oppgitt fra NORTON INTERNET SECURITY DE SISTE 30 dg.

39 200 KJENTE TRUSLER
34 SPAMMELDINGER FUNNET
2 806 KJENTE ANGREP
11 559 KJENTE NETTFISKING 
46 947 KJENTE, GODKJENTE, ST..
BLOKKERTE E-POSTER

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

40/

Den 12.11.11 MINE BØDLER FORNEKTER SEG IKKE!!!! MERK! Jeg hadde og har forferdelig travelt og jeg sliter både med TID, PLASS, ØKONOMI for å kunne følge UMIDDELBART OPP MINE BØDLERS FAENSKAPER MED BILEN!!!! Det er som å være tilbake i tid mot slutten av 1990 tallet. Da MINE BØDLER ET UTALL GANGER SØRGET FOR BÅDE Å:

SKRU UT (LITE GRANN) EN AV DE FIRE TENNPLUGGENE

 

DERETTER FORTSATTE DE MED Å ØDELEGGE ALLE TENN HETTENE OG TENN KABLENE

 

 

DERETTER IGJEN Å ØDELEGGE FORDELELOKKET++++++++++++!!!! MERK! Jeg var hos HAUG BIL (Mercedes - Peugeot) ET UTALL GANGER, men det ble ikke orden på FAENSKAPET!!!!

 

I dag har jeg MÅTTE AVSE TID TIL Å KUNNE SJEKKE HVA SOM ER ÅRSAKEN TIL DEN VOLDSOMME UJEVNE GANGE PÅ MOTOREN. Jeg fant feilen: På den fjerde sylinderen var tennpluggen SKRUDD UT!!!! CA. 1 - 1 1/2 OMDREINING. Og før det kunne jeg se med blått øye at BAKERST PÅ MOTOREN VAR DET SOTETE FUKTIGHET PÅ GRUNN AV AT STEMPELET I SYLINDER FIRE PRESSET UT BÅDE AVGASS OG DRIVSTOFF!!!!

 

MERK!!!! Det er en LIVSFARLIG LEK MINE BØDLER LA SEG UT PÅ DA - JEG KJØRER MOTOREN PÅ TOMGANG FOR Å FÅ VARME I BILEN FØR JEG STÅR - OPP OG VARMEAPPARATVIFTEN SUGER INN AVGASSEN SOM KOMMER UT FRA SYLINDER FIRE SOM LIGGER ATT PÅ TIL NÆRMEST TIL LUFTINNTAKET TIL VARMEAPPARATVIFTEN!!!!

 

Den 12.11.2011 Den siste oppgradering gikk SKEIS OGSÅ. Jeg fikk oppgradert BÅDE FRONT PAGE INDEX OG FMH VIII, men jeg fikk ikke oppgradert WORD WFMH VIII!!!!

Etter å ha åpnet FTP EXPLORER FIKK JEG IKKE ÅPNE MAPPEN TIL WORD FILENE!!!! Lommelykten sveipet i lang tid både til høyre og til venstre uten å finne noe som helst!!!!

Den 15.11.2011 Etter å ha kjørt til Maxi Storsenter og kjøpt brød++ hadde jeg kommet til bilen og tok fram verktøyet fra bagasjerommet til å sjekke -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

41/

 

SYLINDER nr. 2 eller 3. FORDI - da jeg ordnet med sylinder 4 for eksos og drivstoff lekkasje - sjekket jeg også de øvrige sylindrene ved å dra fra tennplugghetten enkeltvis fra tennpluggene (imens motoren var i gang) for å sjekke om det er feil hos noen av de øvrige sylindrene. Det viste seg at enten sylinder nr. 2 eller nr. 3 var også feil, men jeg hadde ikke tid der og da for å gjøre noe med det.

 

Da jeg skulle starte motoren fikk jeg ikke starte. Jeg hadde både strøm og starteren gikk på, men starteren SLÅ IKKE UT - det vil si STARTEREN DRO IKKE I GANG MOTOREN. Etter noen mislykkede forsøk ringte jeg til NAF. NAF kom etter en stund med to personer og de prøvde å slå starteren for å løsne, men det hjalp ikke.

 

Deretter sier NAF mannen til meg at vi må kjøre deg til en verksted. Da svarte jeg at det finnes ikke en verksted på Hamar område som jeg vil til. Men jeg vil til Ski. Da spurte NAF mannen hvorfor vil jeg til Ski - JO svarte jeg i Ski gjør man en HEDERLIG ARBEIDE!!!! Da fikk jeg svar om at da skulle jeg ringe til Ski og be dem hente meg. OK. svarte jeg men, Dere kunne gi meg starthjelp. Da snudde NAF mannen tok stålvaieren hektet den på min bil og dro meg i gang. Bilen startet så si med det samme og jeg måtte stanse heretter bare på en UNDERBAKKE - slik at jeg kunne trille bilen i gang uten hjelp!!!!

 

Ca. kl. 14.00 kom jeg fram til Ski og etter en del telefon+++ viste det seg at tidligs kunne bilen ordnes dagen etter den 16.11.2011????

 

HVILKEN ØKONOMISK SITUASJON BEFINNER JEG MEG I???? JO!

 

Jeg har FØRSTE GANG I MITT LIV SATT MIN HELSE FORAN BILEN. - Da jeg kom i gang med å få orden på mine tenner - det begynte med at jeg hadde en ROT FULLT TANN som fungert i over 30 år, men det var betennelse - ved roten av den rotfylte tannen. Av den grunn gikk jeg på PENICILLIN KUR for å bli kvitt betennelsen. Det begynte bra, jeg fikk først renset den rotfylte tannen for tidligere fyll og ble på ny fylt igjen. Men det viste seg at den rotfylte tannen måtte likevel trekkes ut!!!!

 

Planen gikk ut på å sette en bru fra den bakerste tannen til den rotfylte tannen og i tillegg slipe ned også tann foran den rotfylte tannen - slik at bruen skulle få ordentlig støtte. MEN - da den rotfylte tannen måtte trekkes ut - måtte forskyves dobbeltfeste for bruen foran enda en tann fremover. SELVFØLGELIG FORDYRER DET SUMMEN AV TANNREPARASJONEN når man bruker arbeid på en tann og som må likevel trekkes ut og i tillegg må slipe ned enda en tann for å erstatte den rotfylte tannen.

 

Jeg må si at det kom MEGET UBELEILIG og mine BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE ER 100 % KLAR OVER HVILKEN ØKONOMISK SITUASJON JEG BEFINNER MEG I!!!! HVORFOR???? JO!

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

42/

 

Jeg skrev Mail til CRESCO hvor jeg har en LÅNELIMIT på kr. 27 000,- og som jeg noen måneder siden fikk jeg tilbud:

 

SITAT FRA FMH VIII. den 20.4.2011 side 7 - 8 av 11

Den 5.4.2011 Jeg har tidligere beskrevet hvordan min økonomisk situasjon arter seg!!!! Jeg vil gjerne presentere TILLITEN TIL MEG HOS FOLK - SOM VIRKELIG KJENNER TIL MIN: HEDERLIGHET, PÅLITELIGHET, MORAL OSV. OSV. OSV.

 

SPESIELT!!!! SPESIELT!!!! SPESIELT!!!! SPESIELT!!!! SPESIELT!!!!

 

EN KORT BAKGRUNNSBESKRIVELSE: Først jeg kom i kontakt med CRESCO - da jeg skulle kjøpe en SKIKKELIG SENG etter min andre hjerteoperasjon i 1990. Sengen kostet rundt kr 8 000,- og jeg hadde ikke kontanter for å handle. I utgangspunktet fikk jeg en LIMIT PÅ 7 ELLER 8 000,- kroner. Limit-en på lånet ble først utvidet til ca. kr 14 000,- Og da jeg skulle kjøpe en BOOMBLASTER (BÆRBAR radio, cd, kassettspiller, SOM KOSTET kr 2 500,-) og som jeg brukte til trening i Ankerskogen svømmehalls treningsrom I BOMBEKJELLEREN - ble limiten forhøyet til kr 17 000,-!!!! Senere har jeg fått flere ganger tilbud om å forhøye LÅNE LIMIT med 10 000,- kroner - uten å ha tatt imot. Da jeg hadde 20 - 30 000,- kroners reparasjon på bilen - gikk jeg med på forhøye Limit-en til kr 27 000,- som jeg fremdeles har i dag.

 

Det siste tilbudet fra CRESCO GOLD til meg lyder på følgende bl.a.:

 

Gebyrfrie varekjøp
Inntil kr 100 000,- i kreditt
Reise og avbestillingsforsikring
Nødkort eller - kontanter innen 48 timer
Kan brukes i minibanker og betalingsterminaler over hele verden......++++!!!!

 

Jeg vil vedde hodet mitt på at de fleste av mine lesere ikke har greie på hvilken tillit CRESCO viser meg - da de tilbyr meg en kreditt på kr 100 000,-!!!!

 

SPESIELT!!!! SPESIELT!!!! SPESIELT!!!! SPESIELT!!!! SPESIELT!!!!

 

Jeg har vært UTELIGGER I 16 ÅR!!!! Bak mitt navn i -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

43/

 

FOLKEREGISTERET STÅR: HUSLØS!!!! Det som er SPESIELT VED Å STÅ I FOLKEREGISTERET SOM HUSLØS er:

 

AT JEG ER AUTOMATISK IKKE KREDITTVERDIG PERSON!!!!

 

HVA INNBÆRER DET???? Jo!!!! MAN KAN BARE HANDLE FOR KONTANTER!!!! Man har en mengde ULEMPER SOM: Jeg kan ikke kjøpe NOE på AVBETALING++++ Egentlig kunne jeg HELLER ikke hatt  MOBILTELEFON++++++++++++++++...........!!!!

MERK SPESIELT! Jeg har hatt nærmere 20 års kundeforhold hos - CRESCO!!!! Og - hvis ikke CRESCO var 100 % fornøyd med kundeforholdet - ville de GARANTERT, reagert annerledes!!!!

 

SITAT SLUTT

 

I Mail-en ca. den 8.11.2011 sendte jeg en forespørsel om jeg kunne få forhøyet min LÅNELIMIT med kr. 10 000,- hvis det skulle vise seg at - jeg ikke kunne klare utgiftene til TANN - REPARASJONEN PÅ EGENHÅND. Mail-en sendte jeg etter at den ROTFYLTE TANNEN MÅTTE LIKEVEL TREKKES UT OG YTTERLIGERE EN TANN MÅTTE SLIPES NED FOR Å ERSTATTE DEN ROTFYLTE TANNEN SOM MÅTTE TREKKES UT - SOM FORDYRET TANNREPARASJONEN MED MANGE TUSEN KRONER!!!!

 

SITAT FRA MIN MAIL JEG HADDE SENDT TIL CRESCO DEN 8.11.2011
 

Hei på Dere i Cresco.

Jeg har første gang på lenge hadde prioritert min helse som nr. 1 problem for meg. Da jeg for ca. to måneder siden kom i gang med en omfattende tannbehandling, vurdert jeg min økonomisk situasjon slik at jeg kunne klare kostnadene, men da måtte jeg komme helt oppå maksimums beløpet som jeg har til rådighet i dag: LIMIT kr. 27 000,-
Etter at tannbehandlingen kom i gang viste det seg at en av disse tann som skulle være med å bære belastningen på en BRU - måtte likevel trekkes etter å ha kostet mange tusen kroner. Selvfølgelig vil tapet på den tannen ytterligere fordyre tannbehandlingen, da det måtte enda en KRONE TIL og enda en tann måtte erstatte den tannen som måtte trekkes.
 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

44/

 

Jeg vil prøve å klare kostnadene på den NÅVÆRENDE LIMIT jeg har hos Dere på: kr. 27 000,- Men hvis det viser seg at jeg ikke kan klare på kr. 27 000,- vil jeg gjerne få forhøyet min limit med ca. kr 10 000,- for å dekke ekstra kostnadene.

1. Kan jeg få forhøyet min limit med kr. 10 000,-?
2. Hvor mye på forveien må jeg si i fra til Dere?
3. Kan Dere godkjenne det på forhånd - og når jeg har behov for ordne det - ordne via Mobiltelefon? (raskt?)

Jeg regner med at tannbehandlingen (betalingen) blir aktuelt innen en eller to uker.
Jeg vil gjerne høre fra Dere.

Med vennlig hilsen
Istvan Ladiszlaidesz
Postboks 407
2303 HAMAR
ist@istladis.com
Mob: 95113049
www.istladis.com


SITAT SLUTT

 

SITAT Svar Mail-en fra CRESCO DEN 8.11.2011

Vi takker for din henvendelse
 

For at vi skal kunne ta en vurdering av en eventuell forhøying trenger vi mer informasjon. Det beste er om du tar kontakt med oss på telefon 815 22 040, hvor du har informasjon om din inntekt tilgjengelig. Hvis vår nye vurdering tilsier at du kan få høyere kreditt kan du i ettertid ringe for forhøyelse i løpet av noen minutter.

Med vennlig hilsen
Kundeservice

 

SITAT SLUTT
 

Den 16.11.2011 Natten til den 16.11.2011 hadde jeg overnattet i bilen PÅPASSELIG NOK Å HA PARKERT BILEN PÅ NEDOVERBAKKE - SLIK AT JEG KUNNE TRILLE BILEN (MOTOREN) I GANG ETTER Å HA STÅTT OPP - OG FÅ VARME I BILEN/KROPPEN ETTER EN KALD NATT MED SKIKKELIGE KULDEGRADER!!!! Alt gikk etter planen inntil jeg skulle TRILLE BILEN (MOTOREN) I GANG.

 

Motoren hadde ikke reagert i det hele tatt og som følge ble bilen stående nederst i bakken uten at jeg fikk noe varme i kroppen i det hale tatt!!!!

 

Den 16.11.2011 Skulle bilen ble ferdig reparert. Ca. kl. 14.00 skulle jeg forberede med til betaling ved å sjekke pengene mine. Til min store overraskelse fant jeg ikke SEDDELBEHOLDEREN med 11 000,- kroner. Opprinnelig var det kr. 12 000,- der kr. 6 000,- i tusenkroners sedler og kr. 6 000,- i femhundrekroners seddel, men da jeg ikke hadde penger i min LOMMEBOK som jeg bruker daglig måtte jeg ta fram seddelbeholderen og tok ut kr. 1 000,- i to femhundrekroners seddel og betalte for bensin som jeg kjøpte for kr. 585,- for å komme til Ski til bilreparasjon.

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

45/

 

Etter å ha VRENGT UT MIN RYGGSEKK FEM SEKS GANGER den 16.11.2011 fant jeg fremdeles ikke SEDDELBEHOLDEREN!!!! I min fortvilelse ringte jeg fra Ski til Statoilstasjon få Furnes veien på Hamar og fikk snakke med en av ansattene som nettopp kommet på jobben, men vedkommende ikke hørt om de hadde funnet pengene.

 

Dagen etter den 17.11.2011 ringte jeg igjen til Statoilstasjon få Furnes veien på Hamar og fikk snakke med en av ansattene og forklart enda med UTFØRLIG hvordan situasjonen er og spurte om hvor lenge de oppbevarer VIDEOOPPTAKENE PÅ STATOILSTASJONEN. Jeg fikk svar I FEM DAGER. Da sa jeg at jeg ville se VIDEOOPPTAKENE SOM ER TATT DEN 15.11.2011 fra og med ca. 10.45 og utover. Jeg ba også om at DE IKKE SKULLE SLETTE VIDEOOPPTAKENE!!!! Jeg fikk svar om at PÅ GRUNN AV PERSONVERN KUNNE JEG IKKE SE VIDEOOPPTAKENE!!!! Jeg forklart at om jeg må - så skal jeg be Politiet om hjelp for å kunne se VIDEOOPPTAKENE -

fordi - tapene av de pengene har RUINERENDE VIRKNING FOR MEG!!!!

 

Deretter den 17.11.2011 ringte jeg til Hamar Politiet og forklart hvordan situasjonen artet seg. Jeg ble forklart at jeg må anmelde saken først og deretter kan Politiet hjelpe meg med for å kunne se på VIDEOOPPTAKENE!!!! Anmeldelsen kunne jeg også gjøre til Politiet i Ski. OG JEG GJORDE DET.

 

Etter å ha anmeldt saken på FOLLO POLITIKAMMER fikk jeg svar at jeg i løpet av en uke skal jeg få svar på min POSTADRESSE: Postboks 407, 2303 HAMAR, MEN JEG FORKLARTE DAMEN AT DET BLIR FOR SENT FOR MEG DA STATOIL STASJONEN SLETTER VIDEOOPPTAKENE ETTER FEM DAGER!!!!  DAMEN TOK EN KOPI AV ANMELDELSEN SOM JEG FIKK MED MEG OG SOM JEG KUNNE HENVENDE MEG MED TIL HAMAR POLITISTASJON NÅR JEG ER TILBAKE I HAMAR!!!!

 

Etter en GOD DEL PROBLEMER kunne jeg betale for reparasjonen med min CRESCO kort der jeg har enda noen penger. Og - jeg kom tilbake til Hamar - torsdag den 17.11.2011 ca. 19.30?

 

Da jeg var tilbake til Hamar den 17.11.2011 oppgradert jeg min Hjemmeside med min egen BREDBÅND.

 

Fredag den 18.11.2011 møtte jeg opp hos HAMAR POLITIET, der jeg ble henvist til KRIM avdelingen og forklart hendelsesforløpet i saken og fremla KOPIEN AV ANMELDELSEN FRA FOLLO POLITIKAMMER. Der fikk jeg greie på at JEG -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

46/

 

LIKEVEL IKKE KUNNE FÅ SE VIDEOOPPTAKENE, men en Politimann/kvinne? skulle gjøre det!!!!

 

NÅ KRYSSER JEG BÅDE FINGER OG TÆR I HÅP OM - AT PENGENE KOMMER TIL RETTE!!!!

SITAT SLUTT

 

SITAT FRA FMH VIII. den 20.12.2011 side 3 - 23 av 24

 

Den 20.11.2011 Etter treningen på Espern treningssenter kjørte jeg til en KAMERAT som hadde hjulpet meg med å få min FACEBOOK side redigert opp til en nivå som jeg ble meget fornøyd med. MERK! BILEN FUNGERT NORMALT DA JEG KJØRTE TIL KAMERATEN!!!! Jeg tror det var mellom 21.00 og 21.30 da jeg jeg hadde sagt TAKK og FARVEL. Jeg skulle kjøre først til Hedmark sparebank for å ta ut kr. 1 000,- da jeg måtte fulle bensin mandag morgen. Imens jeg kjørte fra kameraten LA JEG MERKE TIL FØRST AT: - VARSELLAMPENE TIL LADNING OG BREMSEN LYSTE PÅ DASHBORDET.

 

Samtidig fikk jeg ikke varme fra varmeapparatet i kupeen TIL TROSS FOR AT TEMPERATURMÅLEREN VAR ALLEREDE OPP PÅ DRIFTSTEMPERATUREN OVER 80 GRADER. ETTER CA. 1,5 - 2 KILOMETERS KJØRING NÆRMET TEMPERATURMÅLEREN FARETRUENDE DET RØDE FELTET.

 

MERK! Det kunne forårsake AT TOPPPAKNINGEN RYKER - OG DET VILLE KOSTE MANGE TUSEN KRONER FOR Å REPARERE BARE DET!!!!

 

Da jeg kom fram til Hedmark sparebank var temperaturmåleren helt i nærheten av det RØDE FELTET!!!! Etter å ha stanset bilen åpnet jeg MOTORPANSERET OG SKRUDDE OPP RADIATOR LOKKET!!!! Det skulle jeg ikke gjort. KOKENDE KJØLEVÆSKE EKSPLODERT I ANSIKTET PÅ MEG. MERK!!!! FORUNDERLIG VIS KOM IKKE VARME FRA VARMEANLEGGET I DET HELE TATT SELV OM VIFTEN HADDE FUNGERT NORMALT!!!!

 

Jeg forstår at FOLK I ANSVARLIGE STILLINGER - SOM HAR SKITNE HENDER I MIN SAK BLIR MER OG MER DESPERATE - DA JEG IKKE VISER DEN MINSTE TEGN TIL Å VILLE KOMPROMISSE MED SANNHETEN OG DOKUMENTERBAR FAKTA!!!! SLIK FYLKESMANNEN SIGBJØRN JOHNSEN OPPFORDRET MEG ALLEREDE DEN 19.12.1997!!!!

 

JEG VET IKKE HVORDAN DET VIL UTARTE SEG VIDERE - JEG SKAL OPPGRADERE MIN HJEMMESIDE NÅ MED DET SAMME KL 23.43 IMENS JEG VENTER PÅ Å BLI KJØRT TIL SKI IGJEN!!!!

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

47/

 

JEG SKAL GI LIVSTEGN VED ANLEDNING!!!!

 

Den 21.11.2011 Hjelpen kom fra Ski ved ca. kl. 03.00 og bilen ble kjørt til ski ved kl. 06.30. Jeg sov nesten ikke den natten. Høyre siden av ansiktet og høyre hånden svir ganske mye, men det ble noe bedre etter at jeg brukte BADEOLJE på det forbrente område.

 

Heldigvis fikk jeg bilen tilbake på dagen den 21.11.2011 og kunne kjøre fra Ski kl. 13.45

 

Den 23.11.2011 Etter å ha kommet tilbake til Hamar kom jeg til Espern treningssenter og tok en rask DUSJ for å vaske av meg RESTEN AV KJØLEVÆSKEN AV MIN KROPP!!!! HVORFOR? JO! HELE FORSIDEN AV MIN KROPP/KLÆR BLE VÅT – DA CA. TO LITER KJØLEVESKE I EN EKSPLOSJONSAKTIG UTBLÅSNING AV DAMP OG VÆSKE PÅ GODT OVER 100 VARMEGRADER DA KOKE TEMPERATUREN AV KJØLEVANNET UNDER TRYKK ØKER

LANGT OVER KOKEPUNKTET PÅ 100 VARMEGRADER!!!!

JEG BLE VÅT HELT INN TIL SKINNET. JEG MÅTTE SKIFTE TIL TØRT KLÆR I KULDEN, OG ETTER Å HA KLEDD AV MEG OG DA JEG HADDE TO HALVLITERS COLAFLASKE MED VANN I BILEN - VASKET MESTEPARTEN AV KJØLEVANNET AV MIN KROPP OG DERETTER TOK PÅ MEG TØRRE KLÆR. Inkludert BOBLE BOKSEN som er beregnet BARE TIL VINTERBRUK. Slik ventet jeg til ca. kl. 03.20? Det ble en ganske kald fornøyelse!!!! Bilen kom fram fra Ski for å bringe både bilen og meg til Ski!!!!

Etter å ha kommet tilbake fra Skiden 21.11.2011 kunne jeg komme til Tannlegen til avtalt tid: tirsdag den 22.11.2011 kl. 14.30 Nå skulle endelig komme mine tenner på på plass.

JEG SKAL HILSE OG SI AT DET BLE EN MARATON LØP BÅDE FOR MEG OG TIL TANNLEGEN. ÅRSAKEN TIL DET VAR AT: DEN ROTFYLTE TANN SOM I UTGANGSPUNKTET SKULLE VÆRE MEG Å BÆRE BRUEN MÅTTE LIKEVEL TREKKES UT!!!! MEN DA DEN BLE TRUKKET UT OG SÅRET BLE LEGET VISTE DET SEG AT DELER AV ROTEN STAKK OPP AV TANNKJØTTET OG HINDRET BRUEN FOR Å KUNNE KOMME RIKTIG PÅ PLASS!!!!

ETTER Å HA KOMMET SÅ LANGT AT ROTEN BLE HELT LØS, - MEN LIKEVEL VAR DET IKKE MULIG TIL Å TREKKE DEN UT!!!! MERK! TANNLEGEN ARBEIDET SOM EN HELT!!!! OG FLERE GANGER HOLDT PÅ Å GI OPP – MED Å SENDE MEG TIL -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

48/

 

EN TANNLEGESPESIALIST PÅ GJØVIK. HELDIGVIS GAV IKKE TANNLEGEN OPP OG INNSATSVILJEN BLE KRONET MED HELL!!!!

Etter at ROTEN endelig ble fjernet og etter en ekstra innsats ved å SY STING BLE ENDELIG BRUEN SATT PÅ PLASS!!!! Og jeg gleder meg til OMTRENT EN UKE FØR JEG KUNNE IGJEN TYGGE PÅ VENSTRE SIDEN OGSÅ!!!!

Morgenen den 23.11.2011 kjørte jeg til MAXI STORSENTER. Etter å ha handlet kom jeg til bilen: OG TIL MIN OVERRASKELSE???? Hadde jeg fått
Alarm 5 ganger lyd og lys signal PÅ MIN BIL ALARMEN ULTE SAMMEN MED BLINK LYSENE PÅ BILEN!!!!
 

JA – JA – MEN: LESERNE AV MIN HJEMMESIDE SOM HADDE FULGT MED UTVIKLINGEN I EN TID – DE VIL BARE NIKKE GJENKJENNENDE OG NÆRMEST VENTET PÅ ENDA FLERE FAENSKAPER FRA MINE BØDLERS SIDE!!!! JA DETTE ER NORMALEN FOR MEG!!!!

MERK! Før jeg kom til MAXI STORSENTER var jeg på EUROPRIS hvor jeg kjøpte flere ganger rimelige kvalitets vindusviskere, men EUROPRIS ikke selger lenger den dimensjon som passer til min bil. Ergo – måtte jeg kjøre til Biltema hvor jeg kjøpte vindusviskere og da jeg kom ut til bilen : SJEKKET JEG OLJENIVÅET I MOTOR.

MERK! Da jeg kjørte fra Ski VAR OLJENIVÅET  HELT NORMALT!!!! NÅ HADDE IGJEN MANGLET NÆRMERE TO LITER OLJE!!!!
 

Dermed måtte jeg tilbake til Biltema og kjøpte ENDA ENGANG 4 LITER HELSYNTETISK OLJE.
 

Den 24.11.2011 MERK SPESIELT!!!! Jeg er ikke ukjent med faren om å åpne RADIATORLOKKET NÅR DET ER FARE FOR EN UKONTROLLERT UTBLÅSNING AV DAMP OG KJØLEVÆSKE SOM ER GODT OVER 100 GRADER CELSIUS!!!! Det som var forvirrende for meg at - MINE BØDLER ALLEREDE NOEN UKER ETTER KJØPET AV BILEN I SLUTTEN AV NOVEMBER 1993 BRUKTE FØRSTE TRINNET AV EN TRE -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

49/

 

TRINNS RAKETT. hvor de tre trinnene førte til NULL VARME FRA VARMEAPPARATET (MED VELSIGNELSE AV VESTOPPLAND AUTO Mercedes - Peugeot i Hunndalen)!!!!

 

Jeg skal beskrive bare det første trinnet av tre trinns raketten. DA den er beskrevet i detalj tidligere på min Hjemmeside!!!!!

 

Den gangen kjørte jeg DAGLIG TIL Å FRA BI (Bedriftsøkonomisk institutt på Gjøvik), da jeg merket at PLUTSELIG KOM IKKE NOE VARME FRA VARMEAPPARATET I KUPEEN - ÅPNET JEG RADIATORLOKKET OG JEG KUNNE IKKE SKIMTE EN ENESTE DRÅPE KJØLEVÆSKE SÅ LANGT JEG KUNNE SE NEDOVER I RADIATOREN!!!! Da jeg kom til Gjøvik  kjøpte jeg TO LITER KJØLEVÆSKE KONSENTRAT - OG BLANDET UT KJØLEVÆSKE SOM JEG FYLTE PÅ RADIATOREN. (Det MANGLET TO LITER KJØLEVÆSKE) RESULTAT???? JO!!!! Jeg fikk VARMEN TILBAKE!!!!

 

MERK! Dette var den første "AMATØRMESSIGE FORSØK" TIL Å FRYSE MEG UT AV BILEN/NORGE!!!!

 

Og jeg tenkte - DA JEG IKKE FIKK VARME I KUPEEN - TENKTE JEG AT MINE BØDLER IGJEN TYDDE TIL DET GAMLE, FORELDET SKITNE KNEP SOM DE GJORDE I 1993 - 1994!!!! Og - når man tenker på at MAN IKKE FÅR VARME FRA VARMEAPPARATET SELV OM TEMPERATUR MÅLEREN GÅR FARETRUENDE - MOT DET RØDE FELTET - DA KUNNE MAN MANGLE IGJEN TO LITER KJØLEVESKE???? Og hvis man mangler TO LITER KJØLEVÆSKE DA ER DET BARE EN LITEN PUST SOM KOMMER UT NÅR MAN ÅPNER RADIATORLOKKET!!!!

 

MERK!!!! Det skal godgjøres AT ALLE DISSE PROBLEMENE DYKKER OPP SAMTIDIG PÅ EN BIL!!!! MED ANDRE ORD DET ER IKKE NOEN TILFELDIGHETER SOM FORÅRSAKET FAENSKAPENE!!!!

 

AT VARSELLAMPEN FOR BÅDE: BREMSEN, LADING OG IKKE VARME FRA VARMEAPPARATET (DVS. KJØLEVANNETS SIRKULASJON FULLSTENDIG BLOKKERT)!!!!

 

Hensikten var kanskje ikke Å PÅFØRE MEG FORBRENNINGSSKADER - MEN HENSIKTEN VAR KANSKJE Å SØRGE FOR AT TOPPLOKKPAKNINGEN SKULLE RYKE!!!! Som for noen år siden kostet reparasjonen for kr. 14 000,- i dag -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

50/

 

kanskje kr. 16 000,-!!!! Og da ville jeg vært økonomisk KORSFESTET!!!! Og da kunne jeg sunget på siste verset:

 

"DET ER FULLBRAKT!!!!"

 

26.11.2011 Torsdag kveld den 24.11.2011 hadde jeg første gang merket at den forbrente område fremst på høyre siden av pannen begynte å FLASSE AV HUDEN PÅ CA. 10 - 15 KVADRATCENTIMETERS OMRÅDE etter å ha dusjet. Kvelden etter FLASSET ENDA MER HUD AV - etter å ha dusjet. Samtidig kom til syne NYE HUD I LYS ROSA FARGE. Hittil kunne jeg PRISE MEG LYKKELIG, DA DET SER UT TIL - AT JEG KANSKJE SLIPPER FRA DET UTEN VARIG MEN!!!! MEN - OM 1 - 2 UKER VET JEG MER, OM JEG GJØR VIRKELIG DET!!!!

 

Lørdag kvelden den 26.11.2011 Etter dusjen kunne første gang se at både høyre kinnet, nesen og område overfor høyre øre begynte så vidt å flasse av FORBRENTE HUD. Det blir spennende å følge med utviklingen.

 

Den 26.11.2011 Jeg har markert på tabellen: FMH VIII. den 20.12.2011 side 2 - AT BILENS ALARM ULTE DA JEG KOM UT FRA MAXI STORSENTER.

 

Jeg behøver ikke nevne at disse folkene som driver FAENSKAPEN MED MIN BIL - KOMMER IKKE PÅ HØFLIGHETSBESØK, DA DE ÅPNER EN LÅST BIL MED ALARMEN PÅ!!!! Og jeg MERKER ALLEREDE RESULTATET AV BESØKET PÅ DEN 23.11.2011. 

 

 23.11.11

 3 ganger

 Kald motor lugger og napper/ Alarm 5 ganger lyd og lys signal

 

MERK!!!! Da jeg ble hentet til SKI Den 21.11.2011 VAR KJØLESYSTEMETS SIRKULASJON FULLSTENDIG BLOKKERT!!!! => NULL VARME FRA VARMEAPPARATET - IMENS TEMPERATURMÅLEREN NÆRMET SEG FARETRUENDE DET RØDE FELTET!!!! "KORKEN" SOM NESTEN FORÅRSAKET AT - TOPPLOKKPAKNINGEN BLE ØDELAGT (KR. 14 - 16 000,-) BLE FJERNET!!!!

 

Da jeg kjørte fra SKI hadde jeg utmerket varme i bilen, (TIL TROSS FOR AT JEG FJERNET ALLE AVISPAPIR OG PLASTIKK SOM STENGTE FOR LUFTGJENNOMSTRØMNING), MEN ETTER AT ALARMEN GÅTT Alarm 5 ganger lyd og lys signal PÅ MIN BIL DEN 23.11.2011 - HAR JEG FÅTT -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

51/

 

ALLEREDE REDUSERT VARMEEFFEKT FRA VARMEAPPARATET!!!!

 

Den 28.11.2011 Jeg har hatt allerede 3 – 4 netter da jeg fikk ødelagt nattesøvnen. Jeg har igjen FÅTT ALVORLIGE HOSTE KULER UTEN AT JEG ER FORKJØLET ELLER HAR INFLUENSA!!!! Og etter tre fire dager med slike hoste kuler ble BÅDE HALSEN OG HJERNEN GANSKE MØRBANKET!!!! I tillegg fikk jeg SKIKKELIGE PROBLEMER MED LEDDENE – BÅDE I KNÆRNE, HOFTENE, HÅNDLEDDENE OG TIL OG MED I FINGERLEDDENE!!!!

Kjære leser – DETTE ER NORMALEN FOR MEG!!!! Det er bare å ta en TITT PÅ TIMEPLANEN:

I dag den 28.11.2011 er det avslutning av LINEDANS KURS/DANSEKVELD
 

Den 30.11.2011 DANSEKVELD

Den 3.12.2011 RØD FEST – Juledans for lokalt i Hedmark.
Den 16.12.2011 ROCKEJULEBALL i Oslo
Den 29.12.2011 er det ROMJULSDANS osv.


MERK! Massevis av HELSEBRINGENDE FYSISK OG SOSIALE AKTIVITETER!!!! Det er bare å ta en titt påHVA SOM SKJEDDE TIDLIGERE VED JULETIDER BÅDE MED BILENS TEKNISKE TILSTAND OG MIN HELSETILSTAND!!!!
 

Den 30.11.2011 Galskapen fortsetter med FULL STYRKE – i går kveld på Espern treningssenter på Yoga trening kunne jeg bare så vidt holde ut. Jeg var helt på kanten til å bryte av treningen. Nå er BÅDE HALSEN, LUFTRØRET, BRINGEN OG HJERNEN SÅ MØRBANKET av all hostingen at jeg gjør alt jeg kan for å unngå å hoste, MEN DEN SOM HADDE PRØVD DET SAMME FØR – VET AT DET ER SÅ Å SI UMULIG!!

 

Den 1.12.2011 Jeg skal berette om en stor problem for meg ETTER AT HAMAR BIBLIOTEK MIDLERTIDIG ( I ETT ELLER TO ÅR?) FLYTTET TIL TORGHJØRNET KJØPESENTER!!!! ANGÅENDE TOALETTER!!!!

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

52/

 

På Hamar bibliotek hadde BÅDE DAMENE OG MENNENE tilgang til TRE TOALETTER PLUSS EN HANDICAP TOALETT i tillegg hadde mennene tilgang til PISUAR.

 

Her på TORGHJØRNET ER DET EN HERRETOALETT OG EN DAMETOALETT I TILLEGG TIL EN HANDICAP TOALETT SOM ER BÅDE TIL KUNDENE I KJØPESENTERET PLUSS ALLE BESØKENDE PÅ BIBLIOTEKET!!!! HERRETOALETTET ER SÅ LITEN AT JEG MED EN STOR RYGGSEKK SOM VEIER MELLOM 12-17 kg. OG FOR TIDEN VINTERKLEDD+++ FÅR SÅ Å SI IKKE PLASS.

 

Det finnes utenfor toalettet en servant med kaldt og varmt vann. Vannet er styrt av et eller annet AUTOMATIKK som enten spyr ut MEGET VARMT ELLER MEGET KALDT VANN!!!! Og - jeg som er avhengig av å BRUKE TRE GANGER OM DAGEN SALTVANNS -NESESKYLL, får store problemer der enten på grunn av kaldt vann - der det tar lang tid å få oppløst saltet eller for varmt vann som brenner neseborene!!!! Imens folk som skal på toalettet må presse seg gjennom imens jeg skyller nesen med saltvann!!!!

 

I siste to dager lånte jeg nøkkelen til HANDICAP TOALETTET hos NOTABENE - der det er NORMAL SERVANT MED VARMT OG KALDT VANN OG PLASS IKKE BARE TIL MEG, MEN OGSÅ TIL RYGGSEKK, HANDLEPOSE, VINTERKLÆR OSV!!!!

 

Den 2.12.2011 Var jeg på ETTER KONTROLL med tennene mine og alt er funnet i orden!!!! TAKK!!!! Nå må jeg bare venne meg til og etter hvert flytte tyggingen også over til venstre siden også!!!!

 

Den 2.12.2011 Galskapen med MINE HOSTE AKTIVITETER FORTSETTER "ETTER NORMALEN" FOR MEG!!!! HVA ER STATUSEN???? JO!!!!

 

1) BILENS REPARASJONSKOSTNADER SKJØT TIL HIMMELS - JEG ER BELÅNT HELT OPP TIL HALSEN!!!! Der er det ikke noe mer å hente!!!! JA - DETTE ER OGSÅ NORMALEN!!!!

 

2) MIN HELSE PÅFØRES HOSTEPLAGE SOM GÅR SÅ LANGT AT JEG HOLDER PÅ Å HOSTE OPP -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

53/

 

LUNGENE MINE OGSÅ!!!! MERK!!!! DET SPILLER INGEN ROLLE OM DET ER 30 VARMEGRADER I JULI ELLER I DESEMBER MED NOEN KULDEGRADER!!!! JA - DETTE ER OGSÅ NORMALEN!!!!

 

3) OG - SOM BONUS I ÅR KAN MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE GLEDE SEG OVER - AT JEG OGSÅ MISTET kr. 11 000,- SOM DENNE GANGEN SLAPP MINE BØDLER (SOM SÅ MANGE GANGER FØR) Å FRARØVE MEG!!!! JA - DETTE ER OGSÅ NORMALEN!!!!

 

OG PÅ TOPPEN AV DET HELE – HADDE JEG ENDELIG PRIORITERT MIN HELSE FORAN ALT ANNET!!!! DA FORDØYELSEN AV MATEN BEGYNNER ALLEREDE I MUNNEN OSV. OSV. OSV.

Jeg håper og tror at jeg kan glede meg lenge og vel - for mine nye tenner TIL STOR ERGRELSE FOR MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE – som gjerne hadde sett at jeg hadde DRATT HALEN MELLOM BEINA OG FORSVUNNET FRA NORGE – SLIK KÅRE WILLOCH ex statsminister – daværende Akershus Oslos Fylkesmann i mars, april 1995 i Willochs hus hadde fortalt meg at: ”JEG SKULLE REIST TILBAKE TIL UNGARN!!!!”++

 

Den 3.12.2011 FORBANNET GJÆVLA MORDERE!!!!

 

MERK! Den 23.11.2011 hadde jeg kjøpt 4 liter HEL SYNTETISK OLJE og fylte opp bilmotoren til normal nivå!!!! Den 2.12.2011 hadde igjen manglet 2 liter olje CA: KR 250,- i bilmotoren. En uke og fire dager har gått siden jeg hadde normal nivå i bilmotoren og jeg kjørte ca 300 km. MERK SPESIELT!!!! Det kan hende at 2 liter olje ble fjernet før enn den 2.12.2011!!!!

 

MERK! Angående for å hindre uønsket oljeforbruk ble i første omgang SKIFTET blant annet: VENTILSTAMMEPAKNINGER den 14.12.2010 -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

54/

 

kr. 1 889,- og KOMPLETT KNASTAKSEL den 8.3.2011 for kr. 7 425,-!!!!

 

MEN OLJEN FORSVINNER LIKEVEL UANSETT HVOR MYE JEG BETALER PÅ FOR Å FÅ ORDEN PÅ DET!!!! I TILLEGG KOMMER EKSTRA BENSINKOSTNADER, da jeg må kjøre bilen DOBBELT SÅ LENGE PÅ TOMGANG FOR Å FÅ VARME I BILEN, ETTER AT MØKKA SKIFTET? TERMOSTAT OG ELLER SATT INN "KORK" IGJEN FOR Å HINDRE KJØLEVANNETS NORMAL SIRKULASJON I BILEN!!!!

 

SELVFØLGELIG KOMMER MINE FØR JULS PROBLEMER MED HOSTE, LEDD OG ALLE ANDRE PROBLEMER SOM EN BONUS FOR DISSE MØKKA!!!!

 

Den 5.12.2011 FORBANNET GJÆVLA MORDERE!!!!

 

Søndag den 4.12.2011 hadde jeg kjørt en kort ærend til Oslo. Den 5.12.2011 var jeg tilbake til Hamar. kl. 22.18 var jeg igjen tilbake til STATOILSTASJON PÅ FURNESVN. Ikke for å etterlyse de kr. 11 000,- som jeg tidligere hadde mistet der, MEN FOR Å KJØPE BREMSEVÆSKE!!!! MERK!!!! Jeg har ikke kjøpt BREMSEVÆSKE i mange Herrens år!!!! HVORFOR MÅTTE JEG KJØPE BREMSEVÆSKE? JO!!!! Mine BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE IKKE ER FORNØYD MED TINGENES TILSTAND!!!! HVA ER PROBLEMET???? JO!!!!

 

JEG ØNSKER FREMDELES MINE STATSBORGERRETTIGHETER UBESKÅRET!!!!

 

MERK!!!! DISSE FAENSKAPENE BLE TIDLIGERE PÅFØRT BILEN UMIDDELBART ETTER AT JEG HADDE FÅTT BREV FRA BERTEL O. STEEN (Mercedes - Peugeot) som jeg også beskrevet og OPPGRADERT -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

55/

 

MIN HJEMMESIDE MED den 13.10.2011 da jeg hentet brevet fra Bertel O. Steen ble det en VESENTLIG ENDRING PÅ BILENS BREMSER!!!! SE SITAT NEDENFOR!!!!

 

SITAT FRA FMH VIII. 20.11.2011 side 6 - 8 av 19

 

Den 2.11.2011 Nå må mine lesere igjen se på MIN TIMEPLAN!!!! HVA ER PROBLEMET???? JO! Bilen har allerede blitt FORBEREDT TIL ENDA EN NY VINTER VED Å SØRGE FOR AT: -

 

   DATO         MOTORSTOPP

 20.10.11

 1 ganger

 Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

 21.10.11

2 ganger 

 Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

 22.10.11

2 ganger 

 Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

 23.10.11

2 ganger 

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper 

 24.10.11

2 ganger 

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper 

 25.10.11

2 ganger 

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper 

 26.10.11

 2 ganger 

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper 

 27.10.11

3 ganger 

Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper 

28.10.11 3 ganger Kald motor lugger og napper VOLDSOMT/varm m. napper

 

Vinterkjøringen vil UTSETTE HOVEDSAKELIG HAMAR OG HEDMARKS BEFOLKNINGEN FOR LIVSFARE - HVER GANG MIN BIL ER I BEVEGELSE!!!! Legg merke til - DET ER FREMDELES IKKE VINTER, MEN NÅR VINTERTEMPERATUREN, - ISEN, SNØEN OSV. KOMMER - DA BLIR DET ENDA ENGANG HELVETES HETT Å KJØRE BILEN, SELV DE FÅ KILOMETERNE SOM JEG KJØRER DAGLIG!!!! Og i tillegg:

 

Den 22.10.2011 Jeg har beskrevet i forrige månedsoppgradering den VESENTLIG ENDRING AV BREMSENE PÅ BILEN!!!! Se sitat:

 

SITAT FRA FMH VIII. den 20.10.2011 side 10 - 11 av 12

Den 15.10.2011 Samme dag den 13.10.2011 da jeg hentet brevet fra Bertel O. Steen ble det en VESENTLIG ENDRING PÅ BILENS BREMSER!!!! Bilens bremser opprinnelig - like etter kjøpet i november 1993 fungert UTMERKET!!!! Bilen var en DRØM å kjøre!!!! Hvordan fungert bremsene i 1993? -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

56/

 

Jo da jeg bremset kunne jeg kjenne at da jeg trykket gradvis inn bremsepedalen økte også gradvis bremseeffekten!!!! Jeg hadde full kontroll - jeg kunne presse bremsepedalen helt til grensen av å blokkere hjulene. Senere i mange år fungert bremsene ganske HARDE MED KORTE VEIER PÅ BREMSEPEDALEN!!!!

 

Hvilken endring ble på bremsene nå? JO! Jeg har nå omtrent samme LENGDE PÅ BREMSEPEDALEN - SOM I 1993, men BREMSEEFFEKTEN IKKE ØKES GRADVIS PÅ SAMME MÅTE SOM I 1993. DET VIRKER SOM OM JEG HAR FÅTT SAMME LENGDE TILBAKE MED EN DØDGANG I DEN BITEN HVOR BREMSEEFFEKTEN SKULLE ØKT GRADVIS. (AV DEN GRUNN TAR BREMSENE BARE DA JEG ER HELT PÅ SLUTTEN AV BREMSEPEDALENS BEVEGELSESOMRÅDE OG DER ER DET BARE TO MULIGHETER - ENTEN BLOKKERER MAN HJULENE ELLER INGEN BREMSEEFFEKT)!!!!

Selvfølgelig påvirker bilføreren i negativ retning når bilens kjøreegenskaper, bremsene osv. endres så drastisk på så kort tid - og disse endringene har foregått så å si hele tiden. Det vil si at - jeg hele tiden må tilpasse meg til NYE FAENSKAPER SOM MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE PRESTERER - ÅRTIER ETTER ÅRTIER!!!!

MERK SPESIELT!!!! Foreløpig er både tørre veier og frostfritt, men NÅR DET BLIR VÅTE, GLATTE VEIER - DA MAN VIRKELIG HAR BRUK FOR NORMALT FUNGERENDE BREMSER - DA VIL DET BLI SÅ Å SI UMULIG Å HOLDE BILEN PÅ VEIEN OG Å HOLDE BÅDE ANDRE OG MEG SELV UTEN SKADE OG UTEN BONUSTAP PÅ BILFORSIKRINGEN!!!!

 

SITAT SLUTT

 

Samtidig står for døren en TRE DAGERS DANSEARRANGEMENT I OSLO 4 - 6 november SOM JEG FRAM TIL 2000 VAR SELVSKREVEN TIL Å DELTA PÅ ALLE TRE DAGENE (TIL TROSS FOR AT JEG VAR UTELIGGER!!!!) -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

57/

 

Men - fra og med 2000 satte MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE ØKONOMISK KVELERTAK PÅ MEG OG SOM JEG FREMDELES BARER VIRKNINGENE AV!!!!

 

Dansearrangementene mellom 4 - 6 november ER DEN DIREKTE ÅRSAKEN TIL AT - JEG HAR HELVETES VONDT I HØYRE SIDEN AV HOFTEN VED HOFTESKÅLEN!!!! Det begrenser i høy grad både den daglige treningen og gjør meget smertefullt hvis jeg skulle danse!!!! Og de av mine lesere som hadde fulgt med en stund på min Hjemmeside er KLAR OVER AT ROCKEJULEBALLEN NÆRMER SEG OGSÅ I DESEMBER!!!! ERFARINGSMESSIG SKAPER MINE BØDLER ENDA MERE PROBLEMER FOR MEG, DA JEG PLEIER Å VÆRE MED!!!! Selv om jeg ikke er med på dansearrangementene i hele året - pleier jeg å ta med meg i alle fall ROCKEJULEBALLEN!!!!


Den 3.11.2011
Smertene ESKALERER videre både på hendene, knærne osv.

 

SITAT SLUTT

 

Den 6.12.2011 MERK SPESIELT!!!!  FØR JEG KJØRTE TIL OSLO FYLTE JEG BENSIN OG SAMTIDIG SJEKKET JEG BÅDE MOTOROLJEN, KJØLEVÆSKEN OG REMSEVÆSKEN!!!!!

 

Det er ikke nok for MINE BØDLER Å STJELE HELSYNTETISK MOTOROLJE to liter om gangen, MEN NÅ TAPPER DE OGSÅ BREMSVÆSKEN FRA BILEN, OG DE TAPPER UT ALL BREMSEVÆSKE OG DET FORÅRSAKER IKKE BARE VESENTLIG ENDRING AV BILENS BREMSEEGENSKAPER, MEN DET FORÅRSAKER OGSÅ AT LUFT KOMMER INN I BREMSESYSTEMET++++!!!!!

 

Den 8.12.2011 Jeg har hatt LENGE STORE PROBLEMER MED:

 

INTERNET EXPLORER  

 

WINDOWS MEDIA PLAYER - VIDEOFREMVISNING
 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

58/

 

Jeg hadde ikke tid til å ta opp igjen disse problemene på grunn av all galskap som hadde rammet meg med FULL STYRKE I SISTE PERIODEN!!!! Jeg må også innrømme at oppgradringen av min Hjemmeside ved hjelp av HAMAR BIBLIOTEKETS FRI BREDBÅND GIKK BRA I CA. 80% AV TILFELLENE!!!!

 

Jeg har også oppgradert min Hjemmeside ved hjelp av min egen BREDBÅND OG DA HAR JEG OPPLEVD NOE HELT ENESTÅENDE!!!! UNDER HELE OPPGRADERINGSTIDEN HADDE JEG EN HASTIGHET MELLOM 200 000 - 300 000 BYTES!!!!

 

Etter mitt første mislykkede forsøk:

 

Navn: Hamar bibliotek

Signalstyrke: utmerket

Sikkerhetstype: Usikret

Radiotype: 802.11g

SSID: H-BIBLIOTEK

 

DIAGNOSTISER TILKOBLINGSPROBLEMET

 

PROBLEMET FUNNET:

 

1. Ingen av nettverkene du tidligere koblet til, er innenfor rekkevidde          IKKE LØST

 

2. Trådløst nettverkstilkobling har ikke gyldig IP-konfigurasjon                     OPPDAGET

 

3. En nettverkskabel er ikke ordentlig plugget inn eller kan være ødelagt     OPPDAGET

 

Deretter henvendt meg til Hamar bibliotekets personale:

 

Da jeg den 8.12.2011 prøvde å komme på Hamar bibliotekets BREDBÅND sjekket jeg FEIL ALTERNATIVENE UTEN HELL!!!! Deretter henvendt jeg meg til Bibliotekets personale der jeg fikk greie på at de holder på å legge om TILKOBLINGSSYSTEMET FOR FRI BREDBÅND. Jeg fikk oppgitt både: BRUKER og PASSORD. Men likevel kunne jeg ikke koble meg på Internet.

 

Deretter fikk jeg snakke med Hamar bibliotekets DATAANSVARLIG - som etter flere mislykkede forsøk skulle sjekke "WEBOMRÅDETS SIKKERHETSSERTIFIKAT?" - FRA LEVERANDØR.

 

Etter 3 – 4 forsøk kom endelig orden på OG JEG KUNNE KOBLE MEG PÅ INTERNET VED HJELP AV HAMAR BIBLIOTEKETS FRI BREDBÅND!!!! TAKK!!!!

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

59/

 

Etter å ha fått orden på Hamar bibliotekets FRI BREDBÅND hadde jeg MYE BEDRE tilgang til Internet funksjonene enn før!!!! MEN - det vil tiden vise om det blir PERMANENT og eller FAENSKAPENE VIL FORTSETTE ETTER MINE BØDLERS ØNSKER???? (Juleønsker????)

Den 9.12.2011 fikk jeg utbetalt Uføretrygden og skulle betale mine økonomiske forpliktelser via Internetbank. MERK! Forrige gang hadde jeg problemer med JAVA og jeg fikk hjelp til å kunne ordne det og deretter betalte jeg også forfallne giroer i samme slengen.

Den 9.12.2011 skulle jeg gjøre det samme, men jeg har ikke greid Å LOGGE MEG INN PÅ HEDMARK SPAREBANK!!!! Jeg skal mandag den 12.12.2011 til banken for å få orden på det.
 

Den 9.12.2011 Samtidig fortsetter mine BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE med å SKAPE PROBLEMER FOR MEG MED MINE KNÆR og forunderlig vis etter et langt opphold hadde MINE BØDLER FANT FRAM TIL Å – SØRGE FOR AT - JEG IGJEN MÅ -

SLITE MED VANN - ANSAMLING HOVEDSAKELIG I MIN HØYRE ANKEL, MEN DET ER MERKBART VANN - ANSAMLING I VENSTRE ANKELEN OGSÅ!!!!
 

Den 10.12.2011 Ja - nå er det skikkelig vinter og GLATT på veiene. BILEN ER GRUSOMT Å KJØRE DA BREMSENE FUNGERER HINSIDES ALL FORNUFT!!!! Og dette hører også -

TIL DE "NORMALE" FUNKSJONENE PÅ BILENS TEKNISKE TILSTAND!!!! DET ER FULLSTENDIG LIKEGYLDIG HVOR MYE JEG KOSTER PÅ FOR Å FÅ BILEN I NORMALT FUNGERENDE STAND!!!! VIL BILEN PÅ HAMAR UMIDDELBART PÅFØRT NYE FEILER SOM SETTER HOVEDSAKELIG HAMAR OG HEDMARKS BEFOLKNING I LIVSFARE!!!!

 

Jeg vet ikke hvor lenge jeg klarer å UNNGÅ Å BLI GJORT TIL MORDER VED Å KJØRE FOLK I HJEL PÅ GRUNN AV BILENS PÅFØRTE TEKNISKE FEILER, MANGLER - SOM MINE BØDLER HAR PÅFØRT IKKE BARE DENNE BILEN JEG HAR I DAG, MEN ALLE MINE FEM BILER I OVER 30 ÅR!!!!

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

60/

 

MERK SPESIELT!!!! JEG PLEIER  IKKE LØPE FRA ANSVAR, MEN HVIS DET SKULE SKJE EN ULYKKE OG KANSKJE TIL OG MED DØDSFALL - ER DET FULLE ANSVARET FOR DET: MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE!!!! BAKKET OPP 100 % BÅDE AV NAF HAMAR OG NAF SENTRALT++++!!!!

 

Den 10.12.2011 fikk jeg oppgitt fra NORTON INTERNET SECURITY DE SISTE 30 dg.

39 258 KJENTE TRUSLER

23 SPAMMELDINGER FUNNET

2 849 KJENTE ANGREP

23 561 KJENTE NETTFISKING 

46 947 KJENTE, GODKJENTE, ST..

BLOKKERTE E-POSTER

 

Den 12.12.2011 Jeg har nå en NY DEFINISJON PÅ MINE BØDLERS AKTIVITETER ANGÅENDE MIN BILS TEKNISKE TILSTAND!!!!
 

SITAT FRA FMH VIII. Den 20.12.2011 side 1 av 18

HELSE den 20.12.2011

Mine bødlers anstrengelser begynner å vise synlig resultat? Etter som mine albuer/håndledd, knær/føtter blir verre og verre. SE: HOVEDFIL BILDER - nr. 1116, 1117, 1119, 1120, 1121. Før hadde jeg problemer med SOM OM NOEN HADDE STUKKET KNIV I MINE KNÆR!!!! Men – den gang hadde jeg bare problemer på venstre sidene av kneskålene. Senere har jeg de samme problemene både høyre sidene, venstre sidene og under og oversiden av knærne mine.

Det viser seg at mine BØDLER har beholdt 100 % av aktivitetsnivået i bestrebelsen av å ødelegge mitt liv, da mine knær blir verre og verre som tiden går og nå har jeg fått smerter som om noen stikker en kniv i mine knær, selv i hvile også. Jeg må faktisk gi en ny karakteristikk til mine BØDLER! Disse kvakksalverne er:

BÅDE MENNESKE OG BIL MORDERE!!!!

 

HVA ER MITT HØYESTE ØNSKE HER I LIVET???? JO!

 

1) FOR Å HA MITT NORSKE STATSBORGERSKAP UBESKÅRET!!!!
 

2) FOR Å KUNNE KJØRE EN NORMALT FUNGERENDE BIL!!!! Osv. Se: OPPS. 2009 Bilen side 19 - 63 av 122.

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

61/

MON TRO - OM DET MÅ EN ELLER FLERE DØDSFALL
OG MATERIELLE SKADER TIL - FØR MINE BØDLER
OG DERES KVAKKSALVERE SER SEG FORNØYD I
DENNE SKITNE SAKEN????


SITAT FRA
FMH IV. DEN 21.9.2007

"JEG VIL BEMERKE AT: Jeg er ikke en person som løper fra ansvar - TVERT IMOT. Men bilens tekniske tilstand er katastrofalt og før eller senere kommer jeg også til å gjøre feil, da jeg ikke klarer å kompensere bilens tekniske mangler, som bilen ble påført med vilje av bilkyndige mennesker på lovstridig grunnlag. -

Jeg kan gjerne koste 80000 - 90 000 kroner PR. ÅR på bilen, men bilens tekniske tilstand forblir slik som mine BØDLER TILRETTELEGGER FOR MEG.

HVIS DET SKULLE SKJE EN ULYKKE OG TIL OG MED - DØDSFALL - DA ER DET MINE BØDLER OG DERES HÅNDLANGERE SOM HAR 100 % ANSVAR FOR DET.

SITAT SLUTT

NY DEF: -

MINE BØDLER OG DERES HÅNDLANGERE - MEDHJELPERE DRIVER: RUSISK RULETT HOVEDSAKELIG MED HAMAR OG HEDMARKS FOLKS LIV!!!! DA JEG KJØRER DAGLIG PÅ HAMAR – HEDMARK!!!!

Den 12.12.2011 Jeg kom i dag tidlig til Hedmark sparebank og fikk hjelp for å kunne betale mine økonomiske forpliktelser via Internet bank. Det gikk smertefritt. Deretter kom jeg til Hamar bibliotek for å arbeide med min Hjemmeside. etter å ha gjort forarbeidet skulle jeg oppgradere min Hjemmeside men PC-EN nektet å komme på Internet. Deretter henvendt meg til Bibliotekets DATAANSVARLIG (som hadde hjulpet meg sist da Hamar bibliotek hadde omgjort sine FRI BREDBÅNDS RUTINER!!!!), men selv BIBLIOTEKETS DATAANSVARLIG HADDE IKKE GREID Å FÅ PC-EN TIL Å KOMME PÅ INTERNET!!!!

HVIS DENNE TENDENSEN VIL FORTSETTE DA MÅ JEG BELAGE MEG MED Å KUNNE BARE BRUKE MIN EGEN -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

62/

 BREDBÅND HVER GANG JEG SKAL BETALE VIA INTERNET BANK, OPPGRADERE MIN HJEMMESIDE!!!! MEN DET VIL KOSTE PENGER DA JEG HA BARE 20 MB I MÅNEDEN PÅ MIN BREDBÅND!!!! OSV. OSV. OSV.

Jeg vet ikke når og hvordan jeg skal oppgradere min Hjemmeside neste gang - DA JEG ER FRARØVET MULIGHETEN TIL Å KUNNE KOMME PÅ BIBLIOTEKETS FRI BREDBÅND!!!!

Den 12.12.2011 Til sist oppgradert jeg BARE: FRONT PAGE: INDEX og FMH VIII. med mitt eget bredbånd!!!! Det hører til RARITETER at jeg hadde kontinuerlig en OPPLASTINGS HASTIGHET PÅ: 4 000 - 8 000 bytes pr. sekund!!!! Det tok en evighet!!!! Sist jeg skrev om hastigheter på min BREDBÅND mellom 300 000 - 400 000 bytes pr. sekund!!!!

Den 12.12.2011 Jeg har nå kommet fra Hamar bibliotek til VANG BIBLIOTEK -

kl. 14.54 og jeg skal prøve å oppgradere min Hjemmeside også WORD utgaven med det tillegget som jeg skal legge til her!!!! Vi får se - om jeg klarer det!!!!

JA - JA - JA - TAKK!!!! Det gikk som en DRØM!!!! Med 150 000 BYTES HASTIGHET I SEKUNDET!!!!

MERK SPESIELT!!!! Det ser ut til at - til og med MIN EGEN BREDBÅND SETTES BEGRENSNINGER FOR: DA ER DET VANSKELIG Å FORKLARE EN BYTES HASTIGHET MELLOM 200 000 - 300 000 og mellom 3 000 - 4 000 BYTES PR. SEKUND!!!!

DET FÅR TIDEN VISE HVOR LENGE DET VIL FUNGERE NORMALT - OGSÅ FOR MEG PÅ VANG BIBLIOTEK?!?!

MERK SPESIELT!!!! ETTER AT MIN ØKONOMI, BILENS TEKNISKE TILSTAND OG MIN HELSETILSTAND ER BLITT PÅVIRKET ER DET PÅ SIN PLASS OGSÅ AT MULIGHETEN TIL Å KOMME PÅ INTERNET - MÅTTE OGSÅ BEGRENSES FOR Å KUNNE OPPGRADERE MIN HJEMMESIDE MED SANNHETEN!!!! - DETTE ER NORMALEN I MITT TILFELLE OG HADDE -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

63/

VÆRT NORMALT FOR Å RØRES VED!!!! DA SKITTJOBBEN I MIN SAK BLE GJORT I SOSIALKONTORET - KOMMUNEN OG FAMILIE OG SOSIALAVDELINGEN VED FYLKESMANNENS KONTOR!!!! SAMTIDIG BLE YTET FULL BESKYTTELSE FOR DE SKYLDIGE: VED ORDFØRER EINAR BUSTERUD OG FYLKESMANNEN SIGBJØRN JOHNSEN I SPISSEN!!!!

Den 13.12.2011 MÅTTE JEG TIL SKI FOR Å LUFTE BREMSEANLEGGET PÅ BILEN – SLIK AT INGEN DØR I JULETRAFIKKEN PÅ HAMAR - HEDMARK PÅ GRUNN AV BREMSENE PÅ MIN BIL!!!! Selve arbeidet med og LUFTE BREMSEANLEGGET er ikke stort, men når man kom uanmeldt og i en hektisk periode, da kan det ta likevel tid.

Om kvelden den 13.12.2011 kl.19.30 var jeg tilbake på Hamar – Espern trenings -senter. OG NÅ KOMMER EN EKSTRA -ORDINÆR HENDELSE???? Jeg sovnet inn på vanlig måte OG JEG VÅKNET CA. KL.04.00 MED AT - JEG VAR KLISSVÅT FRA TOPPEN TIL HOFTENE => OG SOM RESULTAT AV DET???? JO!!!! JEG FIKK SKIKKELIG VONDT I HØYRE HOFTEN!!!! Er det noen av mine lesere som nikker GJENKJENNENDE???? BINGO!!!!

JA - DET ER BARE TO DAGER IGJEN TIL ROCKEJULEBALLEN!!!!
 

Onsdag den 14.12.2011 MERK SPESIELT!!!! Jeg er igjen tilbake på Hamar bibliotek. NÅ VAR DET IKKE NOE PROBLEM Å KOMME PÅ INTERNET!!!!  Jeg skal sjekke: INTERNET EXPLORER og muligheten for å kunne OPPGRADERE MIN HJEMMESIDE. Oppgraderingen av min Hjemmeside gikk smertefritt, men da jeg skulle se DAGSREVYEN fra i går og et minne program II. om Ronald Reagen fikk jeg samme problemer som før. BILDET BLE FRYST, I PERIODER HADDE JEG BARE LYD Å HØRE OSV. Disse problemene er også vanlige da jeg ser på BEAT FOR BEAT osv. osv. osv.!!!!

Natt til torsdag den 15.12.2011 slapp jeg å SVETTE, men omtrent midt på natten FIKK JEG VOLDSOMME HOSTEKULER OG RESTEN AV NATTEN FIKK JEG IKKE SOVE!!!! Og den VONDE HØYRE HOFTEN FORTSETTER Å VÆRE VOND!!!!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

64/

JA - DET ER BARE EN DAG IGJEN TIL ROCKEJULEBALLEN!!!!

Natt til fredag den 16.12.2011 våknet jeg igjen midt på natten, men etter noen hostekuler har jeg greid å dempe hosten. MEN det som fortsetter med uforminsket styrke er HOFTESMERTENE, VANNANSAMLINGEN I BEGGE ANKLENE OG DE PÅVIRKER OGSÅ KNÆRNE!!!!++++

JA - I DAG ER DET ROCKEJULEBALLEN!!!!

MERK!!!! Selv om jeg ikke ville fått danse EN ENESTE TRINN – VILLE JEG KOMMET TIL OSLO – BARE PÅ TRASS!!!!

Den 17.12.2011 Jeg er tilbake på Hamar. ROCKEJULEBALLEN er overstått. MINE BØDLERS PÅVIRKNING I DEN SAMMENHENG GAV IKKE UMIDDELBART UTSLAG!!!!

MEN - ETTER HVERT SOM ROCKEJULEBALLEN SKRED FREMOVER BLE DET MER OG MER MERKBART SISTE DAGERS MANGLENDE SØVN, HOSTE, KONTINUERLIG VANNANSAMLING I BEGGE ANKLENE++++ SOM OGSÅ PÅVIRKER KNÆRNE!!!! Og som resultert i at jeg ble rett og slett TRETT i siste fasen av ROCKEJULEBALLEN.

Den 18.12.2011 FORBANNET GJÆVLA MORDERE!!!!

Søndag den 18.12.2011 - to dager etter ROCKEJULEBALLEN har jeg store problemer med den DAGLIGE TRENINGEN bl.a. høyre ANKELEN som volder mye smerter!!!! Samtidig øker også smertene i begge KNÆRNE, HÅNDLEDDENE OG TIL OG MED FINGERLEDDENE!!!! Det er tydelig AT MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE BESTEMT SEG FOR Å ØDELEGGE ENDA EN JUL/NYTT ÅR FOR MEG!!!!

Den 18.12.2011 hadde jeg igjen UBUDNE GJESTER I BILEN => Alarm 5 ganger lyd og lys signal - HVIS NOEN AV MINE LESERE TROR AT DISSE FOLKENE KOM PÅ HØFLIGHETSVISITT (NÅR DE ÅPNER EN LÅST BIL MED ALARMEN PÅ!!!!) -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

65/

DA MÅ JEG HELLE KALDT VANN I ÅRENE PÅ DEM!!!! TVERT IMOT - ETTER Å HA STARTET KALDT MOTOR - KOM RARE LYDER SOM JEG FORELØPIG IKKE KLART Å IDENTIFISERE HVOR DE KOMMER FRA!!!!

Den 20.12.2011 Nå settes NYE REKORDER PÅ GALSKAPEN!!!! I går den 19.12.2011
skjedde følgende!!!! Jeg hadde logget meg på Internet på Hamar bibliotek og jeg har BÅDE OPPGRADERT MIN HJEMMESIDE OG SETT PÅ GÅRSDAGENS DAGSREVY. Deretter fortsatte jeg å arbeide på min PC – uten at jeg logget meg fra Internet. - Da jeg etter en stund skulle jeg slå på INTERNET EXPLORER – ville ikke - INTERNET EXPLORER GÅ PÅ!!!!

MERK SPESIELT!!!!TILKOBLINGER ER TILGJENGELIGE: STÅR DET - AT JEG ER PÅLOGGET!!!! LIKEVEL VAR DET IKKE MULIG Å ÅPNE INTERNET EXPLORER IMENS DATA - ANSVARLIGE PÅ BIBLIOTEKET BIVÅNET DET HELE!!!!

MERK! Dataansvarlige på Biblioteket hadde hjulpet meg for å komme likevel på Internet. TAKK FOR DET!!!!

SITAT SLUTT

 

Den 19.12.2011 Jeg har som oftest FLERE GANGER OM DAGEN KONTROLLERT NIVÅET TIL BREMSEVÆSKEN!!!! MERK! Forrige gang da jeg fikk LUFT I BREMSESYSTEMET (da møkka tappet ut alt bremsevæske) og da jeg etterfylte bremsvæske - kjørte jeg i ukevis UTEN AT BREMSEVÆSKENIVÅET SUNKET EN ENESTE MILLIMETER!!!! Deretter ble bremsen LUFTET og jeg hadde normal bremse fram til i går den 28.12.2011!!!! MERK!!!! JEG HAR SJEKKET BREMSE-VÆSKENIVÅET BÅDE OM MORGENEN OG OM KVELDEN!!!! Og jeg fikk heller ikke VARSEL FRA ALARMEN OM AT BILEN HADDE VÆRT ÅPNET!!!! LIKEVEL HAR JEG SAMME DØDGANG PÅ BREMSEN SOM FØR. MERK!!!! BREMSEVÆSKENIVÅET HADDE LIGGET PÅ -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

66/

 

MIDTEN OG DET VAR IKKE TOM BREMSEVÆSKEBEHOLDER DENNE GANGEN!!!!

 

Det jeg kan tenke meg er - at MINE BØDLER TAPPET FØRST UT ALL BREMSEVÆSKE OG NÅR BREMSEVÆSKEBEHOLDEREN VAR TOM TRÅKKET DE SÅ LENGE PÅ BREMSEPEDALEN AT DET KOM LUFT INN I SYSTEMET OG DERETTER FYLTE DE TILBAKE BREMSE -VÆSKEN!!!! Dermed har jeg både luft i bremsesystemet og bremsevæske i bremsevæske beholderen!!!!

Den 30.12.2011 MERK! I årevis ble jeg frarøvet 2 liter helsyntetisk olje fra motoren. Da jeg beskrevet det på min Hjemmeside den 23.11.2011 og i tillegg påvist at jeg har betalt nærmere kr 10 000,- for å få bukt med OLJEFORBRUKET!!!! BLE DET SLUTT PÅ OLJE RØVERIET – SIDEN HADDE JEG IKKE HATT EN MILLIMETER ENDRING PÅ OLJENIVÅET I MOTOREN!!!!

SPESIELT!!!! SPESIELT!!!! SPESIELT!!!! SPESIELT!!!! SPESIELT!!!! SPESIELT!!!!

DETTE HAR VÆRT ER OG VIL FORBLI NORMALEN FOR MEG!!!! HVORDAN???? JO!!!!

HVORDAN HAR JEG DEFINERT DET FØR PÅ MIN HJEMMESIDE:

MIN HELSE:

ØKONOMI:

BILENS TEKNISKE TILSTAND:

De tre tingene hat ALLTID GÅTT HÅND I HÅND I MITT TILFELLE!!!! Og er det kanskje EKSTRA SPESIELT I DESEMBER => JUL, NYTT ÅR. Selv ikke 30 kuldegrader på en NYTT ÅRS KVELD I CA. ÅR 2000 hadde hindret MINE BØDLER til å låse meg ut av bilen (VED Å ØDELEGGE -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

67/

 ALARMEN PÅ BILEN) ETTER AT ALT VAR STENGT FOR NYTT ÅRS KVELDEN!!!!

HVA ER FAKTA NÅ!!!!

Jeg er ØKONOMISK PÅ FELGEN!!!! Jeg har lånt meg helt opp til halsen!!!!

Min helse ALLTID GÅTT HELT PARALLELT MED BILENS TEKNISKE TILSTAND!!!!

BILENS TEKNISKE TILSTAND HAR VÆRT BESKREVET PÅ MIN HJEMMESIDE ET UTALL GANGER. BILEN ER BLITT GJORT TIL EN DRAPSMASKIN => OG SOM JEG HADDE FULLFINANSIERT!!!! OG DET VERSTE ER AT: JEG FÅR IKKE RETTE PÅ DE PÅFØRTE FEILENE PÅ BILEN - FOR BETALING!!!!

OG FOR Å SETTE HELT PÅ SPISSEN: BÅDE JEG, BILEN OG MIN ØKONOMI FÅR KUNSTIG ÅNDEDRETT NÅR LIVET ER TRUET!!!! OG NÅR IGJEN BLIR LIVET TRUET - KOMMER EN NY KUNSTIG ÅNDEDRETT BÅDE FOR MEG, FOR BILEN OG TIL MIN ØKONOMI!!!!

TEKNISKE TILSTAND!!!! DET ER FULLSTENDIG LIKEGYLDIG HVOR MYE JEG KOSTER PÅ FOR Å FÅ BILEN I NORMALT FUNGERENDE STAND!!!! VIL BILEN PÅ HAMAR UMIDDELBART PÅFØRT NYE FEILER SOM SETTER HOVEDSAKELIG HAMAR OG HEDMARKS BEFOLKNING I LIVSFARE!!!!

 

Jeg vet ikke hvor lenge jeg klarer å UNNGÅ Å BLI GJORT TIL MORDER VED Å KJØRE FOLK I HJEL PÅ GRUNN AV BILENS PÅFØRTE TEKNISKE FEILER, MANGLER - SOM MINE BØDLER HAR PÅFØRT IKKE BARE DENNE BILEN JEG HAR I DAG, MEN ALLE MINE FEM BILER I OVER 30 ÅR!!!!

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

68/

 

MERK SPESIELT!!!! JEG PLEIER  IKKE LØPE FRA ANSVAR, MEN HVIS DET SKULE SKJE EN ULYKKE OG KANSKJE TIL OG MED DØDSFALL - ER DET FULLE ANSVARET FOR DET: MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE!!!! BAKKET OPP 100 % BÅDE AV NAF HAMAR OG NAF SENTRALT++++!!!!

 

HVA ER MITT HØYESTE ØNSKE HER I LIVET???? JO!

 

1) FOR Å HA MITT NORSKE STATSBORGERSKAP UBESKÅRET!!!!
 

2) FOR Å KUNNE KJØRE EN NORMALT FUNGERENDE BIL!!!! Osv. Se: OPPS. 2009 Bilen side 19 - 63 av 122.

MON TRO - OM DET MÅ EN ELLER FLERE DØDSFALL
OG MATERIELLE SKADER TIL - FØR MINE BØDLER
OG DERES KVAKKSALVERE SER SEG FORNØYD I
DENNE SKITNE SAKEN????

MINE BØDLER OG DERES HÅNDLANGERE - MEDHJELPERE DRIVER: RUSISK RULETT HOVEDSAKELIG MED HAMAR OG HEDMARKS FOLKS LIV!!!! DA JEG KJØRER DAGLIG PÅ HAMAR – HEDMARK!!!!

Den 1.1.2012 For disse folkene som hadde fulgt med utviklingen en stund på min Hjemmeside, kommer ikke som noen overraskelse – at JEG IGJEN MÅTTE KASTE MAT, DRIKKE da mine BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE SIN VANE TRO FORPESTER både mat og drikke som jeg oppbevarer i min bil!!!!

Den 3.1.2012 Jeg har nå – ENDA ENGANG TAKKET VÆRE FLAKS UNNGÅTT Å BLI DRAPSMANN, da jeg den 2.1.2012 kjørte mot lyskrysset på Ringveien på Hamar og på grunn av bremsene skled jeg først gjennom SEBRAEN og deretter skled jeg videre et stykke inn på veikrysset!!!! Heldigvis var det lite trafikk og jeg kunne rygge tilbake før lyset ble GRØNN, men MAN KAN BARE TENKE SEG HVORDAN DET VILLE GÅTT HVIS EN MOR HADDE TRILLET BARNEVOGNEN PÅ GRØNT LYS OVER -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

69/

FOTGJENGEROVERGANGEN I DEN TRO AT DER ER DE BESKYTTET!!!! Jeg begriper ikke at INGEN REAGERER!!!! OG AT ALT DETTE FOREGÅR BÅDE MED VELSIGNELSE AV - NAF HAMAR OG NAF SENTRALT!!!!

Den 3.1.2012 Jeg har SJEKKET FLERE GANGER HVER DAG BREMSEVÆSKE–NIVÅET!!!! Og det har ikke vært en eneste millimeter forandring på BREMSE -VÆSKENIVÅET!!!!

Den 3.1.2012 Jeg har logget meg på NORMAL VIS PÅ HEDMARK SPAREBANKS INTERNETBANK for å betale giroen på kr 115,- for bompassering til E6 Gardermoen-Moelv AS. Jeg har kommet til SISTE STEGET DA ÅPNES TILGANGEN TIL DE TIDLIGERE REGISTRERTE BANKKONTOENE OG SELV ETTER 30 MINUTTERS VENTING:

”Venter på https://nettbank.edb.com/payment/transigo/logon/done...”

Og jeg venter enda!!!!

MERK SPESIELT!!!! I dag er den 3.1.2012og på den 3.1.2012 åpner TJENESTEN TIL ELEKTRONISK SØKNAD OM FRI RETTSHJELP!!!!

SITAT: "SØKE FRI RETTSHJELP

Juleferie 2011

Skrevet av Fri rettshjelp ... 22. desember 2011 - 0:00

Tjenesten elektronisk søknad om fri rettshjelp er stengt i perioden 22.12.2011 - 2.1.2012."

Den 3.1.2012 hadde jeg sendt elektronisk søknad om fri rettshjelp!!!! Det blir spennende å se OM DET BLIR NOE AV DET - I DET HELE TATT!!!! Og eller om noen tør å engasjere seg i saken og gjøre EN HEDERLIG MORALSK OG YRKESETISK FORSVARLIG ARBEIDE I DENNE -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

70/

 SAKEN!!!!

Den 4.1.2012 Jeg hadde kommet til Vang bibliotek og UTEN NOEN SOM HELST PROBLEMER HADDE JEG LOGGET MEG TIL HEDMARK SPAREBANK OG OVERFØRT VIA INTERNETBANK BELØPET PÅ kr. 115,- GIROEN FOR BOMPASSERING PÅ E6 GARDERMOEN MOELV AS!!!!

Den 4.1.2012 Jeg behøver nesten ikke skrive om - at HALVPARTEN AV MINE MAIL - JULEHILSENER KOM I RETUR!!!!

Den 5.1.2012 Vannet fra mine ankler HAR SÅ Å SI BLITT FULLSTENDIG BORTE!!!! MEN! Det betyr ikke at nå er alt i skjønneste orden – NEI => FORDI: Når det oppstår en hevelse NORMALT HAR DEN EN STØTTENDE/BESKYTTENDE EFFEKT PÅ DET SKADEDE OMRÅDE. MERK! Jeg har ikke skadet meg. Og når jeg til tross for det får hevelse, støtte til LEDD, MUSKULATUR osv. OG NÅR DEN STØTTEN PLUTSELIG BLIR BORTE, DA BLIR FOTEN PÅ EN MÅTE ”SLARKETE” OG VOND HVIS JEG IKKE TAR HENSYN TIL DET!!!! Og den daglige treningen blir en ork og særdeles vanskelig å gjennomføre!!!!

Den 5.1.2012 Det blir VERRE OG VERRE MED INTERNET TILGANGEN, INTERNET EXPLORER, WINDOWS MEDIA PLAYER, Å HØRE MORGENANDAKTEN, Å SE DAGSREVYEN OSV. OSV. OSV!!!!

Den 6.1.2012 På Hamar bibliotek - JEG FÅR IKKE SE DAGSREVYEN, HØRE PÅ MORGENANDAKTEN osv. osv. osv.!!!!

 

Den 9.1.2012 Det er ikke bare bremsene MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE TUKLER MED PÅ MIN BIL, -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

71/

 

MEN DE SØRGER FOR AT VENSTRE BAKHJUL SPINNER UT SELV PÅ RETT VEI!!!! MERK! I MENS JEG KJØRER I NORMAL HASTIGHET. Det vil selvfølgelig YTTERLIGERE FORVERRE MULIGHETEN FOR MEG Å HOLDE BÅDE MEG SELV OG ANDRE SKADEFRI OG KANSKJE TIL OG MED EN ELLER FLERE LIV KUNNE HA VÆRT OFRET PÅ "RETTFERDIGHETENS ALTER????"!!!!

 

Den 9.1.2012 Jeg har etter flere mislykkede forsøk IKKE KLART Å ÅPNE FTP EXPLORER!!!! DET GIKK IKKE BEDRE DA JEG SKULLE KOMME PÅ INTERNET. JEG MISLYKKES BÅDE MED HAMAR BIBLIOTEKS BREDBÅND OG OGSÅ MED MIN EGEN BREDBÅND!!!!

 

Connecting to: Istvan WEB
Error connecting to: Istvan WEB

 

Den 10.1.2012 fikk jeg oppgitt fra NORTON INTERNET SECURITY DE SISTE 30 dg.

39 312 KJENTE TRUSLER
19 SPAMMELDINGER FUNNET
2 882 KJENTE ANGREP
39 060 KJENTE NETTFISKING 
46 947 KJENTE, GODKJENTE, ST..
105 623 ELEMENTER GJENNOMSØKT
BLOKKERTE E-POSTER

 

Den 12.1.2012 Jeg skulle med PC-en til Datalink da det ble forferdelig mye tull i den siste perioden. Dagen ble avklart via Mail den 10.1.2012 og dermed etterlot jeg ELEKTRONISK SPOR!!!! MERK! Jeg har beskrevet både i fjor og senest den 9.1.2012 at – VENSTRE BAKHJUL SPINNER UT FOR EN SLIKK OG INGEN TING.

Til og med – på RETT VEI OG NORMAL HASTIGHET!!!!

 

Da jeg den 10.1.2012 skulle til DATALINK – kjørte jeg fram til RUNDKJØRINGEN på Ringveien nærmest Ankerskogen svømmehall. -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

72/

 

Veien går på svak oppoverbakke mot RUNDKJØRINGEN. Men VENSTRE BAKHJUL SPINNET UT og jeg flere ganger rygget tilbake skrått inn til BUSSLOMMEN og prøvde flere ganger å få så mye fart at jeg kunne komme gjennom rundkjøringen. Men hver gang MÅTTE JEG GI OPP!!!!

Imens ble det en FLERE HUNDRE METER LANG KØ AV BILER BAK MEG!!!! Etter den siste mislykkede forsøk tenkte jeg om og BE OM HJELP HVIS NOEN KUNNE DYTTE BILEN FRAMOVER SLIK AT JEG KUNNE KOMME gjennom RUNDKJØRINGEN!!!!

Jeg gikk ut av bilen, bakover til den første bilen som sto nærmest min bil. Ja – veien var blankpolert og SELVFØLGELIG KOM JEG PÅ TRYNET MED EN GANG. Etter å ha kommet på beina igjen - kom jeg bort til bilen bak meg og ba om DYTTE HJELP av to unge menn som satt i bilen. De kom og dyttet bilen i gang (TAKK!!!!) og jeg kunne kjøre videre til Datalink.

Nå må vi ta en nærmere titt på bilens bremser:

Min bil er utstyrt med:

Skivebremser på alle hjul

Servobremse
Bremsekraftforsterker
Bremskraftregulator


Eneste ting min bil ikke hadde som i 1984 kunne også vært på bilen var: ABS bremser (Fordelen med ABS bremser er – at man beholder styring på bilen selv ved full oppbremsning!!!!)

MERK! Hva er det jeg har i dag av disse tingene? Jo:

Skivebremser på alle hjul
I beste fall har jeg Servobremse
Bremsekraft forsterker, Bremsekraftregulatoren hadde glimret med sitt fravær i MANGE ÅR!!!!

Hva er det som YTTERLIGERE KAN HJELPE BILFØREREN VED Å BRUKE BREMSENE? Jo:

Motorbremse
Normal tomgang
Bensinkutt systemet
Håndbremsen

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

73/

 

MERK! Hva er det jeg har i dag av disse tingene? Jo:

Motorbremsen er ødelagt av for høy turtall på tomgang+++!!!! Tidligere hadde jeg beskrevet på min Hjemmeside at: BILEN FUNGERER SOM OM DEN HAR FRIHJUL (ala SAAB V4) NÅR MOTOREN GÅR PÅ TOMGANG UNDER KJØRING!!!! DET VIL SI – NÆRMEST NULL MOTORBREMSEEFFEKT!!!!

For å dekke over flere MANGLER – MÅ MAN GI HØYERE, HARDERE TOMGANG ENN NORMALT!!!! DET REDUSERER OGSÅ MOTORBREMSEEFFEKTEN!!!!

BREMSEVIRKNINGEN BLE OGSÅ FORRINGET AV AT: BENSINKUTT SYSTEM GLIMRET MED SITT FRAVÆR I MANGE ÅR!!!!

HÅNDBREMSEN FUNGERER!

I tillegg til alt dette TUKLER MAN VED Å FJERNE ALL BREMSEVÆSKE AV BEHOLDEREN FOR Å FÅ LUFT I BREMSESYSTEMET!!!! OG PÅ DEN MÅTEN FORRINGE BREMSEEFFEKTEN UNDER KJØRING!!!!

SE SITAT FRA FMH IX. Den 20.1.2012 side 51 -53 av 53

HVA ER FAKTA NÅ!!!!

Jeg er ØKONOMISK PÅ FELGEN!!!! Jeg har lånt meg helt opp til halsen!!!!

Min helse ALLTID GÅTT HELT PARALLELT MED BILENS TEKNISKE TILSTAND!!!!

BILENS TEKNISKE TILSTAND HAR VÆRT BESKREVET PÅ MIN HJEMMESIDE ET UTALL GANGER. BILEN ER BLITT GJORT TIL EN DRAPSMASKIN => OG SOM JEG HADDE FULLFINANSIERT!!!! OG DET VERSTE ER AT: JEG FÅR IKKE RETTE PÅ DE PÅFØRTE FEILENE PÅ BILEN - FOR BETALING!!!!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

74/

OG FOR Å SETTE HELT PÅ SPISSEN: BÅDE JEG, BILEN OG MIN ØKONOMI FÅR KUNSTIG ÅNDEDRETT NÅR LIVET ER TRUET!!!! OG NÅR IGJEN BLIR LIVET TRUET - KOMMER EN NY KUNSTIG ÅNDEDRETT BÅDE FOR MEG, FOR BILEN OG TIL MIN ØKONOMI!!!!

TEKNISKE TILSTAND!!!! DET ER FULLSTENDIG LIKEGYLDIG HVOR MYE JEG KOSTER PÅ FOR Å FÅ BILEN I NORMALT FUNGERENDE STAND!!!! VIL BILEN PÅ HAMAR UMIDDELBART PÅFØRT NYE FEILER SOM SETTER HOVEDSAKELIG HAMAR OG HEDMARKS BEFOLKNING I LIVSFARE!!!!

 

Jeg vet ikke hvor lenge jeg klarer å UNNGÅ Å BLI GJORT TIL MORDER VED Å KJØRE FOLK I HJEL PÅ GRUNN AV BILENS PÅFØRTE TEKNISKE FEILER, MANGLER - SOM MINE BØDLER HAR PÅFØRT IKKE BARE DENNE BILEN JEG HAR I DAG, MEN ALLE MINE FEM BILER I OVER 30 ÅR!!!!

 

MERK SPESIELT!!!! JEG PLEIER  IKKE LØPE FRA ANSVAR, MEN HVIS DET SKULE SKJE EN ULYKKE OG KANSKJE TIL OG MED DØDSFALL - ER DET FULLE ANSVARET FOR DET: MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE!!!! BAKKET OPP 100 % BÅDE AV NAF HAMAR OG NAF SENTRALT++++!!!!

 

HVA ER MITT HØYESTE ØNSKE HER I LIVET???? JO!

 

1) FOR Å HA MITT NORSKE STATSBORGERSKAP UBESKÅRET!!!!


2) FOR Å KUNNE KJØRE EN NORMALT FUNGERENDE BIL!!!! Osv. Se: OPPS. 2009 Bilen side 19 - 63 av 122.

MON TRO - OM DET MÅ EN ELLER FLERE DØDSFALL
OG MATERIELLE SKADER TIL - FØR MINE BØDLER
OG DERES KVAKKSALVERE SER SEG FORNØYD I
DENNE SKITNE SAKEN????

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

75/

MINE BØDLER OG DERES HÅNDLANGERE - MEDHJELPERE DRIVER: RUSISK RULETT HOVEDSAKELIG MED HAMAR OG HEDMARKS FOLKS LIV!!!! DA JEG KJØRER DAGLIG PÅ HAMAR – HEDMARK!!!!

Den 1.1.2012 For disse folkene som hadde fulgt med utviklingen en stund på min Hjemmeside, kommer ikke som noen overraskelse – at JEG IGJEN MÅTTE KASTE MAT, DRIKKE da mine BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE SIN VANE TRO FORPESTER både mat og drikke som jeg oppbevarer i min bil!!!!

Den 3.1.2012 Jeg har nå – ENDA ENGANG TAKKET VÆRE FLAKS UNNGÅTT Å BLI DRAPSMANN, da jeg den 2.1.2012 kjørte mot lyskrysset på Ringveien på Hamar og på grunn av bremsene skled jeg først gjennom SEBRAEN og deretter skled jeg videre et stykke inn på veikrysset!!!! Heldigvis var det lite trafikk og jeg kunne rygge tilbake før lyset ble GRØNN, men MAN KAN BARE TENKE SEG - HVORDAN DET -VILLE GÅTT HVIS EN MOR ELLER FAR HADDE TRILLET BARNEVOGNEN PÅ GRØNT LYS OVER FOTGJENGEROVERGANGEN I DEN TRO AT DER ER DE BESKYTTET!!!! Jeg begriper ikke at INGEN REAGERER!!!! OG AT ALT DETTE FOREGÅR BÅDE MED VELSIGNELSE AV - NAF HAMAR OG NAF SENTRALT!!!!

Den 3.1.2012 Jeg har SJEKKET FLERE GANGER HVER DAG BREMSEVÆSKE–NIVÅET!!!! Og det har ikke vært en eneste millimeter forandring på BREMSE -VÆSKENIVÅET!!!!

SITAT SLUTT

Den 12.1.2012 MERK SPESIELT!!!! Det som står på min Hjemmeside: ER BARE CA. 10% AV MIN DAGLIGE VIRKELIGHET!!!! Og det som står på min Hjemmeside er hovedsakelig DOKUMENTERBAR FAKTA!!!! Min hverdag er mye verre ENN DET SOM ER BESKREVET PÅ MIN HJEMMESIDE!!!!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

76/

Den 16.1.2012 Jeg hadde BANGE ANELSER da jeg SØKTE FRI RETTSHJELP den 3.1.2012 ved hjelp av HAMAR BIBLIOTEKETS BREDBÅND!!!! Se sitat:

SITAT FRA FMH IX. den 20.1.2012 side 53-54

Juleferie 2011

Skrevet av Fri rettshjelp ... 22. desember 2011 - 0:00

Tjenesten elektronisk søknad om fri rettshjelp er stengt i perioden 22.12.2011 - 2.1.2012."

Den 3.1.2012 hadde jeg sendt elektronisk søknad om fri rettshjelp!!!! Det blir spennende å se OM DET BLIR NOE AV DET - I DET HELE TATT!!!! Og eller om noen tør å engasjere seg i saken og gjøre EN HEDERLIG MORALSK OG YRKESETISK FORSVARLIG ARBEIDE I DENNE SAKEN!!!!

SITAT SLUTT

Den 16.1.2012 Etter å ha sendt den ELEKTRONISKE SØKNADEN OM FRI RETTSHJELP var avslutningen av sendingen UNORMALT!!!! Men det er ikke så ofte at jeg sender ELEKTRONISKE SØKNADER og jeg har prøvd å berolige meg selv og å vente og se om det skjer noe!!!! MERK!!!! DET SKJEDDE INGENTING!!!! Den 16.1.2012 kom jeg igjen til Vang bibliotek og IGJEN HENTET FRAM HJEMMESIDEN TIL DEN ELEKTRONISKE SØKNADSSKJEMAET FOR FRI RETTSHJELP!!!! Jeg hadde sendt ENDA ENGANG TIL og det ser ut til at DENNE GANGEN GIKK DET NORMALT!!!! Noen sekunder etter avsendelsen fikk jeg BEKREFTELSE OM AT SØKNADEN ER MOTTATT!!!! Se Mail-svaret fra Fri rettshjelp:

Submitted on 16. januar 2012 - 12:50
Submitted by anonymous user: [82.147.33.187] Innsendte verdier er:

Rettshjelpsøker: Istvan Jozsef Ladiszlaidesz
Postnummer: 2303
E-post adresse: ist@istladis.com
Telefonnummer: +47 95113049

Sivilstand: Enslig

SAKSTYPE:
FRI SAKFØRSEL (fri rettshjelp under rettergang), om saksforhold angitt nedenfor:

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

77/

Problemstilling (beskriv saken/rettshjelpsbehovet): Selv om jeg har bare norsk Statsborgerskap er jeg frarøvet både mine Statsborgerrettigheter og mine Menneskerettigheter uten dom!!!! Jeg har vært nektet arbeide i over 30 år!!!! Fra og med den 1.4.1996 ble jeg TVUNGET PÅ GATEN NEKTET MATPENGER OG PLYNDRET FOR INNBU - AV Hamar Sosialkontor!!!! Jeg hadde vært UTELIGGER I 16 ÅR!!!! Etter at jeg forgjeves hadde henvendt meg til de lokale overordnede instanser uten nevneverdig resultat - hadde jeg henvendt meg i første omgang til Stortingets Sivilombudsmann og deretter til Stortinget og deretter til Statsministerens kontor i Regjeringsbygget!!!! Og alle steder ble gjort NARR AV BÅDE DEN NORSKE LOVGIVNINGEN OG AV MINE STATSBORGERRETTIGHETER!!!! Etter hvert hadde jeg greid å legge min sak ut på INTERNET, PÅ
Hjemmeside adresse:
www.istladis.com - der har jeg lagt ut de fleste dokumentene som understøtter mine sannferdige påstander!!!! Selv om jeg kan DOKUMENTERE MINE PÅSTANDER ER JEG I VIRKELIGHETEN RETTSLØS!!!! Jeg har INGEN RETTIGHETER!!!!

Har du fått fri rettshjelp de siste 2 år?
Nei

Økonomisk stilling: Jeg er enslig med brutto årsinntekt/netto ligningsformue ikke over kr 246 000/100 000 (utenom ligningsverdi av egen bolig).
Egen brutto månedsinntekt:
Kr14000
Ektefelle/samboers
brutto månedsinntekt: -----

ERKLÆRING: Jeg aksepterer at opplysninger om skattbar inntekt, netto formue og bostedsadresse kan kontrolleres/hentes inn elektronisk.
Fødselsnummer: 17074527167(11 siffer)


De innsendte verdiene kan ses her:
http://frirettshjelp.no/node/38/submission/253

Den 17.1.2012 Skulle jeg til Ski for å ordne med bremsene. Underveis var jeg vitne til en ULYKKE hvor jeg stanset og var rede til å hjelpe, med det så ut til at PARTENE hadde full kontroll, så jeg fikk kjøre videre til Ski. Underveis møtte jeg først en Politibil, deretter en sykebil og deretter en brannbil. For meg så det ut til at mannen som kjerte den ene av ulykkesbilene – fikk klemt fast føttene og måtte skjæres ut, men mannen var både ved bevissthet og kunne røre på seg. Da jeg ankom verkstedet var jeg bare 30 m. fra verkstedet skled min bil - først inntil en TILHENGER OG deretter EN BIL. –

Det kom meget UBELEILIG Å TAPE FORSIKRINGSBONUS++++ - NÅR JEG ETTER 10 ÅR ENDELIG OPPARBEIDET +50 %!!!!

JA – NÅ HAR MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE VIRKELIG GOD GRUNN TIL Å FEIRE!!!! DE HAR VIRKELIG SLITT FOR Å FÅ FRAM DET ØNSKEDE RESULTATET – VED Å ØDELEGGE BREMSENE++++ PÅ MIN BIL!!!! Jeg kan selvfølgelig ikke dokumentere – HVEM SOM HADDE GJORT SKITTJOBBEN, MEN DETTE ER SANNHETEN OG HVIS IKKE FØR => SÅ MÅ DISSE FOLKENE SVARE FOR SINE -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

78/

GJERNINGER – UGJERNINGER OVERFOR GUDS DOMSTOL!!!!

Den 18.1.2012 Ja – GALSKAPEN MED DEN FRIE BREDBÅND TILGANGEN PÅ HAMAR BIBLIOTEK FORTSETTER VIDERE!!!! Nå får jeg HELLER IKKE SE GÅRSDAGENS DAGSREVY osv. osv. osv.


Den 19.1.2012
NÅ ER DET SLUTT!!!! JEG SKAL IKKE LENGER PÅTA MEG SKYLDEN FOR NOE SOM JEG ER USKYLDIG I!!!!

DE 100 % SKYLDIGE ER MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE: (MERK! Jeg kan IKKE DOKUMENTERE MINE PÅSTANDER, MEN DETTE ER SANNHETEN!!!!)

SITAT FRA FMH IX. Den 20.1.2012 side 55 - 56

Den 12.1.2012 Jeg skulle med PC-en til Datalink da det ble forferdelig mye tull i den siste perioden. Dagen ble avklart via Mail den 10.1.2012 og dermed etterlot jeg ELEKTRONISK SPOR!!!! MERK! Jeg har beskrevet både i fjor og senest den 9.1.2012 at – VENSTRE BAKHJUL SPINNER UT FOR EN SLIKK OG INGEN TING.

Til og med – på RETT VEI OG NORMAL HASTIGHET!!!! Da jeg den 10.1.2012 skulle til DATALINK – kjørte jeg fram til RUNDKJØRINGEN på Ringveien nærmest Ankerskogen svømmehall. Veien går på svak oppoverbakke mot RUNDKJØRINGEN. Men VENSTRE BAKHJUL SPINNET UT og jeg flere ganger rygget tilbake skrått inn til BUSSLOMMEN og prøvde flere ganger å få så mye fart at jeg kunne komme gjennom rundkjøringen. Men hver gang MÅTTE JEG GI OPP!!!!........”

SITAT SLUTT

Les resten av FAKTA OPPLYSNINGER OM SKYLD SIDE 55 – 60 OVERFOR!!!! (Det blir for mye gjentagelser)

Jeg har tidligere gitt uttrykk for bl.a. på min Hjemmeside at:UNDER LIKE VILKÅR TÅLER JEG SAMMENLIGNING MED HVEM SOM HELST – UTEN AT JEG PÅ ETTERSKUDD MÅTTE SKAMME MEG OVER RESULTATET!!!!”

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

79/

MERK SPESIELT!!!! UNDER SAMME VILKÅR!!!!

MERK SPESIELT!!!! Jeg har sjekket både BREMSEVÆSKE, OLJENIVÅ, KJØLEVÆSKE NIVÅ FLERE GANGER OM DAGEN!!!! Også morgenen den 17.1.2012 før jeg skulle til SKI for å LUFTE BREMSESYSTEMET, og det var ikke en eneste millimeter forandring på bremsevæskenivået!!!! Bremsevirkningen var ødelagt på grunn av at det var LUFT i bremsesystemet, men det var ikke lekkasje. Likevel ble jeg presentert lekkasje på BREMSERØRET PÅ HØYRE BAKHJUL ETTER AT BILEN ENDELIG KOM INN PÅ VERKSTEDET.

Jeg kan ikke forstå annerledes enn - at den lekkasjen måtte ha kommet på grunn av - da min bil ble trukket fra TILHENGEREN som jeg først kom bort i. Fordi hele nedre forkanten av min bil var hektet borti TILHENGEREN++++. Til og med REGISTRERINGS SKILTET DATT AV BILEN IMENS MAN FORSØKTE Å LØSNE BILEN FRA TILHENGEREN!!!!

MERK SPESIELT!!!! Den 19.12012 Bremsene er ordnet, men FAENSKAPET MED AT VENSTRE BAKHJUL SPINNER UT, TIL OG MED PÅ RETT VEI OG NORMAL HASTIGHET – I TILLEGG TIL ALLE TIDLIGERE PÅFØRTE TEKNISKE MANGLER - DET KAN IKKE FORKLARES ANNERLEDES ENN – AT BILVERKSTEDENE OG ELLER BILKYNDIGE MENNESKER SØRGER FOR AT BILEN FREMDELES BLE BRUKT TIL Å FRARØVE MEG ØKONOMISKE MIDLER!!!!

Det er ofte slik – AT FOLK SOM HADDE GJORT ET ELLER ANNET GALT – LEGGER MAN SKYLDEN FOR PÅ ANDRE!!!! MERK! Jeg kan ikke dokumentere mine påstander og det jeg kan henvise til er – AT JEG HAR VÆRT TRAFIKANT MED SERTIFIKAT I NÆRMERE 50 ÅR!!!! Og HADDE MINE BØDLER LATT MEG, BILEN OG BONUSEN VÆRE I FRED – DA VILLE JEG MED STOR SANNSYNLIGHET HATT FREMDELES MAX BONUS OG UTALLIGE PLUSS, PLUSS, PLUSS…….

Galskapen brøt fullstendig løs da jeg i 1994 var i UNGARN OG JEG KOM TILBAKE TIL NORGE!!!! Og første gang i historien mistet jeg forsikringsbonus etter å ha blitt kjørt ned av en OPEL ASCONA MED BAKHJULSDRIFT!!!! Senere er det blitt EN VANE å frarøve meg ØKONOMISK MIDLER VED Å FRARØVE MEG FORSIKRINGSBONUS!!!!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen/BRUSTAD                           OPPSUMMERING AV 2011   

80/

MERK SPESIELT! Blir det PLUTSELIG slutt på min Hjemmesideoppgradering – da har mine BØDLER SØRGET FOR Å TVINGE SANNHETEN TIL TAUSHET!!!! Men - til det har jeg fremdeles bare å si - det jeg sa til Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen i 2004:

SITAT

"....SÅ LENGE JEG LEVER VIL JEG BENYTTE MEG AV ALLE TILGJENGELIGE, HEDERLIGE MIDLER - TIL ENHVER TID - FOR Å KJEMPE FOR MIN RETTFERDIGE SAK!!!!...."

"OG I MOTSETNING TIL FYLKESMANNEN SIGBJØRN JOHNSEN ER JEG EN ORDHOLDEN MANN!!!!"

SITAT SLUTT

Det har kommet flere JUBILEER i løpet av 2007! For det første må jeg nevne FYLKESMANNEN SIGBJØRN JOHNSEN, ønsker mine lesere bli kjent med Sigbjørn Johnsens skjulte sider og hans: LØGN KAVALKADE!!!! - må de ta en titt bl.a. FMH VII. DEN 20.2.2010 side 10 - 18 av 27!!!!

Den 19.1.2012 Jeg har fått andre Mail svar fra www.frirettshjelp.no - den 19.1.2012 sendt den 18.01.2012 17:34

Det vises til henvendelse inngitt via frirettshjelp.no: 16. januar 2012 - 12:50.

Rettshjelpsøker: Istvan Jozsef Ladiszlaidesz

AVSLAG PÅ FRI RETTSHJELP PÅ GRUNN