OPPSUMMERING AV 2009 - 2010  FERDIG DEN 6.10.2011

 GÅ TILBAKE TIL ÅPNINGSSIDE

FILEN I WORD FORMAT, FOR BEDRE UTSKRIFTSKONTROLL - KLIKK HER 

"DU SKAL IKKE TÅLE

SÅ INDERLIG VEL -

DEN URETT SOM IKKE

RAMMER DEG SELV!!!!"

  Oppsummering av 2009 122 sider
  Oppsummering 2010 FERDIG DEN  6.10.11 160 sider

"HVA LEVER VI FOR, OM IKKE DET ER FOR Å GJØRE LIVET MINDRE VANSKELIG FOR HVERANDRE!?!?"

"DET ER TYPISK NORSK -

Å VÆRE GOD?!?!"

...Gro Harlem Brundtland!!!!

 

  GÅ ØVERST I DOKUMENTET

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                                    

1/122

Året 2009 fortsatte på samme måte som året 2008 ble avsluttet med: EKSTREM AKTIVITET PÅ MIN HJEMMESIDE for å få sannheten frem slik at mine lesere kunne følge med den videre utviklingen i saken. Mine BØDLER gjør fremdeles alt i sin DESPERASJON - for å påvirke meg - FOR AT JEG SKULLE KOMPROMISSE MED SANNHETEN OG DOKUMENTERBAR FAKTA. OG HINDRE AT DE SKYLDIGE BLIR STRAFFET FOR SINE UMENNESKELIG, MAKABRE, GRUSOMME HANDLINGER – VED Å TVINGE MEG PÅ GATEN, VED Å FRARØVE MEG: Husleien, Kommunale utgifter, Bostøtten og Bil lånet – NEKTE MEG MATPENGER og PLYNDRE MEG FOR INNBU - samlet kr 6 700,- pr. mnd.

SITAT FRA FMH V. DEN 20.11.2008 side 43/50

DET SOM ER FAKTA:


1) MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE BLIR MER OG MER DESPERATE OVER AT INGENTING HJELPER - UANSETT HVA SLAGS FAENSKAP DE PRESTERER MOT MEG!!!!
2) Det er en jevn strøm av SANNHETEN som har kommet på løpende bånd på min Hjemmeside. Det er GARANTERT at ingen av de SKYLDIGE er BEGEISTRET FOR DET!!!! Samtidig er det kontinuerlige angrep på PC-en!!!!

3) Bilen ødelegges og gjøres til en DRAPSMASKIN!!!!
4) Min helse ødelegges!!!!

5) Jeg viser ikke den minste tegn til å ville kompromisse med sannheten og dokumenterbar fakta – for å redde skinnet for de SKYLDIGE!!!! Slik Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen oppfordret meg allerede den 19.12.1997!!!!
6) Jeg er villig til å dø av sult enn å la bilen (SOM ER KRONBEVISE FOR AT - DET JEG SIER ER SANT OG DE ANSVARLIGE MYNDIGHETER LJUGER SOM FANDEN SELV), - BLI KONDEMNERT, VRAKET AV EN ELLER ANNEN GRUNN!!!

Jeg er forberedt og tar konsekvensen av ALLE EVENTUALITETER som måtte komme på grunn av at SANNHETEN ER PRESENTERT PÅ MIN HJEMMESIDE!!!!

HVA ER MITT HØYESTE ØNSKE HER I LIVET???? JO!

1) FOR Å HA MITT NORSKE STATSBORGERSKAP UBESKÅRET!!!!

2) FOR Å KUNNE KJØRE EN NORMALT FUNGERENDE BIL!!!! Osv.


SITAT SLUTT

Jeg må faktisk gi en ny karakteristikk til mine BØDLER! Disse kvakksalverne er

BÅDE MENNESKE OG BIL MORDERE!!!!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009   

2/122

Takket være ESPERN TRENING SENTERETS allsidige treningstilbud) klarer jeg den daglige fysiske belastningen og er også mentalt i stand til å håndtere min hjemmeside – slik at SANNHETEN I MIN SKITNE SAK KOMMER OPP PÅ INTERNET!!!!

HVIS DENNE UTVIKLINGEN MED MIN HELSE, ØKONOMI OG BILEN SKAL FORTSETTE, DA VET JEG IKKE HVOR LENGE JEG VIL VÆRE I STAND TIL Å KUNNE OPPGRADERE MIN HJEMMESIDE MED ENDA FLERE SANNHETER I MIN SKITNE SAK.

SITAT FRA FMH IV. DEN 21.9.2007

"JEG VIL BEMERKE AT: Jeg er ikke en person som løper fra ansvar - TVERT IMOT. Men bilens tekniske tilstand er katastrofalt og før eller senere kommer jeg også til å gjøre feil, da jeg ikke klarer å kompensere bilens tekniske mangler, som bilen ble påført med vilje av bilkyndige mennesker på lovstridig grunnlag. Jeg kan gjerne koste 80 000,- - 90 000,- kroner PR. ÅR på bilen, men bilens tekniske tilstand forblir slik som mine BØDLER TILRETTELEGGER FOR MEG.

HVIS DET SKULLE SKJE EN ULYKKE OG TIL OG MED DØDSFALL - DA ER DET MINE BØDLER OG DERES HÅNDLANGERE SOM HAR
100 % ANSVAR FOR DET.

Jeg har i årtier måtte kompensere for de tekniske feilene på bilen - som bilen ble påført av bedre vitende folk med hensikt. Jeg håper inderlig at ingen uvedkommende vil bli rammet i så tilfelle. Om jeg selv dør, det har ingen betydning for meg, da jeg ikke har hatt et menneskeverdig liv å leve i TRE ÅRTIER og jeg har ingen hederlig løsning i sikte i det hele tatt!!!!

Jeg har eneste hensikt for å leve at: jeg skulle få sannheten i denne skitne saken på min hjemmeside i håp om - at før eller senere kommer en TORE SANDBERG (tidligere journalist og senere privat etterforsker) og graver fram sannheten i min skitne sak, som de ansvarlige personer og myndigheter så omhyggelig skjermer for offentligheten.

Skulle jeg dø i et slikt tilfelle (og eller kanskje drar jeg med meg i døden noen uskyldige også) da er det MIN TESTAMENTE (ETTERORD) MED ANGIVELSE AV DE SKYLDIGE SOM GJELDER 100 %. (disse befinner seg på slutten (nederst) i hver hovedfil (uten om MAIL I. og MAIL II.).

Der er det angitt folk fra: Statsministere, Statsråder, Stortingsrepresentanter, Stortingets Sivilombudsmann for forvaltningen, til tidligere Biskop Rosemarie Köhn, Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen og Ordfører Einar Busterud, osv. osv. osv."


SITAT SLUTT

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009   

3/122

SITAT FRA OPS. 2007 DEN 7.2.2007 side 1-6/45

MERK SPESIELT! Fra og med 1.7.1995 er jeg blitt frarøvet kr 6 700,- (i 1995 kroneverdi) og på den måten ble jeg satt i ØKONOMISK SJAKK – MATT situasjon da jeg ikke bare ble tvunget på gaten, nektet matpenger og plundret for innbu, men jeg hadde heller ikke penger til LEGEEGENANDEL, BLODPRØVE EGENANDEL OG LEGEFORORDNEDE MEDISINER inkludert MAREVAN (HJERTEMEDISIN) som jeg skulle brukt i resten av mitt liv – og som jeg fikk ikke brukt f.o.m. 1977.

2004 HVILKEN ULEMPE/HINDRING FIKK JEG MED MEG FRA ÅRET?

I september 2003? hadde åpnet Espern Treningssenter på Hamar OG JEG BLE MED OGSÅ. Fram mot fellesferien i 2004 hadde jeg begynt å komme oppover i vekt og begynt å få muskulaturene på plass - enda engang, men det gikk ikke upåaktet hen hos mine bødler. Etter fellesferien fikk jeg (av forunderlig grunner) store pusteproblemer og det gikk så langt at legen skrev ut ASTMA medisin for meg.

Selve Astma problemene ble etter hvert borte og holdt seg borte i alle år siden, men et vesentlig problem meldte seg i kjølvannet av fanteriet. Jeg fikk store problemer både å trene BICEPS og TRICEPS og disse problemene har jeg fremdeles i 2008 og det ser ikke til å minskes engang.

HVILKEN ULEMPE/HINDRING FIKK JEG MED MEG FRA SYKEHUSET 2005?

SITAT FRA DEN 16.1.2007 FMH IV. Side 2/4
MERK! MERK! MERK! Angående DIARÉ-EN er at - jeg er tilbake i den situasjonen som jeg hadde ETTER AT JEG KOM UT FRA SYKEHUSET, den 21.2.2005. Dvs. Jeg må DEHYDRERE KROPPEN OG IKKE SPISE I DET HELE TATT for å ha noenlunde kontroll over magen. Med andre ord: For å kunne holde på magen må jeg hverken spise eller drikke.

MERK! MERK! MERK! Før jeg kom på Sykehuset den 6.1.2005, var jeg ikke plaget av DIARÉ-EN. Under Sykehusoppholdet ble jeg forklart at Antibiotika behandlingen gjør at jeg har diarè. MEN SKULLE IKKE DIARÉ-EN BLI BORTE NÆRMERE 2 ÅR ETTER AT JEG KOM UT FRA SYKEHUSET?????????? MEN, tidligere har jeg beskrevet på min hjemmeside at - jo flere sannheter jeg plumper ut på min hjemmeside og da jeg heller ikke er villig til å kompromisse med sannheten og dokumenterbar fakta, føler jeg umiddelbart negative virkninger både på kroppen/helse, lommeboken/økonomisk og på bilens funksjonsdyktighet!!!!!

SITAT SLUTT

HVILKEN ULEMPE/HINDRING FIKK JEG MED MEG FRA SYKEHUSET 2007?

SITAT FMH IV. Den 16.3.2007

RESULTATET AV SYKEHUSOPPHOLDET SÅ LANGT 2007:

Det ble konstatert at jeg har HJERNEHINNE BETENNELSE. Og det kureres vanligvis med Dobbelt antibiotika kur hver fjerde time i døgnet. (Merk! For to år siden var jeg også på Sykehuset i seks uker f.o.m. 6.1.2005 t.o.m. 21.2.2005 med BLODFORGIFTNING.) Hvordan kureres det? -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009   

4/122

Jo, dobbelt Antibiotika kur hver fjerde time i døgnet. Og i begge tilfelle medfølger kontinuerlig DIARÉ. MERK! Jeg har enda slet med diareen fra to år siden da jeg igjen måtte begynne med en ny Antibiotika kur f.o.m. den 13.2.2007.

Da jeg etter hvert kom til meg selv og begynte å se over sakene mine kunne jeg konstatere at min Iriver MP3 spiller hadde forsvunnet, en av hanskene mine også hadde forsvunnet og resten får jeg senere greie på hva annet som hadde forsvunnet. MP3 spilleren er det som jeg vil savne mest, da jeg bruker den til å trene på TREDEMØLLE OG (SPINN NÅR JEG ER ALENE I SALEN). Jeg har spurt på Sykehuset om hva man kan gjøre i en slik situasjon, hvor kan man legge inn klage, men hittil kom ikke noe konkret på bordet.

VIKTIG:

1) Den 15.3.2007 ville jeg ut fra Sykehuset på eget ansvar, med de samme begrunnelsene som for to år siden. (Se: FMH II. 28.2.2005)

2) Den 16.3.2007 ble det tatt en avførings prøve av meg DA JEG TO ÅR ETTER AT JEG KOM UT FRA HAMAR SYKEHUS den 21.2.2005 hadde jeg kontinuerlig diaré helt fram til jeg ble kjørt til sykehuset igjen den 13.2.2007. Avføringsprøven skulle bli sendt til Ullevål sykehus, men to timer etter at prøven ble tatt (Prøven ble undersøkt på Hamar sykehus), ble jeg satt i karantene. Jeg får ikke bruke hverken toalett eller gå i spisesalen for å spise frokost, middag, kveldsmat osv.

3) Jeg behøver ikke nevne at jeg hadde spredd sannheten i min skitne sak også i spisesalen hvor folk himlet med øynene om hvordan kunne slike grusomheter forekomme i et land som er karakterisert av FN - som VERDENS BESTE LAND Å BO I osv.!!!! Nå får jeg ikke lenger spre sannheten i min sak.

SITAT SLUTT

SITAT: Fra FMH IV. den 3.4.2007

KONKLUSJON ETTER OPPHOLDET PÅ HAMAR SUKEHUS MELLOM 13.2.2007 - 26.3.2007.

En ting må mine lesere tenke nøye etter. At forrige gang den 6.1.2005 -21.2.2005 under min opphold på  Hamar sykehus var det først og fremst Sykepleierne som gikk inn for at jeg skulle ta kontakt med Hamar Sosialkontor. Og etter at jeg hadde avslått å ta kontakt - koblet avdelings legen Andersen seg inn i saken ved å komme til min sykeseng og han sa:

"DU HAR HATT EN ALVORLIG SYKDOM, ERGO HAR DET OPPSTÅTT EN NY SITUASJON I SAKEN"

Merk! Praksis på Sosialkontoret er følgende: "Hvis Sosialkontoret avslår en sak, da tar ikke Sosialkontoret saken opp til ny vurdering FØR EN NY SITUASJON OPPSTÅR I SAKEN" - og jeg svarte:

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009   

5/122

NEI! Det har ikke oppstått noen ny situasjon i min sak i det hele tatt! Tvert imot. Jeg er her på sykehuset på grunn av at jeg fikk BLODFORGIFTNING. Og det fikk jeg på grunn av at jeg ikke brukte MAREVAN (blodfortynnende) medikament som jeg skulle brukt i resten av mitt liv.

Og hvorfor har jeg ikke brukt Marevan? Jo, fordi jeg ble frarøvet av Hamar Sosialkontor kr 6700,- pr. mnd som representerer kr 3400,- Husleie - kr 1800,- Bostøtte og kr 1600,- Bil lån. Av den grunn hadde jeg ikke penger til: Legeegenandel, blodprøveegenandel og legeforordnede medisiner, inkludert også Marevan.

Da jeg ikke hadde penger til å betale Legeegenandel, blodprøveegenandel og legeforordnede medisiner, inkludert også Marevan kunne jeg ikke følge opp kontinuerlige blodprøvekontroll og justering av medikamentering av Marevan. Dermed skrev ikke min behandlende lege Geir Nilsen ut Marevan til meg fra og med 1998!!!!!!!

DET ER DEN DIREKTE ÅRSAKEN TIL AT JEG FIKK BLODFORGIFTNING OG ENDTE HER PÅ SYKEHUSET!

Deretter gikk dr. Andersen uten kommentarer.

Denne gangen den 13.2.2007 - 26.3.2007 hadde Sykepleierne holdt en atskillig  lavere profil. Denne gangen var det hovedsaklig legene som engasjerte seg med å påvirke meg for å ta kontakt med sosialkontoret. Men, jeg henviste til mine Hjemmeside oppgraderinger på FMH II. den 28.2.2005 hvor saken er utbrodert i all sin GRUSOMHET - og det er stor likhet mellom den nåværende 13.2.2007 og den forrige sykehusopphold den 6.1.2005 - 21.2.2005.

HVORDAN HENGER DEN MORALSKE SITUASJONEN SAMMEN?

Jo. Jeg har beskrevet Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen på følgende måte på min hjemmeside: (Merk! Sigbjørn Johnsen har min hjemmeside adresse og leser min hjemmeside og ikke hadde funnet noen grunn til å erklære meg for INJURIERENDE INNHOLD PÅ MIN HJEMMESIDE!)

SITAT:

1) "Siden du hadde trædd i stillingen som Fylkesmann i Hedmark den 16.10.1997 hadde du gitt LY OG BESKYTTELSE FOR DE SKYLDIGE I DENNE SKITNE SAKEN.

2) I tillegg tillot du at samme ulovligheter fortsatte her (i min sak) etter at du trædde i stillingen som versert her før du trædde i stillingen.

3) Ytterligere hindrer du PERSONLIG at jeg får den Fri Retts Hjelpen som jeg har rett til å få og behov for å få - for å kunne trekke de skyldige til ansvar - DA FRI RETTS HJELPEN HØRER DIREKTE INN UNDER FYLKESMANNENS ANSVARS OG MYNDIGHETS OMRÅDE.

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009   

6/122

4) Ytterligere negativ virkning har Fylkesmannens gjøren eller mangel på sådan i min sak FORDI: Hvis jeg hadde fått den Fri Retts Hjelpen som jeg har rett til å få, kunne vært min sak behandlet i det norske RETTSSYSTEMET, men etter som de SKYLDIGE dekker over hverandres ulovlige handlinger ville jeg med stor sannsynlighet fått avslag til og med i HØYESTERETT, MEN - selv om den norske HØYESTERETT er det høyeste rettslig organ her i landet, kunne jeg da fremdeles henvende meg til:

MENNESKERETTIGHETSDOMSTOLEN I STRASBOURG. MEN!!!!!!!!!!

Problemet er at: MENNESKERETTIGHETSDOMSTOLEN I STRASBOURG BEHANDLER BARE SAKER SOM ER BEHANDLET I DE RESPEKTIVE LANDENES RETTSSYSTEM OG ER TIL OG MED AVSLÅTT I HØYESTERETT!!!!!!!

AV DEN GRUNN ER JEG EN LEVENDE DØD MANN - EN DØDSDØMT MANN - UTEN Å HA GJORT NOE KRIMINELT ELLER UHEDERLIG!"

SITAT SLUTT

Denne MORALSKE beskrivelsen gjelder ikke bare Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen, men også Ordfører Einar Busterud, Tidligere Biskop Rosemarie Köhn, Tidligere Statsminister Kåre Willoch og haugevis av de offentlige personer og myndigheter som er berørt i saken.

MERK SPESIELT: Det er to leger som hadde tatt visitten på sykehuset i de siste to ukene. Jeg hadde flere anledninger til å gi informasjon om forhold som er relevant i saken: F. Eks. Da jeg for to år siden den 6.1.2005 kom på Hamar Sykehus hadde jeg hverken DIARÉ eller BLØDNING i endetarmen. Jeg kom først til hjerteovervåkingen og etter to, tre dager klaget jeg over at jeg hadde fått blod i avføringen. Dermed ble det tatt en AVFØRINGSPRØVE 2 - 3 dager etter ble jeg overført til MEDISIN 2 og etter tre dager klaget jeg igjen over at jeg hadde blod i avføringen. Da sa sykepleieren at vi tar en avføringsprøve.

Men da svarte jeg at: Jeg har klaget over det samme tre fire dager tidligere imens jeg lå på Hjerteovervåkingen og der ble det allerede tatt en avføringsprøve. Det er bare å hente resultatet av avføringsprøven. MEN, DET VISTE SEG AT DET FANTES INGEN AVFØRINGSPRØVE RESULTAT PÅ HJERTE -OVERVÅKINGEN! Dermed ble det tatt en ny avføringsprøve som var NEGATIV!!!! Og i resten av mitt sykehusopphold hadde jeg ikke noen klage på blødning. Imens var jeg på Hamar sykehus, ble det begrunnet med at jeg har DIARÉ på grunn av at jeg må ta dobbelt dose med ANTIBIOTIKA og det forårsaker at jeg har diaré.

MERK! Etter at jeg kom ut fra sykehuset den 21.2.2005 skulle diaré-en forsvunnet, MEN DIARÉ-EN EKSISTERTE 100 % ENDA TO ÅR ETTER AT JEG KOM UT FRA SYKEHUSET!!!!!!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009   

7/122

HVORDAN GIKK DET MED BLØDNINGEN? Jo. Ved hver nye oppgradering av min Hjemmeside ble blødningen verre i hele to år. Jeg håper at noen av mine lesere husker dr/lege Øyvind Steinum forsvinnings nummer under mitt forrige opphold på Hamar sykehus mellom den 6.1.2005 og den 21.2.2005. Da undres man ikke over at de to legene som hadde visitten denne gangen i siste perioden av min 6 ukers opphold på Hamar sykehus også fant ut at det er best å holde seg unna denne saken, da jeg hadde rukket å fortelle flere graverende forhold i min sak til dem. Dermed dykket opp en lege som jeg aldri hadde sett tidligere og som hadde helt andre ting å fortelle MEG enn det som hadde blitt sagt før.

SITAT SLUTT

Denne gangen (2007) har jeg fått problemer langs ryggraden mellom øvre kant av skulderbladene. Det forårsaker BALANSEPROBLEMER og det jeg ikke nevnte før på min hjemmeside har jeg følgende problemer da jeg SPINNER: STÅENDE TEMPO, SITTENDE TEMPO og i tillegg får jeg 5-6 cm sidelengs utslag av hodet ved sittende tempo. Jeg kan fremdeles ikke trene BICEPS, TRICEPS OG MAGEMUSKULATUREN. I tillegg kommer problemene med mine KNÆR, etter at jeg hadde kommet ut fra Sykehuset.

HELSEPROBLEMER GENERELT OG ETTER SYKEHUSOPPHOLD FRA FØR:

2004 Pusteproblemer - Astma medisin X
2004 Kan ikke trene verken BICEPS eller TRICEPS X
2005 Hamar Sykehus, DIARÉ i to år X
2005 Hamar Sykehus BLØDNING i endetarmen i to år X
2007 Hamar Sykeh. Ryggrad mellom skulderbladenes øvre kant X
2007 Knærne, det er som om noen stikker kniv i knærne mine X
2007 Blodårene buler ut i unormal grad under knærne X
2007 Kan ikke trene skikkelig magemusklene X

SITAT SLUTT

Situasjonen i 2008 og 2009 er:

2009 Kan ikke trene verken BICEPS eller TRICEPS X
2009 Hamar Sykehus Ryggrad mellom skulderbladenes øvre kant X
2009 Knærne, det er som om noen stikker kniv i knærne mine X
2009 Blodårene buler ut i unormal grad under knærne X
2009 Kan ikke trene skikkelig magemusklene, biceps, triceps osv. X

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009   

8/122

BILEN!!!!

BILEN 20.1.2009

DATO

MOTORSTOPP

 

20.12.08

62 ganger

Oslo Motor stopper og fusker voldsomt

21.12.08

14 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

22.12.08

12 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

23.12.08

19 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

24.12.08

 17 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

25.12.08

22 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

26.12.08

 27 ganger

Alarm 5 ganger lyd og lys signal

27.12.08

 14 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

28.12.08

 18 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

29.12.08

15 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

30.12.08

 17 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

31.12.08

19 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

1.1.09

 28 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

2.1.09

2ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

3.1.09

 23 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

4.1.09

 18 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

5.1.09

 20 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

6.1.09

22 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

7.1.09

28 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

8.1.09

23 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

9.1.09

24 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

10.1.09

18 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

11.1.09

 22 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

12.1.09

21 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

13.1.09

17 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

14.1.09

16 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

15.1.09

13 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

16.1.09

17 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

17.1.09

19 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

18.1.09

20 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

19.1.09

19 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

20.1.09

20  ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                     

9/122

BILEN 20.2.2009

DATO

MOTORSTOPP

 

20.1.09

20 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

21.1.09

14 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

22.1.09

15 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

23.1.09

17 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

24.1.09

 20 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

25.1.09

18 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

26.1.09

 25 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

27.1.09

 24 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

28.1.09

 13 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

29.1.09

10 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

30.1.09

 12 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

31.1.09

22 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

1.2.09

 19 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

2.2.09

15 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

3.2.09

 10 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

4.2.09

14 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

5.2.09

 13 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

6.2.09

18 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

7.2.09

28 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

8.2.09

25 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

9.2.09

40? ganger

NAF - Var på verksted

10.2.09

6 ganger

Motor stopper og lugger

11.2.09

10 ganger

Alarm 5 ganger lyd og lys signal Motor stopper og

12.2.09

9 ganger

Motor stopper og lugger

13.2.09

17 ganger

Var på verksted Motor stopper og lugger

14.2.09

23 ganger

Motor stopper og lugger

15.2.09

19 ganger

Motor stopper og lugger

16.2.09

14 ganger

Motor stopper og lugger

17.2.09

18 ganger

Motor stopper og lugger

18.2.09

20 ganger

Motor stopper og lugger

19.2.09

18 ganger

Motor stopper og lugger

20.2.09

 14 ganger

Motor stopper og lugger

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

10/122

BILEN 20.3.2009

DATO

MOTORSTOPP

 

20.2.09

20 ganger

Motor stopper og lugger

21.2.09

24 ganger

Motor stopper og lugger

22.2.09

19 ganger

Motor stopper og lugger

23.2.09

15 ganger

Motor stopper og lugger

24.2.09

 13 ganger

Motor stopper og lugger

25.2.09

15 ganger

Motor stopper og lugger

26.2.09

 14 ganger

Motor stopper og lugger

27.2.09

 16 ganger

Motor stopper og lugger

28.2.09

 23 ganger

Motor stopper og lugger
    ------------------------------------------------
    -----------------------------------------------
    ------------------------------------------------

1.3.09

 20 ganger

Motor stopper og lugger

2.3.09

14 ganger

Motor stopper og lugger

3.3.09

 17 ganger

Motor stopper og lugger

4.3.09

18 ganger

Motor stopper og lugger

5.3.09

15 ganger

Motor stopper og lugger

6.3.09

14 ganger

Motor stopper og lugger

7.3.09

22 ganger

Motor stopper og lugger

8.3.09

17 ganger

Motor stopper og lugger

9.3.09

16 ganger

Motor stopper og lugger

10.3.09

14 ganger

Motor stopper og lugger

11.3.09

16 ganger

Motor stopper og lugger

12.3.09

17 ganger

Motor stopper og lugger

13.3.09

13 ganger

Motor stopper og lugger

14.3.09

18 ganger

Motor stopper og lugger

15.3.09

20 ganger

Motor stopper og lugger

16.3.09

14 ganger

Motor stopper og lugger

17.3.09

13 ganger

Motor stopper og lugger

18.3.09

15 ganger

Motor stopper og lugger

19.3.09

22 ganger

Motor stopper og lugger

20.3.09

 15 ganger

Motor stopper og lugger

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                        

11/122

BILEN 20.4.2009

DATO

MOTORSTOPP

 

20.3.09

15 ganger

Motor stopper og lugger

21.3.09

18 ganger

Motor stopper og lugger

22.3.09

20 ganger

Motor stopper og lugger

23.3.09

15 ganger

Motor stopper og lugger

24.3.09

 14 ganger

Motor stopper og lugger

25.3.09

16 ganger

Alarm 5 ganger lyd og lys signal

26.3.09

 17 ganger

Motor stopper og lugger

27.3.09

 14 ganger

Motor stopper og lugger

28.3.09

 20 ganger

Motor stopper og lugger
29.3.09

17  ganger

Motor stopper og lugger
30.3.09

 14 ganger

Motor stopper og lugger
31.3.09

 16 ganger

Motor stopper og lugger

1.4.09

 24 ganger

Alarm 5 ganger lyd og lys signal

2.4.09

13 ganger

Motor stopper og lugger

3.4.09

 18 ganger

Motor stopper og lugger

4.4.09

32 ganger

Motor stopper og lugger

5.4.09

25 ganger

Motor stopper og lugger

6.4.09

28 ganger

Motor stopper og lugger

7.4.09

26 ganger

Motor stopper og lugger

8.4.09

23 ganger

Motor stopper og lugger

9.4.09

27 ganger

Motor stopper og lugger

10.4.09

23 ganger

Motor stopper og lugger

11.4.09

26 ganger

Motor stopper og lugger

12.4.09

28 ganger

Motor stopper og lugger

13.4.09

24 ganger

Motor stopper og lugger

14.4.09

26 ganger

Motor stopper og lugger

15.4.09

23 ganger

Motor stopper og lugger

16.4.09

25 ganger

Motor stopper og lugger

17.4.09

24 ganger

Motor stopper og lugger

18.4.09

25 ganger

Motor stopper og lugger

19.4.09

28 ganger

Motor stopper og lugger

20.4.09

 25 ganger

Motor stopper og lugger

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

12/122

BILEN 20.5.2009

DATO

MOTORSTOPP

 

20.4.09

25 ganger

Motor stopper og lugger

21.4.09

28 ganger

Motor stopper og lugger

22.4.09

24 ganger

Motor stopper og lugger

23.4.09

23 ganger

Motor stopper og lugger

24.4.09

 25 ganger

Motor stopper og lugger

25.4.09

32 ganger

Motor stopper og lugger

26.4.09

 25 ganger

Motor stopper og lugger

27.4.09

 24 ganger

Motor stopper og lugger

28.4.09

 22 ganger

Motor stopper og lugger
29.4.09

 25 ganger

Motor stopper og lugger
30.4.09

 24 ganger

Motor stopper og lugger
 

  

 

1.5.09

29  ganger

Motor stopper og lugger

2.5.09

28 ganger

Motor stopper og lugger

3.5.09

 23 ganger

Motor stopper og lugger

4.5.09

24 ganger

Motor stopper og lugger

5.5.09

23 ganger

Motor stopper og lugger

6.5.09

24 ganger

Motor stopper og lugger

7.5.09

25 ganger

Motor stopper og lugger

8.5.09

22 ganger

Motor stopper og lugger

9.5.09

27 ganger

Motor stopper og lugger

10.5.09

25 ganger

Motor stopper og lugger

11.5.09

22 ganger

Motor stopper og lugger

12.5.09

25 ganger

Motor stopper og lugger

13.5.09

30 ganger

Motor stopper og lugger

14.5.09

24 ganger

Motor stopper og lugger

15.5.09

23 ganger

Motor stopper og lugger

16.5.09

25 ganger

Motor stopper og lugger

17.5.09

29 ganger

Motor stopper og lugger

18.5.09

25 ganger

Motor stopper og lugger

19.5.09

24 ganger

Motor stopper og lugger

20.5.09

 25 ganger

Motor stopper og lugger

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

13/122

BILEN 20.6.2009

DATO

MOTORSTOPP

 

20.5.09

25 ganger

Motor stopper og lugger

21.5.09

30 ganger

Motor stopper og lugger

22.5.09

24 ganger

Motor stopper og lugger

23.5.09

32 ganger

Motor stopper og lugger

24.5.09

 25 ganger

Motor stopper og lugger

25.5.09

23 ganger

Motor stopper og lugger

26.5.09

80?  ganger

Motor stopper og lugger

27.5.09

 25 ganger

Motor stopper og lugger

28.5.09

 24 ganger

Motor stopper og lugger
29.5.09

 23 ganger

Motor stopper og lugger
30.5.09

 32 ganger

Motor stopper og lugger
31.5.09

 28 ganger

Motor stopper og lugger

1.6.09

 25 ganger

Motor stopper og lugger

2.6.09

24 ganger

Motor stopper og lugger

3.6.09

 43 ganger

Motor stopper og lugger

4.6.09

32 ganger

Motor stopper og lugger

5.6.09

26 ganger

Motor stopper og lugger

6.6.09

33 ganger

Motor stopper og lugger

7.6.09

28 ganger

Motor stopper og lugger

8.6.09

23 ganger

Motor stopper og lugger

9.6.09

24 ganger

Motor stopper og lugger

10.6.09

27 ganger

Motor stopper og lugger

11.6.09

35 ganger

Motor stopper og lugger

12.6.09

24 ganger

Motor stopper og lugger

13.6.09

29 ganger

Motor stopper og lugger

14.6.09

30 ganger

Motor stopper og lugger

15.6.09

21 ganger

Motor stopper og lugger

16.6.09

24 ganger

Motor stopper og lugger

17.6.09

25 ganger

Motor stopper og lugger

18.6.09

33 ganger

Motor stopper og lugger

19.6.09

25 ganger

Motor stopper og lugger

20.6.09

31 ganger

Motor stopper og lugger

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

14/122

BILEN 20.7.2009

DATO

MOTORSTOPP

 

20.6.09

31 ganger

Motor stopper og lugger

21.6.09

24 ganger

Motor stopper og lugger

22.6.09

28 ganger

Motor stopper og lugger

23.6.09

35 ganger

Motor stopper og lugger

24.6.09

28  ganger

Motor stopper og lugger

25.6.09

27 ganger

Motor stopper og lugger

26.6.09

30 ganger

Motor stopper og lugger

27.6.09

29 ganger

Motor stopper og lugger

28.6.09

 32 ganger

Motor stopper og lugger
29.6.09

 28 ganger

Motor stopper og lugger
30.6.09

 35 ganger

Motor stopper og lugger
 

  

Motor stopper og lugger

1.7.09

 28 ganger

Motor stopper og lugger

2.7.09

  1000? ganger

Jeg har gått ut av tellingen

3.7.09

 900? ganger

Jeg har gått ut av tellingen

4.7.09

30 ganger

Motor stopper og lugger

5.7.09

25 ganger

Motor stopper og lugger

6.7.09

 ganger

Ikke kjørt

7.7.09

 ganger

Ikke kjørt

8.7.09

 ganger

Ikke kjørt

9.7.09

 ganger

Ikke kjørt

10.7.09

 ganger

Ikke kjørt

11.7.09

30 ganger

Motor stopper og lugger

12.7.09

 ganger

Ikke kjørt

13.7.09

 ganger

Ikke kjørt

14.7.09

 ganger

Ikke kjørt

15.7.09

35 ganger

Motor stopper og lugger

16.7.09

 ganger

Ikke kjørt

17.7.09

 ganger

Ikke kjørt

18.7.09

1000 ganger?

Jeg har gått ut av tellingen

19.7.09

1000 ganger?

Jeg har gått ut av tellingen

20.7.09

30 ganger

Motor stopper og lugger

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

15/122

BILEN 20.8.2009

DATO

MOTORSTOPP

 

20.7.09

30 ganger

Motor stopper og lugger

21.7.09

32 ganger

Motor stopper og lugger

22.7.09

29 ganger

Motor stopper og lugger

23.7.09

26 ganger

Motor stopper og lugger

24.7.09

 30 ganger

Motor stopper og lugger

25.7.09

35 ganger

Motor stopper og lugger

26.7.09

30 ganger

Motor stopper og lugger

27.7.09

24 ganger

Motor stopper og lugger

28.7.09

 28 ganger

Motor stopper og lugger
29.7.09

 24 ganger

Motor stopper og lugger
30.7.09

 26 ganger

Motor stopper og lugger
31.7.09

 28 ganger

Motor stopper og lugger

1.8.09

 33 ganger

Motor stopper og lugger

2.8.09

  35 ganger

Alarm 5 ganger lyd og lys signal

3.8.09

 27 ganger

Motor stopper og lugger

4.8.09

24 ganger

Alarm 5 ganger lyd og lys signal Motor stopper og

5.8.09

32 ganger

Motor stopper og lugger

6.8.09

30 ganger

Motor stopper og lugger

7.8.09

36 ganger

Motor stopper og lugger

8.8.09

30 ganger

Motor stopper og lugger

9.8.09

32 ganger

Motor stopper og lugger

10.8.09

33 ganger

Motor stopper og lugger

11.8.09

32 ganger

Motor stopper og lugger

12.8.09

30 ganger

Motor stopper og lugger

13.8.09

27 ganger

Motor stopper og lugger

14.8.09

26 ganger

Motor stopper og lugger

15.8.09

3ganger

Motor stopper og lugger

16.8.09

29 ganger

Motor stopper og lugger

17.8.09

26 ganger

Motor stopper og lugger

18.8.09

27 ganger

Motor stopper og lugger

19.8.09

26 ganger

Motor stopper og lugger

20.8.09

33 ganger

Motor stopper og lugger

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

16/122

BILEN 20.9.2009

DATO

MOTORSTOPP

 

20.8.09

33 ganger

Motor stopper og lugger

21.8.09

28 ganger

Motor stopper og lugger

22.8.09

 ganger

IKKE KJØRT

23.8.09

18 ganger

Motor stopper og lugger

24.8.09

 30 ganger

Motor stopper og lugger

25.8.09

26 ganger

Motor stopper og lugger

26.8.09

32 ganger

Motor stopper og lugger

27.8.09

28 ganger

Motor stopper og lugger

28.8.09

 40 ganger

Motor stopper og lugger
29.8.09

 33 ganger

Motor stopper og lugger
30.8.09

 34 ganger

Motor stopper og lugger
31.8.09

 38 ganger

Motor stopper og lugger

1.9.09

 35 ganger

Motor stopper og lugger

2.9.09

  24 ganger

Motor stopper og lugger

3.9.09

 26 ganger

Motor stopper og lugger

4.9.09

29 ganger

Motor stopper og lugger

5.9.09

28 ganger

Motor stopper og lugger

6.9.09

37 ganger

Motor stopper og lugger

7.9.09

23 ganger

Motor stopper og lugger

8.9.09

32 ganger

Motor stopper og lugger

9.9.09

25 ganger

Motor stopper og lugger

10.9.09

39 ganger

Motor stopper og lugger

11.9.09

26 ganger

Motor stopper og lugger

12.9.09

27 ganger

Motor stopper og lugger

13.9.09

32 ganger

Motor stopper og lugger

14.9.09

44 ganger

Motor stopper og lugger

15.9.09

16 ganger

 M. stopper og lugger Alarm 5 ganger lyd og lys sig

16.9.09

0 ganger

VAR PÅ VERKSTED 15.9.09 kr. 1600,-

17.9.09

0 ganger

 

18.9.09

0 ganger

 

19.9.09

0 ganger

 

20.9.09

0 ganger

 

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

17/122

BILEN 20.10.2009

DATO

MOTORSTOPP

 

20.9.09

0 ganger

 

21.9.09

0 ganger

 

22.9.09

0 ganger

 

23.9.09

0 ganger

 

24.9.09

0 ganger

 

25.9.09

0 ganger

 

26.9.09

ganger

 

27.9.09

0 ganger

 

28.9.09

 0 ganger

 
29.9.09

 0 ganger

 
30.9.09

 0 ganger

 
 

  ganger

 

1.10.09

 0 ganger

 

2.10.09

  0 ganger

 

3.10.09

 0 ganger

 

4.10.09

0 ganger

 

5.10.09

0 ganger

 

6.10.09

0 ganger

 

7.10.09

0 ganger

 

8.10.09

0 ganger

VAR PÅ VERKSTED kr. 6875,-

9.10.09

0 ganger

 

10.10.09

0 ganger

 

11.10.09

ganger

 

12.10.09

0 ganger

 

13.10.09

0 ganger

 

14.10.09

ganger

 

15.10.09

ganger

 

16.10.09

0 ganger

Alarm 5 ganger lyd og lys signal

17.10.09

0 ganger

 

18.10.09

0 ganger

 

19.10.09

0 ganger

Alarm 5 ganger lyd og lys signal

20.10.09

ganger

Dekkmann 2xdekk kr. 2339,-

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

18/122

BILEN 20.11.2009

DATO

MOTORSTOPP

 

20.10.09

0 ganger

Dekkmann 2xdekk kr. 2339,-

21.10.09

0 ganger

 

22.10.09

ganger

 

23.10.09

ganger

 

24.10.09

0 ganger

 

25.10.09

0 ganger

Alarm 5 ganger lyd og lys signal

26.10.09

ganger

 

27.10.09

ganger

 

28.10.09

 0 ganger

 
29.10.09

 0 ganger

Verksted kr. 5998,-
30.10.09

 0 ganger

 
31.10.09

 0 ganger

 

1.11.09

 0 ganger

 

2.11.09

  0 ganger

 

3.11.09

 0 ganger

 

4.11.09

ganger

 

5.11.09

ganger

 

6.11.09

0 ganger

 

7.11.09

0 ganger

 

8.11.09

ganger

 

9.11.09

0 ganger

 

10.11.09

ganger

 

11.11.09

ganger

 

12.11.09

ganger

 

13.11.09

0 ganger

Alarm 5 ganger lyd og lys signal

14.11.09

ganger

 

15.11.09

ganger

 

16.11.09

0 ganger

 

17.11.09

0 ganger

 

18.11.09

0 ganger

Verksted kr. 925,-

19.11.09

0 ganger

 

20.11.09

0 ganger

 

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

19/122

BILEN 20.12.2009

DATO

MOTORSTOPP

 

20.11.09

ganger

 

21.11.09

0 ganger

 

22.11.09

0 ganger

 

23.11.09

0 ganger

 

24.11.09

0 ganger

 

25.11.09

0 ganger

 

26.11.09

ganger

 

27.11.09

0 ganger

 

28.11.09

 0 ganger

 
29.11.09

 0 ganger

 
30.11.09

 0 ganger

 
 

 

 

1.12.09

 0 ganger

 

2.12.09

  0 ganger

 

3.12.09

 0 ganger

 

4.12.09

0 ganger

 

5.12.09

ganger

 

6.12.09

0 ganger

 

7.12.09

ganger

 

8.12.09

0 ganger

 

9.12.09

0 ganger

 

10.12.09

0 ganger

 

11.12.09

0 ganger

 

12.12.09

0 ganger

 

13.12.09

0 ganger

Alarm 5 ganger lyd og lys signal

14.12.09

0 ganger

 

15.12.09

0 ganger

 

16.12.09

0 ganger

 

17.12.09

0 ganger

 

18.12.09

0 ganger

 

19.12.09

0 ganger

 

20.12.09

0 ganger

 

NÅ VIL JEG GJERNE PRESENTERE I KORTE TREKK - BILENS FORTID OG NÅVÆRENDE TILSTAND:

MERK SPESIELT!

Bilens tekniske tilstand helt fra begynnelsen av (noen uker etter kjøpet den 27.11.1993) var blitt redusert kontinuerlig. Bilen i første omgang fungert helt upåklagelig. Til tross for det fikk jeg i TILSTANDSRAPPORTEN FRA (MERCEDES, PEUGEOT) VESTOPPLAND AUTO EN DEL MANGEL som jeg samtidig ville fått rette på for å hindre at skadene eskalerer og forårsaker ytterligere skader, MEN -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

20/122

BILEN BLE VERRE OG VERRE JO FLERE SKADER BLE RETTET PÅ. Jeg våger å påstå at jeg hadde BETALT FOR ØDELEGGELSEN PÅ BILEN!

 MERK! BERTEL O STEEN var massivt til stede i VESTOPPLAND AUTO (MERCEDES OG PEUGEOT).

DERMED KAN DIREKTE KOBLES TIL VESTOPPLAND AUTO FØLGENDE SKADE PÅ BILEN:

VARMEAPPARAT
BREMSER
HÅNDBREMSE

MOTOREN MISTET STYRKEN, SEIGDRAGSEVNEN
RYKK ULYD FRA MOTOREN
TOMGANG

BENSINKUTT
FJÆRING, KOMFORT
STØYNIVÅET

UNORMAL HØY FRONT
MYE PLUNDER/MANGEL ETTER ALARM MONTERING

SITAT FRA FMH III. DEN 11.1.2006 side 3 - 4 av 12

Det første brevet datert jeg allerede den 15.12.1993, MERK! to, tre uker etter kjøpet! Jeg hadde håpet at VESTOPPLAND AUTO skulle ta meg seriøst som kunde. Men det var et meningsløst håp!

15.12.1993 Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S                   skannet sider 1 - 6
21.01.1994 brevet til BERTEL O. STEEN A/S                           skannet sider 1/1
15.04.1994 brevet til BERTEL O. STEEN A/S                           skannet sider 1 - 5

Det første brevet datert jeg allerede den 15.12.1993, MERK! to, tre uker etter kjøpet! Jeg hadde håpet at VESTOPPLAND AUTO skulle ta meg seriøst som kunde. Men det var et meningsløst håp!

HER!!!HER!!!HER!!!HER!!!HER!!!
**** Se - Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S den 15.12.1993, side 1/6

**** Se - Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S den 15.12.1993, side 2/6

**** Se - Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S den 15.12.1993, side 3/6

**** Se - Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S den 15.12.1993, side 4/6

**** Se - Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S den 15.12.1993, side 5/6

**** Se - Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S den 15.12.1993, side 6/6

Da jeg ikke kunne nå fram hos VESTOPPLAND AUTO A/S med mine klager, søkte jeg hjelp hos HOVEDIMPORTØREN - BERTEL O. STEEN A/S av bl.a. MERCEDES biler - da VESTOPPLAND AUTO ER ET SELSKAP I BERTEL O. STEEN GRUPPEN, og andre brevet er datert den 21.01.1994 som jeg hadde med meg til Salgsdirektør Ludvig Sletten.

SPESIELT! Da jeg ikke kunne nå fram med mine klager hos VESTOPPLAND AUTO A/S, KOM JEG personlig til BERTEL O. STEEN A/S i januar 1994. (Før min OL - tjeneste i februar 1994) Jeg ble enige med Salgsdirektør Ludvig Sletten om at han ville ha svar for meg i løpet av februar 1994. men i det aktuelle tidspunktet ville jeg -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

21/122

befinne meg i Lillehammer (OL), men jeg skulle ta telefonisk kontakt fra Lillehammer for da ville han ha svar på mine klager.

MERK! Jeg ringte for nærmere kr 3 -400 fra Lillehammer, men det var ikke mulig å få kontakt med Salgsdirektør Ludvig Sletten. Etter min OL tjeneste hadde jeg -

kommet flere ganger igjen personlig til HOVEDIMPORTØREN - BERTEL O. STEEN A/S - for å møte Salgsdirektør Ludvig Sletten:

MEN SALGSDIREKTØR LUDVIG SLETTEN HADDE OGSÅ FORSVUNNET SOM DUGGEN - HVER GANG JEG HADDE PRØVD Å FÅ PERSONLIG KONTAKT MED HAN I SAKEN. Forhåpentlig husker noen av mine lesere FORSVINNINGSNUMMERET FOR:

Statssekretær Kari Husøys forsvinningsnummer i Bondevik I. regjering. Se: FMH I.18.09.2001
Statssekretær og STABSSJEF Kari Husøys  forsvinningsnummer i Bondevik II. regjering. Se: FMH I.18.09.2001

Katinka Meyeriks forsvinningsnummer i Jens Stoltenbergs I. regjeringstid Se: FMH I.18.09.2001
Else Marie Hagens forsvinningsnummer i Jens Stoltenbergs I. regjeringstid Se: FMH I.18.09.2001

Dr/Lege Øyvind Steinums forsvinningsnummer ved Hamar Sykehus,  Se: FMH II. 12-19) NY OPPDATERING 28.2.2005

HER!!!
**** Se - brevet til BERTEL O. STEEN A/S den 21.01.1994, side 1/1

Det tredje brevet skrev jeg den 15.04.1994 til BERTEL O. STEEN v. Salgsdirektør Ludvig Sletten.

HER!!!HER!!!HER!!!HER!!!HER!!!
**** Se - brevet til BERTEL O. STEEN A/S den 15.04.1994, side 1/5

**** Se - brevet til BERTEL O. STEEN A/S den 15.04.1994, side 2/5

**** Se - brevet til BERTEL O. STEEN A/S den 15.04.1994, side 3/5

**** Se - brevet til BERTEL O. STEEN A/S den 15.04.1994, side 4/5

**** Se - brevet til BERTEL O. STEEN A/S den 15.04.1994, side 5/5

KONKLUSJON: Selv om det høres helt UTENKELIG UT har bilen samme tekniske tilstand som da jeg hadde klaget over i mine brev allerede noen uker etter kjøpet i 1993 og de påfølgende 13 årene. (Unntatt: Tilnærmet riktig bremseeffekt er tilbake f.o.m. den 16.08.2005). TAKK FOR DET. Dvs. Jeg sliter med samme problemer i 2006 som i 1993 - 1994.

SITAT SLUTT

KONKLUSJON: Selv om det høres helt UTENKELIG UT har bilen samme tekniske tilstand som da jeg hadde klaget over i mine brev allerede noen uker etter kjøpet i 1993 og de påfølgende 14 årene. (Unntatt: Tilnærmet riktig bremseeffekt er tilbake f.o.m. den 16.08.2005). TAKK FOR DET. Dvs. Jeg sliter med samme problemer i 2007 som i 1993 - 1994.

1) Etter å ha flyttet til Hamar (fra 1995) hadde jeg alle mine reparasjoner på bilen hos HAUGS BIL (MERCEDES, PEUGEOT), MERK! I det tidspunktet hørte ikke Haugs Bil til BERTEL O. STEEN. Likevel ble skader som jeg gjentatte ganger klaget over og jeg betalte gang på gang for å få rettet på - ikke rettet på!!!!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

22/122

2) Jeg var hos Haugs Bil et utall ganger for å rette på lugging og napping av bilmotoren, gang på gang tok bilen til reparasjon og som jeg hadde betalt for og deretter fungert bilen akkurat slik den hadde fungert før jeg fikk innlevert bilen.

3) Da jeg hadde kjørt flere ganger om natten både til Oslo og andre steder ble frontlyktene knust av en ungdomsgjeng på tre personer på parkeringsplassen ved Munch Museet. Da jeg dagen etter kom til Hamar, til Haugs Bil ville ikke verkstedet gi meg kreditt for å kunne betale halvparten av regningen ved neste utbetaling av uføretrygden. (Jeg hadde vært kunde hos Haugs Bil i årevis og aldri var noen som helst tull med mine oppgjør). Heldigvis overhørte en Dame samtalen som arbeidet hos Haugs Bil (hun tok imot innbetalingen for reparasjonene) og hun la inn et godt ord for meg TAKK FOR DET!

    Og deretter kunne jeg betale halvparten av regningen ved neste utbetalingen av uføretrygden. Det ene frontlyset måtte skiftes og den andre fikk nytt glass foran. Det kostet rundt kr 10000,-. Men etter reparasjonen fungerer hovedlysene ikke i det hele tatt. (Det er rett og slett livsfarlig å kjøre bilen om natten). Hensikten var å hindre meg til å kjøre av gårde om natten!!!!

4) Deretter fikk jeg også problemer med Styringen på bilen. Styresnekken ble skiftet som kostet bare verkstedoverhalt del ca. 7-8000 kroner pluss montering, men etter reparasjonen fungerer ratten fremdeles ikke slik - som den skulle fungere.

5) Jeg hadde i en kort periode fire reparasjonen av bilens bremse. To, tre dager etter den fjerde bremsereparasjonen hadde jeg demontert høyre bakhjul for å sjekke hjulbrønnen og til min store skrekk så jeg at DET VAR TYKK RUSTBELEGG PÅ BREMSESKIVENS BEGGE SIDER. Dagen etter kom jeg til Haugs Bil, tok av høyre bakhjul og deretter ba jeg UT mekanikeren som hadde reparert bilen og stilte følgende spørsmål: "Hvor stor prosentandel av bremseeffekten ligger på denne skiven tror du?" Bilmekanikeren sa ikke et ord, han tok inn bilen på verkstedet og antagelig kjørte en runde på bremsebenken med bremsene på osv.!?

6) Jeg husker ikke helt sikkert, men det var antagelig mellom 2000 - 2002 at selve Haug sluttet å drive bilverkstedet og det var BERTEL O. STEEN som verkstedet skulle tilhøre deretter.

7) Etter at BERTEL O. STEEN tok over Haugs Bil på Hamar ble jeg fortalt av Verksmesteren at jeg skulle heretter gå til KONKURRENTENE/IKKE MERKEVERKSTED. MERK! Normalt prøver Merkeverkstedene å HOLDE PÅ KUNDENE MED MERKEBILENE og ikke BORTVISE HEDERLIGE KUNDER MED MERKEBILER TIL KONKURRENTENE!!!!

8) Det er slik i praksis at når jeg får nå reparert bilen i et IKKE MERKEVERKSTED, så ringer verkstedet til Haugs Bil (Bertel O. Steen) for å bestille deler til bilen. Da verkstedet bestiller delene til bilen må de oppgi bilens registreringsnummer og dermed avslører verkstedet HVEM TILHØRER BILEN (VI LEVER I DATA -ALDEREN) og dermed vet Bertel O. Steen hvem som er bileieren og etter ønske kan ekspedere eller ikke ekspedere de delene som trengs.

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

23/122

9) Den siste utsagn fra verkstedet var (i forbindelse med motorstopp, lugging, napping av motoren) at det kan hende at deler til bilen ikke kan leveres. Det som er fakta: Produsenten har plikt til å sørge for deler til en bilmodell i 10 år etter at bilen hadde gått ut av produksjonen. Dvs. Min bil er 1983 modell. Fabrikken har plikt til å levere reservedeler til bilen fram til 1993. I dag skriver vi 2007 - 14 år etter det siste året som bilprodusenten er forpliktet til å levere reservedeler til bilen. Dermed ser ut til at MINE BØDLER OG DERES MEDHJELPERE endelig funnet løsningen for å sørge for at min bil ender på søppelhaugen. Og når de har en så mektig alliert som HOVEDIMPORTØREN BERTEL O. STEEN skulle det være en smal sak.

10) JA, JA, MEN! Statistisk er det bevist at det er to bilmodeller som "lever" lengst av alle: Det er MERCEDES OG VOLVO. Og hvis jeg husker riktig - er det rundt 20 år. Og det er mange biler av denne modellen som er i daglig drift her på Hamar også. I tillegg har det vært produsert et ganske stort antall biler av denne modellen. Men hvis man har sterke vikarierende motiver for å hindre at reparasjonen av en bestemt bil ikke skulle kunne realiseres og man har makt til å gjøre det - da gjør man det og "FORHÅPENTLIG FÅR EN KLAPP PÅ SKULDEREN ETTERPÅ!!!!

DERMED KAN DIREKTE KOBLES TIL HAUGS BIL SENERE (BERTEL O. STEEN) FØLGENDE SKADE PÅ BILEN:

For det første hadde Haugs Bil "SEMENTERT" ALLE DE FEILENE  som ble allerede etablert hos VESTOPPLAND AUTO (BERTEL O. STEEN)

VARMEAPPARAT
BREMSER
HÅNDBREMSE

MOTOREN MISTET STYRKEN, SEIGDRAGSEVNEN
RYKK ULYD FRA MOTOREN
TOMGANG

BENSINKUTT
FJÆRING, KOMFORT
STØYNIVÅET

UNORMAL HØY FRONT
MYE PLUNDER/MANGEL ETTER ALARM MONTERING

I TILLEGG KOMMER:

HOVEDLYKTENE MED NÆR OG FJERNLYS

STYRING

Da bilmotoren går bare på to sylinder produserer motoren med det ødelagte varmeapparatet enda mindre varme og samtidig øker bensinforbruket i tilsvarende grad. Det forårsaker også at jeg kjører bilen med BLÅFROSNE fingrer (det har jeg allerede gjort i mange år), Takket være mine BØDLERS uhederlige, lovstridige, makabre, grusomme, umenneskelige handlinger.

SITAT SLUTT

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

24/122

SITAT FRA FMH V. DEN  21.1.2008 side 4 av 7

Den 7.1.08 hadde jeg enda engang til var jeg på verksted med bilen. Enda engang kom jeg fra verkstedet med samme feil på bilen og i tillegg KAN ANTAGELIG IKKE REPARERES BILEN I DET HELE TATT!?!?!? MERK! Selv i Libanon og andre krigsherjede områder ser man på TV at samme bilmodell går og går fremdeles, mens her i Norge med komplette verksteder og tilgjengelige utstyr er det ikke mulig å få reparert en bil som er mange av det enda på veien.

MERK! Uten om meg selv her i Norge ville ingen andre hatt gleden av - at min bil skulle kunne fungere på NORMAL VIS!!!! Men Fra og med Kåre Willoch, Gro Harlem Brundtland, Kjell Magne Bondevik, Jens Stoltenberg, Statsråder, Stortingsrepresentanter, Stortingets Sivilombudsmann for Forvaltningen Arne Fliflet, Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen, Ordfører Einar Busterud osv. osv. osv. - de smiler nok fra øre til øre.

SITAT SLUTT

OG DET SOM BLE SERVERT ETTERPÅ ER VERDT Å FØLGE MED!!!!

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.3.2009 side 20 - 31 av 33

JEG SENDTE ENDA EN MAIL TIL MEKONOMEN I HÅP OM AT DENNE GANGEN SKAL NÅ FRAM!

MEKONOMEN DEN 30.8.2008!

Jeg har forsøkt å sende Mail til Mekonomen flere ganger v, Gunilla Spong, den 18.8.2008 osv. men disse kom ikke fram. Jeg prøver igjen i håp om at jeg når fram denne gangen.

Tidligere har jeg hatt kontakt med Mekonomen, men det er en vanlig prosedyre at det settes en sperre for mine Mail-er fra og med Statsministere, Statsråder osv. osv. Den siste utviklingen av mine bilreparasjonsproblemer skal jeg sende til Mekonomen her!

 

MITT ANDRE MAIL TIL MEKONOMEN den 18.8.2008                (MERK!!!! SYSTEMANSVARLIG Kan ikke leveres: MEKONOMEN v. Gunilla Spong den 18.8.2008). Mail-en ble ikke levert MEKONOMEN. Det er det samme som hendte med mine MAIL-er til: Statsministere, Statsråder, Stortingsrepresentanter, osv. osv. osv.) De skuldige skal beskyttes for konsekvenser av sine lovstridige handlinger!!!!

 

Jeg har prøvd gang på gang å få satt bilen i NORMALT FUNGERENDE STAND, men selv for betaling får jeg ikke gjort det!!!!

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

25/122

 

MEN! Jeg har et stort problem som jeg trenger hjelp for å få løst! HVIS DEN HJELPEN FINNES?!?!?!

 

SITAT FRA MIN MAIL TIL NAF den 11.8.2008+++.

TIL NAF TEKNISKE AVDELING! Medlemsnummer: 843 62946. Hamar den 11.8.2008

Jeg sender enda YTTERLIGERE OPPLYSNINGER OM UTVIKLINGEN AV MIN BILS TEKNISKE TILSTAND!!!!

Etter at jeg den 5.6.2008 kommet til NAF Hamar og tatt den ”NØYTRALE” testen av bilen FIKK JEG VERKEN FORKLART HVA SOM VAR FEIL VED BILEN OG ELLER RÅD OM HVILKEN BILVERKSTED I NÆRHETEN SOM HAR KVALIFIKASJONER TIL Å KUNNE REPARERE BILEN. TVERT IMOT ble jeg rådet av DANIEL FISHER M.FL. om Å GÅ TIL DEN SAMME VERKSTED SOM ALLEREDE HADDE INNRØMMET AT DE IKKE KAN REPARERE BILEN. Deretter gikk jeg til samme verksted (SANDVOLD BILVERKSTED, OTTESTAD) OG YTTERLIGERE HADDE BETALT FØRST KR 3 980,- OG ENDA YTTERLIGERE KR 1 969,-. OG NÅ fungerer bilen som en: DRAPSMASKIN!!!! Og med den drapsmaskinen måtte jeg kjøre tur retur SØGNE i den verste FERIETRAFIKKEN BÅDE PÅ E6 OG E18!!!! MERK! Bare i siste 1 1/2 måned FØR JEG SKULLE TIL SØGNE kostet jeg på samme feilen YTTERLIGERE kr 9 864,-. FINNES IKKE GRENSER FOR HVA EN BILVERKSTED KAN FÅ BETALT FOR – FOR Å REPARERE SAMME FEIL PÅ EN BIL??????????? Hva med MARKEDSFØRINGSLOVENS: YTELSE MOT YTELSE???????? Hva med NAF Hamars medvirkning i saken som går fullstendig på TVERS AV HVA NAF SENTRALT OG I NAF BROSJYREN FORKYNNER???????

Se ytterligere detaljerte opplysninger på min hjemmeside: www.istladis.com på hovedfilen: FYM. HEDM. V. - DEN 20.5.2008 DEN 20.6.2008 – DEN 20.7.2008.

Min postadresse:
Istvan Ladiszlaidesz
Postboks 407
N-2303 Hamar
NORGE

Med vennlig hilsen
Istvan Ladiszlaidesz
Mobil: 40624210
NY MOBILNR: 9513049
www.istladis.com
Mail: ist@istladis.com
HAMAR DEN 11.8.2008 OG den 9.2.2008 og den 19.5.2008 den 17.6.2008

            SITAT SLUTT

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

26/122

 

Tack för ditt mail, vi återkommer så fort vi kan. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål om oss eller vårt sortiment.

 

Etter å ha lest hjemmesiden til MEKONOMEN har jeg bestemt meg for å be om hjelp. Jeg ønsker hjelp til å få oppfylt det som står på MEKONOMENS HJEMMESIDE:

 

SITAT

 

Mekonomen Bilverksted - alle merkers bilverksted
Mekonomen Bilverksteder er profesjonelle verksteder med kunnskap og tidsriktig utstyr for å utføre service og reparasjoner selv på moderne, avanserte biler uansett merke. Du finner i dag over 800 Mekonomen Bilverksteder i Skandinavia. Det er trygt å vite at det ikke er langt til neste Mekonomen Bilverksted om uhellet skulle være ute eller din bil trenger en service.
På høyre siden klikker du på verkstedet nærmest deg for å få opp informasjon, adresse og telefonnummer.
Overlat din bil i trygge hender hos ditt Mekonomen Bilverksted.
 

Vi utfører service og reparasjoner på alle bilmerker og gir deg 3 års garanti på deler og arbeid.


SITAT SLUTT


Jeg skulle ønske at det hadde vært slik det står overfor. Jeg har en Mercedes 123, 1983 modell med 2,3 liters innsprøytnings motor. Jeg har brukt Mekonomen bedriften SANDVOLD BILVERKSTED i siste årene.


Gubberudvn. 138
2312, Ottestad
Tel: 62 57 91 30


Mitt problem er at etter et utall verkstedbesøk i fjor 2007 (se min hjemmeside) fikk jeg fra verkstedet i januar 2008 luftet tanker om at ”det kan hende at deler til bilen ikke kan skaffes og av den grunn ikke kunne settes i normalt fungerende stand”. I april 2008 fikk jeg presentert fra verkstedet at: ”Verkstedet har gjort alt de kunne, men de kunne ikke få bilen i normalt fungerende stand”. Dermed må jeg belage meg på å kjøre en trafikkfarlig bil i fremtiden også!

Bilens tekniske tilstand/virkning er beskrevet i detalj på min hjemmeside på: FMH V (F.O.M. 2008) den 20.5.08 den 20.6.08 den 20.7.08 og OPPSUMMERING av 2007 sidene: f.o.m. 21/45 t.o.m. 34/45

 

HVA ER MITT HØYESTE ØNSKE HER I LIVET???? JO!

 

1) FOR Å HA MITT NORSKE STATSBORGERSKAP UBESKÅRET!!!!

 

2) FOR Å KUNNE KJØRE EN NORMALT FUNGERENDE BIL!!!! Osv.

MERK SPESIELT! Bilverkstedet er en MEKONOM BEDRIFT som har motto:

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

27/122

PROFFE PÅ ALLE BILER

3 ÅRS GARANTI PÅ RESERVEDELER.

Mekonomen leverer reservedeler med original kvalitet, alternativt med tilsvarende eller høyere kvalitet. Derfor kan innrømmes 3 år MEKONOMGARANTI på våre reservedeler, en økt trygghet for deg som verkstedeier og et sterkt argument overfor dine kunder.

VIDEREUTDANNING OG KURS.

MekoTech Trainig er samlebegrepet for vår videreutdanning og våre kurs innen systemteknikk, kjøretøyteknikk og administrasjon.
Tilpasses egne forutsetninger og tidligere gjennomført utdanning. Kursene avholdes lokalt på ca. 14 ulike steder over hele Norge.

MÅLSETTINGEN ER SOLEKLAR!

I KUNDENS ØYNE SKAL ET MEKONOM BILVERKSTED OPPFATTES SOM ET KYNDIG, SERIØST OG PRISGUNSTIG ALTERNATIV TIL ET MERKEVERKSTED!

MERK! MEKONOMEN har en bra og tillitsvekkende presentasjon av seg selv. Med både kontinuerlig kursing av bilmekanikerne, tre års garanti på delene. og på toppen av det hele skal de være PROFFER PÅ ALLE BILER, men det kommer enda mer - I KUNDENS ØYNE SKAL ET MEKONOM BILVERKSTED OPPFATTES SOM ET KYNDIG, SERIØST OG PRISGUNSTIG ALTERNATIV TIL ET MERKEVERKSTED! OJ - OJ - OJ. Det var ikke småtteri.

Hvordan skal jeg oppfatte MEKONOM BILVERKSTEDET - SANDVOLD BILVERKSTED 

Gubberudvn. 138
2312, Ottestad
Tel: 62 57 91 30
NY MOBILNR: 9513049

1) Skal jeg oppfatte MEKONOM BEDRIFTEN, SANDVOLD BILVERKSTED PÅ OTTESTAD SOM KYNDIG? Etter at jeg har gått ut av tellingen hvor mange ganger (50? - 90?) ganger jeg har vært der med bilen for å få reparert samme feil på bilen i siste 12 måneder OG HAR BETALT OVER kr. 19 000,-.

2) Skal jeg oppfatte MEKONOM BEDRIFTEN, SANDVOLD BILVERKSTED PÅ OTTESTAD SOM SERIØST? Etter at jeg har gått ut av tellingen hvor mange ganger (50? - 90?) ganger jeg har vært der med bilen for å få reparert samme feil på bilen i siste 12 måneder OG HAR BETALT OVER kr. 19 000,-.

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

28/122

3) Skal jeg oppfatte MEKONOM BEDRIFTEN, SANDVOLD BILVERKSTED PÅ OTTESTAD SOM PRISGUNSTIG? Etter at jeg har gått ut av tellingen hvor mange ganger (50? - 90?) ganger jeg har vært der med bilen for å få reparert samme feil på bilen i siste 12 måneder OG HAR BETALT OVER kr. 19 000,-.

4) Skal jeg oppfatte MEKONOM BEDRIFTEN, SANDVOLD BILVERKSTED PÅ OTTESTAD SOM PROFF PÅ ALLE BILER? - Etter at jeg har gått ut av tellingen hvor mange ganger (50? - 90?) ganger jeg har vært der med bilen for å få reparert samme feil på bilen  i siste 12 måneder OG HAR BETALT OVER kr. 19 000,-.

Til sammen hadde jeg betalt ca. kr. 19000,- for å få rettet på samme feil på bilen bare i siste 12 måneder. Og samtidig ble ikke feilen rettet på - TVERT IMOT bilen er blitt gjort til en DRAPSMASKIN. Og dette har jeg att på til fullfinansiert.

MERK! Bilen har 40 år gammel teknologi. Hva er det som har sviktet? Kursing av BILMEKANIKERNE? Kursing i ETIKK? Mangel på KONTROLLUTSTYR? osv. osv. osv.

Jeg skulle ønske at MEKONOMEN SØRGET FOR AT SANDVOLD BILVERKSTED PÅ OTTESTAD ETTERLEVER MEKONOMENS  grunnleggende prinsipper som:

KYNDIG?

SERIØST?

PRISGUNSTIG?

PROFF PÅ ALLE BILER?

OG NÅR MÅLSETTINGEN ER SOLEKLAR!

I KUNDENS ØYNE SKAL ET MEKONOM BILVERKSTED OPPFATTES SOM ET KYNDIG, SERIØST OG PRISGUNSTIG ALTERNATIV TIL ET MERKEVERKSTED!
 

Med vennlig hilsen.
Min postadresse: Istvan Ladiszlaidesz
Postboks 407
N-2303 Hamar
NORGE

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

29/122

Med vennlig hilsen
Istvan Ladiszlaidesz
Mobil: 40 62 42 10
NY MOBILNR: 9513049

www.istladis.com
Mail: ist@istladis.com
HAMAR den 18.8.2008

SLUTT PÅ MAILEN.

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.10.2009 side 30 - 32 av 33

SER MAN NØYERE PÅ KOBLINGENE I FORBINDELSE MED BILEN, KAN MAN SE AT: Jeg er en EKSTREMT LOJAL KUNDE.

1) Bertel O. Steen er hele tiden koblet inn i saken. Jeg kjøpte bilen i slutten av november 1993 før kjøpet hadde jeg full teknisk sjekk hos VESTOPPLAND AUTO (Bertel O. Steen, 1993 - 1995) hvor det ble bemerket flere feil på bilen. –

Umiddelbart etter kjøpet ville jeg rette på de feilene og jeg hadde betalt mellom 25000,- og 30000,- kroner for å rette på alle feilene++, slik at de ikke eskalerer og forårsaker ytterligere skader. Jo flere reparasjoner jeg hadde betalt for, jo verre ble bilen. Først hadde jeg tatt opp saken med VESTOPPLAND AUTO, og da jeg ikke kunne nå fram med mine klager henvendt jeg meg til Hovedimportør – Bertel O. Steen ved Salgsdirektør Ludvig Sletten. Den biten er også tidligere beskrevet på min Hjemmeside.

2) Etter å ha flyttet til Hamar den 1.7.1995 Hadde jeg brukt hele tiden HAUG BIL – Mercedes, Peugeot (1995 – 2001 eller 2002?). Inntil Haug sluttet å drive bilforetningen og Bertel O. Steen tok over – og DERETTER BLE JEG FORTALT AV VERKSMESTEREN – AT JEG SKULLE HERETTER GÅ TIL ANDRE VERKSTEDER FOR Å FÅ REPARERT BILEN. MERK! Det har ALDRI vært noe som helst tull, med mine oppgjør på bilverkstedet!!!!

Etterpå var jeg på en SNAP DRIVE verksted som etter å ha oppdaget at faenskapet gjøres mot et bunnhederlig menneske, hadde foran øynene mine skadet koblingen mellom FLEKSIRØRET OG FREMSTE EKSOSPOTT. Etter den episoden kom jeg i kontakt med SANDVOLD BILVERKSTED (Mekonom bedrift).

3) Siden? 2003?, 2004? Holdt jeg til hos SANDVOLD BILVERKSTED.

Hvis jeg skal prøve å plassere ANSVARSFORHOLDET BLANT DISSE KOMMER JEG TIL AT:

BERTEL O. STEEN har mest skyld da de SVIKTET BÅDE PRODUSENTEN MERCEDES, VESTOPPLAND AUTO, hvor Bertel O. Steen lukket øynene for hva som foregår og hvordan. Og til sist KUNDEN som hederlig betalt for reparasjonene og ble samtidig SNYTT for: MARKEDSFØRINGSLOVENS - YTELSE MOT YTELSE!!!!
 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

30/122

 

Like skyldig er også – NAF SENTRALT, fordi de skulle representere Medlemmenes interesser OG IKKE BIDRA TIL AT ET TRAFIKKFARLIG BIL MED NAFS VELSIGNELSE SKULLE HOVEDSAKELIG KJØRE I HAMAR, HEDMARK og i tillegg til – SØGNE, SVERIGE, DANMARK osv.

I tillegg kommer VESTOPPLAND AUTO som innledet ULOVLIGHETENE med min femte bil MB230E.

Like skyldig er HAUG BIL som i tillegg til å sementere de funksjonsfeilene på bilen som VESTOPPLAND AUTO hadde gjort før, hadde de sørget for YTTERLIGERE feiler på bilen.

Siste tilskudd på stammen er SANDVOLD BILVERKSTED (Mekonom bedrift) som hadde gått så langt som å erklære seg selv som:

SELVERKLÆRTE IDIOTER!!!!

 

Og for at bildet skulle bli FULLSTENDIG kom: NAF HAMAR til UNNSETNING til SANDVOLD BILVERKSTED ved å slutte seg til koret av:
 

SELVERKLÆRTE IDIOTER!!!!

 

Og for at bildet skulle bli ENDA MER FULLSTENDIG kom: NAF SENTRALT til UNNSETNING til SANDVOLD BILVERKSTED ved å slutte seg til koret av:
 

SELVERKLÆRTE IDIOTER!!!!

 

HVOR ER DET BLITT AV YRKESSTOLTHETEN!?!?!?!?

SITAT SLUTT

 

MIN MAIL TIL TRYGG TRAFIKK den 27.5.2008 og den 11.8.2008

Din mail berører mange forskjellige punkter, men ingen av disse kan Trygg Trafikk hjelpe deg med. I Trygg Trafikks formålsparagraf står følgende:
Trygg trafikk arbeider for å oppnå den best mulige trafikksikkerhet for alle trafikantgrupper.

 

Organisasjonen skal være en aktiv pådriver i trafikksikkerhetsarbeidet og følge nøye med i ulykkesutviklingen.
Organisasjonen har et særlig ansvar for at trafikkopplæring og informasjon om trafikksikkerhet blir gjennomført som et ledd i en samordnet innsats mot trafikkulykkene.

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

31/122

 

Videre står det i § 3:
Trygg Trafikk er en landsomfattende organisasjon for det frivillige trafikksikkerhetsarbeidet og virker som et bindeledd mellom dette og de offentlige myndigheter som har ansvar for trafikksikkerheten.
Trygg Trafikk utøver sin virksomhet gjennom administrasjonen sentralt, ansatte fylkessekretærer og engasjerte distriktssekretærer.
Som du ser av ovenstående jobber vi med opplæring og informasjon samt som bindeledd mellom private og offentlige etater vedr. trafikksikkerhetsarbeidet.
Vi har full forståelse for ditt problem, men har ikke kompetanse til å kunne løse saken for deg. Vi håper at du kan få hjelp andre steder og ønsker lykke til.

Med vennlig hilsen
Trygg Trafikk

-----Opprinnelig melding-----
Fra: Istvan Jozsef Ladiszlaidesz [mailto:ist@istladis.com]
Sendt: 11. august 2008 11:46
Til: hovedkontor
Emne: {Disarmed} TRYGG TRAFIKK den 27.5.2008 og den 11.8.2008

TIL direktør i Trygg Trafikk v. Kari Sandberg den 11.8.2008.

 

Jeg prøver igjen å få kontakt med TRYGG TRAFIKK i håp om at jeg denne gangen lykkes. Jeg har ikke fått noe respons på mitt forrige forsøk den 27.5.2008 og jeg prøver igjen den 11.8.2008

SITAT FRA MIN MAIL TIL NAF den 11.8.2008+++.

TIL NAF TEKNISKE AVDELING! Medlemsnummer: 843 62946. Hamar den 11.8.2008
 

Jeg sender enda YTTERLIGERE OPPLYSNINGER OM UTVIKLINGEN AV MIN BILS TEKNISKE TILSTAND!!!!
Etter at jeg den 5.6.2008 kommet til NAF Hamar og tatt den ”NØYTRALE” testen av bilen FIKK JEG VERKEN FORKLART HVA SOM VAR FEIL VED BILEN OG ELLER – RÅD OM HVILKEN BILVERKSTED I NÆRHETEN SOM HAR KVALIFIKASJONER TIL Å KUNNE REPARERE BILEN. TVERT IMOT ble jeg rådet av DANIEL FISHER M.FL. om Å GÅ TIL DEN SAMME VERKSTED SOM ALLEREDE HADDE INNRØMMET AT DE IKKE KAN REPARERE BILEN.

Deretter gikk jeg til samme verksted (SANDVOLD BILVERKSTED, OTTESTAD) OG YTTERLIGERE HADDE BETALT FØRST KR 3 980,- OG ENDA YTTERLIGERE KR 1 969,-.
OG NÅ fungerer bilen som en:
DRAPSMASKIN!!!! Og med den drapsmaskinen måtte jeg kjøre tur retur SØGNE i den verste FERIETRAFIKKEN BÅDE PÅ E6 OG E18!!!! MERK! Bare i siste 1 1/2 måned FØR JEG SKULLE TIL SØGNE kostet jeg på samme feilen YTTERLIGERE kr 9 864,-. FINNES IKKE GRENSER FOR HVA EN BILVERKSTED KAN FÅ BETALT FOR – FOR Å REPARERE SAMME FEIL PÅ EN BIL???????????

Hva med MARKEDSFØRINGSLOVENS: YTELSE MOT YTELSE???????? Hva med NAF Hamars medvirkning i saken som går fullstendig på TVERS AV HVA NAF SENTRALT OG I NAF BROSJYREN FORKYNNER???????

Se ytterligere detaljerte opplysninger på min hjemmeside: www.istladis.com på hovedfilen: FYM. HEDM. V. - DEN 20.5.2008 DEN 20.6.2008 – DEN 20.7.2008.

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

32/122

Min postadresse:
Istvan Ladiszlaidesz
Postboks 407
N-2303 Hamar
NORGE

Med vennlig hilsen
Istvan Ladiszlaidesz
Mobil: 40624210 NY MOBILNR: 9513049
www.istladis.com
ist@istladis.com
HAMAR DEN 11.8.2008 OG den 9.2.2008 og den 19.5.2008 den 17.6.2008

SITAT SLUTT

Jeg har prøvd gang på gang å få satt bilen i NORMALT FUNGERENDE STAND, men selv for betaling får jeg ikke gjort det!!!!
MEN! Jeg har et stort problem som jeg trenger hjelp for å få løst! HVIS DEN HJELPEN FINNES?!?!?!

MITT PROBLEM ER FØLGENDE:

Jeg har en Mercedes 230E – 1983 modell. Jeg har kjøpt bilen i slutten av november 1993 og bilen hadde fungert upåklagelig i 1 – 2 uker etter kjøpet. Deretter begynte problemene hos Vestoppland Auto (Mercedes – Peugeot) som ikke lot seg løse. Deretter tok jeg kontakt med Bertel O. Steen for å få en løsning og fikk snakke med den daværende Salgssjefen Ludvig Sletten. Etter noen uker skulle han ordne sakene og jeg skulle kontakte han via telefon, men selv med flere hundre kroners telefonbruk kunne jeg ikke oppnå kontakt. Dermed kom jeg personlig igjen til Bertel O. Steen, men Ludvig Sletten hadde forsvunnet hver gang jeg hadde dukket opp personlig ved Bertel O. Steen. 1. juli 1995 hadde jeg flyttet til Hamar og deretter var det Haugs Bil (Mercedes – Peugeot) som jeg hadde brukt inntil Haug selv sluttet å drive bilfirmaet (ca. 2000 – 2001) og det var Bertel O. Steen som hadde overtatt. Etter at Bertel O. Steen overtatt Haugs Bil fikk jeg beskjed fra verksmesteren at jeg heretter skulle bruke ikke merkeverksteder (konkurrentene) til å få reparert bilen.

Bilens tekniske problemer beskrevet i detalj på min Hjemmeside på Internet: www.istladis.com

Kunne Dere hjelpe meg med å finne en BILVERKSTED som har nødvendig utstyr og kunnskap til å kunne finne feil på bilen og å kunne få reparert bilen (HELST MED GARANTI), slik at jeg kunne få lov til å kunne kjøre en NORMALT FUNGERENDE BIL IGJEN!!!!

(Bilen lugger, napper og stopper i hytt og pine +++++++++++)

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

33/122

MERK SPESIELT! Dette er en helt spesiell sak, derfor hadde jeg lagt ut min sak på Internet – da det ikke er mulig å nå fram på hederlig vis. Fjorårets utvikling med bilens tilstand, verkstedbesøk osv. osv. er fremstilt på FMH V. (f.o.m. - 2008) - OPPSUMMERING AV 2007 - sidene: (20 – 31)

Ta en titt på en liten DEMO av meg selv fra min hjemmeside. På min hjemmeside finnes mer!

JEG SKAMMER MEG PÅ VEGNE AV DE ANSVARLIGE PERSONER OG MYNDIGHETER SOM EKSKLUDERER MEG FRA DEN NORSKE LOVEN (MED SINE HANDLINGER OG ELLER MANGEL PÅ SÅDAN) OG ELLER GIR LY OG BESKYTTELSE FOR DE SKYLDIGE PÅ BEKOSTNING AV EN HEDERLIG MENNESKERS LIV!!!!"

Navn: Istvan Ladiszlaidesz
Født: 17.7.1945
Sted: Budapest, Ungarn

Jeg kom til Norge i 1974. Jeg søkte og fikk NORSK STATSBORGERSKAP i 1982. F.o.m. 1993 har jeg bare NORSK SATSBORGERSKAP. Jeg har aldri gjort noe ulovlig, jeg har ikke gjort noe som er usømmelig engang. Status: Uteligger! Jeg ble tvunget på gaten, nektet matpenger og plyndret for innbo, av ansvarlige offentlige myndigheter i Norge, ved å frarøve meg fra og med 1. juli 1995 - HUSLEIEN kr 3400,- pr. mnd. - BOSTØTTEN kr 1800,- pr. mnd. og BIL LÅNET kr 1600,- pr. mnd. Til sammen kr 6700,- pr. mnd. i 1995 kroneverdi - fra og med 1. juli 1995, da jeg flyttet til Hamar. De ansvarlige myndigheter handlet mot bedre vitende og hinsides den loven de er ansatt og lønnet for å forvalte. Disse er ikke bare sannferdige påstander, men også dokumenterbar fakta!

Til tross for alle slags hindringer har jeg klart å legge ut min sak på Internet, med alle de viktigste dokumentene og mine korrespondanser til Kong Olav V. Kong Harald V. HKH Dronning Sonja, forskjellige Statsministere, Forskjellige Statsråder, Fylkesmennene i Oppland, Hedmark, Buskerud, Stortingets Sivilombudsmann for Forvaltningen, Østre Toten Sosialkontor Østre Toten Trygdekontor Østre Toten Kommune, Hamar Sosialkontor, Hamar Trygdekontor, Hamar Kommune, osv.

I tillegg, hadde jeg to hjerteoperasjoner i 1977 og 1990. I 1990 fikk jeg kunstig hjerteklaff. Da jeg også ble frarøvet pengene til legeegenandeler blodprøveegenandeler og legeforordnede medisiner, forårsaket det, at jeg fra og med 1998 ikke bruker HJERTEMEDISINEN (Marevan+++) som jeg skulle brukt i resten av mitt liv. Jeg er frarøvet både min Statsborgerrettighet og menneskerettighet - da jeg er utelukket av den NORSKE LOVEN. Da jeg ikke får den FRI RETTS HJELPEN som jeg har rett til å få, blir heller ikke min sak behandlet i det norske Rettsvesenet og eventuelt også fått avslag i norsk Høyesterett.

Men - selv om den norske Høyesterett er den høyeste rettslig organ i Norge, kunne jeg fremdeles henvende meg til Menneskerettighets domstolen i STRASBOURG! -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

34/122

Problemet er at: Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg behandler bare saker - som er behandlet i de respektive landenes Rettssystem og er også AVSLÅTT I HØYESTERETT! Av den grunn er jeg en LEVENDE DØD MANN - EN DØDSDØMT MANN - UTEN Å HA GJORT NOE KRIMINELT ELLER UHEDERLIG!!!

ALT DETTE OG MER TIL - ER BÅDE BESKREVET OG DOKUMENTERT PÅ MIN HJEMMESIDE.

HVA BLE JEG FRARØVET SOM MENNESKE?

Da jeg kom til Norge i 1974 hadde jeg to sønner. (Tvillinger), men jeg ble så og si hele tiden beskattet som om jeg var enslig! Og fra den tid, da jeg kom over på Attføring f.o.m. 1977, ble jeg holdt på:

ØKONOMISK EKSISTENS MINIMUM!!!

DET FORÅRSAKET:

- AT JEG BLE (ØKONOMISK) IKKE I STAND TIL Å VÆRE:
SØNN for min MOR.
FAR for mine SØNNER.
BROR til mine SØSKEN.
OG VENN for mine VENNER osv.

FORDI: I min enkle oppfatning skal det være noenlunde gjensidig økonomisk likeverdig situasjon til stede. DVS. Da min MOR sender meg Bursdagsgave og Bursdagskort, da er det - det minste jeg MÅ! - gjøre er å sende min mor Bursdagskort og en bukett blomster til MORS Bursdag! OG DETTE GJELDER OGSÅ I ALLE DE ANDRE RELASJONENE!!!

Noen vil kanskje si, - dette er et helt normalt handlingsmønster! JA! I min oppfatning også! Men når jeg ble frarøvet økonomiske resurser og holdes bevisst på sultegrensen i håp om at jeg kommer til FORNUFT og forsvinner fra Norge, slik KÅRE WILLOCH ex. Statsminister allerede oppfordret meg til i 1995, og senere alle de ansvarlige offentlige myndigheter understøttet med sine handlinger, da har jeg bare alternativene til å skaffe meg penger på uhederlig vis. EKSEMPEL: Jeg kunne rane gamle folk, nappe vesker av gamle Damer, robbe banken osv.

MEN! Selv om min MOR sto alene med FIRE BARN etter den andre verdenskrigen (og huset vårt fikk en BOMBE og jeg var NYFØDT), greide hun å oppdra oss til HEDERLIGE mennesker. Og jeg ville heller dø av sult, enn å skaffe meg mat på uhederlig vis og eller på andres bekostning!

- JEG HADDE IKKE VÆRT PÅ FERIE i nærmere 3 årtier - for å kunne slappe av og lade opp batteriene for å kunne takle livets - OG DE ANSVARLIGE, OFFENTLIGE PERSONER OG MYNDIGHETERS NYE SLAG MOT MEG.

- AT JEG MÅ LEVE DET LIVET SOM ER BESKREVET PÅ MIN HJEMMESIDE!!!
- AT JEG BLE:
-- NEKTET INNTEKTSGIVENDE ARBEIDE I 30 år

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

35/122

-- NEKTET NORMALE KARRIEREUTVIKLING OG LEVEVILKÅR OG BLE TIL OG MED HOLDT PÅ VANN OG BRØD UNDER HELE OMSKOLERINGSPERIODEN OG PÅFØLGENDE ÅRTIER. OG DA JEG IKKE VILLE HØRE PÅ KÅRE WILLOCHS FORMANINGER I 1995 OM Å FORSVINNE FRA NORGE - BRØT GALSKAPEN FULLSTENDIG LØS HOS DE ANSVARLIGE PERSONER OG MYNDIGHETER - SOM KULMINERT I - Å TVINGE MEG PÅ GATEN - NEKTE MEG MATPENGER OG - PLYNDRE MEG FOR INNBO I 1996!

- JEG ER FORMELT SKILT FRA ca. 1979, OG MED DE ØKONOMISKE OMSTENDIGHETER SOM JEG BLE PÅTVUNGET, BLE DET IKKE MULIG FOR MEG Å STIFTE FAMILIE PÅ NY, DA JEG IKKE HAR EVNEN TIL Å "EKSPORTERE, BELASTE ELLER OVERDRA" MINE PROBLEMER TIL ANDRE!!!

HVA BLE DET GJORT FOR Å HINDRE MEG?

1) JEG BLE BANKET OPP PÅ GJØVIK POLITIET (ca. 1979)
2) Jeg ble beskyldt for å ville MYRDE Statssekretær Kari Husøy i Bondevik I. Regjering i 1999.
3) Jeg ble nektet Audiens hos Kongen.
4) Jeg ble nektet Personlig samtale med Statsministrene.
5) Mine brev forsvinner i Posten og blir ubesvart.

6) Statsm. Kjell Magne Bondevik, Statsm. Jens Stoltenberg, Tidl. Statsm. Gro Harlem Brundtland, Tidl. Statsm. Kåre Willoch, Stortingets Sivilombudsmann, Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen, Ordfører Einar Busterud, Biskop Rosemarie Köhn, Stortingsrepresentantene, osv. osv. dro halen mellom beina.

7)
Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen nekter personlig for meg FRI RETTS HJELPEN.
8) Min stasjonær PC (1989 tapte alt inkludert mine korrespondanser) og den første bærbare PC-en ble ødelagt, for å hindre meg å legge min sak ut på Internet.
9) Jeg ble og blir frarøvet økonomiske ressurser på forskjellige måter.

10) Jeg ble tvunget på gaten, nektet matpenger og plyndret for innbo f.o.m. 1.4.1996.
11) Uten om tidligere Fylkesmannen Kjell Borgen er det INGEN SOM HADDE GJORT EN HEDERLIG, MORALSK OG YRKESETISK FORSVARLIG ARBEIDE I SAKEN!!!!
12) Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen og Ordfører Einar Busterud HADDE GITT OG GIR LY OG BESKYTTELSE FOR DE SKYLDIGE I SAKEN

EN MENNESKERETT:

 

 "Den europeiske menneskerettskonvensjonen slår faktisk  fast at det er en menneskerett å ha "access to justice" - tilgang til retts -systemet......"

Jeg ønsker rettferdighet i henhold til dokumenterbar fakta og den Loven som de ansvarlige personer og myndigheter er ansatt og lønnet for å forvalte" (av skattebetalernes penger).

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

36/122

HVA ER LØSNINGEN?

En samlet helhetsvurdering og en samlet løsning (I HENHOLD TIL DE SEKS (7?) PUNKTENE SOM PROBLEMENE ER DEFINERT PÅ, OG SOM DOKUMENTENE UNDERSTØTTER), i henhold til dokumenterbar fakta. En løsning som er den NORSKE RETTSSTATEN VERDIG, SOM EN RETTSSTAT!!!

1.Bil og bilens reelle kostnader
2.Den generelle økonomien
3.kr 6 700,- pr mnd sum pr i dag (2002) over kr 600 000,- ( i 1996 kroneverdi)
4.Ca. kr 400 000,- tapt eiendeler som jeg ble PLYNDRET for. (i 2002 kroneverdi som ville vært min innbo forsikringsbeløp i skrivende stund.)
5.Fri rettshjelp FRI SAK FØRSEL se søknaden
6. Et sted å bo med dekning av husleie og kommunale utgifter
7.(Et arbeide ?)

Min postadresse:
Istvan Ladiszlaidesz
Postboks 407
N-2303 Hamar
NORGE

Med vennlig hilsen
Istvan Ladiszlaidesz
Mobil: 40624210
NY MOBILNR: 9513049

Hjemmeside: www.istladis.com
Mail: ist@istladis.com
HAMAR den 27.5.2008 og den 11.8.2008

SLUTT PÅ MAILEN

SPESIELT - SPESIELT - SPESIELT - SPESIELT - SPESIELT!!!!
 

Alt som står på min Hjemmeside er bare en liten del av min DAGLIGE VIRKELIGHET – som har vedvart i over 30 år og i tillegg hovedsakelig DOKUMENTERBAR FAKTA!!!!

 

Min virkelighet er MYE VERRE enn det som er beskrevet på min Hjemmeside.
 

Jeg vil legge til - det jeg har sagt til Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen i februar, mars 2004 på vårt AVSKJEDSMØTE (Da Sigbjørn Johnsen hadde dratt halen mellom beina og trakk seg ut av saken etter å ha BESKYTTET DE SKYLDIGE I ALLE ÅR - I MIN SKITNE SAK):

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

37/122

 

”SÅ LENGE JEG LEVER, VIL JEG BENYTTE MEG AV ALLE

TILGJENGELIGE, HEDERLIGE MIDLER - TIL ENHVER TID -

FOR Å KJEMPE FOR MIN RETTFERDIGE SAK!!!!”
 

"OG I MOTSETNING TIL FYLKESMANNEN SIGBJØRN JOHNSEN ER JEG EN ORDHOLDEN MANN!!!!"

SITAT SLUTT

EN LITEN SMAKEBIT AV MINE BILREPARASJONER (CANOSSA GANG) HOS SANDVOLD BILVERKSTED (MEKONOM BEDRIFT) OG ØVRIGE PROBLEMER!!!!

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.3.2009 side 12 - 18 av 33

SITAT FRA FMH V. DEN 20.7.2008 side 2-9 av 23

Her kommer en liten smakebit av min hverdag i siste 30 år!!!!

 

Den 16.6.2008 hadde jeg igjen vært på verksted. Den bestilte RELÉ-EN ble satt på plass og jeg betalte kr. 3 980,- før jeg forlot verkstedet. Men det ble ikke justert CO+++ samtidig. Dermed fortsatte motorstansene.

Den 24.6.2008 hadde jeg igjen vært på verksted. Det ble justert tredje ganger i år CO verdien +++ på bilen. 1. gang den 7.4.08 på den årlige Servicen, 2. gang den 5.6.08 på NAF Driftskontroll og 3. gang den 24.6.08 Jeg vet ikke om det blir snart slutt på disse LANDEVEISRØVERIENE hvor jeg frarøves økonomiske ressurser ved å ødelegge bilen og samtidig skape helsemessige problemer for meg.

 

Men - da CO og tomgang skulle justeres viste det seg at tomgangsskruen var for KORT/LANG og derfor måtte den skiftes og samtidig ble den bestilt og jeg skulle få tomgangsskruen på plass enten på torsdag den 26 eller på fredag den 27, men jeg skulle ringe fredag morgen hvis jeg ikke hadde fått høre noe fra verkstedet. Den 24.6.08 kjørte jeg fra bilverkstedet ca 16.00 og etter 2 km kjøring hadde jeg 3 motorstans. Deretter var jeg på Espern treningssenter og fem timer senere skulle jeg kjøre fra Espern, men bilen ville ikke starte. Etter mange forsøk ringte jeg til NAF, som kom etter 30 minutter.

 

NAF redningsmannen fikk heller ikke liv i bilen og jeg ble kjørt til bilverkstedet igjen. Morgen etter den 25.6.2008 startet bilen UTEN AT DET BLE GJORT NOE MED BILEN!!!!

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

38/122

 

BILEN 20.7.2008

 

DATO

MOTORSTOPP

 

20.6.08

ganger

Motor stopper, lugger og napper

21.6.08

8 ganger

Motor stopper, lugger og napper

22.6.08

ganger

Motor stopper, lugger og napper

23.6.08

ganger

Motor stopper, lugger og napper

24.6.08

ganger

Var på verksted

25.6.08

6 ganger

Var på verksted

26.6.08

ganger

SKULLE PÅ VERKSTED

27.6.08

8 ganger

SKULLE PÅ VERKSTED

28.6.08

9 ganger

Motor stopper, lugger og napper

29.6.08

12 ganger

ALARM 5 LYD OG LYS SIGNAL

30.6.08

7 ganger

Motor stopper, lugger og napper

 

 

 

1.7.08

8 ganger

Var på verksted

2.7.08

10 ganger

ALARM 5 LYD OG LYS SIGNAL

3.7.08

 7 ganger

Motor stopper, lugger og napper

4.7.08

 6 ganger

Var på verksted

5.7.08

8 ganger

Motor stopper, lugger og napper

6.7.08

6 ganger

Motor stopper, lugger og napper

7.7.08

11 ganger

Var på verksted

8.7.08

11 ganger

Motor stopper, lugger og napper

9.7.08

10 ganger

Motor stopper, lugger og napper

10.7.08

11 ganger

Motor stopper, lugger og napper

11.7.08

100? ganger

Motor stopper, lugger og napper

12.7.08

5 ganger

Motor stopper, lugger og napper

13.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

14.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

15.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

16.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

17.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

18.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

19.7.08

10 ganger

Motor stopper, lugger og napper

20.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

 

Da jeg ikke hørte noe fra verkstedet på torsdag ringte jeg fredag morgen og fikk høre at jeg skulle ringe kl. 13.00, men det kunne hende at jeg ikke kan får på plass tomgangsskruen før på mandag den 30.6.08. Den endelige datoen er nå den 1.7.08 kl. 14.00. Jeg kom til verkstedet i god tid før avtalt tid tirsdag den 1.7.08, men TOMGANGSSKRUEN har ikke kommet og verkstedet visste ikke når den skulle komme! Men verkstedet skulle ringe til meg når tomgangsskruen kommet fram til verkstedet.

Tomgangsskruen er bestilt den 24.6.2008

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

39/122

 

HAR TOMGANGSSKRUEN KOMMET TIL VERKSTEDET DEN?

 

26.6.08  NEI Tidligst skulle vært på verkstedet
27.6.08 NEI  
28.6.08 Lørdag  
29.6.08 Søndag  
30.6.08 NEI  
1.7.08  NEI  
2.7.08 NEI  
3.7.08  NEI  
4.7.08 NEI  
5.7.08 Lørdag  
6.7.08 Søndag  
7.7.08    

 

Jeg blir mer og mer overbevist om at tomgangsskruen ikke skal komme fram til verkstedet og at jeg må kjøre bilen til Søgne akkurat slik bilen fungerer nå. MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE ønsker nok at BILEN SKAL FUNGERE AKKURAT SLIK DEN GJØR NÅ. Hvorfor? Jo!

Tidligere hadde mine BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE fulgt meg fra Hamar til: Tynset, Trondheim, Oslo, Søgne osv.

Nå ser det ut til at de vil gjøre jobben på forhånd her på Hamar og da sparer de penger isteden for å følge meg hele veien. Hvorfor?
 

Jo – fordi jeg hadde betalt for oppholdet i Søgne et halvt år tidligere og på den måten etterlot jeg ELEKTRONISK SPOR – dermed vet mine bødler hvor jeg skal til og skal sørge for på forhånd at jeg skal få det helvetes hett - slik de hadde det for vane fra før. Og disse folkene virkelig gjort alt de kunne for å sørge for det også!

HVORDAN FUNGERER BILEN NÅ ETTER den 2.7.08?

Jo – nå må jeg pumpe som en GAL med gasspedalen (EGENTLIG SKULLE JEG IKKE RØRE GASSPEDALEN!!!!) - da jeg skal starte bilen og når bilen endelig starter lukter det voldsomt med bensin bak bilen. Da jeg kjører bilen i JEVN FART OG ELLER LAVERE HASTIGHETER har jeg fremdeles lugging og napping og da jeg i tillegg bremser ned med clutchen ute får jeg motorstopp opp til 7-8 ganger pr. dag på 3-4 kilometers kjøring. (MERK! Når jeg får motorstopp under fart mister jeg både STYRING, BREMSER, OG CLUTCH da alle disse går på SERVOHJELP!!!!). I tillegg virker som om motoren mistet enda flere hestekrefter enn jeg hadde referert tidligere (Av 136 hester var det 50-60 hester igjen), men nå ser det ut til at jeg har ikke mer enn 44 hester igjen (og det er en 1964 boble 1200 med 44 hester).
 

MERK! I 30 år har jeg måttet hele tiden tilpasse meg forskjellige måter å kjøre bil, uansett hvilken bil av mine fem biler. Det gikk så langt at jeg daglig måtte endre kjøremåten og det er OGSÅ EN VIKTIG RISIKOMOMENT DA JEG IKKE KAN STOLE PÅ AT BILEN REAGERER SLIK MAN SKULLE KUNNE NORMALT FORVENTE I EN GITT SITUASJON!!!!

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

40/122

 

MON TRO OM DET MÅ EN ELLER FLERE DØDSFALL
OG MATERIELLE SKADER TIL - FØR MINE BØDLER
OG DERES KVAKKSALVERE SER SEG FORNØYD I
DENNE SKITNE SAKEN????

 

4.7.2008 Hadde jeg igjen kommet til bilverkstedet med følgende hensikt.

1) Tomgangsskruen ble bestilt den 24.6.2008. SPØRSMÅL: Hva er den normale leveringstiden for en skrue med en vekt på noen GRAM. Hittil hadde det gått 11 dager!

2) Jeg ville gjerne hatt adressen til leverandøren av tomgangsskruen og kjøre dit for å hente den selv.

Men jeg fikk opplyst at dagen før fikk verkstedet beskjed om at skruen ikke kan skaffes da den ikke produseres lenger. Men da forklart jeg at skruen har verken vært for lang eller kort tidligere, men jeg fikk forklart at egentlig er ikke skruen som er feil, men det er en fjær som er tilknyttet skruens funksjon og det er fjæren som må skaffes. Det blir antagelig en råd ved å skaffe en fjær som jeg kunne få montert mandag den 7.7.2008.
 

Den 7.7.08 hadde jeg igjen vært på verkstedet for å få montert tomgangsskruens fjær og dermed komplettert CO JUSTERINGEN for tredje gang i år! Etter en stund ble jeg vinket inn i verkstedet og ble vist meg en olje pøl under bilen. Jeg fikk forklart at det ble etterfylt olje i SERVOPUMPEN og jeg skulle holde øye med ev. lekkasje. MERK! Det inngår i den ÅRLIGE SERVICEN AV BILEN: både sjekk og etterfylling av MOTOROLJE, GIR OLJE, DIFFERENSIAL OLJE, BREMSEVÆSKE, KJØLEVÆSKE. Og bilen hadde den årlige SERVICEN den 7.4.2008 og jeg har ikke merket noen lekkasje i den forbindelse.

Etter at bilen var ferdig ble jeg bedt om å kjøre bilen i dag og komme tilbake i morgen for å betale. Jeg kjørte fra verkstedet til Espern Treningssenter ca. 2 km.

Første motorstopp kom i lyskrysset etter Ottestad Ungdomsskole. Andre motorstans kom i rundkjøringen før Stange brua. Tredje motorstans kom i rundkjøringen etter Stange brua. Fjerde motorstans kom da jeg svingte fra Stange veien til Texaco. Femte motorstans kom da jeg kom til Jernbaneovergangen. Sjette motorstans kom da jeg bremset ned for å kunne rygge inn til parkerings - plassen. Syvende motorstans kom da jeg skulle rygge inn til parkeringsplassen.

HVORDAN FUNGERER BILEN NÅ ETTER den 7.7.08?
 

Jeg skulle egentlig ikke røre gasspedalen da jeg skulle starte bilen, men det går fremdeles ikke normalt. Jeg må pumpe som en GAL for å få motoren til å starte. Og hver gang jeg måtte bremse ned med clutchen ute hadde jeg fått motorstans uten unntak. Og når man får 7 motorstans på 2 km kjøring, da har jeg god grunn til å GRUE meg til SØGNE TUREN. MEN DET ER HØY SANNSYNLIGHET FOR AT DET ER HENSIKTEN MED DET!!!!

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

41/122


Den 8.7.2008 kom jeg tilbake til bilverkstedet og fikk spørsmål om hvordan bilen hadde fungert. Jo – svarte jeg den fungerer som den skal…… og så forklarte jeg hvordan det gikk fra verkstedet til Espern Treningssenter med 7 motorstans. Og etterpå hadde jeg en konsis karakteristikk:

1) Bilen starter ikke normalt
2) Bilen går ikke normalt (lugger og napper i jevn fart også)
3) Og bilen stanser i hytt og pine.

Deretter fikk jeg spørsmål om hva jeg skal betale for. Det vet jeg ikke – svarte jeg og ut ifra hva jeg har betalt for og hva jeg har fått (YTELSE MOT YTELSE), kan man virkelig lure på. Det ble kr. 1969,-.

DET SOM ER FAKTA: Jeg skal til Søgne med en bil som er verre enn noen gang OG I TILLEGG ER TRAFIKKFARLIG Å KJØRE. Ikke på grunn av at bilen er dårlig vedlikeholdt eller for lite påkostet, men på grunn av at min bil må være den eneste i hele verden som ikke er mulig å sette i normalt fungerende stand - selv om jeg betaler for det!!!!
MERK SPESIELT! Jeg skal kjøre på E6 og E18. Spesielt E18 er meget ulykkes befengt strekning og når man skal kjøre der med en trafikkfarlig bil blir det et HELVETES TUR TIL SØGNE!

 

Mist ikke troen på mennesket.
Mennesket er som et hav.
Selv om noen få dråper er skitne,
Blir ikke havet skittent." M. Gandhi

 

MERK SPESIELT!

Jeg skal igjen til Søgne i sommer. Det er den eneste utskeielse jeg kunne ha hatt hver annet år, uten om de årene da jeg ble frarøvet alle mine økonomiske ressurser OG JEG MÅTTE DROPPE TUREN TIL SØGNE. Og mine bødler og deres kvakksalvere hadde gang på gang skapte store problemer både med bilen, økonomien og helsemessige problemer for meg. Til og med Politiet ble engasjert på den gale siden av loven.


HVORDAN? Jo – jeg var på vei fra Søgne og etter Grimstad ble jeg vinket ned fra Politi og jeg ventet standard spørsmålet: Førerkort, Vognkort Takk. Og eventuelt blåse i fløyta for å sjekke om jeg hadde drukket alkohol.

 

Men standard spørsmålet kom ikke, tvert imot, kom den ”harde fakta”: Du hadde kjørt ca. 12 km for fort og må punge ut med kr. 3000,-. -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

42/122

 

Et øyeblikk sto det stille hos meg. Og så forklart jeg at jeg ikke hadde kjørt for fort og når jeg ikke hadde kjørt for fort skal jeg heller ikke betale en eneste krone. Deretter fikk jeg spørsmål om min hjemmeadresse.

Jeg forklart ærlig at jeg har vært uteligger i mange år og jeg har ingen hjemmeadresse å oppgi. Det gikk 20–30 minutter og i mellomtiden fikk Politimannen min Hjemmesideadresse og jeg utbrøt til sist at - jeg har vært TRAFIKANT I OVER 40 ÅR - MED SERTIFIKAT, MEN JEG HAR ALDRI HADDE NOE SOM HELST MED POLITIET Å GJØRE. Jeg vet ikke hva som hadde gjort utslaget: Men etter hvert fikk jeg kjøre og på etterskudd ble det ikke noen etterspill av den grunn. (Merk! Dette er ikke alt: JEG HAR MANGE GRELLE EKSEMPLER I TILLEGG!)

MERK SPESIELT!

Det som foregår i Søgne er alkoholfri danseaktivitet og i den sammenheng er det følgende steder som jeg har beveget meg i årenes løp. OSLO, TRONDHEIM, BERGEN, SØGNE, HAMAR osv.

HVA SLAGS FAENSKAPER BLE DET PRESTERT PÅ DE STEDENE? JO.

OSLO:

1) Knuste bilrute kr 2500,-
2) Innbrudd i bilen ca. 26 000 kroner
3) Knuste frontlykter kr 14 000 kroner +++.

TRONDHEIM:

1) Jeg var på BYÅSEN høyden i en butikk i ca 10 minutter imens ble min relé i bilen byttet ut med en defekt RELÉ+++ kr 3 700.

2) Jeg kom til Tynset og var i Coop butikken i sentrum i 10-15 minutter deretter kjørte jeg videre mot Trondheim. Da jeg var øverst på fjellet merket jeg at jeg hadde problemer med at dynamoen ikke ladet batteriet. Umiddelbart hadde jeg slott av Radio/CD spilleren og slukket lyset på bilen. Jeg greide å komme over til Oppdal, men etter oppdal var det slutt på strømmen. Jeg måtte tilkalle hjelp og det ble satt på en lade regulator og etterpå kunne jeg fortsette. MERK! Lade regulatoren ladet 15,4 volt (Vinterstid og jeg hadde også sommerstilling) – mot normalen 14,8 volt og var nylig satt på (8-9 måneder) og det kostet nærmere kr. 3800,- og den hadde fungert upåklagelig. I tillegg hadde jeg årets service på bilen like før!!!!

BERGEN: Jeg fikk skrekken i meg da jeg skulle til Bergen og motorens olje peiler nådde ikke ned til oljen i motoren i det hele tatt!!!!
 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

43/122

 

SØGNE:


1) Se nedenfor: KORT EKSEMPEL III. DEN 28.8.2007 side 9/11
2) Se nedenfor: FMH IV. den 8.8.2000

HAMAR:


1) Blant annet: Bilen ble påkjørt i front: skade ca kr 15-16 000 (som fremdeles ikke er reparert).
2) Knuste bilrute, kr 2000,-
3) Brukket vindusvisker arm ca. kr 600,-,
4) ødelagt vindusvisker 160 kroner.
5) Bilen ble påkjørt bak. Skaden ikke rettet på enda.

6) Bilen ble påført lakk skade, delvis reparert.
7) Brukket stjerne foran. 5-600 kroner.
8) Ødelagt inne/ute temperaturmåler ca kr 300,-
9) Se nedenfor: FMH IV. DEN 23.10.2007 EN LITEN PRESENTASJON AV MIN HVERDAG!!!!
10) Se nedenfor: SITAT FRA FMH IV. 4.10.07

HER PRESENTERER JEG NOEN SØGNE++ RELATERTE FAENSKAPER!

NY SITAT FRA DEN 28.8.2007 side 9/11


KORT EKSEMPEL: III
I slutten av juni 2001 skulle jeg til Søgne, og mine bødler var selvfølgelig klar over det. Tre dager før jeg skulle komme av gårde, "FIKK" jeg fra det ene time til den andre ikke bare START OG MOTORSTOPP problemer, men jeg måtte holde motoren på et vannvittig høy turtall både for å kunne få bilen i gang og for å unngå motorstopp. Jeg viste at mine bødler besøkte bilen igjen. Da jeg kjørte i Oslo i en lys regulert kryss hvor lyset var ute av funksjon og bare den gule lampen blinket, var det vanskelig i det hele tatt å komme over krysset, og det oppstå en ekstra trafikkfarlig situasjon, da jeg fikk motorstopp i krysset. (MERK! Jeg kan skifte også ROTOREN på 30-60 sekunder). Da jeg kom til Drammen og jeg skulle krysse en sterkt trafikkert gate (imens jeg måtte holde et vanvittig turtall på motoren for å unngå motorstans), og da jeg endelig kunne kjøre over, kom en gutt på ca 6 - 7 år på sparkesykkel fra venstre på motsatte fortau, i full fart uten å se seg om, uten å senke farten kjørte rett ut på kjørebanen og krysset rett foran min bil, og jeg så vidt greide jeg å stanse. Men det var nære på!!! I Tønsberg måtte jeg tilkalle NAF og betalte for deler kr 250,-. Et verksted regning ville kostet mellom kr 1000 - 1500. Hva har mine bødler og deres KVAKKSALVERE gjort?

Jo - De hadde byttet ut ROTOREN UNDER FORDELER LOKKET MED EN ROTOR SOM MANGLET 10 millimeter av strømførende godset som overfører den transformerte strømmen til de fire tenningskablene og videre til tennpluggene. Da strømmen (på 14 - 15 000 volt) måtte -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

44/122

 

hoppe over 10 millimeter ble den svekket i høy grad da den endelig kom fram til TENNPLUGGENE. DET VAR ET GUDS UNDER AT JEG IKKE BLE GJORT TIL EN MORDER VED Å KJØRE I HJEL GUTTEN PÅ SPARKE SYKKEL!!!!
 

SITAT SLUTT

 

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.6.2009 side 3 - 6 av 12

Den 26.5.2009 hadde jeg igjen kjørt til Oslo. Jeg skulle klage min nød til NAF – NORGES AUTOMOBILFORBUND. Årsaken til at jeg kom dit personlig er at: Da jeg prøvde tidligere å sende Mail til NAF kunne jeg ikke gjøre på Internet. Men jeg hadde fra før hjemmesiden på MOTOR BLADET som er NAF – BLAD.

Jeg sendte Mail til bladet Motor som videresendte til NAF sentralt. Senere fikk jeg ikke svar fra NAF og selv om jeg hadde gjort gjentatte forsøk til å registrere meg får å kunne åpne NAFs Hjemmeside får jeg melding om at det er feil i fødselsdato osv. (men jeg har ikke skrevet feil) og likevel får jeg ikke åpne NAFs Hjemmeside og dermed kan jeg heller ikke sende Mail til NAF!!!!

Jeg fikk i første omgang snakke med: EVA KVAMMEN, Juridisk assistent, og fortalt at jeg skulle snakke med en person fra Juridisk avdelingen, en person fra teknisk avdelingen og en person fra Markedsføringsavdelingen.

EVA KVAMMEN hadde velvillig hørt på situasjonsbeskrivelsen, men da jeg insisterte på om å få snakke med folk fra de tre avdelingene i NAF, gikk hun for å ordne det. Deretter kom to personer som presenterte seg som Advokat INE JOTUN og fra Teknisk avdelingen AUDUN BERGERUD. Under vårt samtale kom jeg inn på tekniske ting som:

At da motoren stanser under fart MISTER JEG STYRING, BREMSE, CLUTCH på bilen og i tillegg SKULLE MIN BIL UNDER NORMALE FORHOLD HATT NØD RESERVE (VACUM) TIL 3 – 4 OPPBREMSNINGER, MEN HVORDAN FUNGERER MIN BIL? JO – DA MOTOREN STANSER UNDER FART IMENS JEG SVINGER MISTER JEG MOMENTANT SERVO HJELPEN OG SELV OM JEG ER FORBEREDT BLIR RATTEN REVET UT AV MIN HÅND!!!! Imens nikket gjenkjennende Audun Bergerud fra teknisk avd. på min forklaring! Da kom en ekte REAKSJON FRA DAMEN (INE JOTUN):

”KJØRTE DU MED EN SLIK BIL FRA HAMAR TIL OSLO????” OG DAMEN SÅ PÅ MEG MED FORFERDELSE I SITT ANSIKT!!!!

 

Ja – svarte jeg - jeg har ikke annen måte å komme frem. Jeg kan ikke bruke OFFENTLIG TRANSPORT MIDDEL SOM BUSS OSV. - da jeg blir syk. Det er derfor jeg har bil.

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

45/122


MERK SPESIELT! I 2008 kjørte jeg MED EN SLIK BIL ikke bare fra Hamar til Oslo, men FRA HAMAR TIL SØGNE i Sørlandet i den verste FERIE TRAFIKKEN BÅDE PÅ E6 OG E18 SOM ER DE MEST ULYKKESBELASTEDE VEIER I NORGE!!!! Med velsignelse fra: MEKONOMEN - SANDVOLD BILVERKSTED OG NAF – HAMAR!!!! (Se: OPPSUMMERING 2008 – side 19 og 20 av 43 og side 26 – 43)

Men etter hvert ble det lite konstruktiv samtale der både Bergerud og Jotun hektet seg opp i bagateller og til sist sa INE JOTUN:

 

JEG BEKLAGER, MEN VI KAN IKKE GJØRE NOE SOM HELST I DENNE SAKEN!!!! Jeg svarte:

 

”JA – DU HAR MEGET GOD GRUNN TIL Å BEKLAGE!!!!”

MERK! Jeg er glad for at jeg kom personlig til NAF hovedkvarteret i Oslo. Jeg ser nå klarere at det er ikke bare NAF – Hamar, men også NAF SENTRALT som er med på dansen og på denne måten SØRGER FOR AT ET trafikkfarlig bil kjører til Oslo, Søgne, Hamar, Hedmark osv. osv. osv. Men dette er heller ikke noe enestående i mitt tilfelle at NAF ikke representerer sine medlemmers interesser.
 

Det gikk akkurat slik også - da jeg henvendte meg til FORBRUKER KONTORET (SOM IGJEN SKULLE REPRESENTERE FORBRUKERNES INTERESSER), etter å ha kjøpt mitt første BÆRBARE PC med den overordnede målsetning om å legge min sak ut på INTERNET. PC-en var 100 % kapabel til å kunne gjøre jobben og i en måned fungert PC-en utmerket. Etter en måned sørget noen BEDRE VITENDE at PC-en OPPHØRT Å FUNGERE NORMALT og på den måten ble UEGNET TIL Å LEGGE MIN SAK UT PÅ INTERNET!!!!

Funksjonsfeilene ble ERKJENT hos EXPERT BONUS HAMAR, der jeg kjøpte PC-en, men de gjorde ikke noe med saken. -I min nød henvendte jeg meg til PACKARD BELL NORDEN (i Sandvika) da det var en Packard Bell PC, og demonstrert funksjonsfeilene til fagfolk.
 

De erkjente funksjonsfeilene, men de bedyret seg med at: DETTE ER EN SOFTWARE relatert feil, ergo hører saken til MICROSOFT NORGE AS. Halv time etter var jeg i Oslo hos MICROSOFT NORGE AS og igjen DEMONSTRERT funksjonsfeilene til fagfolk, de erkjente funksjonsfeilene også og de gav meg en MICROSOFT XP, og sa at - etter at jeg hadde INSTALLERT Microsoft XP blir galskapen på PC-en KURERT.

Etter å ha installert Microsoft XP fikk jeg enda flere galskap på PC-en. Deretter henvendt jeg meg til Forbrukerrådet som skulle representere FORBRUKERNES INTERESSER og tok kontakt med Forbrukerkontoret på Hamar. Etter at Forbruker kontoret på Hamar ikke gjorde noe med saken henvendte jeg meg til FORBRUKERTVIST UTVALGET i Nydalen i Oslo og klaget min nød. -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

46/122

 

Jeg var rede til å demonstrere funksjonsfeilene, men de ville ikke se på. MERK! Funksjonsfeilene ble også bekreftet også av TREDJE PART, men til tross fikk jeg avslag!!!!

AVSLAGET RESULTERT I AT:

1) Til sammen hadde jeg tapt over kr. 40 000,- på min første bærbare PC!!!!
2) Samtidig gikk jeg med en defekt PC i TO ÅR på ryggen og PC-en var fullstendig uegnet til å legge min sak på Internet.
3) På den måten ble jeg hindret i TO ÅR for å få min sak på Internet!!!!


4) SPESIELT! Hensikten var å hindre at sannheten og dokumenterbar fakta kommer opp på Internet. Og de skyldige regnet med at jeg skulle komme til fornuft og ikke risikere ytterligere kr. 40 000,- ved å kjøpe enda en bærbar PC.
5) Jeg kom ikke til fornuft. Jeg kjøpte enda en bærbar PC. Riktig nok ikke på Hamar, men på Elverum, der jeg fikk det jeg har betalt for! Med andre ord: I Markedsføringsloven står det slik – ”Ytelse mot ytelse”. På Elverum ble jeg behandlet som en hederlig kunde – som jeg vitterlig er!!!!
6) MERK SPESIELT! CA. TO UKER ETTER AT JEG KJØPTE BÆRBAR PC nr. 2 kom min HJEMMESIDE med sannheten opp på Internet!!!!

7) Og siden hadde vært min Hjemmeside på Internet. Min Hjemmeside ble delvis REORGANISERT (forbedret) og OPPGRADERT et UTALL ganger MED SANNHETEN!!!!

MERK! NORGES AUTOMOBILFORBUND er en interesseorganisasjon. NAF skulle representere MEDLEMMENES INTERESSER.

 

MERK! FORBRUKERKONTORET skulle representere FORBRUKERNES INTERESSER.

 

Det FORBRUKERKONTORET–FORBRUKERTVISTUTVALGET hadde gjort ER "BARE" Å FRARØVE MEG OVER kr. 40 000,-

DET NORGES AUTOMOBILFORBUND, MEKONOM BEDRIFTEN SANDVOLD BILVERKSTED, NAF – HAMAR OSV. GJØR ER Å SETTE MENNESKELIV I FARE!!!! I TILLEGG OGSÅ MATERIELLE SKADER!!!!

Eneste begrunnelse for det er Å BESKYTTE DE SKYLDIGE SOM HANDLET MOT BEDRE -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

47/122

 

VITENDE OG PÅ FULLSTENDIG LOVSTRIDIG GRUNNLAG – DA DE FRARØVET MEG HUSLEIEN OG KOMMUNALE UTGIFTER, BOSTØTTEN, OG BIL LÅNET. Til sammen kr. 6 700,- pr. mnd. fra og med 1.7.1995!!!!

 

SITAT SLUTT

 

MERK SPESIELT!!!! DERETTER KJØRTE JEG MED EN SLIK BIL IKKE BARE FRA HAMAR TIL OSLO, ELLER FRA HAMAR TIL SØGNE, MEN FRA NORGE VIA SVERIGE TIL DANMARK!!!!

 

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.7.2010 side 11 av 26

 

SITUASJONEN FØR JEG SKAL TIL ÆRØ.

 

HVA ER MITT UTGANGSPUNKT I DENNE GRUSOMME VIRKELIGHETEN:

1) Jeg er bare norsk Statsborger.
2) Jeg har en PLETTFRI VANDEL. (Jeg har aldri i mitt liv ble DØMT!)
3) Jeg oppfyller Lovens krav til punkt og prikke!

4) Jeg bruker mine økonomiske ressurser bare til det formål som de er beregnet for.
5) Jeg har ingen UVANER – jeg røker ikke, drikker ikke, aldri brukt narkotika, jeg er ikke spillegal osv. osv. osv.

6) Jeg er to ganger hjerteoperert i 1977 og 1990. MEN jeg bruker ikke hjertemedisinen MAREVAN fra og med 1998 (SOM JEG SKULLE BRUKT I RESTEN AV MITT LIV, da jeg ikke har penger til LEGEEGENANDELER, BLODPRØVEEGENANDELEN, LEGEFORORDNEDE MEDISNER INKLUDERT MAREVAN!!!!) – på grunn av at jeg ble frarøvet: HUSLEIEN, BOSTØTTEN OG BIL LÅNET, til sammen kr. 6 700,- per mnd. fra og med 1.4.1996 – av Hamar sosialkontor – og de handlet MOT BEDRE VITENDE OG PÅ LOVSTRIDIG GRUNNLAG!!!!

7) Av den grunn kunne jeg ikke betale husleien osv. og fra og med den 1.4.1996 ble jeg TVUNGET PÅ GATEN, NEKTET MATPENGER OG PLUNDRET FOR INNBO!!!!
8) Fra og med den 1.4.2009 begynte jeg på min FJORTENDE ÅR (14.) SOM UTELIGGER!!!!

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

48/122


9) Fra og med 1998 har jeg ikke LEGETILSYN I DET HELE TATT!!!! Jeg er hos legen i begynnelsen av januar HVERT ÅR der legen skriver ut allergi medisinen ++ til meg og deretter kommer jeg ikke til lege før neste år!!!!
10) Bilen som jeg har overnattet i 13 år er blitt 26 år gammel. Bilen er blitt påkostet nærmere kr. 60 000 - 100 000,- hver bidige år, men TIL TROSS FOR DET ER BILEN GJORT TIL EN DRAPSMASKIN OG JEG HADDE FULLFINANSIERT ØDELEGGELSEN!!!!

11) Det er ikke nok at jeg hadde kjørt en trafikkfarlig bil i siste 30 år, hvor jeg måtte hele tiden kompensere for bilens tekniske mangler.
12) Bare for å nevne de siste 16 årene fra 1993 er det: VESTOPPLAND AUTO – Oppland, TIDL. HAUG BIL – Hamar/Hedmark og i siste 4 – 5 årene SANDVOLD BILVERKSTED (Mekonom verksted) – godt assistert av NAF-Hamar og NAF-sentralt, som sørget for at jeg måtte kjøre en TRAFIKKFARLIG BIL!!!! Ikke bare på Hamar og Hedmark, Hvor DE LOJALE ”MEDHJELPERNE” BEFINNER SEG, men også til Oslo og til og med Søgne ved Kristiansand. (Se: OPPSUMMERING 2008 – side 19 og 20 av 43 og side 26 – 43)

 

SITAT SLUTT

 

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.7.2010 side 15 - 17 av 26

 

DESPERASJONEN HOS DE ANSVARLIGE PERSONENE OG MYNDIGHETENE BEGYNNER Å NÅ KATASTROFALE HØYDER!!!!


HVA ER DET MINE BØDLER VIL OPPNÅ???? JO!

1) Den overordnede MÅLSETNINGEN ER Å TVINGE MEG TIL Å REISE TILBAKE TIL UNGARN, hvor jeg opprinnelig kommer fra!!!! Og når jeg ikke befinner meg lenger i Norge - da kan alle de skyldige som handlet MOT BEDRE VITENDE OG PÅ FULLSTENDIG LOVSTRIDIG GRUNNLAG puste lettet ut og ingen skulle TREKKES TIL ANSVAR FOR SINE LOVSTRIDIGE HANDLINGER!!!! Se: Hovedfilen SM Syndregister – KÅRE WILLOCH

2) Hvis jeg skal fortsette å være i Norge må jeg SLUTTE MED Å KREVE MINE NORSKE STATSBORGERRETTIGHETER+++, og at de ANSVARLIGE SKULLE BLI TATT TIL ANSVAR FOR SINE HANDLINGER!!!!

3) Samtidig må jeg KVITTE MEG MED BILEN – FORDI VED EN RETTFERDIG RETTSSAK ER BILEN KRONBEVISE FOR AT DET JEG SIER ER SANT OG DE ANSVARLIGE PERSONER OG MYNDIGHETER LYVER SOM FANDEN SELV!!!!

4) HVORFOR? JO – FORDI denne bilen jeg har i dag, er den femte bilen og jeg hadde bilen fra og med 1993. Jeg søkte BIL FØRSTE GANG som TEKNISK -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

49/122

 

HJELPEMIDDEL i 1978-79. MERK! Jeg har vært INSOLVENT (betalingsudyktig) i 32 år. Og Banken ville neppe gi lån for meg til bil uten FORHÅNDSGARANTI FRA ENTEN Østre Toten Trygdekontor eller Østre Toten Sosialkontor som hadde finansiert mine BILKJØP!!!! SE: Vitnemål++ sidene: 1, 2, 3, 6, 7, 10 Bil nr. 1 VW boble, side 1 - Bil nr.2 Ford Taunus side 3, Bil nr. 3 Austin Maxi side 6, Bil nr. 4 Toyota Corona side 7, bil nr. 5 MB.230E side 10.
 

SITAT fra FMH VI. Den 20.4.2009 Side 9-12

”MERK! MERK! MERK! Tidligere har jeg beskrevet på min hjemmeside at - jo flere sannheter jeg plumper ut med på min hjemmeside og da jeg heller ikke er villig til å kompromisse med sannheten og dokumenterbar fakta, føler jeg umiddelbart negative virkninger både på kroppen/helse, lommeboken/økonomisk og på bilens funksjonsdyktighet!!!!!”

SITAT SLUTT
 

YTTERLIGERE SANNHET SKAL FREM I LYSET!!!!! Sist jeg var på ÆRØ var det for 11 år siden og forverringen av min og bilens HELSETILSTAND etter at jeg sendte MAIL, med KOSTNADS -FORESPØRSEL og komplikasjoner som jeg hadde skissert tidligere.

 

Jeg er temmelig sikker på at det var det året da ØRESUND, LILLE BELT OG STORE BELT bruene ble åpnet fra SVERIGE til KØBENHAVN og fra SJÆLLAND til FYN og FRA FYN TIL FASTLANDET. Jeg kjørte til Svinesund og etter å ha kommet gjennom tettbebyggelsen på Svensk side - fikk jeg VOLDSOMT PROBLEMER MED Å HOLDE BILEN PÅ VEIEN - PÅ RETT VEI OG JEG KJØRTE I LOVLIG HASTIGHET. Jeg var en HÅRSBREDD FRA å kjøre i hjel en MOPEDIST som kjørte helt lovlig på høyre siden av veien.

Det var et GUDS UNDER, men jeg klarte så vidt. Deretter kjørte jeg videre nedover mot MALMÖ. Omtrent i høyde med FALKENBERG, fikk jeg voldsomt RISTING AV RATTEN og jeg måtte til verksted for å AVBALANSERE et av forhjulene og etter det fikk jeg kjørt fram til ÆRØSKJØBING.

 

Den 15.4.2009 hadde igjen Antivirusprogrammet oppdaget og fjernet faren for:

"Antivirus programmet OPPDAGET INFO STEALER i dine Mail-er. Problemet er FJERNET!" TAKK!

Jeg forstår reaksjonen av MINE LESERE, hvis de trekker opp øyebrynet og ikke vil tro hva de leser på min Hjemmeside. Jeg er inneforstått med at det ikke er HVERDAGSKOST det som står skrevet, men jeg LOVET MINE LESERE – ÆRLIGHET UTEN Å SKJULE NOE!!!!


”OG I MOTSETNING TIL FYLKESMANNEN SIGBJØRN JOHNSEN ER JEG EN ORDHOLDEN MANN!!!!”
 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

50/122

 

HVA ER SITUASJONEN?

Den 15.4.2009? Jo!

1) Jeg har sendt MAIL med forespørsel om KOSTNADSOVERSIKT!
2) Mine MAIL-er som alt annet er kontrollert osv. osv. osv.
3) Da jeg ikke fikk svar etter en lengre periode, ringte jeg og fikk svar – at MAIL-en er besvart – og det er bare det at jeg ikke fikk svaret etter NI DAGER!

4) Dermed vet MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE hva som kunne utarte seg HVIS DE IKKE HANDLER I TIDE – og jeg kommer til å kjøre til ÆRØSKJØBING til den ALKOHOLFRIE DANSEARRANGEMENTET slik jeg hadde gjort før - for 11 år siden i 1998!!!!

HVA ER DET GALT MED AT JEG KJØRER TIL ÆRØSKJØBING? JO!

1) Der treffer jeg folk som jeg kjenner fra før og som kjenner min situasjon fra før.
 

2) Der treffer jeg enda flere UTLENDINGER både kjente og ukjente som igjen kan fatte interesse for hvorfor et hederlig menneske må leve i velstands Norge på den måten jeg har vært og er PÅTVUNGET i siste 30 år og som til og med gjort til UTELIGGER i siste 14 år!!!!

 

3) Ytterligere melder seg et STORT PROBLEM med at: Bilens tekniske tilstand er UNDER ENHVER KRITIKK! Og det er en ting å la en slik DRAPSMASKIN kjøre selv i den VERSTE FERIETRAFIKKEN (i 2008) PÅ E6 OG E18 TIL OG FRA HAMAR - SØGNE!!!! Ja det gikk fordi INNENLANDS er det BILVERKSTEDENE og NAF HAMAR som står som FADDER – ANGÅENDE BILENS TEKNISKE TILSTAND!!!!

4) Men – hvis jeg kjører både gjennom SVERIGE og til og med DANMARK - kan under VISSE OMSTENDIGHETER uønskede øyne se nærmere på bilens TEKNISKE TILSTAND!!!! Og det vil ingen av de ansvarlige blir tjent med!!!!

 

5) Og der mine BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE ser løsningen - i å PÅFØRE MEG SÅ MYE KOSTNADER SOM MULIG - FØR JEG SKULLE KUNNE KOMME I GANG for å kjøre nedover SVERIGE og DANMARK. Slik at jeg forblir i Hamar området hvor det finnes de "LOJALE MEDHJELPERNE": LEGE, SYKEHUS, Hamar sosialkontor, Hamar Kommune, Ordfører Einar Busterud, Familie og Sosialavdelingen ved Fylkesmannens kontor, Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen, tidligere Biskop Rosemarie Köhn osv. osv. osv. - for å kunne holde 100 % kontroll over situasjonen LOKALT. Og denne PROSESSEN har allerede begynt!!!! Bare se utviklingen etter at jeg har sendt MAIL med forespørsel om kostnadsoversikt. (se også: HOVEDFILENE - OPS. 2007 og OPS. 2008)

6) Mine lesere kan også følge med på FMH VI. - hva som foregår av ulovligheter SÅ Å SI HVER BIDIGE DAG – om nettene!!!!

SITAT SLUTT

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

51/122

 

DISSE TIDLIGERE SITATENE ER FREMDELES 100 % AKTUELLE I DAG OGSÅ!!!!
 

Det kan bli min siste tur PÅ FLERE MÅTER både til Ærø og ellers. Skulle jeg dø og eller få med meg i døden flere mennesker – TAKKET VÆRE SANDVOLD BILVERKSTED, MEKONOM BEDRIFTNAF AVDELING HAMAR OG NAF SENTRALT osv. osv. osv. Og resten av de SKYLDIGE er beskrevet på hovedfilene INNLEDNING, VITNEMÅL++ og ETTERORD++.

 

Hvis jeg kommer fram til Ærøskøbing med livet i behold og UTEN Å BLI GJORT TIL MORDER, skal jeg fortsette å oppgradere min Hjemmeside MED SANNHETEN.

Og – hvis jeg overlever også RETUR VEIEN til Norge også – LOVER JEG Å FORTSETTE KAMPEN FÅR Å FÅ TILBAKE MINE NORSKE STATSBORGERRETTIGHETER +++!!!!

 

SITAT SLUTT

 

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.7.2009 side 19 av 26

 

MERK – MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE HADDE OGSÅ GJORT SINE FORBEREDELSER!!!!

1) Bilen er i katastrofale tilstand!!!!
2) Bilen bruker dobbelt så mye på langkjøring enn normalt!!!!
3) Bilen bruker 3 -4 dobbelt så mye i by kjøring!!!!
4) Mine knær, ankler, albuer, håndledd osv. osv. osv. har alltid vært et YNDET angrepspunkt for mine bødler!!!!
 

Og nå skal jeg på LANGTUR IGJEN MED EN -

DRAPSMASKIN!!!!

 

Jeg skal gi livstegn underveis, når jeg får anledning!

 

SITAT SLUTT

 

SITAT FRA FMH VII. DEN 20.8.2010 side 2 - 6 av 31

Ja, ja, men. Nå er det på tide å MIMRE LIT!!!! Hvorfor ble jeg PLUTSELIG så dårlig etter å ha oppgradert min Hjemmeside med sannheten den 20.7.2010???? Og - hva er det, jeg skal JEG MIMRE OM????

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

52/122

Jo - jeg har lovet mine lesere i fjor (2009) - da jeg kjørte fra Norge via Sverige til Danmark og etter å ha kjørt over 600 kilometer uten stans og jeg hadde overnattet i Halmstad ca. 70 km sør for Göteborg i Sverige. Jeg hadde lovet den gang - at jeg kanskje skulle UTBRODERE hva som hadde hendt i Halmstad.

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.7.2009 side 20 av 26

Jeg har bange anelser om at mine bødler vil stanse meg før jeg forlater Norge. Men – jeg håper det beste og forsøker så godt jeg kan for å komme fram til Ærø. Men ellers hadde MINE BØDLER skapt problemer for meg tidligere også utenfor Norges grenser. Se tidl. Dok.

 

Den 2.7.2009 hadde jeg startet fra Hamar ca. kl. 14.00 og kjørte via Oslo, Sarpsborg, Strömstad, Uddevalla, Göteborg, Falkenberg til Halmstad - ca. 600 km. (Og jeg er omtrent halvveis til Ærø) Merk jeg ble ikke stanset innenfor Norges grenser, og jeg vet ikke om det er årsaken til - at jeg hadde skrevet PÅ FORHÅND om det på min Hjemmeside og eller at jeg kom tidlig av gårde? Og mine bødler ikke var forberedt til det. Jeg tok en liten blund i Halmstad (Det kan hende at jeg kommer med utfyllende opplysninger senere om det????) og morgenen etter kom jeg til Laholm - en hyggelig "småstad" lit innover fra kysten. Jeg skriver disse ordene på Laholms Bibliotek og skal oppgradere min hjemmeside med det ved en senere anledning - da det ikke er FRI BREDBÅNDLaholms Bibliotek og jeg vil ikke bruke min Bredbånd utenlands, da det kan bli dyrt!

 

Den 3.7.2009 Hvis alt går etter planen kommer jeg til Helsingborg, Landskrona, Malmö, København, Køge, Slagelse, Odense, Svendborg, Rudkøbing i løpet av kvelden, natten - etter den varmeste periode på dagen. Jeg skulle kanskje booket ferjeplass fra Svendborg til Ærøskøbing, men dessverre blir det trikset med mine MAIL-er, BREV, PC-en angripes kontinuerlig, Mobiltelefonen er i perioder helt UBRUKELIG, osv. osv. osv. - samtidig måtte jeg holde lav profil for ikke å røpe for mye på forhånd.

 

Den 4.7.2009 kom jeg fram via Rudkøbing, Marstal til Ærøskøbing og sjekket inn og møtte flere ”gamle kjente”.

SITAT SLUTT

DEN 21.7.2010 Ja - i dag skal jeg berette om hva som hadde hendt natten fra den 2. til den 3. juli 2009 - i HALMSTAD i Sverige.

"(Det kan hende at jeg kommer med utfyllende opplysninger senere om det????)"

"Jeg kjørte fra Norge kl. 14.00 den 2.7.2009. Etter å ha kjørt fra Hamar til Oslo, Sarpsborg, Göteborg stanset jeg mellom Göteborg og Halmstad for å fylle bensin. Etter å ha fylt bensin kjørte jeg videre nedover mot Malmö. Jeg kjørte også forbi Halmstad, men etter Halmstad tenkte jeg -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

53/122

at jeg har kjørt allerede over 600 kilometer og klokken var mellom 23.00 - 24.00, at jeg skulle stanse i en av de små kystbyene og sove i bilen før jeg forstsetter turen videre mot Malmö, København, Odense, Svendborg."

Ved neste avkjøring kjørte jeg ut fra E18 og kjørte på landeveien tilbake til Halmstad. Da jeg kom til utkanten av byen hengte seg en bil bak på min bil og holdt 6 - 7 meters avstand. (MERK! Det var midt på natten, pent sommernatt, stille og det var bare våre to biler på veien) Da jeg svingte til høyre svingte bilen også til høyre, da jeg ved neste kryss svingte til venstre svingte bilen bak meg også til venstre. Deretter svingte jeg til høyre så svingte bilen bak meg også til høyre. Etter hvert nærmet jeg meg til en RUNDKJØRING!!!! Da tenkte jeg å sjekke ut om vedkommende har en reisemål???? -

Da jeg kjørte inn i RUNDKJØRINGEN så kjørte bilen bak meg også inn i rundkjøringen. Jeg kjørte ikke ut av rundkjøringen, men fortsatte å kjøre rundt i rundkjøringen. Bilen bak meg kjørte heller ikke ut av rundkjøringen men fortsatte med KARUSSELLEN bak min bil!!!! Etter ANDRE runden i rundkjøringen hang fremdeles bilen bak meg på min bil. Etter den TREDJE runden i rundkjøringen hang fremdeles bilen bak meg på min bil.

Det var fire eller fem veier som man kunne kjøre ut av rundkjøringen. Da jeg begynte på min FJERDE runde i rundkjøringen, så (OPPDAGET BILFØREREN I BILEN BAK MEG AT - VEDKOMMENDE VAR AVSLØRT) og kjørte ut av rundkjøringen. For sikkerhets skyld kjørte jeg en runde til i rundkjøringen og deretter kjørte jeg ut på en av de andre veiene. Jeg fortsatte inn mot sentrum av byen og kjørte inn i en blindgate hvor jeg snudde i enden av blindgaten og parkert bilen helt normalt i rekke blant andre parkerte biler.

Det var blikk stille og hverken mennesker eller biler på gaten. Jeg har kommet så langt at jeg hadde lagt meg til å sove, og noen biler kjørte PÅ NORMAL VIS både inn og ut av blindgaten.  Deretter kom enda en bil i normale hastigheter og da bilen kom på siden av min bil BRÅBREMSER bilføreren!!!! Først trodde jeg at noen er blitt påkjørt, men da jeg satte meg opp kunne jeg se at det var en Svensk politibil som stanset og en Politimann kom bort RETT TIL MIN BIL (Der sto en KØ av biler) - med LYKTEN I HÅNDEN OG LYSER INN I MIN BIL!!!!

Jeg lå på den andre siden av bilen og ettersom Politimannen ikke kunne se noe uregelmessigheter, gikk han tilbake til Politibilen og kjørte ut av blindgaten. Jeg la meg igjen og etter ca. 10 - 15 minutter kjører igjen en bil innover i normale hastigheter, MEN SOM IGJEN BRÅBREMSER RETT VED SIDEN AV MIN BIL!!!!

Nå kom både en Politimann og en Politikvinne ut av bilen de lyser først inn i bilen og da de ikke kunne se noe ureglementert i bilen - kakket de på bilvinduet på bilen. Jeg kom ut av bilen og forklarte ÆRLIG - at jeg er på vei til Danmark/Ærø og jeg hadde kjørt over 600 km og skal sove noen timer og morgen etter skal jeg fortsette videre til Danmark. Etter at Politifolkene sjekket min Sertifikat og vognkortet lot meg sove. Dagen etter kjørte jeg til  "og morgenen etter kom jeg til Laholm - en hyggelig "småstad" lit innover fra kysten."

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

54/122

Jeg har prøvd senere å finne en fornuftig forklaring på. Og det jeg kom til HAR MEGET STOR SANNSYNLIGHET FOR AT DET ER KORREKT!!!!

I disse TERRORTIDER samarbeider landene seg i mellom for å BEKJEMPE TERRORISME!!!! MERK! Jeg har ikke selv GPS!!!! Da jeg kjørte til Danmark var til og med min MOBILTELEFON AVSLÅTT!!!! Årsaken til det? Hvis mine BØDLER vil spore hvor jeg befinner jeg meg - så for de koste på det selv!!!! Og de gjør det!!!!

HVA ER DET NORSK POLITI VET OM MEG?

Jeg er LOVLYDIG
Jeg ikke er VOLDELIG osv. osv. osv.

OG - NÅ SKULLE NORSK OG SVENSK POLITI SJEKKE UNDER "TRYGGE" OMSTENDIGHETER HVOR NØYAKTIG, PÅLITELIG man kan bestemme posisjonen til en BESTEMT BIL OVER LANDEGRENSENE.

Hendelsesforløpet for det Svenske Politiets RUNDGANGER kan jeg tenke meg slik!!!! Etter å ha satt en GPS???? - eller noe enda mer avansert sak på min bil kunne  Norsk Politi i Oslo følge med min bil HELT EKSAKT - hvor den skulle befinne seg. Og en tilsvarende GPS eller lignende ble montert på den Svenske Politibilen. Og - da den Svenske Politibilen kjørte på "KOMMANDO" fra Oslo BRÅSTANSET DE RETT VED SIDEN AV MIN BIL - OG GIKK RETT PÅ MIN BIL. SPESIELT! Det var 15 - 20 biler som var parkert i kø - med ca. 1 meter mellom bilene!!!! Likevel gikk de Svenske Politifolkene RETT PÅ MIN BIL!!!!

Og - når de i første omgang ikke hadde funnet noe bemerkelsesverdig ved min bil kjørte de tilbake. Men da fikk de kontra ordre fra Oslo - at jo de var ved rette bil så de må kjøre tilbake og om nødvendig kakke på vindusruten.

HVORFOR DISSE AKTIVITETENE???? Jo - hvis man skulle avverge en TERRORISTANGREP, hvor man kan spore en bil med terrorister i - TELLER HVER ENESTE HUNDREDELS SEKUND FOR Å KUNNE AVVERGE ET TERRORISTANGREP!!!! Og presisjonen i en slik operasjon avhengig av - hvor nøyaktig den Svenske Politibilen kan hjelpes fram FRA OSLO ved hjelp av GPS TIL DEN RETTE BILEN!!!!

Hvorfor la jeg inn disse sitatene til og med fra i fjor???? Jo - jeg ville vise at - mine BØDLER og deres kvakksalvere fot følger meg ikke bare i Norge, men også i SVERIGE, DANMARK!!!! Og at det ikke er noen tilfeldighet at - jeg blir HVER GANG DÅRLIG (SYK), ETTER YTTERLIGERE OPPGRADERING AV MIN HJEMMESIDE MED SANNHETEN PÅ INTERNET!!!!

SITAT SLUTT

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

55/122

 

Etter å ha kommet tilbake til NORGE og ENDA ENGANG TIL BETALT DEN 20.8.2009 KR 5044,- til SANDVOLD BILVERKSTED - kom jeg til BILTUNET AS i Ski for å få reparert FUNKSJONSFEILEN PÅ BILEN SOM SANDVOLD BILVERKSTED I STANGE ERKLÆRT SEG SELV TIL IKKE Å KUNNE FINNE UT AV - PÅ OVER ETT ÅR!!!! OG ETTER AT JEG BETALT OVER 19 000 KRONER!!!!

 

SITAT FRA FMH VI. DEN  20.9.2009 side 3 - 5 av 28

Den 20.8.2009 hadde jeg vært på SANDVOLD BILVERKSTED IGJEN for å foreta EU KONTROLLEN og disse reparasjonene som jeg ble gjort oppmerksom på den 13.2.2009.

 

KR

Bærekule V. nedre ytre 329
Hjullager Høyre bak  816
Bremse caliper 1243
Bremseklosser 176
Bremseskive  
Pluss arbeid  

Arb. Totalt ca kr

7 500

Det ble fortalt at - jeg hadde så å si ikke bremseeffekt på høyre bakhjul og man skulle se - om man trenger skifte Bremsskive og Caliper.

MERK! Jeg har skrevet tidligere om at jeg hadde sjekket bremsen selv PÅ FØRSTE GLATTA i oktober, november 2008 – før vinteren satte inn. –

Og jeg visste at bremsen tok UNORMALT!!!! Men dessverre HAR DET VÆRT OG ER NORMALEN FOR MEG!!!!

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.2.2009 side 6 av 13.

Den 13.2.2009 Hadde jeg igjen kommet til Sandvold Bilverksted for å ta den årlige SERVICE på bilen, for å skifte olje, oljefilter, luftfilter, osv. I tilegg kom justering av GASS PEDALEN da den hadde i årevis en DØDGANG av 8 cm i øvre kant!!!! I tillegg ble BRYTEREN satt på plass for den ekstra ELEKTRISKE PUMPEN som jeg har beskrevet på side fem overfor. Mens forrige gang ble det skiftet plugger, så man sluppet denne gangen. Etter å ha betalt kr. 4658,- kjørte jeg.

HVORDAN FUNGERER BILEN ETTER den 13.2.2009.

Bilen verken fungerer og eller kjører normalt. GASSPEDALEN FUNGERER SÅ Å SI NORMALT. TAKK!!! Ellers MOTOR STANSER OG LUGGER som før!!!! Jeg vil fremdeles påstå at jeg tror ikke et sekund OM AT SANDVOLD BILVERKSTED ikke er i stand til å sette en bil med 40 år gammel teknologi I NORMALT FUNGERENDE STAND!!!! Og enda verre blir det da NAF HAMAR OG NAF SENTRALT kommer velvillig til unnsetning til SANDVOLD BILVERKSTED (MEKONOM BEDRIFT)!!!!!

SITAT SLUTT

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

56/122

Med andre ord. Jeg må belage meg på å kjøre fremdeles en TRAFIKKFARLIG BIL!!!!

Da bilen var på BUKKEN den 20.8.09 og delene kom på plass, ble jeg innkalt til bilen og ble fortalt at hjullageret hadde bare så vidt slark (som jeg kunne kjøre videre med) og bremsen er også i orden. Jeg sa at - det er UNDERLIG AT JEG BLE FORKLART DEN 13.2.2009 AT JEG HADDE SÅ Å SI IKKE BREMSE PÅ HØYRE BAKHJUL og deretter kjørte jeg flere tusen kilometer – og nå skulle bremsen være i orden!!!!

MERK! Min personlig erfaring med BREMSEVIRKNINGEN var 100 % sammenfallende med uttalelsen den 13.2.2009 AT JEG HADDE SÅ Å SI IKKE BREMSE PÅ HØYRE BAKHJUL. Da jeg hadde selv testet bremsevirkningen på den første GLATTA i oktober, november 2008, men dessverre HAR DET VÆRT OG ER NORMALEN FOR MEG I MANGE ÅR – UANSETT HVOR MYE JEG BETALT FOR Å FÅ REPARERT BILEN!!!! Også hos VESTOPPLAND AUTO (Mercedes, Peugeot – Bertel O. Steen), HAUG BIL (Mercedes, Peugeot - senere Bertel O. Steen, OSV. OSV.).

HVA BLE DET GJORT/REPARERT DEN 20.8.2009?

Jeg fikk tatt EU KONTROLLEN, SKIFTET KJØLEVÆSKE, BREMSEVÆSKE, BREMSESKIVE, BREMSEKALIPER + arbeid og MVA. Og betalt kr 5043,75.

Se – tabell.

 

Bremsevæske 98
Kjølevæske 198
Bremsklosser bak 176
Bremse Caliper H. bak 1123
Periodisk kontroll 460
Arbeid 1800
Miljøavgift 180

Totalt

5043,75


Nå er det tillatt å kjøre bilen i TO ÅR TIL!!!! Da må jeg ta neste EU kontroll.
 

Etter den siste bilreparasjon Den 20.8.2009 kom jeg tilbake til SANDVOLD BILVERKSTED Den 28.8.2009 og klaget over:


1) Enda mer REDUSERT SERVOHJELP PÅ BREMSEN.
2) PULSERENDE BREMSEPEDAL.

 

Fredag den 28.8.2009 kom jeg tilbake til SANDVOLD BILVERKSTED da bilen etter den siste reparasjon Den 20.8.2009 fikk jeg ENDA MER REDUSERT SERVOHJELP PÅ BREMSEN OG EN PULSERENDE BEVEGELSE PÅ BREMSEPEDALEN. Jeg ba den bilmekanikeren som reparerte bilen om å prøvekjøre bilen. Etter at bilmekanikeren hadde prøvekjørt bilen - bekreftet mine påstander om en PULSERENDE bremsepedal. Deretter ble bilen også prøvekjørt av den bilmekanikeren som hadde foretatt de aller fleste reparasjoner på bilen i siste to år.

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

57/122

 

Det ble igjen BEKREFTET DEN PULSERENDE BEVEGELSEN AV BREMSEPEDALEN (2) OG DET BLE PÅPEKT EN FEIL VED HØYRE FORHUL (Som hverken jeg noen gang eller bilmekanikeren som reparerte bilen sist merket noe til.)

 

MERK! Før jeg kom til SANDVOLD BILVERKSTED hadde jeg bare rundt 20 minutter. Deretter ble bilen prøvekjørt to ganger og jeg måtte ytterligere vente da en bil ble like før kjørt inn på bukk - og tiden har dessverre gått fra meg så jeg måtte dessverre gå fra SANDVOLD BILVERKSTED, men jeg skal komme tilbake til problemet.

 

Den 28.8.2009 hadde jeg også kommet til verkstedet der rustreparasjonene ble gjort i fjor. Disse problemene har jeg beskrevet og lagt ut bilder av, på min Hjemmeside flere ganger - da jeg har prøvd selv å rette på lekkasje og rustproblemene. Den 31.8.09 hadde verkstedet rettet på feil og rustbehandlet overflaten. Jeg skulle kjøre en uke og se om reparasjonen holder denne gangen.

 

Det som var overraskende var - at jeg henvist til at venstre bakhjulsbrønn er ORIGINAL OG RUSTFRI. Da jeg rustbehandlet det område samtidig da jeg rustbehandlet bak høyre bakhjulsbrønn før jeg skulle til Danmark i juli. Det sto riktig nok ikke vann der, men det var rustdannelse likevel. MERK! Det ikke var antydning til rustdannelse der fra før og etter så kort tid etter rustbehandlingen var det uforståelig!!!!

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.9.2009 side 13 - 16 av 28

Den 15.9.2009 Hadde jeg kommet til SKI. Ikke som turist, men for å få rettet på en av de MEST TRAFIKKFARLIGE PÅFØRTE FEILER PÅ BILEN!!!! Jeg har fått et råd om en person som er VIRKELIG GOD PÅ MERCEDES BILER – ”det han ikke kan om MERCEDES det er ikke verd å vite”. Jeg kom til BILTUNET VERKSTED på SKI og etter alle skuffelser fra før hadde jeg bevisst holdt mine forventninger på lav nivå. Etter å ha overnattet i bilen på ÅS hadde jeg kjørt til verkstedet.

 NÅ MÅ MINE LESERE FØLGE GODT MED!!!!

Bilen sto fremdeles ute på parkeringsplassen hvor motorpanseret ble åpnet og fjernet luftfilteret. Etter flere motorstart og stopp og feil søk osv. osv. (Jeg vil ikke gå helt i detalj) – etter ca. 20 - 25 minutter gikk både motorstart og tomgang bra. Co kunne ikke justeres da maskinen ikke var i orden, men i farten kunne man justere CO etter gehør (midletidig).

Samtidig ville jeg fått justert HÅNDBREMSEN som ikke ble justert den 20.9.2009 hos SANDVOLD BILVERKSTED da de drev med bremsen osv. – men da måtte vi kjøre bilen inn på verkstedet og opp på bokken, da bakhjulene må tas av for å kunne gjøre det. -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

58/122

Jeg kan PRISE MEG LYKKELIG fordi – da bilen ble kjørt opp på boken og bakhjulene ble tatt av BLE OGSÅ BREMSESKIVEN BLÅTTLAGT!!!! OG BLÅTTLAGT OGSÅ ÅRSAKEN TIL AT BREMSEPEDALEN PULSERER!!!! Det var TYKK RUSTBELEGG PÅ BREMSESKIVEN!!!! MERK! TRE UKER ETTER AT BREMSENE BLE REPARERT HOS SANDVOLD BILVERKSTED!!!

MERK SPESIELT!

Både høyre bremskive, høyre bakhjulslager, bremsekaliper, bremseklosser var både bestilt og levert og til stede hos SANDVOLD BILVERKSTED den 20.9.2009 da jeg skulle tatt både EU kontrollen og høyre bakhjulsreparasjonen!!!! Likevel ble jeg frarådet hos SANDVOLD BILVERKSTED med at både bremsen fungerer og at lageret kan jeg også kjøre videre med uten problemer.

MERK! Jeg er ikke annerledes enn alle andre og ville komme rimeligst ut av reparasjonskostnadene på bilen.
Og hadde jeg ikke kommet til SKI ville jeg kjørt med feil bremse+++++ ENDA EN VINTER!!!!

VI MÅ FRISKE OPP HENDELSESFORLØPET!!!!

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.8.2009 SIDE 4 - 5

Den 20.8.2009 hadde jeg vært på SANDVOLD BILVERKSTED IGJEN for å foreta EU KONTROLLEN og disse reparasjonene som jeg ble gjort oppmerksom på den 13.2.2009.

  KR
Bærekule V. nedre ytre 329
Hjullager Høyre bak 816
Caliper 1243
Bremseklosser, skiver + arbeid  
Arb. Totalt ca kr 7 500

Det ble fortalt at - jeg hadde så å si ikke bremseeffekt på høyre bakhjul og man skulle se - om man trenger skifte Bremsskive og Caliper.

MERK! Jeg har skrevet tidligere om at jeg hadde sjekket bremsen selv PÅ FØRSTE GLATTA i oktober, november 2008 – før vinteren satte inn. Og jeg visste at bremsen tok UNORMALT!!!! Men dessverre HAR DET VÆRT OG ER NORMALEN FOR MEG!!!!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

59/122

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.2.2009 side 6/13.

Den 13.2.2009 Hadde jeg igjen kommet til Sandvold Bilverksted for å ta den årlige SERVICE på bilen, for å skifte olje, oljefilter, luftfilter, osv. I tilegg kom justering av GASS PEDALEN da den hadde i årevis en DØDGANG av 8 cm i øvre kant!!!! I tillegg ble BRYTEREN satt på plass for den ekstra ELEKTRISKE PUMPEN som jeg har beskrevet på side fem overfor. Mens forrige gang ble det skiftet plugger, så man sluppet denne gangen. Etter å ha betalt kr. 4658,- kjørte jeg.

HVORDAN FUNGERER BILEN ETTER den 13.2.2009.

Bilen verken fungerer og eller kjører normalt. GASSPEDALEN FUNGERER SÅ Å SI NORMALT. TAKK!!! Ellers MOTOR STANSER OG LUGGER som før!!!! Jeg vil fremdeles påstå at - jeg tror ikke et sekund OM AT SANDVOLD BILVERKSTED ikke er i stand til å sette en bil med 40 år gammel teknologi I NORMALT FUNGERENDE STAND!!!! Og enda verre blir det - da NAF HAMAR OG NAF SENTRALT kommer velvillig til unnsetning til SANDVOLD BILVERKSTED (MEKONOM BEDRIFT)!!!!!


SITAT SLUTT

Med andre ord. Jeg må belage meg på å kjøre fremdeles en TRAFIKKFARLIG BIL!!!!

Da bilen var på BUKKEN den 20.8.09 og delene kom på plass, ble jeg innkalt til bilen og ble fortalt at hjullageret hadde bare så vidt slark (som jeg kunne kjøre videre med) og bremsen er også i orden. Jeg sa at - det er UNDERLIG AT JEG BLE FORKLART DEN 13.2.2009 AT JEG HADDE SÅ Å SI IKKE BREMSE PÅ HØYRE BAKHJUL og deretter kjørte jeg flere tusen kilometer – og nå skulle bremsen være i orden!!!!

MERK! Min personlige erfaring med BREMSEVIRKNINGEN var 100 % sammenfallende med uttalelsen den 13.2.2009 AT JEG HADDE SÅ Å SI IKKE BREMSE PÅ HØYRE BAKHJUL. Da jeg selv hadde testet bremsevirkningen på den første GLATTA i oktober, november 2008, men dessverre HAR DET VÆRT OG ER NORMALEN FOR MEG I MANGE ÅR AT UANSETT HVOR MYE JEG BETALT FOR Å FÅ REPARERT BILEN!!!! -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

60/122

Også hos VESTOPPLAND AUTO (Mercedes, Peugeot – Bertel O. Steen), HAUG BIL (Mercedes, Peugeot - senere Bertel O. Steen, osv. osv. osv.).

HVA BLE DET GJORT/REPARERT DEN 20.8.2009?

Jeg fikk tatt EU KONTROLLEN, SKIFTET KJØLEVÆSKE, BREMSEVÆSKE, BREMSESKIVE, BREMSEKALIPER + arbeid og MVA. Og betalt kr 5043,75. Se – tabell.

Bremsevæske 98
Kjølevæske  198
Bremsklosser bak 176
Bremse Caliper H. bak 1123
Periodisk kontroll 460
Arbeid  1800
Miljøavgift 180
Totalt 5043,75

Nå er det tillatt å kjøre bilen i TO ÅR!!!! Da må jeg ta neste EU kontroll.

SITAT SLUTT

SPESIELT – SPESIELT - SPESIELT – SPESIELT –SPESIELT!!!!

Etter at jeg kjørte fra Ski den 15.9.2009 hadde jeg kjørt direkte til Espern Treningssenter – for å ta min daglige dose treningsmengde. Etter å ha avsluttet treningsøkten++ og kommet ut til bilen fikk jeg Alarm 5 g. lyd og lys signal – med andre ord bilen var åpnet umiddelbart etter at jeg kom tilbake til Hamar!!!!

Jeg prøver virkelig å forstå i mitt stille sinn, hvordan kunne BILMEKANIKERNE, BILVERKSTEDENE VESTOPPLAND AUTO, HAUG BIL, SANDVOLD BILVERKSTED, NAF HAMAR, NAF SENTRALT osv. osv. osv. - VELVITENDE utsette hovedsakelig Hamar – Hedmarks befolkning for LIVSFARE!!!!

Jeg håper inderlig at disse folkene får klekkelig godt betalt for det de gjør - MOT BEDRE VITENDE OG PÅ LOVSTRIDIG GRUNNLAG!!!!

NEI, FY - FY - FY

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

61/122

 

MERK SPESIELT!

Bilen fungerer fremdeles ikke NORMALT! Jeg har riktig nok fått LØST ET VELDIG STORT PROBLEM!!!! Som gjorde bilen VELDIG – VELDIG – VELDIG – VELDIG (Sorry, det finnes ikke UENDELIGHETS TEGN PÅ TASTATURET), TRAFIKKFARLIG!!!!
 

Og jeg håper at jeg får beholde forbedringen OG Å KUNNE RETTE PÅ DE ØVRIGE PÅFØRTE FUNKSJONSFEILENE PÅ BILEN OGSÅ. Selv om jeg MÅ BETALE ENDA – ENDA – ENDA – ENDA - ENDA – ENGANG FOR DET!!!!
 

Jeg vil gjerne uttrykke min TAKKNEMLIGHET TIL:

 

BILTUNET VERKSTED AS
 

Sammenlign selv:

SANDVOLD BILVERKSTED MEKONOM BEDRIFT: Jeg har i ÅREVIS betalt for å få reparert samme feil på bilen som til sist beløp seg til: Over kr 19000,-. Og dette er ikke nok - men etter å ha betalt over kr. 19000,- HAR SANDVOLD BILVERKSTED INNRØMMET - AT DE IKKE KAN FINNE FEILEN OG AV DEN GRUNN KUNNE DE HELLER IKKE REPARERE FEILEN!!!!
 

SITAT SLUTT

JEG MÅ RETTE PÅ EN MANGEL PÅ MIN HJEMMESIDE!!!!

SITAT FRA FMH VI. Den 20.1.2009 side 6 - 13

Jeg har kommet på - at en viktig ansvarlig person i min skitne sak som hadde unngått å figurere på min Hjemmeside da jeg i den siste tiden ramset opp de skyldige!!!! Nemlig - Stange kommunens og Hedmark fylkes store DATTER – SYLVIA KRISTIN BRUSTAD!

SYLVIA KRISTIN BRUSTAD kunne ha gjort mye i min sak, men hun hadde LOJALT FULGT OPP DE ANDRE SKYLDIGES REAKSJONSMØNSTER!!!! HVORDAN????

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

62/122

Jeg møtte Damen på Hamar da hun drev valgkamp for Arbeiderpartiet – hvor jeg presentert min livssituasjon i korte trekk for henne og selvfølgelig hadde også overlevert min Hjemmesideadresse: www.istladis.com til henne. Og det er livets PARADOKS at etter at Arbeiderpartiet hadde vunnet valget ble SYLVIA KRISTIN BRUSTAD med som HELSEMINISTER!!!!

Riktignok mislikte hun Helseministerjobben og ønsket seg bort fra det – som ble i sin tur etterkommet av Jens Stoltenberg II. Og hvis jeg husker riktig byttet hun til å bli Næringsminister! Mon tro om mistrivselen som Helseminister skyldtes – at det GNAGET PÅ SAMVITTIGHETEN HENNES – at hun ikke løftet en finger til å gjøre med NOE MED DE ULOVLIGHETENE SOM JEG HAR VÆRT OG ER FREMDELES UTSATT FOR!!!

Nå kunne Damen ha gjort noe, MEN hva var det som hindret henne å gjøre noe da hun viste hva slags omstendigheter jeg hadde og hva slags behandling jeg og min sak hadde vært utsatt for!!!!

FØLG MED HVA SKJER OG HVORDAN DA JEG KONTAKTER VIA MAIL HELSE DEPARTEMENTET!!!!

NY SITAT FRA FMH III. DEN 2.5.2006 (side 2-11)

JEG HAR IGJEN SENDT MAIL - Denne gangen til HELSE OG OMSORGSDEPARTEMENTET. Jeg har også fått svarbrev (på min MAIL) fra avdelingsdirektør Roger Østbøl og rådgiver Kirsten Been Dahl:

Til: Avd. dir. Roger Østbøl v. Helse og Omsorgs dep.

Jeg har tidligere hatt den glede å hilse på Helse og Omsorgsministeren: Sylvia Kristin Brustad på Hamar. Ta en titt på min hjemmeside, min møte med Sylvia Brustad er beskrevet der også. Helse og Omsorgsministeren hadde allerede fått overlevert min hjemmesideadresse i april 2005. Kanskje hadde hun mistet den?

Navn: Istvan Ladiszlaidesz
Født: 17.7.1945
Sted: Budapest, Ungarn

Jeg kom til Norge i 1974. Jeg søkte og fikk NORSK STATSBORGERSKAP i 1982. F.o.m. 1993 har jeg bare NORSK SATSBORGERSKAP. Jeg har aldri gjort noe ulovlig, jeg har ikke gjort noe som er usømmelig engang.

 

Status: Uteligger! (Jeg ble tvunget på gaten, nektet matpenger og plyndret for innbo, av ansvarlige offentlige myndigheter i Norge, - som handlet mot bedre vitende og hinsides den loven de er ansatt og lønnet for å forvalte.) Disse er ikke bare sannferdige påstander, men også dokumenterbar fakta!
 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

63/122

 

Til tross for alle slags hindringer har jeg klart å legge min sak ut på Internet. Min hjemmeside adresse er: www.istladis.com På min hjemmeside har jeg lagt ut alle de viktigste dokumentene og mine korrespondanser til Kong Olav V. Kong Harald V. HKH Dronning Sonja, forskjellige Statsministere, Forskjellige Statsråder, Fylkesmennene i Oppland, Hedmark, Buskerud, Stortingets Sivilombudsmann for Forvaltningen, Østre Toten Sosialkontor Østre Toten Trygdekontor Østre Toten Kommune, Hamar Sosialkontor, Hamar Trygdekontor Hamar Kommune, osv. osv. osv.
 

I tillegg til, hadde jeg to hjerteoperasjoner i 1977 og 1990. I 1990 fikk jeg kunstig hjerteklaff.
 

Og på toppen av det hele, ble jeg tvunget på gaten, nektet matpenger og plyndret for innbo. (dokumenterbar fakta). Det forårsaket også, at jeg fra og med 1998 ikke bruker HJERTEMEDISINEN (Marevan) som jeg skulle brukt i resten av mitt liv.
 

Jeg er frarøvet både min Statsborgerrettighet og menneskerettighet - da jeg er utelukket av den NORSKE LOVEN. Da jeg ikke får den FRI RETTS HJELPEN som jeg har rett til å få, blir heller ikke min sak behandlet i det norske Rettsvesenet og eventuelt også fått avslag i norsk Høyesterett, men - selv om den norske Høyesterett er den høyeste rettslig organ i Norge, kunne jeg fremdeles henvende meg til Menneskeretts domstolen i STRASBOURG! Problemet er at:
 

Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg behandler bare saker som er behandlet i de respektive landenes Rettssystem og er også AVSLÅTT I HØYESTERETT! Av den grunn er jeg en:

 

LEVENDE DØD MANN - EN DØDSDØMT MANN - UTEN Å HA GJORT NOE KRIMINELT ELLER UHEDERLIG!!!

 

ALT DETTE OG MER TIL - ER BÅDE BESKREVET OG DOKUMENTERT PÅ MIN HJEMMESIDE.

Jeg håper at Dere har tid og anledning til å kunne engasjere Dere i saken.

Min postadresse: Istvan Ladiszlaidesz
Postboks 407
N-2303 Hamar
NORGE

Med vennlig hilsen
Istvan Ladiszlaidesz
Mobil:

 

www.istladis.com
ist@istladis.com
HAMAR den 17.3.2006 MAIL SLUTT
 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

64/122

 

MERK! Roger Østbøl og Kirsten Been Dahl henviser bl. a. til:

PASIENTOMBUDET! og


JUSTISDEPARTEMENTET!


HER!!!HER!!!
**** Se brev fra Roger Østbøl og Kirsten Been Dahl side 1
         
**** Se brev fra Roger Østbøl og Kirsten Been Dahl side 2         
 

 

Det ser ikke ut til at Roger Østbøl og Kirsten Been Dahl hadde lest min hjemmeside (grundig nok?) (Kanskje skulle de ta en ny runde med min hjemmeside?), selv om de hadde full tilgang til, fordi da ville de vært klar over at så sent som min oppgradering av min hjemmeside: FMH II. den 8.12.2005 tok jeg med BRUKEROMBUD og PASIENTOMBUD SANDRA FAHRE og hennes handling eller mangel på sådan i saken. Se sitatet fra den 8.12.2005:

 

SITAT: SPESIELT: I et lokalblad for Hamar har jeg snublet over en artikkel om en ny opprettet stilling:

 

BRUKEROMBUDET i Hamar Kommune: Sandra Fahre.

 

HER!!!HER!!!
**** Se artikkelen med Sandra Fahre BRUKEROMBUDET i Hedmark.


**** Se brevet fra Brukerombud/Pasientombud, Sandra Fahre 2.12.2005

 

Det som er ytterligere spesielt ved er, at hun er også PASIENTOMBUD.

Det står med FETE SKRIFT: "TIL TJENESTE!

- Har du spørsmål om hvilke rettigheter og muligheter du har innen helse og sosialetatene i kommunen?
- Innen pleie og omsorg?
- Har du en sak som står i stampe, eller noe å klage på?
- Uansett hva det er BRUKEROMBUDET STÅR TIL TJENESTE.”


VIKTIG: "- Jeg er en service organ for innbyggerne i kommunen, forteller Jurist og Brukerombud Sandra Fahre. Kommunen fikk eget Brukerombud i januar (2005) i år, men køene utenfor kontordøren hennes har uteblitt. Mon tro om folk synes det hele virker vanskelig og en smule skremmende?"

Det er i grunn ganske enkelt: Brukerombudet er ansatt i staten, og har kontorer i Statens hus. Hun er en slags VAKTBIKKJE i forhold til kommunens tjenester INNEN HELSE OG SOSIAL, OG PLEIE OG OMSORG. HUN er din talsperson!" osv.

Ja, - nå har jeg funnet enda en person som har både ANSVARS OG MYNDIGHETSOMRÅDE - til å kunne gjøre noe med de ULOVLIGHETENE som jeg er utsatt for.

 

I slutten av september eller i begynnelsen av oktober 2005 hadde jeg henvendt meg til RESEPSJONEN i Statens hus og ba om en samtale med SANDRA FAHRE.

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

65/122

 

Damen i resepsjonen henvist meg til en av de ansatte Anne - Beathe Horten. Hun hadde velvillig hørt på en kort versjon av min situasjon og fikk min HJEMMESIDE ADRESSE og jeg fikk navnet hennes og telefon nr: 62551492. Og deretter har jeg ikke hørt noen ting fram til den 30.11.2005 da jeg igjen dykket opp i Statens hus og ba igjen en samtale med Sandra Fahre, men hun var ikke mulig å treffe (denne gangen heller) så jeg ble henvist igjen til Anne - Beathe Horten. Anne - Beathe Horten beklaget seg med at min sak er så omfattende og derfor hadde ikke hun kontaktet meg så langt.
 

 

Ja - svarte jeg: "Det er en meget omfattende sak, MEN saken skulle ALDRI EKSISTERT I DET HELE TATT, - hvis de ansvarlige, offentlige personer og myndigheter utøvet sine arbeider i henhold til sine ansvars og myndighetsområder og i henhold til den loven de er ansatt og lønnet for å forvalte."
 

Jeg fortalte damen igjen at jeg fremdeles ønsker å snakke med Sandra Fahre. Etter hvert ble vi enige om at jeg skulle få en dato: den 13.12.2005 kl. 10.00

MERK SPESIELT! Allerede i 1996 ble jeg henvist av tidligere Fylkesmannen KJELL BORGEN til (den daværende) Juristen GRO ENOCHSEN ved Familie og Sosialavdelingen ved Fylkesmannens kontor. (Se SYNDREGISTERET FOR FMH og eller mitt brev til Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen den 23.10.1997.

MERK SPESIELT! Jeg hadde kontakt med:

 

 STORTINGETS SIVILOMBUDSMANN også den 17.11.1997 som også skulle være EN VAKTBIKKJE slik at den lille mannen ikke frarøves elementære rettigheter! Men, han som alle andre hadde dratt halen mellom beina og LUSKET STILLE BORT, uten å løfte en finger i saken! Jeg kan ikke si at han ikke gjorde noe. Jo – han også gav ly og beskyttelse for de skyldige på lik linje med Ordfører Einar Busterud og Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen osv. osv.

MERK! Helt realistisk vurdert er det mikroskopisk sjanse for at en Nyansatt Jurist i en nyopprettet stilling vil ordne opp i saken som både: (hennes øverste overordnede (i huset) Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen, Fylkeslegen i Hedmark, Trond Lutnæs, Ordfører Einar Busterud, Tidl. Statsminister Kåre Willoch, Tidl. Statsminister Kjell Magne Bondevik, Statsminister Jens Stoltenberg, Tidl. Stortingspresident Kirsti Kolle Grøndahl, Biskop Rosemarie Köhn, Avdelingsleder ved familie og Sosialavdelingen Arne Georg Larsen, Tidl. Helse og Sosialsjef Per Steinar Sjølaas, Tidl. Justisminister Odd Einar Dørum, Tidl. Helseminister Dagfinn Høybråten og mange, mange flere:

GIKK INN FOR Å KOSTE SAKEN UNDER TEPPET!
 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

66/122

 

Men, jeg har sagt det tidligere til Biskop Rosemarie Köhn, da hun spurte:

 

GIR DU OPP???? Jeg svarte:


 "DET ER BARE DØDEN SOM KAN STANSE MEG" For å forfølge min rettferdige sak!
 

 

Imens holder jeg på å skrive disse linjene den 1.12.2005 kl 10.44 ble jeg ringt opp av Anne - Beathe Horten med beskjed om at hun hadde diskutert min møte den 13.12.2005 med sin overordnede SANDRA FAHRE og hun hadde kommet til at hun ikke er interessert i å ha den samtalen med meg den 13.12.2005 fordi, denne tjenesten er ment til de - som har SKRIVE PROBLEMER. (Passopp, nå kommer smigeren) Og etter som - jeg er både skrivedyktig og en ressurssterk person, faller jeg utenom systemet.

 

SPESIELT:
 

- Har du spørsmål om hvilke rettigheter og muligheter du har innen helse og sosialetatene i kommunen?
- Innen pleie og omsorg?
- Har du en sak som står i stampe, eller noe å klage på?
- Uansett hva det er BRUKEROMBUDET STÅR TIL TJENESTE.

 

Jeg har lagt inn her også virkeområdet for BRUKEROMBUDET: Legg merke til at Brukerombudet som er også PASIENTOMBUD: Og ikke reagerer på, at en to ganger hjerteoperert person fra røves økonomiske ressurser også til Legeegenandeler, Blodprøveegenandeler, Legeforordnede medisiner bl. a. Marevan (som jeg skulle brukt i resten av mitt liv - og som jeg ikke hadde brukt siden 1998!!!!) Se mitt Sykehusopphold på FMH II. som er oppgradert den 28.2.2005

MERK! Forbruker kontoret, holdt tidligere også til i Statens hus på Hamar! (I samme lokalene) Jeg har tidligere henvendt meg også til Forbruker kontoret, på Hamar i den perioden da jeg ønsket å gå fra kjøpet av min forrige bærbare PC, en Packard Bell PC, som opphørt å fungere normalt etter en måneds tid (f.o.m. april 2002). Men Forbrukerkontoret hadde heller ikke funnet noen grunn til å gjøre noe med saken!

Samtidig ba jeg om å få det - hun hadde sagt til meg skriftlig, og jeg ba om at når Anne - Beathe Horten har brevet så skulle hun ringe til meg og jeg ville hente personlig brevet hos henne. Hun svarte, at hun skal be Sandra Fahre ringe meg når hun er ferdig med det skriftlige svaret. Nå for vi se - om jeg får det, det jeg ba om og om innholdet vil være det samme som på vårt telefonsamtale.
 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

67/122

 

Den 5.12.2005 ble jeg opp ringt av Anne - Beathe Horten og hun forklarte at brevet fra Sandra Fahre er ferdigskrevet og jeg kan hente det.

SITAT: MERK SPESIELT!

 

"Du har god kunnskap om dine rettigheter og hvilke klagemuligheter som finnes. Du er flink til å uttrykke deg skriftlig og kan derfor fremsette klage på egenhånd."
 

TAKK FOR DE GODE ORDENE, DE VARMER HELT INNERST I SJELEN!
 

Men, hva er det egentlig Damen sier her? Jo - jeg har lest din hjemmeside og er helt enig med deg (som juridisk fagkyndig). Men, hvis jeg skulle ordne opp i saken din, i henhold til min ansvars og myndighetsområde - da ville jeg bli den mest forhatte person, både på Hamar, Hedmark, Østre Toten, Oppland og Norge. Hvorfor? Jo!
 

SITAT: Fra mitt brev FMH I. den 30.1.2004

"HVA HAR VÆRT, - ER - OG VIL FORBLI FYLKESMANNEN SIGBJØRN JOHNSENS STORE DILEMMA I DENNE FORFERDELIGE SAKEN?

JO!!! HVIS JEG HADDE FÅTT RETTFERDIGHET I HENHOLD TIL DOKUMENTERBAR FAKTA ville dusinvis av folk på Hamar Sosialkontor, Hamar Trygdekontor, Hedmark Fylke m. fl.; som handlet mot bedre vitende og tvert imot den Loven de er ansatt og lønnet til å forvalte,

 

- DISSE FOLKENE SKULLE BLITT DØMT FOR SINE LOVSTRIDIGE HANDLINGER - OG SOM TILLEGGSSTRAFF SKULLE DE OGSÅ BLITT FRADØMT SINE ARBEIDER, PÅ GRUNN AV: - AT DE HAR MISBRUKT SINE STILLINGER.

Og det ville gått på samme måte både på Østre Toten Sosialkontor, Østre Toten Trygdekontor og Oppland, Fylke - for der bodde jeg i over 20 år, - og overordnede instanser i Oslo som forskjellige Stortingsrepresentanter, Stortingets Sivilombudsmann for forvaltningen, Rikstrygdeverket, osv. osv."

SITAT SLUTT

SITAT: På hovedfilen SM (Statsminister), er mitt brev til Biskop Rosemarie Köhn Jul 2001.

MERK! Biskopen bemerker det helt korrekt at:

"SÅ LANGT JEG KAN SE ER DET KUN EN RETTSAVGJØRELSE SOM VIL KUNNE RYDDE OPP I DE ANKLAGER DU FREMBÆRER."

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

68/122


JEG ER HJERTENS ENIG (EN HEDERLIG RETTSAVGJØRELSE TAKK!!!!).

 

Det er akkurat det hindrer og har hindret Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen PERSONLIG I ÅREVIS, da FRI RETTSHJELPEN, hører direkte inn under Fylkesmannens ansvars og myndighetsområde!!!!!
 

Og det samme ba jeg enda tidligere om – personlig av tidligere Statsministeren Kåre Willoch, daværende Akershus Oslos Fylkesmann - om hjelp til å kunne få en rettferdig rettergang hvor jeg kunne få rettferdighet i henhold til dokumenterbar fakta, allerede våren 1995.

SITAT SLUTT
 

Og denne belastningen vil hverken Jurist Sandra Fahre, Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen, Ordfører Einar Busterud, Biskop Rosemarie Köhn, Advokat Arvid Brobakken, Sivilombudsmannen Arne Fliflet, osv. osv. ta FRIVILLIG.

Og derfor er min tidligere karakteristikk HELT KORREKT i mitt brev:

SITAT: Fra mitt brev FMH II. den 20.9.2005


"MED ANDRE ORD: JEG ER EN (LEVENDE) DØD MANN! (EN DØDSDØMT MANN) Uten å ha gjort noe KRIMINELT, eller UHEDERLIG!"
 

SITAT SLUTT

MERK! Roger Østbøl og Kirsten Been Dahl henviser også til: JUSTISDEPARTEMENTET!
 

Se hvordan mitt Personlig, rekommandert brev som ble sendt med Personlig avhenting mottakingsbevis og som tidligere Justisminister Odd Einar Dørum hentet personlig (se – SM (Statsministere) hovedfil brev til Justisminister Odd Einar Dørum den 16.3.2002)

MERK SPESIELT: Justisministeren hadde uttalt personlig: SITAT: Gullkorn:

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

69/122

 

"Rettssikkerhet er rettsstatens grunnmur og et av de viktigste prinsippene som en Justisminister må verne om. Rettssikkerhet er et todelt prinsipp. Borgeren skal beskyttes mot overgrep fra myndighetene og borgeren skal beskyttes mot overgrep fra andre borgere. Odd Einar Dørum Justisminister"

 

MERK: DETTE GELDER ALLE ANDRE - UTEN OM MEG!!!!

MEN! Justisminister Odd Einar Dørum fant heller ingen grunn til å løfte en finger i saken.

 

SLUTT PÅ DETTE DOKUMENTET

 

JEG HAR IGJEN SENDT MAIL - denne gangen igjen til avd. dir. Roger Østbøl og Rådgiver Kirsten Been Dahl med følgende innhold:

 

Til: Avd. dir. Roger Østbøl og Rådgiver Kirsten Been Dahl v. Helse og Omsorgs dep. -
 

Jeg takker for Deres brev av den 7.4.2006 som er svarbrevet til min Mail jeg sendte den 17.3.2006 og er signert av: Avd. Dir. Roger Østbøl og Rådgiver Kirsten Been Dahl.
 

Jeg ønsker at Dere tar en ny runde med min hjemmeside, for å få med Dere viktige detaljer. Jeg er klar over at min hjemmeside er meget omfattende, men det er viktige momenter i saken som Dere tydeligvis ikke hadde fått med Dere i saken. Jeg kommer med en ny oppgradering av min hjemmeside og jeg ønsker at Dere leser SPESIELT DEN SISTE OPPGRADERINGEN DEN 2.5.2006, på FMH III. - hvor jeg hadde tatt med hovedmomentene som dere skulle tatt hensyn til - før Dere hadde besvart min Mail.

Jeg håper fremdeles at Dere har tid og anledning til å kunne engasjere Dere i saken.

SITAT SLUTT

 SVAR MAIL fra Roger Østbøl: Jeg sendte min mail tidligere enn oppgraderingsdatoen for å få med svaret på min neste oppgradering den 2.5.2006. Svaret kom den 29.5.2006 og er følgende:

 

"Jeg har nå sluttet i Helse- og omsorgsdepartementet for å gå over i en dommerstilling i trygderetten. Jeg takker alle samarbeidspartnere for samarbeidet i den tiden jeg har vært i departementet. Roger Østbøl"
 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

70/122

MERK SPESIELT! Dette er en "NORMAL METODE" ved de ansvarlige myndighetenes "REAKSJON" når de helst ikke vil bli "YTTERLIGERE INVOLVERT" i denne skitne saken! Kanskje husker noen av mine lesere forsvinningsnummeret med flere andre aktører - som er beskrevet tidligere på min hjemmeside.

SITAT SLUTT

MERK! Da jeg deretter sendte Mail til Rådgiver Kirsten Been Dahl - ble Mail-en UBESVART!!!!

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.5.2009 side 4 - 10 av 29

 

HIP HIP HIP HURRA!!!!


Den 20.4.2009 ble det HALLELUJA STEMNING på AP´ landsmøte:

HIP HIP HIP HURRA - for "vår?" LANDSMODER GRO HARLEM BRUNDTLAND????

Gro Harlem Brundtland er 70 år!

 

"........trenger vi kanskje et nytt slagord????"

"DET ER TYPISK NORSK -

Å VÆRE GOD?!?!"

...Gro Harlem Brundtland!!!!

".........du er en av de store strategene til å gjøre Norge til et av de land i verden som tok de store skrittene mot likestilling......" Jens Stoltenberg

 

"......og jeg er takknemlig for alle dørene som Gro åpnet........" Kristin Halvorsen SV => Aftenpost, Sponheim "..I TOLERANSENS NAVN VISER SV FRAM INTOLERANSENS UHYGGELIGE ANSIKT...." Aftenpost/Sponheim

Jeg skulle ønske - at jeg kunne slutte meg til HALLELUJAKORET UTEN EN FORFERDELIG BISMAK I MUNNEN!!!! Men -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

71/122

GRO HARLEM BRUNDTLAND var Statsminister den gang da jeg sendte mine første brev først til HM Kong Olav, HKH Dronning Sonja,  Statsminister Gro Harlem Brundtland, Statsminister Kjell Magne Bondevik, Jens Stoltenberg, forskjellige Statsråder, Stortingsrepresentanter osv. osv. osv. Gro Harlem Brundtland hadde oversendt mitt brev til SOSIALDEPARTEMENTET - SOM DERETTER TRENERT SAKEN!!!!

Jeg skulle gjerne ERFART ".....de store skrittene mot LIKESTILLING...." som Jens Stoltenberg henviser til!!!!

Jeg skulle GJERNE VÆRT "...takknemlig for ALLE DØRENE som Gro åpnet..." som Kristin Halvorsen henviser til!!!!

1) Det er ikke nok at jeg ikke har LIKESTILLING.
2) Det er heller ikke nok at - for meg er ALLE DØRER STENGT.

3) NEI DA! Jeg ble også FRARØVET MINE STATSBORGERRETTIGHETER - UTEN DOM!!!!
4) OG OM DET IKKE VAR NOK? Ble jeg også FRARØVET MINE MENNESKERETTIGHETER!!!!

5) I tillegg til alt - ble jeg TVUNGET PÅ GATEN (uteligger), NEKTET MATPENGER OG PLYNDRET FOR INNBU!!!! Av HAMAR KOMMUNE/HAMAR SOSIALKONTOR - ved Å HANDLE MOT BEDRE VITENDE og TVERT IMOT DEN LOVEN DE ER ANSATT OG LØNNET FOR Å FORVALTE!!!!
6)
Fra og med 1.4.2009 begynte jeg på min 14. år (FJORTENDE ÅR) som uteligger!!!!

Ja – lenge leve Fylkesmannen Sigbjørn JOHNSEN OG FAMILIE OG SOSIALAVDELINGEN VED FYLKESMANNENS KONTOR- spesielt -- AVDELINGSLEDER - ARNE GEORG LARSEN -- JURIST - GRO ENOCHSEN (senere advokat i samme adv. ktr. som ADVOKAT - ARVID BRUBAKKEN), GRETE LIND og OLAV LEITE.

Ordfører Einar Busterud og Hamar Sosialkontor – spesielt Sosial lederen (ERKE, ERKE LØGNEREN tidl. saksbeh.) BENTE NYGAARD LINDSTAD, Nils Barmoen (ERKE  LØGNEREN). FYLKESLEGEN I HEDMARK - TROND LUTNÆS. BRUKEROMBUD/PASIENTOMBUD SANDRA FAHRE, godt assistert av Anne - Beathe Horten. Og hele resten.

Tro meg - det som er presentert så langt - er det bare å skrape på øverste toppen av ISFJELLET!!!! Det er mer UTFYLLENDE FAKTA med NAVN på slutten av hver HOVEDFIL: ETTERORD og ETTERTANKE! UTEN OM MAIL I. og MAIL II.

NEI, FY - FY - FY!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

72/122

SITAT: Fra FMH VI. 07.02.2007 - side 3/5
Sitat fra innledningen fra min hjemmeside: www.istladis.com

"DETTE ER EN MÅLRETTET, SAMORDNET, KOLLEKTIV, TVERRPOLITISK, LOVSTRIDIG HANDLING - FRA DE ANSVARLIGE PERSONENES OG MYNDIGHETENES SIDE, FOR Å SKAPE EN SÅ ULEVELIG OG UHOLDBAR LIVSSITUASJON FOR MEG, AT JEG PAKKER SAMMEN OG FORSVINNER FRA NORGE".

 

(Og i den sammenheng er det ingenting som er ulovlig, for skittent, for umoralsk, for grusomt, for nedverdigende, for umenneskelig. MÅLET HELLIGER ALLE MIDLER FOR MINE BØDLER).

 

MEN FOR OFFENTLIGHETEN SKULLE DETTE SE UT, SOM OM JEG HADDE TATT BESLUTNINGEN HELT FRIVILLIG, OM Å FORSVINNE FRA NORGE TIL UNGARN, OG DE ANSVARLIGE PERSONER OG MYNDIGHETER, HVERKEN PRESSET MEG, TVUNGET MEG, OG ELLER HANDLET LOVSTRIDIG MOT MEG I DET HELE TATT!!!!

FAKTA: Både Sosialkontoret/Hamar Kommune/Ordfører Einar Busterud - Familie og Sosialavdelingen ved Fylkesmannens kontor/Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen - Fylkeslegen Trond Lutnæs/Rådgiver Gunnar Brox Haugen - Legen Geir Erik Nilsen osv.  osv.  osv. HAR ET SÆRLIG ANSVAR I DENNE SAKEN UANSETT HVORDAN DE PRØVER Å VRI SEG UNNA ANSVARET!

OG JEG KAN BARE GJENTA ENDA EN GANG TIL: SLIK JEG HADDE BESKREVET DET TIL BL.A. HKH DRONNING SONJA M. FL.

 

"SELV OM DET VIL KOSTE LIVET FOR MEG ER JEG IKKE VILLIG TIL Å KOMPROMISSE MED SANNHETEN OG DOKUMENTERBAR FAKTA!!"

SITAT SLUTT

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

73/122

HIP HIP HIP HURRA!!!!

Jens Stoltenberg 50 år! - Martin Kolberg => "DINE VIKTIGSTE EGENSKAPER ER ETTER 30 ÅR ER AKKURAT DET SAMME:

 

DU ER TVERS I GJENNOM ET GODT MENNESKE.

 

DU ER:

TÅLMODIG
HØFLIG
LETT Å OMGÅS
DU BEHANDLER FOLK MED STOR RESPEKT????

 

Ja, Ja, men - det er enda en JUBILEUM å rope hurra for!

 

MERK SPESIELT! Jeg har vært både i Stortinget og i Regjeringsbygget for å snakke med Statsministere, Statsråder, Stortingsrepresentanter osv. osv. osv for å få en STOPPER FOR DE ULOVLIGHETENE SOM JEG HAR VÆRT OG ER FREMDELES UTSATT FOR. OG JEG BLE GJORT NARR AV HVER GANG JEG VAR DER I LOVLIG ÆREND!!!!

 

MERK! Dette gjelder ikke bare JENS STOLTENBERGS regjeringsperioder, men også KJELL MAGNE BONDEVIKS og GRO HARLEM BRUNDTLANDS regjeringstider osv. osv. osv.!!!! Hvor var den JENS STOLTENBERG som "BEHANDLER FOLK MED STOR RESPEKT????" - da jeg kom til Stortinget? - Regjeringsbygget? Jo, han gjemte seg bak KVINNESKJØRT: Kari Husøy, Tone Holme, Katinka Meyerik, Else Marie Hagen, Marit Meyer, ja - det finnes mannlige deltagere også: Arne Spildo, Gerrit Løberg, Tor Andersen osv. osv. osv.

 

SITAT FRA SM SYND hovedfilen - JENS STOLTENBERG!

JENS STOLTENBERGTIDL. STATSMINISTER

MERK! Offisielt vet Jens Stoltenberg ingenting om hvordan jeg har det, og om mitt brev og de dokumenter som han skulle for lenge siden lest og gjort noe med ulovlighetene (da han var i posisjon) som er både beskrevet og dokumentert der. Det er skammelig at både i tidligere og nåværende Bondevik regjeringen og Jens Stoltenbergs regjeringsperiode sørger folk (eller presses folk) i underordnede stillinger som ARNE SPILDO ASS. REGJERINGSRÅD, Statssekretær Kari Husøy, Katinka Meyerik, Else Marie Hagen, Marit Meyer Politisk Rådgiver - TIL Å HANDLE LOVSTRIDIG.

Det er høyt sannsynlighet for at etter at Jens Stoltenberg hadde lest mitt brev og fattet hvilken konsekvenser en eventuelt rettferdig rettssak skulle forårsake, brukes folk i underordnet stilling til å trenere saken for meg.

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

74/122

Sitat fra mitt brev til Statsminister Jens Stoltenberg den 05.07.2000
              
FY OG SKAM!!!

Har ansvarlige personer og offentlige myndigheter RETT TIL Å MYRDE en hederlig menneske, i RETTSSTATEN NORGE?!?
HER!!!
****Se: Rek. sending, Jens Stoltenberg Statsminister, 31.7.2000,  som Else Marie Hagen signert for Statsmin. Jens Stoltenberg den 3.8.2000.

Statsminister Jens Stoltenberg har heller ikke besvart mitt brev.
Else Marie Hagen hadde også sunket i jorden (på samme måte som Statssekretær Kari Husøy m. fl.),  hver gang jeg hadde møtt opp ved Statsministerens kontor, for å få damen i tale.

"EN MANN/KVINNE SOM KJENNER EN SAK, VET OM EN FARE SOM TRUER, SER MED EGNE ØYNE HVORDAN HAN/HENNE SKAL KUNNE AVVERGE DEN, EN SLIK MANN/KVINNE HAR DEN FORDØMTE PLIKT OG SKYLDIGHET IKKE Å ARBEIDE I DET STILLE, MEN TIL Å STÅ FRAM OFFENTLIG MOT DEN OG GJØRE SITT TIL AT SAKEN BLIR BRAKT I ORDEN. GJØR HAN/HUN IKKE DET, DA ER HAN/HUN EN
PLIKTFORSØMMENDE SVEKLING AV EN KAR/KVINNE, SOM SVIKER SIN OPPGAVE, ENTEN DET NÅ SKYLDES FEIGHET, DOVENSKAP ELLER SKORT PÅ EVNER!!!!!"

Etter nærmere to (2) års opphold fra min side, om å forfølge problemene mine, både ved Statsministerens kontor og ved Stortinget, har jeg den 15.05.2001 igjen kommet til Statsministerens kontor. Der en hyggelig Sikkerhetsvakt Dame prøvde å formidle kontakt med Else Marie Hagen, som hadde håndtert mitt brev (personlig og rekommandert med mottakerbevis) til Statsminister Jens Stoltenberg som jeg sendte den 31.07.2000 og Else Marie Hagen hadde signert for brevet den 03.08.2000 og brevet deretter ble TIET I HJEL - FORSVUNNET i ett års periode.
    Brevet ble heller ikke besvart (det er normal prosedyre), men takket være min forutseenhet, da jeg betalte ytterligere kr 24,- for mottakerbevis, kunne jeg få direkte returnert navnet på den som hadde håndtert mitt brev ved Statsministerens kontor. Uten navnet på Else Marie Hagen ville jeg stått på bar bakke og kunne blitt avfeid umiddelbart ved Statsministerens kontor.

Etter at Sikkerhetsvakt Damen tok telefonisk kontakt med Else Marie Hagen, viste det seg at Hagen skulle til et møte med det samme, men etter en time, kunne jeg få ringe henne de siste fem sifrene på intern nummeret: tlf. 222 44033 gratis. Da jeg ringte etter en time, tok en dame telefonen som nektet å oppgi navnet sitt, men sa: at Else Marie Hagen hadde jobbet tidligere ved Statsministerens kontor, men hun sluttet for fire måneder siden og hun står ikke engang på lønningslisten.

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

75/122

(Hvordan kunne det ha seg, at Sikkerhetsvakt Damen for en time siden hadde snakket med Else Marie Hagen og avtalte med henne telefonisk kontakt om en time, og etter en time, skulle hun plutselig ikke engang stå på lønningslisten ved Statsministerens kontor?).
 
På denne måten ble Sikkerhetsvakt Damen gjort til en løgner, men jeg vet bedre enn som så! Da ble jeg koblet igjen over til en annen Dame, som heller ikke var villig til å oppgi navnet sitt og hun kunne heller ikke gjøre noe med saken, men hun fikk "avklart", at det var Katinka Meyerik som var saksbehandler (på mitt personlig, rekommandert brev), på mitt brev. Da hun koblet telefonen over til Meyerik, meldte en Damestemme seg inn i telefonen "KATINKA MEYERIK", og deretter forsvant Meyerik fra linjen. Deretter meldte seg en ny Dame inn i telefonen Tone Holme, hun kunne ikke gjøre noe, Katinka Meyerik hadde forsvunnet og Holme visste ikke om hun ville dykke opp igjen i løpet av dagen.

Da ba jeg om at Damen skulle ta heisen ned og snakke med meg personlig, Damen ville ikke møte meg personlig. MERK! Jeg var verken truende, eller uhøflig. Da det ikke var mulig å få snakke med noen, som hadde med mitt brev å gjøre, kom jeg tilbake til Regjeringsbygget og fikk heldigvis snakke med samme Sikkerhetsvakt Damen som hadde tatt kontakt med Else Marie Hagen og fikk oppgitt telefonnummeret. Jeg fortalte Damen, at Else Marie Hagen som hun hadde snakket med og avtalt telefonmøte for meg, for en time siden, hadde sluttet å jobbe her for fire måneder siden og hun sto heller ikke på lønningslisten. (Jeg kan tenke meg, hva Damen hadde tenkt med seg selv?)

        Men jeg hadde tidligere også ytret ønske om å få snakke med Sikkerhetsvaktsjefen i Regjeringsbygget. Det kom en ung mann rundt 30 år som viste seg at etter at jeg hilste på og presentert meg, ikke hadde noe navn heller?! Da jeg stilte spørsmål om hva slags rutine Sikkerhetsvaktene følger, hvis en person skulle  legge fram "MORD TRUSLER" mot en Statssekretær? Han ville ikke "RØPE" hva slags rutine de følger, og heller ikke hatt noen kommentar for at jeg ble beskyldt "USKYLDIG!!!!" for å ville myrde Statssekretær Kari Husøy i Bondeviks Regjeringstid. Saken ble henlagt på grunn av bevisets stilling!!! "HVILKEN BEVIS?"

I første omgang viste han interesse og stilte spørsmål og da jeg begynte å svare på spørsmålene, etter 15 sekunder avbrøt han med at han ikke hadde tid til å høre, men han sa at "jeg i framtiden ikke skulle komme til regjeringsbygget fordi: hvis han skulle se meg der, ville han fjerne meg derfra?!?!" Stakkars mann, hva blir man ikke presset til å si!!!, - Gjøre? Det får vi nå se på!

        Da jeg igjen den 07.06.2001 dykket opp igjen ved Statsministerens kontor, satt en meget villig ung mann (vakt), ved mottaket og virket som om han hadde virkelig prøvd å hjelpe, men resultatet ble som alle de andre gangene. Jeg fikk ikke snakke med noen som hadde med min FORSVUNNET PERSONLIG REKOMMANDERT BREV TIL STATSMINISTER JENS STOLTENBERG Å GJØRE, som var sendt for over ett år siden og som ikke engang ble besvart etter ett år. (som vanlig)

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

76/122

Men en interessant moment kom for dagen! Noen sa til Sikkerhetsvakten i telefonen at mine brev til Statsminister Bondevik:

1.) den 18.08.1998    2.) den 11.09.1998    3.) den 29.09.1998

"DISSE VAR UTREDET EN GANG" og derfor har de ikke gjort eller gjør noe med saken!!!???

 AU, AU, AU, hva har skjedd egentlig? Jo! Mitt første brev til Statsminister Bondevik (personlig og rekommandert), ble håndtert av uvedkommende, besvart av uvedkommende, uten å ta hensyn til mitt brevs innhold og de medfølgende dokumentene ble kostet under teppet. Og mine to (2) påfølgende brev ble ikke engang besvart. Hvis dette kalles "UTREDNING" ved Statsminister Bondeviks regjeringstid, da vet jeg ikke HVA?!?

Det er tydelig at da jeg kommer til Statsministerens kontor, så improviserer folkene der så godt de kan. Resultatet blir at den ene ikke vet hva den andre hadde sagt (løyet) tidligere og på den måten krysser de hverandres utsagn. Men det er ikke så farlig, fordi: Jeg får likevel ikke snakke med noen av de ansvarlige personene.

MERK! Forrige gang ble det sagt at Katinka Meyerik var saksbehandler på mitt (personlig og rekommandert) brev til Statsminister Jens Stoltenberg! -

Etter at damen endelig tatt telefonen og sa: "Katinka Meyerik" og så forsvant Damen fra linjen, og ingen visste hvor hun er blitt hen?!

Da jeg deretter kom til Stortinget, for å søke kontakt med en Stortingsrepresentant, var det samme der (som vanlig). Det var en BEHJELPELIG Dame der, men resultatet ble som n - te gang FØR, det var ikke mulig å snakke med en eneste Stortingsrepresentant.

Det ser ut til at, etter som tidligere misbruk av en Politimann i Stortinget, og en annen gang misbruk av en Sikkerhetsvakt i Stortinget (se brev til Gerrit Løberg Sikkerhetssjef i Stortinget: den 26.05.1999). Og da jeg ble beskyldt "USKYLDIG" for å ha fremlagt MORD trusler mot Statssekretær Kari Husøy, - IKKE KUNNE SKREMME MEG FRA, FOR Å SØKE VIDERE EN RETTFERDIG LØSNING PÅ MINE PROBLEMER, både ved Statsministerens kontor og ved Stortinget, har de skyldige lagt om måten de får meg til å forlate både Stortinget og Regjeringsbygget med uforrettet sak.
 

Nå slipper jeg ikke engang frem til disk nr 2 i Stortinget, der de formidler kontakt med Stortingsrepresentantene, jeg ble stanset ved Sikkerhetsvakten disk nr 1 og da jeg ikke hadde forhåndsavtalt møte med en Stortingsrepresentant, ble jeg umiddelbart oppfordret til å forlate Stortinget. Var ikke folk ved disk nr 2 (der man formidler kontakt med Stortingsrepresentanter) lenger villige til å påta seg for å LURE MEG med påtatt hjelpsomhet, hvor jeg likevel ikke for kontakt med noen Stortingsrepresentant!?

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

77/122

I REGJERINGSBYGGET HAR ALLTID FOLK PÅ FØRSTE TRINN (SIKKERHETSVAKTENE) SOM HADDE SØRGET FOR DET SAMME. VELVILLIG, HJELPSOM OPPTREDEN, MEN SOM LIKEVEL IKKE FØRER TIL NOE SOM HELST.

SITAT SLUTT

NEI, FY - FY - FY!

 

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.6.2009 side 9 av 12                8.6.2009 REDAKSJON EN.

”Venstre politikeren Abid Radja hadde fått skarpe reaksjoner fra de Muslimske miljøer etter sitt siste utspill. Den profilerte Stortingsrepresentanten vil stille sterkere krav til innvandrerne. Han foreslår at de må sverge troskap til det NORSKE FLAGGET OG GRUNNLOVEN for å bli norsk statsborger. ……derfor er jeg opptatt av at særlig to ting: 1) at du skal lære norsk, hvis du skal bo i Norge og blir norsk Statsborger. Så må du kunne norsk. 2) Og du må kunne grunnleggende ting om norsk samfunnsliv.” Osv.

 

JA – JA – MEN!!!!

Jeg vil påstå at jeg hadde LÆRT NORSK og jeg kjenner til det norske SAMFUNNSLIVET (DESSVERRE). Jeg skulle ønske at jeg ikke hadde kjent til - SLIK DET PRAKTISERES!!!! HVORFOR???? JO!

1) Selv om jeg har BARE NORSK STATSBORGERSKAP – er jeg FRARØVET BÅDE MINE NORSKE STATSBORGERRETTIGHETER OG MINE MENNESKERETTIGHETER UTEN DOM!!!!

2) Hva hjelper det å kunne norsk – når man blir NEKTET ARBEIDE I ÅRTIER!!!!

3) Er det en FORDEL at man ved og KUNNE NORSK - OG DERMED ER 100 % KLAR OVER HVILKEN RETTIGHETER MAN ER FRARØVET UTEN DOM????

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

78/122


4) Hva hjelper det å kunne norsk NÅR DE ANSVARLIGE PERSONER OG MYNDIGHETER BÅDE TOLKER OG PRAKTISERER LOVEN ETTER EGET FORGODTBEFINNENDE????

 

SITAT SLUTT

 

ANGÅENDE - LOVPRAKTISERING ETTER EGET FORGODTBEFINNENDE!!!!


SITAT FRA FMH VII. DEN
20.1.2010 side 20 - 23 av 35

 

TIDLIGERE FYLKESMANN KJELL BORGEN

 

JUNI 1996 - ettersom jeg i 18 dager ikke hadde noe å spise (kom jeg ned til 49 kg), hadde jeg prøvd å legge fram mine problemer til Fylkesmannen Kjell Borgen. På mitt første forsøk var han  ikke til stede. Jeg ble da henvist til å snakke med Avdelingslederen ved Familie og Sosialavdelingen ved Fylkesmannens kontor Arne Georg Larsen. Jeg fikk dokumentert for han problemene, men han beklaget seg med at, han ikke kunne gjøre noe før Sosialkontorets avslag med min påfølgende anke foreligger til behandling ved Familie og Sosialavdelingen ved Fylkesmannens kontor.

 

 På mitt fjerde forsøk lykkes jeg å snakke med Fylkesmannen Kjell Borgen. Jeg måtte vente omtrent en time og jeg satt og ventet rett utenfor Fylkesmannens kontor (der var en sofagruppe). Imens  jeg satt der, dykket Arne Georg Larsen opp og hadde forsøkt flere ganger om å få meg til å gå derfra, men da jeg ikke ville gå og tiden nærmet seg for at Fylkesmannen skulle dykke opp, ga Arne Georg Larsen opp og forsvant.
Etterpå kom Kjell Borgen som hadde satt seg inn i saken og i tillegg kjøpte han mat til meg nede i kantina (på egen regning). Men etter at jeg hadde spist ferdig maten, skulle jeg igjen komme opp på kontoret til Kjell Borgen. Da jeg kom opp igjen til Kjell Borgen, sa Kjell Borgen:

 

”Nå skal du gå ned til Familie og Sosialavdelingen ved Fylkesmannens kontor og vise disse dokumentene som du hadde vist meg, til JURISTEN GRO ENOCHSEN".

Det første
Enochsen gjorde var å nekte å røre/lese de fremlagte dokumentene!
Deretter hadde hun sagt til meg:

 

”Gå i morgen til Sosialkontoret og fortell din saksbehandler, at hun har rett til å skrive ut penger til deg”!?!

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

79/122

 

Da hadde jeg forklart til ENOCHSEN om at, jeg har vært sosial klient i 21 år. Jeg er også klar over hvilken ansvars og myndighetsområder og utvidet fullmakter de enkelte saksbehandlere sitter inne med. Og at akkurat det samme hadde jeg forklart før min saksbehandler, med det resultat som foreligger. Men jeg ba ENOCHSEN om at hun skulle ringe tidlig om dagen, neste dag og fortelle selv min saksbehandler det samme. Etter at jeg møtte opp på Sosialkontoret neste dag og fikk snakke med min saksbehandler, spurte jeg henne om hun hadde snakket med juristen ENOCHSEN fra Familie og Sosialavdelingen ved Fylkesmannens kontor? JO, svarte hun, MEN etter å ha drøftet saken på ny med ledelsen på Sosialkontoret, hadde de funnet ut at jeg fremdeles ikke skulle ha mat/medisiner osv.
HER!!!
**** Se Gro Enochsen rek. sending den 29.8.1996

Da gikk jeg igjen til Fylkesmannen Kjell Borgen og ba om hjelp. DA RINGTE FYLKESMANNEN UMIDDELBART TIL Sosialkontoret OG BA OM Å FÅ OVERSENDT SAKEN ØYEBLIKKELIG, OVERPRØVD AVSLAGET OG BEVILGET PENGENE! Men, deretter hadde Sosialkontoret fulgt opp samme praksis som før! - og da ønsket jeg på ny en samtale med Fylkesmannen, for å drøfte hele saken, og ikke bare en liten del av de faktiske forholdene. Da samlet jeg en 2+72 siders dokumentasjon (det var en mer representativ utvalg av dokumenter enn før), og møtte opp ved Fylkesmannens kontor, men Kjell Borgen var ikke til stede.

 

(Det jeg ikke viste da - var at: Kjell Borgen var dødssyk, han hadde bare en måned igjen å leve og lå på Elverum Fylkessykehus helt til sin død). Av personlig sekretæren ble jeg henvist til Assisterende Fylkesmannen Ola Sjølaas (det jeg ikke viste da var at Ass. Fylkesmannen het også Sjølaas og er bror til Helse og Sosialsjefen). Da jeg spurte om når Fylkesmannen skulle komme tilbake på jobb fikk jeg ikke svar.

 

Da ba jeg Assisterende Fylkesmannen om å overlevere dokumentene på 2+72 sider til Fylkesmannen når Fylkesmannen kommer tilbake, men Assisterende Fylkesmannen nektet det. Deretter ba jeg Assisterende Fylkesmannen om å lese dokumentene FORDI, i Fylkesmannens fravær fungerer Assisterende Fylkesmann som Fylkesmann, men han nektet også å lese dokumentene.
 

Deretter ble jeg henvist igjen til Avdelingslederen ved Familie og Sosialavdelingen ved Fylkesmannens kontor, Arne Georg Larsen. Da jeg fulgte inn til hans kontor uten noen innledning skrek Arne Georg Larsen til meg, tvert det motsatte enn, han hadde sett tidligere av dokumentene før.

 

Da skrev jeg et personlig brev til Kjell Borgen med fullstendig innholds fortegnelse og sendte Rekommandert til Fylkesmannen Kjell Borgen to dager i før han døde. En uke etter Kjell Borgens bisettelse i Hamar Domkirke hadde jeg kommet opp til Fylkesmannens kontor, hvor jeg snakket med personlig Sekretæren og beklaget at jeg hadde sendt Rekommandert brev til Kjell Borgen to dager før hans bortgang. -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

80/122

 

Jeg spurte om:

- Hvor brevet befant seg og eventuelt
- Hvordan saken ligger an?

 

JO, svarte den personlige sekretæren, brevet befinner seg her, men etter som brevet er et personlig brev til Kjell Borgen visste hun ikke hva hun skulle gjøre med den. Men hun foreslå at jeg skulle føre Assisterende Fylkesmannens navn på konvolutten, slik at Assisterende Fylkesmannen kunne håndtere brevet. (Imens der satt to uvedkommende personer i forværelset). Da svarte jeg: ”Disse dokumentene som ligger i det brevet hadde jeg bedt Ass. Fylkesmannen om å overlevere til Fylkesmannen", MEN Ass. Fylkesmannen NEKTET! Jeg har også bedt Ass. Fylkesmannen om å sette seg inn i saken (lese dokumentene), men han nektet det også”!

Etter som Assisterende Fylkesmannens kontor dør sto åpent og han overhørte hva jeg hadde sagt, - for han ut av kontoret til meg og skrek til meg i ansiktet fra 25 cm avstand: Påstår du at jeg ljuger”?  Jeg svarte: ”MED DET JEG SIER, - KAN JEG STÅ RAKRYGGET FORAN GUD OGSÅ"! Da skrek Ass. Fylkesmannen igjen til meg:Påstår du at jeg ljuger?” Da svarte jeg:
”JEG ER IKKE VILLIG TIL Å LJUGE, - FOR AT MANGE FOLK I ANSVARLIGE STILLINGER SKULLE KUNNE FØLE SEG VELL!"

Da skrek Ass. Fylkesmannen igjen til meg: ”JEG SKAL BEHANDLE DIN SAK, NÅR DEN KOMMER TIL -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

81/122

 

FYLKESMANNENS KONTOR OG JEG SKAL GJØRE DET ETTER MITT EGET FORGODT -BEFINNENDE!"...Assisterende Fylkesmann Ola Sjølaas

 

Da svarte jeg: -

 

”JEG HÅPER INDERLIG AT, NÅR MIN SAK KOMMER TIL FYLKESMANNENS KONTOR, VIL DEN BLI BEHANDLET I HENHOLD TIL DEN LOVEN SAKEN ANGÅR - OG IKKE ETTER HVILKET FORGODTBEFINNENDE DU SKULLE HA!"

 

Men, da gikk Assisterende Fylkesmannen og jeg sa til den personlige sekretæren: Dette brev er adressert til Fylkesmannen – og før eller senere må komme en ny Fylkesmann.

 

SITAT SLUTT

 

NÅ VIL JEG BERETTE OM FAENSKAPENE VED MIN BIL PÅ ANKERSKOGEN SVØMMEHALS PARKERINGSPLASS!!!!

 

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.4.2009 side 5 - 7 av 12

 

DET ER DESSVERRE IKKE SLUTT PÅ MOROA FOR MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE. Natten fra den 23.3. til den 24.3. ble det enda mindre søvn på meg. Men – denne gangen ikke på grunn av hoste kulene. Nei – jeg fikk UØNSKET BESØK!

Den 24.3.2009, ved kl. 00.43 kom en bil inn på parkeringsplassen – parkert på venstre siden av min bil rett mot fører døren med FJERNLYS PÅ OG I TILLEGG BRUKTE HORNET på bilen for å være sikker på at jeg ikke sover. Deretter kjørte bilen bak min bil og sto i utkjørselen fra parkeringsplassen imens det foregikk en høylytt diskusjon i bilen. Deretter kom de ut av bilen og kom opp på siden av min bil og prøvde å kikke inn i bilen. Deretter fortsette diskusjonen like bak min bil.

Da en av dem hadde presset ned baksiden av min bil slik at den GYNGET gikk Alarmen på og disse folkene kjørte bort i full fart.

Den 24.3.2009, kl. 01.04 Etter en kort stund kom den svarte bilen tilbake for fortsatte der de slapp og jeg ringte 112 nødnummeret til Politiet. Etter å ha bokstavert hele navnet mitt og hadde forklart at det er en SVART bil, kunne høre også Politimannen at disse folkene brukte hornet på bilen.
 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

82/122


Den 24.3.2009, kl. 01.25 kom Politiet og Politimannen spurte meg om det var en svart GOLF (VW), ja – jeg er temmelig sikker på det, men jeg var ikke 100 % sikker da det var isdannelse på vindusruten og det begrenset sikten for meg. Da fortalte Politimannen at de hadde stanset den svarte GOLF-en og noterte navnene på disse ungdommene. Etter at Politiet gikk var det stille en stund før det smalt på bak vinduet kl. 01.45. (Jeg tror det var en snøball). Det var antagelig en TAKK FOR SIST fra folkene i GOLF-en?

Den 24.3.2009, kl 04.11, kom tilbake tre svarte biler og etter at de prøvde seg på BAGASJEROMSLOKKET gikk alarmen og de forsvant i full fart.

 

Ytterligere ble jeg rammet økonomisk den 24.3.09. Jeg har tapt ca. 1000 kroner. Og det er ekstra ille at 1000 kroner er ca. 2/3 av min månedlige mat budsjett.

 

MERK! Det er UHYRE SJELDEN at jeg mister noe. Og jeg er ekstra påpasselig med å holde orden på sakene mine. Jeg har spurt på de få stedene hvor jeg beveger meg, men DESSVERRE må jeg registrere de 1000 kronene som tap.

Den 25.3.2009, kl 01.50, våknet jeg på at bilen ristet og høyre fordøren forsøkt å bli revet opp. Det var to svarte biler denne gangen. Bilene kjørte ca. 30 meter bort på hovedveien etter at Alarmen gått på min bil. Der ventet de en liten stund og da Alarmen stanset kom de tilbake igjen. Men da Alarmen gikk igjen kjørte de bort og jeg ringte NØDNUMMERET 112.

 

Den ene bilen var en VW BOBLE ca 1969-70 modell. Bilen var i SÆRDELES godt tilstand med rene og skinnende svart lakk. Jeg kunne se bilene bare bakfra, da de kjørte ut fra parkeringsplassen til hovedveien. VW BOBLE ble produsert med de bak lyktene som var på den svarte boblen BARE PÅ 1300 og 1302 utgaver, før VW endret bak lyktene til de runde på 1303 modellen. Det gikk så fort at jeg kunne bare konsentrere meg på den ene bilen, og jeg hadde ikke greid å få med meg hva slags biltype den andre bilen var, i tillegg hadde jeg både smuss og lit is på rutene.

 

    Kl. 04.10 kom Politibilen, kjørte en runde og så kjørte bort. Etter fem minutter kom Politibilen tilbake og kjørte en runde til. Jeg er temmelig sikker på at Politibilen kjørte enda en runde til senere, men da ville jeg ikke reise meg for å se med egne øyne. Men måten bilen ble kjørt på - vil jeg påstå det.

 

SPESIELT! Natten til den 22.3. fikk jeg ikke sove på grunn av HOSTEN. Natten til den 24.3. fikk jeg ikke sove på grunn av NATTBESØK. Natten til den 25.3. fikk jeg ikke sove på grunn av NATTBESØK. Natten til den 26.3.09 hadde foregått uten noe faenskap. Jeg får ta det med en klype salt og se an om det blir til en VANE????

 

JEG SATTE NY REKORD! Natt forstyrrelsen skjedde den 25.3.2009, kl 01.50, og saken ble oppgradert på min Hjemmeside den 25.3.2009, kl 09.40. Det vil si ca. 9 timer etter hendelsen!!!!

 

Den 25.3.2009 hadde igjen gått Alarmen da jeg hadde åpnet bil døren. 5 ganger lyd og lys signal. Med andre ord noen hadde en ærend å utføre. -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

83/122

 

Og det ble gjort, da jeg merket allerede dagen etter den 26.3. da jeg drukket av drikke som jeg hadde i bilen da bilen ble åpnet av uvedkommende. Merk! Mine bødler har både nøkkel og alarmkode til min bil. Ergo kunne de gjort samme FAENSKAP uten at alarmen skulle varsle meg om at bilen hadde blitt åpnet i min fravær.

Men mine BØDLER vil så gjerne at jeg skal få vite helt eksakt at det er de, som står bak FAENSKAPET!!!! Dagen etter drukket jeg av flasken som hadde vært i bilen da bilen ble åpnet. Heldigvis hadde jeg med meg drikke i ryggsekken før og jeg drakk av den flasken som lå i bilen. Jeg var heldig da jeg bare hadde drukket 1/3 av flasken da jeg fikk en skikkelig HOSTEKULE. Og om kvelden måtte jeg gå ut av salen under Pilates trening på grunn av hosten.
 

MERK SPESIELT!

I morgen den 28.3.09 blir GUL FESTEN arrangert i Hamar området (Stange). I løpet av uken før festen har jeg i løpet av fire dager fikk jeg ikke sove tre av dagene og tillegg måtte jeg tilkalle Politiet to ganger. Og YTTERLIGERE kommer alle mine problemer fra før!!!! Ja man kan jammen ikke nekte for at mine BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE IKKE GJØR ALT FOR Å FORPESTE MITT LIV!!!!

 

Hvis mine lesere tror at - nå var mine BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE FORNØYD MED TINGENES TILSTAND - da må mine lesere tro om igjen. Den 28.3.09 fikk jeg skikklig DIARÉ IGJEN etter frokosten!!!! Jeg kastet både mat og drikke som jeg hadde i bilen. Av den grunn hadde jeg så å si ikke spist noe etter frokosten. (som jeg ikke skulle ha spist!). Deretter kom jeg til GUL FESTEN som begynte kl. 20.00. Etter den første timen merket jeg at jeg ikke hadde spist den dagen. Jeg kjøpte to halve rundstykker med kokt skinke og klarte jeg meg ytterligere i to timer. Men da begynte jeg å merke kjøret fra hele den siste uken, med MANGLENDE SØVN, osv. osv. osv. Ja - er ikke livet herlig????

 

HIP HIP HIP HURRA!!!!


Ja – lenge leve Fylkesmannen Sigbjørn JOHNSEN OG FAMILIE OG SOSIALAVDELINGEN VED FYLKESMANNENS KONTOR- spesielt -- AVDELINGSLEDER - ARNE GEORG LARSEN -- JURIST - GRO ENOCHSEN (senere advokat i samme adv. ktr. som ADVOKAT - ARVID BRUBAKKEN), GRETE LIND og OLAV LEITE. Ordfører Einar Busterud og Hamar Sosialkontor – spesielt Sosial lederen (tidl. saksbeh.) Bente Nygaard Lindstad, Nils Barmoen (ERKE  LØGNEREN). FYLKESLEGEN I HEDMARK - TROND LUTNÆS. BRUKEROMBUD/PASIENTOMBUD SANDRA FAHRE, godt assistert av Anne - Beathe Horten. Og hele resten.

 

NEI, FY - FY - FY!

SITAT SLUTT

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

84/122

 

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.4.2009 side 11 - 12 av 12

 

Den18.4.2009 - kl. 00.45 kom en OPEL REKORD (Omega) i fargene enten, lysblå, lysgrønn eller turkis i PASTELL FARGE. Bilen var meget ren og velholdt, en av de siste modellene som ble produsert med BAKHJULSDRIFT. Det må ha vært noen av de folkene som kom i samme ærend to dager tidligere i (BMW 500 serien?). Det skjedde følgende: Bilen kjørte i høy fart inn på parkeringsplassen bak min bil og kjørte inn helt innerst på parkeringsplassen. Der kjørte den i PIRUETT noen runder med KLAMPEN I BUNN. -

 

Deretter kjørte bilen fram mot min bil. Bak min bil svingte bilen 180 grader med klampen i bonn og dekkene som SPINNET renset asfalten for all små stein og sendte de som små PROSJEKTILER som truffet førersiden av min bil før bilen igjen kjørte helt innerst på parkeringsplassen osv. osv. Etter en stund følte føreren seg fornøyd og kjørte bort i full fart.

MERK! Hensikten var det samme to dager tidligere da den (svarte BMW i 500 serien var på farten), men bilen var med stor sannsynlighet TUNGLASTET med fire/fem personer i bilen og føreren som virker MEGET ERFAREN ikke klarte å få bakhjulene til å spinne i ØNSKET GRAD slik at den store mengde små stein som ligger på asfalten etter vinteren ikke påført lakkskade på min bil. Men alene i bilen og eller (Opel rekord (Omega) ble produsert også med 3 liters motor) med en større/sterkere motor hadde føreren nok krefter til å få dekkene stil å spinne raskt nok for å få de små steinene til å bli som små prosjektiler mot min bil og påføre skade på lakken.
 

Se bildene på hovedfilen BILDER: Den 18.4.2009 bilde nr.: 1402, 1411, 1403, 1404, 1407, 1408, 1410, 1415, 1416

 

MERK SPESIELT! Denne måned var EKSTRA ORDINÆR da jeg hadde OPPGRADERT MIN HJEMMESIDE ca. 8 - 10 ganger i løpet av en TO UKERS PERIODE!!!!

 

VG 29.9.07 RICHARD GERE: "Jeg undres på hvorfor de slemme blant oss så ofte ender opp som lederne våre"

 

SHAKESPEARE: "Juridisk makt blir Gude lik når nåden får krydre rettferdigheten".

"DEN RIKTIGE STIEN ER IKKE ALLTID DEN LETTESTE, MEN DET ER ALLTID DEN BESTE". Sitat fra: POCAHONTAS

VG.16.6.2006 "En niding og ugjerningsmann er den som går omkring med falskhet på tungen, som blunker med øynene, skraper med foten og gjør tegn med fingrene. Han har planer om å ødelegge og har alltid ondt i sinnet. -

Slik volder han trette og strid. Derfor kommer ulykken over ham brått, med ett blir han knust og kan ikke leges."

"DEN SOM OVERVINNER ANDRE HAR FYSISK STYRKE (MAKT?). DEN SOM OVERVINNER SEG SELV, ER STERK." Tao Te Ching

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

85/122

"....Dette er en uhyre, uhyre tragisk situasjon. Den har heller ikke sitt sidestykke i sin hensiktsløshet.....!" "Dette er en dypt umoralsk politikk, og det er skuffende at norske politikere ikke tar klar avstand av denne misbruk......!"

SITAT SLUTT

 

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.6.2009, side 3 av12

Kl. 00.50 - natten til den 20.5.2009 hadde jeg igjen uønsket besøk ved bilen. Det var en ung mann som hadde prøvd seg på bagasjeromslokket, men etter å ha merket at den var låst, løp bort i en fart som om han ville sette ny verdensrekord på 100 meter sprint.

Natten til den 25.5.2009 hadde jeg igjen UØNSKET BESØK. Kl. 03.20 RØD GOLF? Og kl. 03.33 RØD MITSUBISHI COLT? Ville leke HANER for å vekke folk. Ikke med KYKKELI KY, men ved å bruke bilens horn.

SITAT SLUTT

 

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.6.2009, side 6 - 7 av12

 

Natten til den 27.5.2009 hadde jeg igjen uønsket besøk ved bilen. Kl. 01.50 våknet jeg på at en bil kjørte på støtfangeren bak. Jeg våknet på at bilen ristet. Alarmen gikk etterpå og jeg ringte Politiet.

Antagelig kom samme bil/person tilbake den 27.5.2009 kl. 05.40 en mørke blå Toyota Corolla stasjonsvogn (av forhjulsdreven modell) og brukte bilens horn for å være sikker på at jeg våkner.

 

Den 29.5.2009 hadde jeg igjen uønsket nattbesøk ved kl. 02.50 det var en rød bil (golf eller Mitsubishi colt?), som hadde full belysning rett mot fører døren på min bil og brukte bilhornet for å vekke nabolaget også!!!! Vedkommende måtte ha følt seg fornøyd med det - etter som ikke kom tilbake etterpå.

Natten til den 31.5 2009 hadde jeg fått se ”LYSET” – BOKSTAVELIG TALT!!!! Hvorfor? – Hvordan? Ja det er underlig, men SITAT fra side 6. (SAMME SIDE)

”Natten til den 27.5.2009 hadde jeg igjen uønsket besøk ved bilen. Kl. 01.50 våknet jeg på at en bil kjørte på støtfangeren bak. Jeg våknet på at bilen ristet. Alarmen gikk etterpå og jeg ringte Politiet.”

Jeg hadde Politiet enda på telefon da jeg gikk ut av bilen for å sjekke skaden på bakre støtfanger. Det regnet hele natten og jeg har ikke strøm på lommelykten min og umiddelbart kunne jeg ikke se noe skade på støtfangeren. Da jeg tok en ekstra kikk på støtfangeren i dagslys fikk jeg heller ikke se noen skade.

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

86/122

Deretter tenkte jeg hvordan dette kunne henge sammen. (Jeg hørte antagelig at en bildør ble lukket og samtidig ble min bil presset ned og derfor trodde jeg at bilen min ble påkjørt) DET FIKK JEG GREIE PÅ FØRSTE PINSEDAG!!!! DET VAR IKKE BARE EN, MEN FLERE PERSONER!!!!

MERK! Apostlene fikk den Hellige ånden i Pinsen og det markeres som LYS over hodene på Apostlene. Ja – det står slik i Bibelen, men hvordan fikk jeg opp lyset selv? Jo – kl. 06.50 fikk jeg BESØK igjen med bilhorn osv. Igjen var den bilen som jeg beskrev tidligere – også den 27.5.2009. Bilen kjørte fram i høyde med min bil og stanset ved utkjørselen av parkeringsplassen, med VENSTRE BAKDØREN ÅPNET! Det var en ung mann(?) med langt hår ved ratten og til min store overraskelse kom kjæresten? - venninnen? ut av bilen. Etter at venninnen? - hadde presset ned BAGASJEROMSLOKKET, VENSTRE BAKSKJERM hoppet hun inn i Mitsubishi Colt-en gjennom den åpne venstre bakdøren og de kjørte bort i full fart!!!! Men etter som alarmen ikke gikk på min bil - kom Mitsubishi Colt-en tilbake 2 -3 ganger. Det gav meg tid til å ordne med Fotografiapparatet og tok flere bilder. SE PÅ BILDER II. bilde nr. 1454 og 1455.

Jeg prøvde å få bil skiltet med på bildet, men jeg synes ikke at jeg hadde klart det, men bilen har en SPESIELL KJENNETEGN!!!! MITSUBISHI-en har en skade på venstre forskjerm. Det er antagelig en skade fra siste vinter med glatte veier!!!!

Natten til den 2.6.2009 fortsatte de uønskede besøkene som nå HOVEDSAKELIG gjøres av en RØD MITSUBISHI COLT - Kl. 23.43 og Kl. 04.13 og Kl. 05.45. SE PÅ BILDER II. bilde nr. 1454 og 1455.

Natten til den 3.6.2009 fortsatte nattbesøkene med den RØDE MITSUBISHI COLT - Kl. 03.13 og etter at bilen hadde stanset bak min bil gikk Alarmen før noen hadde rørt min bil. Da var bilføreren rask nok til å tråkke gasspedalen i bonn og kjørt bort i full fart og deretter ble det stille. SE PÅ BILDER II. bilde nr. 1454 og 1455.

SITAT SLUTT

 

Jeg prøvde å få bil skiltet med på bildet, men jeg synes ikke at jeg hadde klart det, men bilen har en SPESIELL KJENNETEGN!!!! MITSUBISHI-en har en skade på venstre forskjerm. Det er antagelig en skade fra siste vinter med glatte veier!!!!

Natten til den 2.6.2009 fortsatte de uønskede besøkene som nå HOVEDSAKELIG gjøres av en RØD MITSUBISHI COLT - Kl. 23.43, Kl. 04.13, Kl. 05.45 SE PÅ BILDER II. – bilde nr. 1454 og 1455.

Natten til den 3.6.2009 fortsatte nattbesøkene med den RØDE MITSUBISHI COLT - Kl. 03.13 og etter at bilen hadde stanset bak min bil gikk Alarmen før noen hadde rørt min bil. Da var bilføreren rask nok til å tråkke gasspedalen i bonn og kjørt bort i full fart og deretter ble det stille. SE PÅ BILDER II. – bilde nr. 1454 og 1455.

SITAT SLUTT

Natt til den 9.6.2009 kl. 04.45 hadde jeg igjen UØNSKET BESØK. DEN RØDE MITSUBISHI Colt-en kom fremdeles på besøk. Riktignok uten medhjelper og i tillegg endret måten å gjennomføre besøket. (Er noen kanskje redd for å bli gjenkjent?) Nå stanser ikke bilen, men i stedet kjører bilføreren med klampen i bonn og når bilen kom i høyde med min bil presser ut clutch-en og ruser opp motoren og fortsetter i full fart ut fra parkeringsplassen. Side 8

Den 12.6.2009 kl. 05.19 hadde igjen dykket opp Mitsubishi colt-en, men denne gangen NÆRMEST LYDLØST OG I TILLEGG EN MANNLIG DELTAGER MED MØRK HETTEJAKKE TRUKKET GODT OVER HODET og lette febrilsk etter noe! Dette noe kunne være en COLA FLASKE med FINGERAVTRYKKENE på vedkommende som hadde berørt (KASTET) den mot bilen min. Nei og nei, det er ikke greit å komme i Politiets register med sine fingeravtrykk i ung alder osv. osv. osv.
Side 10
 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

87/122


Natten til den 15.6.2009 kl. 02.05 kom tre biler som holdt ”KRIGSRÅD” på den andre parkeringsplassen som ligger nærmest til Ankerskogen svømmehall. Det ble nok enighet om at den tredje bilen skulle holde seg unna (og MITSUBISHI-en?) kjørte av gårde, imens de to andre bilene kjørte mot utkjøringen med bonn gass og brukte hornet på bilene, imens de passerte min bil.

MERK! Kommunen hadde slått av gatebelysningen på parkeringsplassen f.o.m. 1.6.2009 da det er lengre lys på dagen og når det er overskyet vær blir den

mørkeste perioden om natten rundt kl. o2.00, derfor hadde disse folkene kommet tidligere om natten enn før (kl. o4.00) side 10

Natten til den 17.6.2009 kl. 01.33 hadde en SVART SAAB i 900 KLASSEN fem dørs modell hadde passert bak min bil flere ganger (uten å ha gjort noe ugagn). Mon tro om det var EN AV DE TRE SVARTE BILENE som hadde drevet ved min bil tidligere???? Side 11

Den 18.6.2009 hadde jeg enda UØNSKET BESØK av en SVART OPEL OMEGA/REKORD kl.04.55. Den svarte bilen parkert ca. 15 -20 meter fra min bil midt på parkeringsplassen. Det var flere personer som kastet GOLF BALLER mot min bil. Jeg ringte 112 Politiets nødnummer og imens jeg hadde snakket med Politimannen traff flere av GOLF BALLENE min bil. Politiet kom kl. 05.20. SE: BILDER II. Den 18.6.2009 Bilde nr. 1474, 1479, 1481, 1483, 1484, 1485
Side 11

 

Jeg var borte i Danmark tre uker!!!!
 

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.8.2009 side 4 - 6 av 21

Da jeg kom tilbake til Hamar den 19.7.2009 MØTTE MEG ikke noen MOTTAGELSESKOMITÉ for å ønske meg: ”VELKOMMEN HJEM!!!!” Og det ville noen folk i to svarte biler den ene en VW golf gjøre noe ved!!!!

Natten til den 24.7.2009 hadde kommet to biler kl. 04.10 til Ankerskogens parkeringsplass der jeg hadde parkert min bil i siste 14 år. I første runden ble kastet EGG, COLAFLASKE, BRUSBOKS, OSV. OSV. TIL MIN BIL!!!!

Jeg ringte politiets nødnummer der jeg ble spurt om jeg hadde registreringsnummeret på bilene? Nei svarte jeg – jeg har ikke det, men den ene bilen kan jeg si med sikkerhet at det var en svart VW golf. Den andre bilen var i golf klasse også, men jeg fikk ikke med meg med sikkerhet, hva slags bilmerke det var. -

 

 

Og for å glede meg EKSTRA, kom bilene tilbake fem minutter senere kl. 04.15 og kastet resten av søppelet av samme slag som før på min bil!!!!

SE: BILDER II. Den 24.7.2009 Bilde nr. (11 bilder: nr. 1586, 1587, 1588, 1589, 1590, 1591, 1592, - 1595, 1596, 1597, 1598.)

Politiet kom ca 30 minutter senere og lovet å skulle se etter de bilene. -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

88/122

 

Kl. o5.10 kom Politibilen med de to Politimennene tilbake og kunne meddele at de hadde tatt den svarte Golfen med de folkene i bilen og disse folkene hadde erkjent forholdene. Deretter fikk de tak i den andre bilen også og alle erkjent forholdene.

Jeg håper at jeg kunne slippe EN AV MINE PROBLEMER!!!!

En halv time senere kjørte Politiet enda en runde til på Ankerskogen Svømmehals parkeringsplass. TAKK FOR HJELPEN.

 

Men hvor lenge fikk Adam være i Paradiset???? Jo den 25.7.2009 kl. 04.40 kom en RØD AUDI 80/A4 og parkert slik som Mitsubishi Colten pleier å gjøre med fjernlyset satt på og hang på bilens horn for å være sikker på at jeg våkner. MERK! Klokkeslettet passer også til Mitsubishi Coltens ”besøkstider” rundt kl. 04.00!!!!

Og kl. 04.45 kom den RØDE AUDI 80/A4 tilbake igjen for å bære sikker på at jeg ikke kunne sovne inn med det samme!!!!!

Den 28.7.2009 hadde jeg igjen tatt bilde av mine ankler. Etter å ha vært i Danmark og i første uken ble jeg kjent med nye dansere fra Danmark, som jeg fikk bl.a. urter da de hadde reist fra Ærøskøbing etter første uken. Og etter en og en halv ukes bruk av URTEN fikk jeg bort hevelsene både fra høyre og venstre anklene. Det er bl.a. disse folkene i Danmark jeg skulle sendt Mail-er fra Ærøskøbing da jeg først oppdaget at jeg ikke kunne komme på Internet med min BREDBÅND for å kunne sende Mail-ene. Se BILDER II. Bilde nr. 1600 og bilde nr. 1603

Men - hevelsens funksjon ved en skade er å gi støtte og beskytte den skadde delen. (Men jeg hadde ikke skadet min høyre fot!!!!) - og når hevelsen hadde vært til stede i en lengre periode og da plutselig blir borte, blir DEN STØTTEN BORTE - og skapes problemer både på trening og ellers!!!!

Den 1.8.2009 hadde jeg forberedt meg til natten ca. kl. 20.50 da jeg sto bak bilen og holdt på å åpne bagasjeromslokket da en SØLVGRÅ PEUGEOT stasjonsvogn i 400 klassen holdt på å bremse ned og ville svinge inn til parkeringsplassen bak bilen min, men etter å ha sett at jeg sto bak bilen svingte ut igjen og fortsatte innover blindgaten. Jeg hadde god øyekontakt med folk i bilen på 6 -7 meters avstand.

Denne natten var det veldig mørk og jeg tror den samme bilen kom tilbake kl. 22.45 (etter kinoen?) i FULL FART - KJØRT INNERST PÅ PARKERINGS-PLASSEN. OG ENTEN BILFØREREN ELLER BAKSETEPASSASJEREN PÅ VENSTRE SIDEN AV BILEN (HVIT KLEDD) LØP UT CA. 5 METER FRA BILEN OG URINERT I ET ELLER ANNET BEHOLDER OG DERETTER KJØRTE BILEN I FULL FART FRAMOVER MOT MIN BIL - DA BILEN PASSERTE BAK BILEN MIN BLE URINEN TØMT PÅ BAKSIDEN AV MIN BIL OG DERETTER KJØRT I FULL FART UT FRA PARKERINGSPLASSEN.
 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

89/122

 

MERK! Denne gangen tok de med seg beholderen, det var verken flaske eller noe annet rundt min bil. Det er første gang at et lys farget bil - SØLVGRÅ som ble benyttet da tidligere hadde hovedsakelig vært brukt SVARTE BILER og den RØDE MITSUBISHI Colt-en.

 

SITAT FRA FMH VI. DEN 20.8.2009 side 6 - 8 av 21

Den 9 8 2009 må jeg konstatere at ÅRETS DANSEARRANGEMENT PÅ HAMAR ”MJØSROCK” arrangeres mellom 21. – 23.8.2009. Det setter i en mer forståelig belysning hvorfor jeg får ytterligere, så mye helsemessige problemer. Jeg må si at min dansetur til Danmark i sommer må regnes som MEGET VELLYKKET! Til tross for at jeg i andre uken merket MINE BØDLERS NÆRVÆR OG PÅFØLGENDE UNORMAL STERK HOSTE!!!!

Hvorfor var Danmarksturen vellykket? Jo – jeg møtte mange kjente og ukjente dansere fra flere land. De ”gamle kjente” folkene ristet på hodet hvordan kunne de norske ansvarlige personer og myndigheter tillate slike ting mot bedre vitende og på lovstridig grunnlag. Og da jeg snakket med ukjente folk og fikk spørsmål om hvor jeg bor i Norge – var igjen åpnet for en kort redegjøring for - hvordan jeg har hatt i de siste 14 år som UTELIGGER!!!!

Under "MJØSROCK" arrangementet møter jeg igjen - enda flere folk fra Norge og i tillegg kommer flere Dansker, Islendinger osv.

Jeg har også fått time til å skifte høyre bakhjulslager og EU kontroll på bilen den 20.8.2009 - som jeg skulle hatt tidligere i år, da bilen var hos SANDVOLD BILVERKSTED på den årlige SERVICE på bilen, men jeg kunne ikke få EU kontrollen før tidligst i juli måned og jeg ble da gjort oppmerksom på at høyre bakhjulslager må skiftes for å få bilen gjennom EU kontrollen.

Den 13.8.2009, kl. 03.28 kom en bil i UNORMAL STILLE GANGE!!!! Normalt hører jeg DISSE PLAGE BILER(Etter Politiets definisjon => SKREMMENDE - PLAGSOM - HENSYNSLØS ATFERD) - komme fra flere kvartals avstand. Og denne gangen lot bilføreren HORNET PÅ BILEN VARE I FRED, men i stedet hadde vedkommende brukte STEMMEN SIN VED Å SKRIKE SÅ HØYT SOM VEDKOMENDE KLARTE!!!! Kanskje kunne DEN NORSKE OPERA brukt stemmen til vedkommende????

Natten til den 16.8.2009 kom inn på Ankerskogen Svømmehals parkeringsplass bak min bil en rød stasjonsvogn kl. 23.15. Først kjørte en runde på begge parkeringsplassene for å sjekke at det ikke var andre parkerte biler der. Da det ikke var andre biler der, kjørte inn på parkeringsplassen igjen bak min bil og stanset
10 – 15 meter fra min bil. Deretter kastet antagelig en GOLFBALL? på bilen min. -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2009                      

90/122

Golfballen traff rett på min bil slik at den spratt rett tilbake, imens disse folkene kastet seg inn i bilen igjen og kjørte bort. MERK! Jeg er temmelig sikker på at det var en golfball, da disse folkene kastet Golfball på min bil før.

Det var både mørk og det regnet også. Bilen kom igjen tilbake ca. kl. 23.50 (for å plukke opp golfballen????) og da ringte jeg Politiet. Da bilen kjørte ut igjen SKREK folk i bilen - slik det ble gjort også fire dager tidligere den 13.8.2009. Politiet kom ca. kl. 00.40 og fikk med seg RØD STASJONSVOGN og bakerste tre nummer på skiltet var 212.

Ifølge Politiet ble disse folkene i to svarte biler BØTELAGT (Se tidligere den 4.7.2009).

Jeg må innrømme at jeg ikke kunne glede meg over det - at folk blir BØTELAGT. Og jeg er overbevist om - at disse folkene er rett og slett VILLEDET og utnyttet av folk som har virkelig SKYLD I MIN SITUASJON. HVORFOR? JO! Jeg har ingenting UOPPGJORT med noen! Jeg er heller ikke voldelig. Jeg plager aldri noen.

DE SOM HAR VIRKELIG GRUNN TIL Å SKAMME SEG OG SOM HAR 100 % ANSVAR FOR MIN SITUASJON ER: HAMAR SOSIALKONTOR som gjorde SKITTJOBBEN, ved å frarøve meg HUSLEIEN, KOMMUNALE UTGIFTER, BOSTØTTEN OG BIL LÅNET – og alle folkene på Sosialkontoret for FULL BESKYTTELSE AV ORDFØRER EINAR BUSTERUD!!!!

SITAT FRA BL.A. FMH VI. den 20.3.2009 side 28 av 33

Status: Uteligger! Jeg ble tvunget på gaten, nektet matpenger og plyndret for innbo, av ansvarlige offentlige myndigheter i Norge, ved å frarøve meg fra og med 1. juli 1995 - HUSLEIEN kr 3400,- pr. mnd. - BOSTØTTEN kr 1800,- pr. mnd. og BIL LÅNET kr 1600,- pr. mnd. Til sammen kr 6700,- pr. mnd. i 1995 krone