OPPSUMMERING AV 2007 - 2008 

GÅ TILBAKE TIL ÅPNINGSSIDEN

FILEN I WORD FORMAT, FOR BEDRE UTSKRIFTSKONTROLL - KLIKK HER

"DU SKAL IKKE TÅLE

SÅ INDERLIG VEL -

DEN URETT SOM IKKE

RAMMER DEG SELV!!!!"

7.2.2008 Oppsummering av 2007 45 sider
6.1.2009 Oppsummering av 2008 38 sider

"HVA LEVER VI FOR, OM IKKE DET ER FOR Å GJØRE LIVET MINDRE VANSKELIG FOR HVERANDRE!?!?"

"DET ER TYPISK NORSK -

Å VÆRE GOD?!?!"

...Gro Harlem Brundtland!!!!

 

7.2.2008                                                     OPPSUMMERING AV 2007                                    

1/45

Året 2008 begynte på samme måte som året 2007 ble avsluttet med: EKSTREM AKTIVITET PÅ MIN HJEMMESIDE PÅ MAIL I. og MAIL II. Riktig nok ble MAIL-ene tiet i hjel på samme måte som mine PERSONLIGE, REKOMMANDERT BREV som ble sendt med PERSONLIG AVHENTING MOTTAKINGSBEVIS! Dette falt særdeles tungt for MINE BØDLER OG DERES HÅNDLANGERE og dermed satte de en stopper for det - ved å sørge for at jeg kom på Sykehuset den 13.2.2006 – hvor denne gangen TO LEGER hadde beskjeftiget seg med for å påvirke meg enda engang til FOR AT JEG SKULLE KOMPROMISSE MED SANNHETEN OG DOKUMENTERBAR FAKTA, OG TA KONTAKT MED SOSIALKONTORET PÅ NY OG HINDRE AT DE SKYLDIGE BLIR STRAFFET FOR SINE UMENNESKELIG, MAKABRE, GRUSOMME HANDLINGER – VED Å TVINGE MEG PÅ GATEN, VED Å FRARØVE MEG: Husleien, Kommunale utgifter, Bostøtten og Billånet – NEKTE MEG MATPENGER og PLYNDRE MEG FOR INNBU - samlet kr 6 700,- pr. mnd. (på samme måte som under mitt Sykehusopphold for to år siden, da Sykepleierne beskjeftiget seg med det samme, men etter mitt Sykehusopphold fikk Sykepleierne min hjemmesideadresse og denne gangen ville ikke Sykepleierne være med på GALEIEN!)

Og disse to legene også FORSVANT SOM DUGGEN (gammel vane) fra den siste dagens visitt da jeg skulle ut fra Sykehuset og det dukket opp en PERSON som jeg aldri hadde sett før og utga seg for å være lege og prøvd likevel å overtale meg for å bli videre på Sykehuset, som jeg avslå. Jeg kom ut fra Sykehuset som en halv død menneske (etter seks ukers dobbelt ANTIBIOTIKA KUR med DIARÉ som medfølgende bivirkning+++.) Takket være ESPERN TRENING SENTERETS allsidige treningstilbud har jeg i dag trent meg opp (enda engang til) slik at jeg klarer den daglige fysiske belastningen og er også mentalt i stand til å håndtere min hjemmeside – slik at SANNHETEN I MIN SKITNE SAK kommer opp på Internet.

MERK SPESIELT! Fra og med 1.7.1995 er jeg blitt frarøvet kr 6 700,- (i 1995 kroneverdi) og på den måten ble jeg satt i ØKONOMISK SJAKK – MATT situasjon da jeg ikke bare ble tvunget på gaten, nektet matpenger og plundret for innbu, men jeg hadde heller ikke penger til LEGEEGENANDEL, BLODPRØVE EGENANDEL OG LEGEFORORDNEDE MEDISINER inkludert MAREVAN (HJERTEMEDISIN) som jeg skulle brukt i resten av mitt liv – og som jeg fikk ikke brukt f.o.m. 1977.

2004 HVILKEN ULEMPE/HINDRING FIKK JEG MED MEG FRA ÅRET?

I september 2003? hadde åpnet Espern Treningssenter på Hamar OG JEG BLE MED OGSÅ. Fram mot fellesferien i 2004 hadde jeg begynt å komme oppover i vekt og begynt å få muskulaturene på plass - enda engang, men det gikk ikke upåaktet hen hos mine bødler. Etter fellesferien fikk jeg (av forunderlig grunner) store pusteproblemer og det gikk så langt at legen skrev ut ASTMA medisin for meg.

Selve Astma problemene ble etter hvert borte og holdt seg borte i alle år siden, men et vesentlig problem meldte seg i kjølvannet av fanteriet. Jeg fikk store problemer både å trene BICEPS og TRICEPS og disse problemene har jeg fremdeles i 2008 og det ser ikke til å minskes engang.

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

2/45

HVILKEN ULEMPE/HINDRING FIKK JEG MED MEG FRA SYKEHUSET 2005?

SITAT FRA DEN 16.1.2007 FMH IV. Side 2/4
MERK! MERK! MERK! Angående DIARÈEN er at - jeg er tilbake i den situasjonen som jeg hadde ETTER AT JEG KOM UT FRA SYKEHUSET, den 21.2.2005. Dvs. Jeg må DEHYDRERE KROPPEN OG IKKE SPISE I DET HELE TATT for å ha noenlunde kontroll over magen. Med andre ord: For å kunne holde på magen må jeg hverken spise eller drikke.

MERK! MERK! MERK! Før jeg kom på Sykehuset den 6.1.2005, var jeg ikke plaget av DIARÈEN. Under Sykehusoppholdet ble jeg forklart at Antibiotika behandlingen gjør at jeg har diarè. MEN SKULLE IKKE DIARÈEN BLI BORTE NÆRMERE 2 ÅR ETTER AT JEG KOM UT FRA SYKEHUSET?????????? MEN, tidligere har jeg beskrevet på min hjemmeside at - jo flere sannheter jeg plumper ut på min hjemmeside og da jeg heller ikke er villig til å kompromisse med sannheten og dokumenterbar fakta, føler jeg umiddelbart negative virkninger både på kroppen/helse, lommeboken/økonomisk og på bilens funksjonsdyktighet!!!!!

SITAT SLUTT


HVILKEN ULEMPE/HINDRING FIKK JEG MED MEG FRA SYKEHUSET 2007?

SITAT FMH IV. Den 16.3.2007

RESULTATET AV SYKEHUSOPPHOLDET SÅ LANGT 2007:

Det ble konstatert at jeg har HJERNEHINNE BETENNELSE. Og det kureres vanligvis med Dobbelt antibiotika kur hver fjerde time i døgnet. (Merk! For to år siden var jeg også på Sykehuset i seks uker f.o.m. 6.1.2005 t.o.m. 21.2.2005 med BLODFORGIFTNING.) Hvordan kureres det? Jo, dobbelt Antibiotika kur hver fjerde time i døgnet. Og i begge tilfelle medfølger kontinuerlig DIARÉ. MERK! Jeg har enda slet med diareen fra to år siden da jeg igjen måtte begynne med en ny Antibiotika kur f.o.m. den 13.2.2007.

Da jeg etter hvert kom til meg selv og begynte å se over sakene mine kunne jeg konstatere at min Iriver MP3 spiller hadde forsvunnet, en av hanskene mine også hadde forsvunnet og resten får jeg senere greie på hva annet som hadde forsvunnet. MP3 spilleren er det som jeg vil savne mest, da jeg bruker den til å trene på TREDEMØLLE OG (SPINN NÅR JEG ER ALENE I SALEN). Jeg har spurt på Sykehuset om hva man kan gjøre i en slik situasjon, hvor kan man legge inn klage, men hittil kom ikke noe konkret på bordet.

VIKTIG:

1) Den 15.3.2007 ville jeg ut fra Sykehuset på eget ansvar, med de samme begrunnelsene som for to år siden. (Se: FMH II. 28.2.2005)

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

3/45

2) Den 16.3.2007 ble det tatt en avførings prøve av meg DA JEG TO ÅR ETTER AT JEG KOM UT FRA HAMAR SYKEHUS den 21.2.2005 hadde jeg kontinuerlig diaré helt fram til jeg ble kjørt til sykehuset igjen den 13.2.2007. Avføringsprøven skulle bli sendt til Ullevål sykehus, men to timer etter at prøven ble tatt (Prøven ble undersøkt på Hamar sykehus), ble jeg satt i karantene. Jeg får ikke bruke hverken toalett eller gå i spisesalen for å spise frokost, middag, kveldsmat osv.

3) Jeg behøver ikke nevne at jeg hadde spredd sannheten i min skitne sak også i spisesalen hvor folk himlet med øynene om hvordan kunne slike grusomheter forekomme i et land som er karakterisert av FN - som VERDENS BESTE LAND Å BO I osv.!!!! Nå får jeg ikke lenger spre sannheten i min sak.

SITAT SLUTT

SITAT: Fra FMH IV. den 3.4.2007

KONKLUSJON ETTER OPPHOLDET PÅ HAMAR SUKEHUS MELLOM 13.2.2007 - 26.3.2007.

En ting må mine lesere tenke nøye etter. At forrige gang den 6.1.2005 -21.2.2005 under min opphold på  Hamar sykehus var det først og fremst Sykepleierne som gikk inn for at jeg skulle ta kontakt med Hamar Sosialkontor. Og etter at jeg hadde avslått å ta kontakt - koblet avdelingslegen Andersen seg inn i saken ved å komme til min sykeseng og han sa:

"DU HAR HATT EN ALVORLIG SYKDOM, ERGO HAR DET OPPSTÅTT EN NY SITUASJON I SAKEN"

Merk! Praksis på Sosialkontoret er følgende: "Hvis Sosialkontoret avslår en sak, da tar ikke Sosialkontoret saken opp til ny vurdering FØR EN NY SITUASJON OPPSTÅR I SAKEN" - og jeg svarte:

NEI! Det har ikke oppstått noen ny situasjon i min sak i det hele tatt! Tvert imot. Jeg er her på sykehuset på grunn av at jeg fikk BLODFORGIFTNING. Og det fikk jeg på grunn av at jeg ikke brukte MAREVAN (blodfortynnende) medikament som jeg skulle brukt i resten av mitt liv.

Og hvorfor har jeg ikke brukt Marevan? Jo, fordi jeg ble frarøvet av Hamar Sosialkontor kr 6700,- pr. mnd som representerer kr 3400,- Husleie - kr 1800,- Bostøtte og kr 1600,- Bil lån. Av den grunn hadde jeg ikke penger til: Legeegenandel, blodprøveegenandel og legeforordnede medisiner, inkludert også Marevan.

Da jeg ikke hadde penger til å betale Legeegenandel, blodprøveegenandel og legeforordnede medisiner, inkludert også Marevan kunne jeg ikke følge opp kontinuerlige blodprøvekontroll og justering av medikamentering av Marevan. Dermed skrev ikke min behandlende lege Geir Nilsen ut Marevan til meg fra og med 1998!!!!!!!

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

4/45

DET ER DEN DIREKTE ÅRSAKEN TIL AT JEG FIKK BLODFORGIFTNING OG ENDTE HER PÅ SYKEHUSET!

Deretter gikk dr. Andersen uten kommentarer.

Denne gangen den 13.2.2007 - 26.3.2007 hadde Sykepleierne holdt en atskillig  lavere profil. Denne gangen var det hovedsaklig legene som engasjerte seg med å påvirke meg for å ta kontakt med sosialkontoret. Men, jeg henviste til mine Hjemmeside oppgraderinger på FMH II. den 28.2.2005 hvor saken er utbrodert i all sin GRUSOMHET - og det er stor likhet mellom den nåværende 13.2.2007 og den forrige sykehusopphold den 6.1.2005 - 21.2.2005.

HVORDAN HENGER DEN MORALSKE SITUASJONEN SAMMEN?

Jo. Jeg har beskrevet Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen på følgende måte på min hjemmeside: (Merk! Sigbjørn Johnsen har min hjemmeside adresse og leser min hjemmeside og ikke hadde funnet noen grunn til å erklære meg for INJURIERENDE INNHOLD PÅ MIN HJEMMESIDE!)

SITAT:

1) "Siden du hadde trædd i stillingen som Fylkesmann i Hedmark den 16.10.1997 hadde du gitt LY OG BESKYTTELSE FOR DE SKYLDIGE I DENNE SKITNE SAKEN.

2) I tillegg tillot du at samme ulovligheter fortsatte her (i min sak) etter at du trædde i stillingen som versert her før du trædde i stillingen.

3) Ytterligere hindrer du PERSONLIG at jeg får den Fri Retts Hjelpen som jeg har rett til å få og behov for å få - for å kunne trekke de skyldige til ansvar - DA FRI RETTS HJELPEN HØRER DIREKTE INN UNDER FYLKESMANNENS ANSVARS OG MYNDIGHETS OMRÅDE.

4) Ytterligere negativ virkning har Fylkesmannens gjøren eller mangel på sådan i min sak FORDI: Hvis jeg hadde fått den Fri Retts Hjelpen som jeg har rett til å få, kunne vært min sak behandlet i det norske RETTSSYSTEMET, men etter som de SKYLDIGE dekker over hverandres ulovlige handlinger ville jeg med stor sannsynlighet fått avslag til og med i HØYESTERETT, MEN - selv om den norske HØYESTERETT er det høyeste rettslig organ her i landet, kunne jeg da fremdeles henvende meg til:

MENNESKERETTIGHETSDOMSTOLEN I STRASSBOURG. MEN!!!!!!!!!!

Problemet er at: MENNESKERETTIGHETSDOMSTOLEN I STRASSBOURG BEHANDLER BARE SAKER SOM ER BEHANDLET I DE RESPEKTIVE LANDENES RETTSSYSTEM OG ER TIL OG MED AVSLÅTT I HØYESTERETT!!!!!!!

AV DEN GRUNN ER JEG EN LEVENDE DØD MANN - EN DØDSDØMT MANN - UTEN Å HA GJORT NOE KRIMINELT ELLER UHEDERLIG!"

SITAT SLUTT

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

5/45

Denne MORALSKE beskrivelsen gjelder ikke bare Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen, men også Ordfører Einar Busterud, Tidligere Biskop Rosemarie Köhn, Tidligere Statsminister Kåre Willoch og haugevis av de offentlige personer og myndigheter som er berørt i saken.

MERK SPESIELT: Det er to leger som hadde tatt visitten på sykehuset i de siste to ukene. Jeg hadde flere anledninger til å gi informasjon om forhold som er relevant i saken: F. Eks. Da jeg for to år siden den 6.1.2005 kom på Hamar Sykehus hadde jeg hverken DIARÉ eller BLØDNING i endetarmen. Jeg kom først til hjerteovervåkingen og etter to, tre dager klaget jeg over at jeg hadde fått blod i avføringen. Dermed ble det tatt en AVFØRINGSPRØVE 2 - 3 dager etter ble jeg overført til MEDISIN 2 og etter tre dager klaget jeg igjen over at jeg hadde blod i avføringen. Da sa sykepleieren at vi tar en avføringsprøve.

Men da svarte jeg at: Jeg har klaget over det samme tre fire dager tidligere imens jeg lå på Hjerteovervåkingen og der ble det allerede tatt en avføringsprøve. Det er bare å hente resultatet av avføringsprøven. MEN, DET VISTE SEG AT DET FANTES INGEN AVFØRINGSPRØVE RESULTAT PÅ HJERTEOVERVÅKINGEN! Dermed ble det tatt en ny avføringsprøve som var NEGATIV!!!! Og i resten av mitt sykehusopphold hadde jeg ikke noen klage på blødning. Imens var jeg på Hamar sykehus, ble det begrunnet med at jeg har DIARÉ på grunn av at jeg må ta dobbelt dose med ANTIBIOTIKA og det forårsaker at jeg har diaré.

MERK! Etter at jeg kom ut fra sykehuset den 21.2.2005 skulle diarèen forsvunnet, MEN DIARÉEN EKSISTERTE 100 % ENDA TO ÅR ETTER AT JEG KOM UT FRA SYKEHUSET!!!!!!

HVORDAN GIKK DET MED BLØDNINGEN? Jo. Ved hver nye oppgradering av min Hjemmeside ble blødningen verre i hele to år. Jeg håper at noen av mine lesere husker dr/lege Øyvind Steinum forsvinnings nummer under mitt forrige opphold på Hamar sykehus mellom den 6.1.2005 og den 21.2.2005. Da undres man ikke over at de to legene som hadde visitten denne gangen i siste perioden av min 6 ukers opphold på Hamar sykehus også fant ut at det er best å holde seg unna denne saken, da jeg hadde rukket å fortelle flere graverende forhold i min sak til dem. Dermed dykket opp en lege som jeg aldri hadde sett tidligere og som hadde helt andre ting å fortelle MEG enn det som hadde blitt sagt før.

SITAT SLUTT

Denne gangen (2007) har jeg fått problemer langs ryggraden mellom øvre kant av skulderbladene. Det forårsaker BALANSEPROBLEMER og det jeg ikke nevnte før på min hjemmeside har jeg følgende problemer da jeg SPINNER: STÅENDE TEMPO, SITTENDE TEMPO og i tillegg får jeg 5-6 cm sidelengs utslag av hodet ved sittende tempo. Jeg kan fremdeles ikke trene BICEPS, TRICEPS OG MAGEMUSKULATUREN. I tillegg kommer problemene med mine KNÆR, etter at jeg hadde kommet ut fra Sykehuset.

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

6/45

HELSEPROBLEMER GENERELT OG ETTER SYKEHUSOPPHOLD

2004 Pusteproblemer - Astma medisin X
2004 Kan ikke trene verken BICEPS eller TRICEPS X
2005 Hamar Sykehus, DIARÉ i to år X
2005 Hamar Sykeh. BLØDNING i endetarmen i to år X
2007 Hamar Sykeh. Ryggrad mellom skulderbladenes øvre kant X
2007 Knærne, det er som om noen stikker kniv i knærne mine X
2007 Blodårene buler ut i unormal grad under knærne X
2007 Kan ikke trene skikkelig magemusklene X

Til tross for alle hindringer/smerter som mine BØDLER og deres KVAKKSALVERE hadde påført meg - har jeg klart å trene meg opp til et akseptabelt fysisk nivå, men det har GARANTERT ikke gått upåaktet hen hos mine bødler og det er bare vente å se hvilken FAENSKAP mine BØDLER skal prestere denne gangen.

MERK SPESIELT!

1) Når man blir frarøvet økonomiske ressurser får man følgende problemer:
2) Man får bare kjøpe de billigste og minst helsevennlige matvarer.
3) Har man ikke penger, da sulter mann.
4) Av den grunn blir man undervektig og mindre motstandsdyktig for eventuelle sykdommer hvis de skulle ramme en.
5) Er det skikkelig kaldt om vinteren fryser både mat og drikke i bilen. Og å spise frossen mat er ikke godt verken for tennene, halsen eller magen.
6) Om sommeren kan bli opp til 60 – 70 varmegrader i bilen og maten som oppbevares blir fordervet på ganske kort tid. Osv.

Disse seks punktene overfor er virkelig ille i seg selv, men jeg må hanskes DAGLIG med en MASSE av andre problemer som att på til er MENNESKE SKAPT MED ONDT VILJE!!!!

Bilens tekniske tilstand.
Om jeg får reparert bilens tekniske feil for betaling.
Frarøve meg økonomiske ressurser på forskjellig måter osv.

For å overleve under slike umenneskelige, grusomme omstendigheter i 30 år! Og som i tillegg i siste 12 år som UTELIGGER - det er mer enn ille nok!

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

7/45

Det har kommet flere JUBILEER i løpet av 2007! For det første må jeg nevne FYLKESMANNEN SIGBJØRN JOHNSEN og hans:

LØGN KAVALKADE som er beskrevet på FMH IV. Den 7.12.2007

SITAT FRA FMH IV. Den 7.12.2007

10 ÅRS JUBILEUM!!!!

HIP HIP HIP HURRA!!!!

FOR FYLKESMANNEN
SIGBJØRN JOHNSEN!!!!

Den 19.12.2007 er det 10 års jubileum for Fylkesmannen Sigbjørn Johnsens LØGN KAVALKADE i min skitne sak!     

SITAT FRA FMH I. DEN  20.06.1998

Min første henvendelse til Sigbjørn Johnsen var i desember 1996 i form av PERSONLIG, REKOMMANDERT brev med 2+72 siders dokumentasjon. Da jeg ikke fikk noen respons på mitt brev etter 7 måneder, (SIGBJØRN JOHNSEN BENEKTET Å HA TATT IMOT MITT PERSONLIG BREV SOM BLE SENDT REKOMMANDERT. FØRSTE LØGN!? Hadde Det kongelige postverket sørget for det eller hadde Sigbjørn Johnsen løy for meg?!?, hadde jeg personlig møtt opp i Stortinget i juli 1997. (Jeg takker for den hundrelappen som du hadde sendt til mat for meg, med sekretæren) - og de to samtalene vi hadde i Stortinget, hvor jeg fikk dokumentert for deg, hva saken gjelder om.

Ditt spørsmål og mitt svar, står for meg fremdeles helt klart. Du spurte: "Hva er det du ønsker å oppnå?" Og jeg svarte: "Det jeg ønsker å oppnå er rettferdighet - rettferdighet i henhold til dokumenterbar fakta."

Til avskjed fikk jeg følgende forklaring:
"Jeg har tatt jobben på forhånd som Fylkesmann i Hedmark, men jeg sitter min Stortingsperiode ut som Stortingsrepresentant, fram til Stortingsvalget i slutten av september 1997, og jeg trer ikke inn i stillingen som Fylkesmann, før den 01.10.97, ergo kunne jeg ikke gjøre noe med saken din."
ANDRE LØGN!?
 
JO!!! MEN!
Hadde du "GLEMT" Å FORTELLE MEG AT BÅDE DU OG ALLE DE ANDRE STORTINGSREPRESENTANTENE HAR RETT TIL Å TA OPP EN SAK I STORTINGETS SPØRRETIME????

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

8/45

LEGG MERKE SPESIELT! Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen er 100 % klar over om sine egne rettigheter, men når det passer så: SÅ FORTIER MINE EGNE RETTIGHETER OG LATER SOM OM ETTER AT HAN HADDE TRÆDD I STILLINGEN SOM FYLKESMANN AT HAN SKULLE KUNNE GJØRE NOE MED SAKEN!!!!

SITAT FRA BOKEN TIL SIGBJØRN JOHNSEN ”SALIGHETA HEME” side 170

"I januar 1976 ble Odvar Nordli Statsminister, og første varerepresentant til Stortinget fra Stavsjø var klar for å bli sikkelig stortingsmann. Det heter seg i Stortingets regleverk at en valgt representant ved utgang fra Stortinget skal ha sin gamle jobb tilbake. Hadde jeg falt ut ved nominasjonen i 1977, eller ved valget samme år, måtte jeg vel omskolert meg til "AUTOMATISERT" bokholder. ...............osv."

SITAT SLUTT

I praksis viste det seg at, på grunn av gledelige familieforøkelse, tok du pappa - permisjon fra 01.10 -15.10. Den 16.10.97 var du på jobb da jeg fikk den første time hos deg på den 23.10.97 (som senere ble nærmest en månedlig time hos deg). Du hadde forklart meg da at: Jeg måtte søke formelt på Sosialkontoret og deretter anke vedtaket slik at saken deretter kommer til Fylkesmannens kontor, og da kunne du gjøre noe.

        Fra og med september 1997, hadde jeg hver måned fremmet søknad og anket avslaget regelmessig hver måned. Samtidig hadde jeg hver måned tatt ekstra kopier både av søknadene og av ankene som jeg personlig overleverte til deg/pers. sekretæren, slik at du hele tiden var oppdatert om, hvordan saken ligger an, og hvor mye penger jeg egentlig hadde til maten, legeegenandeler, legeforordnede medisiner. osv.
På våre månedlige samtaler i november fikk jeg forslag om å kunne få et arbeide. "HURRA" - etter at jeg i 22 år hadde vært nektet arbeide, skulle nå det berømte lyset komme i tunnelen. TREDJE LØGN!?
       
På våre månedlige samtaler
på 05.12. fikk jeg tilbud om et sted å bo, hvor jeg kunne få dekket både husleien og de kommunale utgiftene. "HURRA" - etter nærmere to år på gaten ville jeg få tak over hodet, - men hva er egentlig problemet: Jo!

1.  Bil og bilens reelle kostnader
2.  Den generelle økonomien
3.  kr 6 700,- pr mnd sum pr i dag (2002) over kr 600 000,- ( i 1996 kroneverdi)
4.  Ca. kr 400 000,- tapt eiendeler som jeg ble PLYNDRET for. (i 2002 kroneverdi som ville vært min innbo forsikringsbeløp i skrivende stund.)
5.  Fri rettshjelp FRI SAK FØRSEL se søknaden
6.  Et sted å bo med dekning av husleie og kommunale utgifter
7.  (Et arbeide ?)

 

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

9/45

Og etter som, alle dokumenter foreligger for å kunne gjøre en samlet helhetsvurdering, skulle det ikke vare noe som helst hindring på veien, for å kunne ta en samlet helhetsvurdering og løse alle de seks (7?) punktene i henhold til dokumenterbar fakta, og ikke bare løse et eneste problem av en problemkompleks som omfatter alt fra bilens reelle kostnader, rettferdighet og et sted å bo. Jeg ba da om å få en samlet helhetsvurdering, hvor alle de seks punktene skulle tas hensyn til og løses i henhold til dokumenterbar fakta, og stilte følgende spørsmål:

"Hvor lang tid trenger du med rimelighet, for å kunne gjøre en samlet helhetsvurdering og en samlet løsning, hvor alle de seks punktene skulle tas hensyn til og løses, i henhold til dokumenterbar fakta."


Du svarte:
"To uker." Jeg skulle da komme den 19.12.1997.

Da jeg kom
den 19.12.97
hadde fylkesmannen ikke løst saken etter sin uttalelse to uker tidligere, men i stedet oppfordret meg om å:

"KOMPROMISSE MED SANNHETEN OG DOKUMENTERBAR FAKTA." FJERDE LØGN!?
Resten av løgnene befinner seg på: FMH I - II - III - IV osv.

Da svarte jeg til Fylkesmannen at:

"Disse dokumentene som er lagt fram i saken, er ikke lagt fram med 30 - 50 % innbakt prutningsmonn, og slik jeg hadde svart på ditt spørsmål et halvt år tidligere i Stortinget, gjentok jeg igjen den 19.12.97 at:

"JEG ØNSKER RETTFERDIGHET I HENHOLD TIL DOKUMENTERBAR FAKTA OG DER ER INGEN PLASS TIL KOMPROMISS."

        Der ble det også beklaget at min sak fra Sosialkontoret enda ikke nådd fram (etter 9 måneder) tjenesteveien fra Hamar Sosialkontor til Fylkeshuset, i avstand ca: fire kvartaler i samme by, - ergo kunne ikke gjøres noe?!?
        I samme periode fikk jeg også tilbud om å få en viss dekning for den innbo som jeg ble plyndret for, et uspesifisert beløp.

STATUS MAI 1998
- Det er ikke lenger tilbud om arbeide
- Det er ikke tilbud om et sted å bo inkl. dekning. av husleie og de kommunale utgiftene.
- Problemet bil, bilens reelle kostnader og de dokumenter som foreligger ties i hjel. Foruten forslag om å bytte bil. (Men da ville jeg kvitte meg med KRONBEVISET for at det jeg sier og kan dokumentere også, er sant og følgelig handler de ansvarlige personer og myndigheter mot bedre vitende, og tvert imot den loven de er ansatt for å forvalte, og til direkte skade for meg.) For at jeg er avhengig av bil og av den grunn jeg har bil, ties i hjel også. Det er derfor jeg søkte bil 2 ganger med spesialist støttende legeuttalelse via Trygdesystemet. Jeg fikk avslag begge gangene.

        Men Østre Toten Trygdekontor hadde fullfinansiert en bruktbil for meg for kr 10 000,- (etter avslaget) bil nr 3 for meg. (dokumenterbar Fakta)

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

10/45

Deretter hadde Østre Toten Sosialkontor fullfinansiert både min bil nr 4 og bil
nr 5.
(Dokumenterbar fakta) Det er den samme bilen jeg har det enda. (Nå nærmer seg 21 års alder).

Fri rettshjelps søknaden som normalt tar en uke (7 dager) fra innleveringsdatoen til det ferdige vedtaket foreligger, - har stått i stampe i et halvt år. Imens jeg holder på å skrive dette brevet fikk jeg brev datert den 3.6.1998.
HER!!!HER!!!
 ****Se dokument.03.06.98 ved Grethe Lind og Olav Leite, der det står at jeg fikk bevilget FRITT RETTSRÅD med inntil 5 timer, men problemet er at jeg har ikke søkt fritt rettsråd, men det jeg søkte var FRI SAKFØRSEL. Så, etter et halvt år, har jeg fått bevilget noe jeg ikke hadde søkt idet hele tatt.

****Se: Frirettshjelpssøknad, 18.12.1996

MERK! Den samme Grethe Lind fortalt meg (det er hennes jobb, det er hun som behandler søknadene) personlig i klartekst at: BEHANDLINGEN OG TIL DET FREDIGE VEDTAKET OM FRI RETTSHJELP FORELIGGER, TAR BARE EN UKE (7 dager) fra innleveringsdatoen. Til tross for det tok det seks (6) måneder før jeg fikk bevilget noe som jeg ikke søkte.

ANGÅENDE FYLKESMANNENS VEDTAK DEN 22.05.98 ref. nr 98/1618

1.) I Fylkesmannens vedtak fremgår det slik at jeg hadde anket vedtak fra den 29.09.97 for sent (den 31.10.97) og at jeg ikke hadde sendt nytt søknad /anke igjen før den 03.12.97.

FAKTA: Jeg har fremmet en anke 27.10.97 (den kan ha vart for sent), og jeg har også fremmet anke den 31.10.97 som er beviselig knyttet til søknaden den 23.10.97 - påfølgende vedtak den 30.10.97 og min anke den 31.10.97 hvor jeg den 23.10.97 hadde igjen innlevert relevant dokumenter for tidligere fast sosiale ytelser osv. Ved å hoppe over tidsperioden fra 29.09.97 - til 03.12.97 hoppet man også over de BRYSOMME dokumentene (som ingen vil/tør lese) som jeg innleverte igjen (som i et utall ganger før) den 23.10.97 - Vedtak foreligger 30.10.97 og påfølgende anke den 31.10.97

2.) Deretter henvises til at jeg hadde fått tilbud, to ganger om leilighet uten å godta noen av dem.

    2A)
Siden jeg hadde flyttet til Hamar er jeg blitt frarøvet kr 6 700,- pr mnd som inkluderte både husleien og de kommunale utgiftene kr 3400,- pr mnd og bil lånet på kr 1600,- pr mnd og Bostøtte kr 1 800,- pr mnd. Når man er frarøvet pengene til husleie og ikke er i stand til å betale, hvordan kunne man inngå en leiekontrakt?!

    2B) Etter min andre hjerteoperasjon ble min hud uttørret av de medisinene som jeg er nødt til å bruke, og når det ikke var bad i noen av de leilighetene som ble presentert kunne også det vare diskvalifiserende nok.

Disse er også dokumenterbar fakta, og disse dokumentene ble gjentatte ganger innlevert på ny til Sosialkontoret men ingen vil/tør lese sannheten og neppe innrømme at de hadde lest dokumentene.

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

11/45

Til å begynne med nektet Sosialkontoret også time for meg for å kunne innlevere relevant dokumenter for mine inntekter og utgifter og i tillegg fattet de VEDTAK!!! - AVSLAG!!! uten at jeg fikk innlevert relevant dokumenter for mine inntekter og utgifter.

Da jeg senere gjentatte ganger innlevert dokumentene, hadde Sosialkontorets representanter benektet i Advokatens nærvær, kjennskap til dokumentene. Da jeg igjen innlevert dokumentene med en ukes margin, til et møte sammen med Advokat og Sosialkontorets representanter, hadde Sosialkontorets representanter beklaget seg med at:

DE HADDE IKKE TID TIL Å LESE!!! (slå den!), Men vedtak kunne de fatte (uten å lese relevant dokumenter for saken) som var så vidtgående som å tvinge en hederlig menneske (med 2 hjerteoperasjoner) ut på gaten, nekte vedkommende mat, medisiner osv. og plyndre vedkommende for innbo.
        Og denne umenneskelige/uverdige livssituasjon hadde vedvart i skrivende stund, i to år og tre måneder (i 2007 13 år). Og når jeg beviselig ikke har penger til å betale husleien med, - hvordan kunne jeg da mot bedre vitende inngå en leiekontrakt, flytte inn i en leilighet med en mnd. husleie på kr 2000 - 4000 pr mnd?

3.) "Søker viser til at tidligere bostedskommune hadde innrømmet søknad om bilhold…." Det er ikke bare innrømmet søknad til bilhold, men Østre Toten Trygdekontor (etter å ha avslått en spesialist støttende bilsøknad via Trygdesystemet) hadde fullfinansiert min bil nr - 3, og Østre Toten Sosial kontor hadde fullfinansiert min bil nr - 4 og bil nr. - 5.

I tillegg til fullfinansiering av bilene hadde både Østre Toten Trygdekontor og Østre Toten Sosialkontor dekket utgiftene både til: Bilforsikring, vei avgift osv. (dokumenterbar fakta) og mellom kr 600 - kr 1000 i mnd fikk jeg til å begynne med til bensin. Men til slutt ble samme summen på kr 640,- pr mnd utnevnt til å dekke både: bensin, bilreparasjoner, bilvedlikehold, og bilpleie. (Forstå den som forstå kan). Jeg begrenser mine refleksjoner til å nevne de tre punktene.

        Jeg vil ellers takke for den velvilje du hadde vist, ved å gi meg anledning til å kunne legge fram til deg hver måned det, som angår mine problemer.
Jeg vil her samtidig "løfte litt på sløret" slik at du får en liten innblikk i hvordan en person tenker, føler og er opptatt av/reagerer på, - under så umenneskelig og uverdig livssituasjon. Overlevelses instinktet er en underlig ting. Jeg har notert "underveis" noen gullkorn som jeg synes passer godt på en eller annen måte i den livssituasjonen som jeg er påtvunget.


SITAT SLUTT

NY SITAT FRA: FMH III. DEN 7.6.2006

MERK! MERK! MERK!

Da jeg første gang dykket opp i Stortinget, (sommeren 1997) og skulle snakke med den daværende Stortingsrepresentant Sigbjørn Johnsen TOK JEG MINE BØDLER PÅ SENGA.

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

12/45

(Det var da første gangen Sigbjørn Johnsen hadde (VILLEDET MEG?) da han sa: "Jeg har tatt jobben som Fylkesmann i Hedmark, men jeg sitter enda ikke i stillingen som Fylkesmann, da jeg først skal fullføre min stortingsperiode og gå av etter valget i slutten av september 1997. Derfor kan jeg ikke gjøre noe i saken din nå." (MERK! Alle Stortingsrepresentant inkludert også Sigbjørn Johnsen HAR RETT TIL Å TA OPP EN SAK I STORTINGETS SPØRRETIME.).  Nå kan mine lesere bestemme selv hva de vil karakterisere dette.

1.) Har Sigbjørn Johnsen glemt det?
2.) Har Sigbjørn Johnsen fortiet det?
3.) Har Sigbjørn Johnsen løyet for meg?
4.) Har Sigbjørn Johnsen villedet meg?
5.) Har Sigbjørn Johnsen snakket mot bedre vitende?
6.) Eller? Lider Sigbjørn Johnsen av hukommelsestap, hver gang han snakker med meg? Se tidl. korrespondanse på
FMH I. FMH II. FMH III.

SITAT SLUTT

NY SITAT: Fra mitt brev av: 30.1.2004 (m.fl.) FMH I.

"HVA ER DET FYLKESMANNEN GJØR OG HAR GJORT:


1.)
Fylkesmannen gir ly og full beskyttelse for disse folkene som handlet mot bedre vitende, tvert imot den loven de var og er ansatt og lønnet for å forvalte, og tillater at samme ulovligheter fortsetter under hans Fylkesmannsperiode som versert her på Hamar før Sigbjørn Johnsen trædde i stillingen den 16.10.1997til tross for at Fylkesmannen sitter inne med alle dokumentene som understøtter mine påstander.

2.) Fylkesmannen hindrer personlig at jeg får den FRI RETTSHJELPEN (Fri Sakførsel) som jeg har rett til å få og behov for å få, for å kunne trekke disse folkene til ansvar som handlet mot bedre vitende, tvert imot den loven de var ansatt og lønnet for å forvalte, – Fordi: Fri Rettshjelpen hører direkte under Fylkesmannens ansvars og myndighetsområde!

3.)
Fylkesmannen hørte på meg hver gang da jeg beviste (med dokumenter) for han - at både Hamar Sosialkontor og Familie og Sosialavdelingens vedtak ved Fylkesmannens kontor, - bygget på fullstendig gale påstander. Men
deretter gjorde Fylkesmannen ingenting for å rette opp ulovlighetene.

ETTER AT FYLKESMANNEN SIGBJØRN JOHNSEN HADDE DRATT HALEN MELLOM BEINA OG TRUKKET SEG UT AV SAKEN  F.O.M. 29.1.2004 - hadde jeg umiddelbart søkt på ny Fri Retts Hjelp. Deretter kom svarbrevet fra Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen om at:

FYLKESMANNEN SIGBJØRN JOHNSEN ERKLÆRT SEG INNHABIL I SAKEN!!!!

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

13/45

MERK! Fylkesmannen følte seg ikke innhabil i saken imens han gav LY og BESKYTTELSE for de skyldige f.o.m. 16.10.1997  da Sigbjørn Johnsen trædde i stillingen som Fylkesmann og t.o.m. 29.1.2004

SITAT SLUTT

NY SITAT: Sitat fra mitt brev av: 20.9.2005

MEN FYLKESMANNEN SIGBJØRN JOHNSENS HANDLING ELLER MANGEL PÅ DET har YTTERLIGERE NEGATIV VIRKNING I MIN SAK!!!!

JO! FORDI: Hvis Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen (eller Sette Fymann. Kirsti Kolle Grøndahl), hadde bevilget FRI SAKFØRSEL for meg, da kunne min sak blitt behandlet i det NORSKE RETTSSYSTEMET og kanskje til og med blitt avslått også i HØYESTERETT! Men selv om den NORSKE HØYESTERETT er det høyeste rettslig organ i Norge, kunne jeg DA (ANKET) henvendt meg TIL:

MENNESKERETTIGHETSDOMSTOLEN I STRASSBOURG!

MEN!!!!MEN!!!!MEN!!!!
MENNESKERETTIGHETSDOMSTOLEN I STRASSBOURG
behandler bare SAKER som er blitt behandlet i det norske rettsystemet og er også AVSLÅTT I HØYESTERETT I NORGE!!!!

DA jeg ikke får bevilget FRI RETTSHJELP (FRI SAKFØRSEL), hindres jeg også med å kunne få en (NORMAL) juridisk behandling av min sak, hos de forskjellige domstolene i landet. Og dermed vil det ikke foreligge avslag i min sak FRA HØYESTERETT!!!! Og - av den grunn, kunne jeg heller ikke henvende meg til MENNESKERETTIGHETSDOMSTOLEN I STRASSBOURG!!!!

MED ANDRE ORD: JEG ER EN (LEVENDE) DØD MANN! (EN DØDSDØMT MANN) Uten å ha gjort noe KRIMINELT, eller UHEDERLIG!

Sitat fra mitt brev til Kirsti Kolle Grøndahl, Fylkesmann i Buskerud den 28.10.2004

FRAM TIL NÅ
:
(dette er det tiende året (i 2007 ellevte (13. året) jeg har vært tvunget på gaten, nektet matpenger og plyndret for innbo) - ER JEG BLITT FRARØVET ÅRTIER AV MIN LEVETID. HVOR MANGE ÅRTIER DE ANSVARLIGE PERSONER OG MYNDIGHETER ER VILLIG TIL Å FRARØVE MEG I TILLEGG - DET GJENSTÅR Å SE.

UT I FRA DE BESLUTNINGENE SOM, KÅRE WILLOCH EX STATSMINISTER, BISKOP ROSEMARIE KÖHN, SIVILOMBUDSMANNEN ARNE FLIFLET, TIDL. STATSMINISTER GRO HARLEM BRUNDTLAND, TIDL. OG NÅVÆRENDE STATSMINISTER KJELL MAGNE BONDEVIK, TIDL. STATSMINISTER JENS STOLTENBERG.

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

14/45

(MERK! STATSMINISTER KJELL MAGNE BONDEVIK OG TIDL. STATSMINISTER JENS STOLTENBERG IKKE VET OM MINE BREV "OFFISIELT"), FYLKESMANNEN I HEDMARK SIGBJØRN JOHNSEN, FYLKESLEGEN I HEDMARK TROND LUTNÆS, FYLKESMANNEN KIRSTI KOLLE GRØNDAHL M. FL. - ER DET BARE DØDEN SOM SKAL KUNNE BEFRI MEG FRA ULOVLIGHETENE OG ULEVELIGE GRUSOMME LIVSBETINGELSER SOM JEG ER BLITT PÅTVUNGET AV FOLK SOM "LOJALT" STØTTER OPP OM DE ULOVLIGHETENE SOM UTØVES MOT MEG! OG JEG GÅR DØDEN I MØTE MED GLEDE, DA DE SISTE 27 ÅR AV MITT LIV VAR IKKE VERD Å LEVE, FORDI: JEG IKKE VAR, IKKE ER OG HELLER IKKE VIL I FRAMTIDEN KOMPROMISSE MED SANNHETEN OG DOKUMENTERBAR FAKTA."

SITAT SLUTT!

NEI, FY - FY - FY!

Det var omtrent i 2002 – 2003 da jeg en av mine en times samtale på Fylkesmannens kontor sa jeg følgende til Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen – som jeg senere hadde litt samvittighetskvaler for. Husk! Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen fikk et barn like før han trædde i stillingen som Fylkesmann. Dvs. barnet har så å si samme alder som Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen utøvet sitt Fylkesmannsgjerning.

”Hver år framover da du feirer din barns fødselsdag skal du samtidig huske at i like mange år som din barns alder er - har du også sørget for å holde meg på gaten som uteligger”. Barnets alder i år er også akkurat 10 år, like lenge i ti år har Fylkesmannen sørget for mot bedre vitende og på lovstridig grunnlag for å holde meg på gaten som uteligger og samtidig gav han både ly og beskyttelse for de skyldige.

MEN I DAG SYNES JEG AT DET JEG HADDE SAGT VAR 100 % PÅ SIN PLASS!

I dag er barnet på 10 år og etter all sannsynlighet vare fullt lesedyktig og kan hende at før eller senere får barnet tak i min hjemmesideadresse og kan få greie på hva faren og resten Fylke, Kommune osv. bedriver med i virkeligheten. Da må nok Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen ty til overtalelse som kan bli vrient også?!?

SITAT SLUTT

Vi må nesten ta en titt på:

ORDFØRER EINAR BUSTERUDS GEDIGEN

VALGFLESK FØR KOMMUNEVALGET I 2007!
 

HIP HIP HIP HURRA!!!!

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

15/45

SITAT: HAMAR ARBEIDERBLAD:

"ORDFØRER EINAR BUSTERUD BRUKER REPRESENTASJONSKONTOEN TIL Å HJELPE ENKELTMENNESKER - HELLER NØDHJELP ENN KONJAKK. Ordfører Einar Busterud har ved flere anledninger gitt penger til trengende over den såkalte representasjonskontoen... Det er større verdi å bruke det på dette enn på konjakk og kanapeer, sier Ordføreren som har punget ut av egen lomme til folk som trenger hjelp."

SITAT SLUTT

REAKSJONER:
KRF: Geir Byberg - "men det viser en fin side hos Busterud, sier han."
AP: Anne Lise Bakken - "det Busterud har gjort er mer fornuftig enn å bruke pengene på konjakk, men mener samtidig at slik bruk kan oppfattes urettferdig."

Det er fine ord både fra Geir Byberg og av Anne Lise Bakken. Men det finnes også en annen side av Ordfører Einar Busterud som HAMAR ARBEIDERBLAD IKKE SLÅR PÅ STORTROMMEN FOR. TVERT IMOT!!!! HAMAR ARBEIDERBLAD SOM ALLE DE ANDRE MEDIENE: (Hamar Dagblad, Vårt Land, Dagbladet, Aftenposten og VG - hadde hjulpet til å dekke over ulovlighetene og hindret at OFFENTLIGHETEN HADDE FÅTT GREIE PÅ HVA SOM FOREGÅR I MITT TILFELLE PÅ:

Hamar Sosialkontor, Hamar Trygdekontor, Hamar Kommune, Statens Hus med Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen i spissen, i tillegg til overordnede instanser i Oslo som Stortingets Sivilombudsmann for forvaltningen, Stortingsrepresentanter, Statsråder og Statsministere osv. osv. osv.

Ta en nærmere titt på Ordfører Einar Busteruds SKJULTE SIDER:

SITAT FRA FMH I. den 23.02.2001 ORDFØRER EINAR BUSTERUD

"Jeg henviser til vårt samtale den 16.01.2001Ordførerkontoret på Hamar. Jeg måtte dessverre bli skuffet både på møte den 15.12.2000 hos Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen m. fl. (se brev til Fylkesmannen FMH I. den 11.01.2001), og - på møte hos Ordfører Einar Busterud, FMH I. den 16.01.2001.

HVORFOR? JO!!!

Selv etter seks års PÅTVUNGET !!!! UTELIGGERTILVÆRELSE har jeg ikke gitt opp håpet om å få en hederlig løsning på min elendighet. Til tross for det, hadde jeg gått med åpent sinn til Ordføreren, som hadde lovet å lese relevant dokumenter for saken, - og jeg i tillegg fikk anledning til å supplere muntlig og understøtte mine påstander med relevante dokumenter.

OG TAKK FOR DET! MEN!

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

16/45

HVA ER PROBLEMET?

HER ER OPPSKRIFTEN TIL EN HEDERLIG LØSNING I SEKS PUNKTER!

1.  Bil og bilens reelle kostnader
2.  Den generelle økonomien
3.  kr 6 700,- pr mnd sum pr i dag (2002) over kr 600 000,- ( i 1996 kroneverdi)
4.  Ca. kr 400 000,- tapt eiendeler som jeg ble PLYNDRET for. (i 2002 kroneverdi som ville vært min innbo forsikringsbeløp i skrivende stund.)
5.  Fri rettshjelp FRI SAK FØRSEL se søknaden
6.  Et sted å bo med dekning av husleie og kommunale utgifter
7.  (Et arbeide?)

Ordfører Busteruds forslag for løsning var at jeg skulle først løse bo problemet , og deretter jobbe videre med de andre fem punktene.

        MERK! Det samme tilbud ble fremlagt i begynnelsen av desember 1997, av Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen og er blitt avslått av meg, med god grunn den 19.desember 1997 (se brev Fylkesmann Sigbjørn Johnsen den 23.10.1997 og deretter kom Ordføreren med tilbud om å få løst både bo problemet (nr 6) og den generelle økonomien (nr 2), men det lar seg heller ikke løse!!!

ET STED Å BO (nr 6)
På grunn av tidligere erfaring fra Oppland/Østre Toten Sosialkontor ønsker jeg ikke å bo på et sted som Sosialkontoret selv disponerer. P.g.a. at Østre Toten Sosialkontor sørget for å plante i firemannsboligen (Bergseng Skole), en nabo som gikk med kniv på meg.

Og da jeg fikk flytte derfra, hadde politiet forsikret meg om at, dit jeg fikk tilbud om å flytte, der bor en veldig grei familie med mindreårige barn, og der vil det ikke bli noe tull!

Men det tok ikke mer enn tre måneder, før den GREIE FAMILIEN ble flyttet og Sosialkontoret sørget for å plassere folk dit som ikke bare holdt ville fester, men etter at de hadde drukket ølflaskene tomme, så brukte de, de tomme ølflaskene som PROSJEKTILER, og brukte min bil (som Sosialkontoret fullfinansiert for meg), som MÅLSKIVE.

       
Da jeg ringte til Politiet ca kl 04.00 for å stanse den VILLE FESTEN, var telefonen DØD!?! Dagen etter ringte jeg til Politiet (nå fungert telefonen uten at det ble gjort noe med den), og ba dem om å komme ut til huset, nektet Politiet å komme ut, til tross for at det var ny snø og ingen spor noen sted. Dvs. Flaskene kunne bare blitt kastet fra leiligheten ovenfra, hvor det var en stor balkong med fri sikt mot bilen. Da jeg deretter anmeldt saken, ble saken henlagt før den fristen hadde gått ut, hvor jeg selv kunne trukket tilbake anmeldelsen, eller at jeg kunne tilføye ytterligere opplysninger til saken!!!

MERK!!!
Min anmeldelse til Politiet av knivoverfallet ble også henlagt!!! Til tross for at gjerningsmennene var kjente (navngitte). Derfor har jeg argumentert i alle år med at, Hamar Sosialkontor kunne bestemme HUSLEIE SUMMEN, men jeg ville selv finne et sted (perifert maks 2-3 mil fra Hamar), hvor jeg ville bo for det beløpet.

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

17/45

Hamar Sosialkontor har aldri gjort et moralsk og yrkesetisk forsvarlig vedtak! Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen har vært hovedsakelig opptatt av å beskytte mine BØDLER! Og heller ikke Ordfører Einar Busterud gitt uttrykk for en slik støtte for meg!

DEN GENERELLE ØKONOMIEN (nr 2)
Ordføreren foreslå å løse den generelle økonomien også (pkt nr 2). Men det lot seg heller ikke gjøre, da jeg er avhengig av bil (som teknisk hjelpemiddel) pga. at jeg blir syk hvis jeg reiser med kollektiv reisemiddel.

        MERK! F.o.m. 1979 var jeg nødt til å ha bil som jeg til og begynne med fullfinansierte selv, av de midlene som jeg hadde spart imens jeg var i fast arbeide (74, 75, 76). Senere har Østre Toten Trygdekontor fullfinansiert min bil nr 3 (som de senere benektet overfor rikstrygdeverket og rikstrygdverket godtok det, til tross for at dokumenterbar fakta har foreligget). Se brev: HKH Dronning Sonja 12.06.1993. (Bil nr 4 ble fullfinansiert av Østre Toten Sosialkontor og bil nr 5 ble også fullfinansiert av Østre Toten Sosialkontor (som jeg har enda i 2003), den er 19 år gammel og Gud vet hvor lenge den vil leve. Disse investeringene ble gjort av Østre Toten Trygdekontor, Østre Toten Sosialkontor etter at jeg fikk avslag på Spesialist støttede bilsøknader via Østre Toten Trygdekontor
, både i 1984 og i 1990.

Da Ordførerens løsning av pkt. nr 2 DEN GENERELLE ØKONOMIEN, heller ikke tatt hensyn til BILENS REELLE KOSTNADER pkt. nr 1, var også dette forslag bare et slag i løse luften. MERK! Bilens reelle kostnader har ALDRI VÆRT TATT HENSYN TIL. Siste dokumenterbar bevilgning i 1995 fra Østre Toten Sosialkontor, Spesifisert kr 640,- pr mnd til bensin, bilreparasjoner, bilpleie, bilvedlikehold (slå den!). Disse pengene dekket ikke engang de faktiske bensinkostnadene.

       Reelt sett var tilbudet den 15.12.2000 hos Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen og 16.01.2001 hos Ordfører Einar Busterud, identisk med tilbudet fra Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen i desember 1997, og 15.des.2000.

Den 15.12.2000 hos Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen hadde ingen av de innbudte:
- Ordfører Einar Busterud
- Familie og Sosialavdelingens repr. Ellen Catherine Trosvik, eller
- Sosialleder Jon B. Hansen,
lest relevant dokumenter for saken!

        Angående Sos. leder Jon B. Hansen og hans avdeling, som i årevis behandlet og avslått mine søknader, hvor jeg også gjentatte gager hadde innlevert relevant dokumenter med uttrykkelig krav om, at disse dokumentene skulle leses, og disse dokumentene forelå i årevis! Hvilken grunnlag Hamar Sosialkontor brukte i alle år, ved behandlingen og avslaget av mine søknader???? Nesten hver måned, siden jeg hadde flyttet til Hamar den 01.07.1995, når de ALDRI HAR LEST RELEVANT DOKUMENTER FOR SAKEN?!?

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

18/45

Ellen Catherine Trosvik fra Familie og Sosialavdelingen v. Fylkesmannens kontor, hadde også benektet å ha lest relevant dokumenter for saken!

    MEN!, det foreligger vedtak fra min anke på avslag fra Hamar Sosialkontor, og som var behandlet (avslått) og signert av Ellen Catherine Trosvik ved Familie og Sosialavdelingen ved Fylkesmannens kontor. Ellen Catherine Trosvik hadde signert vedtak som AVSLAG som resultat for meg, UTEN AT HUN HADDE LEST RELEVANT DOKUMENTER ANGÅENDE SAKEN?!? Hvilken grunnlag hadde disse menneskene for å gjøre vedtak i saken? Både på Hamar Sosialkontors nivå og ved Familie og Sosialavdelingen ved Fylkesmannens kontors nivå???

Eller er det slik å forstå at:
"MÅLET HELLIGER ALLE MIDLER"?!? Men alle disse menneskene møtte fram den 15.12.2000, lønnet av skattebetalernes penger for å løse et stort problem!!! UTEN Å VÆRE FORBEREDT, dvs. uten å ha lest relevant dokumenter for saken!

Ved avslutningen av møtet den 15.12.2000, hadde Ordfører Einar Busterud tilbudt seg om å lese relevant dokumenter som foreligger hos Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen. Etter å ha lest relevant dokumenter for saken, hadde jeg en samtale med Ordføreren på Ordførerkontoret den 16.01.2001, hvor jeg igjen fikk fremlagt tilbud om å akseptere først tilbudet om et sted å bo, med dekning av husleie og de kommunale utgiftene, og som jeg for 3 år siden hadde også avslått for Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen
den 19.12.1997, med vektig grunn.

Senest hadde jeg avslått den igjen den 15.12.2000 Fylkesmannens kontor, med Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen, Ordfører Einar Busterud, Sosialleder Jon B. Hansen og Familie og Sosialavdelingen v. Fylkesmannens kontor Ellen Catherine Trosvik.

Etterpå kom et nytt fremstøt fra Ordføreren:

1. Jeg kunne få lånt en skjøteledning av Ordføreren og låne strøm fra en av strømuttakene på parkeringsplassen ved Ankerskogen Svømmehall. Og en bilkupevarmer ville løse problemene, men jeg sa:
 
"JEG ER IKKE TIGGER, JEG ER IKKE UTE ETTER Å FÅ ALMISSE". Jeg ville heller få hjelp til å kunne få rettferdighet i henhold til dokumenterbar fakta.

2. Da kom et nytt forslag: Jeg kunne få en CAMPING VOGN og bo i den. Men den gikk heller ikke, da en ikke får lov til å VILL CAMPE. Dvs. hvis jeg hadde en Camping vogn, hengende bak på bilen, kunne jeg med rette fra Politiet bli henvist til Hamar Camping og månedsleien der ville nok beløpe seg rundt kr 4 000,- i mnd. og det hadde jeg heller ikke råd til. Men da fikk jeg forklart at, jeg kunne fått henvist et sted, hvor jeg kunne stå med Camping vognen.
Men - selv om det frister å kunne ligge VANNRETT OG Å KUNNE STREKKE SEG UT I FULL LENGDE UTEN Å STØTE PÅ HINDRINGER etter 6 års uteliggertilværelse, ønsker jeg heller å få hjelp til å få RETTFERDIGHET I HENHOLD TIL DOKUMENTERBAR FAKTA, men det fikk jeg ikke uforbeholden støtte fra Ordføreren.

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

19/45

INNTIL JEG FÅR RETTFERDIGHET I HENHOLD TIL DOKUMENTERBAR FAKTA, ØNSKER JEG Å HA DET SLIK, SOM JEG BLE PÅTVUNGET AV FOLK I ANSVARLIGE STILLINGER, SOM HANDLET MOT BEDRE VITENDE OG FULLSTENDIG HINSIDES DEN LOVEN DE ER ANSATT OG LØNNET FOR Å FORVALTE.

Da foreslå Ordfører Einar Busterud om å løse pkt. nr 2 i de seks punktene som jeg hadde definert problemene på:

Nr 2 DEN GENERELLE ØKONOMIEN:
Her presiserte Ordføreren om at jeg ikke skulle ha noen SÆR BEHANDLING! Nei, svarte jeg. Da han Summerte ca kr 18 000,- pr. mnd sa han, at den som jobber i full jobb ved Ordfører kontoret, tjener så mye i måneden. Det kan godt være riktig, men jeg BA IKKE OM Å BLI NEKTET ARBEIDE I NORGE I 24 ÅR!!! Tvert imot. Jeg har ekstra ordinær høy BILFORSIKRINGSPREMIE, som jeg etter 1994 (da jeg ikke bare hadde maks bonus men også +++), ble systematisk og målrettet frarøvet all bonus og eks. bare i november, desember 2000 ble bilen påført skade (hærverk på kr 10 000,-), som jeg ikke kunne tatt på Kasko forsikringen.
- Knuste frontlykter
- Ødelagte vindusviskere
- Ødelagte vindus visker arm osv.

KONKLUSJON: Uten pkt nr 1 - BILENS REELLE KOSTNADER går det ikke an å løse den generelle økonomien heller, da disse kostnadene henger i håp, og det har de gjort siden jeg kjøpte den første bilen i 1976. OG I FUNKSJONSHEMMEDES RETTIGHETER STÅR DET SLIK: "FOR Å KUNNE STILLE PÅ LIKE FOT TRENGER MAN SÆR FORDELER".

Jeg beklager, at du måtte trekkes inn i denne saken, uten at du hadde reell mulighet, til å kunne påvirke omstendighetene.

Med vennlig hilsen og TAKK FOR FORSØKET.
Istvan Ladiszlaidesz
HJEMMESIDE: www.istladis.com
MAIL: ist@istladis.com


KOPI:
Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen
Ordfører Einar Busterud
Familie og Sosialavdelingen ved Fylkesmannens kontor, Ellen Catherine Trosvik
Sosialleder Jon B. Hansen

JA - DETTE ER OGSÅ EN AV ORDFØRER EINAR BUSTERUDS SIDE OGSÅ!!!!

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

20/45

Jeg var alt for snill i ordbruken i 2001. I dag vet jeg bedre og har bedre forutsetning til å kunne kalle en SPADE FOR EN SPADE. I praksis hadde både Ordfører Einar Busterud og Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen GITT LY OG BESKYTTELSE TIL DISSE FOLKENE BÅDE I KOMMUNEN HVOR EINAR BUSTERUD ER SJEF OG I STATENS HUS, HVOR FYLKESMANNEN SIGBJØRN JOHNSEN ER SJEF. RESULTAT: Alle disse folkene sitter trygt i sine stillinger TIL TROSS FOR AT DE HANDLET MOT BEDRE VITENDE OG TVERT IMOT DEN LOVEN DE VAR ANSATT OG LØNNET FOR Å FORVALTE!!!!

SITAT SLUTT

 

                                               NEI, FY - FY - FY

 

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

21/45

BILEN!!!!

Etter å ha kommet ut fra mitt seks ukers sykehusopphold på Hamar Sykehus mellom den 13.2.2007 til den 26.3.2007 begynte reaksjonen å melde seg FRA MINE BØDLER OG DERES HÅNDLANGERE!!!! På grunn av at jeg ikke var villig å ta kontakt med Hamar Sosialkontor som denne gangen var det to LEGER som var beskjeftiget med å påvirke meg under mitt sykehusopphold og i tillegg gikk jeg ut fra Sykehuset til tross for at legene viste stor iver for å få meg til å bli videre på sykehuset. MERK! Disse manipuleringer med bilens tekniske tilstand har foregått i flere årtier. Og denne gangen hadde også gått en stund før jeg begynte å systematisere og legge ut GALSKAPEN på min hjemmeside etter 17. mai feiringen - slik at mine lesere kunne få greie på hva som foregår og hvordan.


MAI - JUNI

DATO MOTORSTOPP  
20.5.07  ganger  
21.5.07  ganger  
22.5.07  ganger  
23.5.07  ganger  
24.5.07  ganger  
25.5.07  ganger  
26.5.07  ganger  
27.5.07 1 ganger På E6 under fart fra Oslo
28.5.07  ganger Motor lugger og napper
29.5.07  ganger Tre ganger lyd og lys signal fra alarmen
30.5.07  ganger Motor lugger og napper
31.5.07 ganger Motor lugger og napper
1.6.07  ganger Motor lugger og napper
2.6.07 10 ganger Motor stopper, lugger og napper
3.6.07 5 ganger Motor stopper, lugger og napper
4.6.07 4 ganger Motorstopp i lyskryss
5.6.07 10 ganger Motor stopper, lugger og napper
6.6.07 14 ganger Motor stopper, lugger og napper
7.6.07 8 ganger Bildøren var åpen uten at jeg fikk signal
8.6.07 6 ganger Motor stopper, lugger og napper
9.6.07 7 ganger Motor stopper, lugger og napper
10.6.07 8 ganger Motor stopper, lugger og napper
11.6.07 7 ganger Motor stopper, lugger og napper
12.6.07 2 ganger Bildøren var åpen uten at jeg fikk signal
13.6.07 9 ganger Tre ganger lyd og lys signal fra alarmen
14.6.07 5 ganger Motor stopper, lugger og napper
15.6.07 7 ganger Motor stopper, lugger og napper
16.6.07 4 ganger Motor stopper, lugger og napper
17.6.07 8 ganger Motor stopper, lugger og napper
18.6.07 5 ganger Tre ganger lyd og lys signal fra alarmen
19.6.07 8 ganger Tre ganger lyd og lys signal fra alarmen
20.6.07 6 ganger Motor stopper, lugger og napper

 

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

22/45

JUNI - JULI

DATO MOTORSTOPP  
20.6.07 6 ganger Motor stopper, lugger og napper
21.6.07  ganger Motor lugger og napper
22.6.07  ganger Motor lugger og napper
23.6.07  ganger Motor lugger og napper
24.6.07  ganger Motor lugger og napper
25.6.07  ganger Motor lugger og napper
26.6.07  ganger Motor lugger og napper
27.6.07 1 ganger På E6 under fart fra Oslo
28.6.07  ganger Motor lugger og napper
29.6.07  ganger Motor lugger og napper
30.6.07  ganger Motor lugger og napper
     
1.7.07  ganger Motor lugger og napper
2.7.07  ganger Motor lugger og napper
3.7.07  ganger Motor stopper, lugger og napper
4.7.07 5 ganger Motorstopp i lyskryss
5.7.07 3 ganger Motor stopper, lugger og napper
6.7.07  ganger Motor lugger og napper
7.7.07 2 ganger Bildøren var åpen uten at jeg fikk signal
8.7.07  ganger Motor lugger og napper
9.7.07  ganger Motor lugger og napper
10.7.07 6 ganger Motor stopper, lugger og napper
11.7.07  ganger Motor lugger og napper
12.7.07 4 ganger Bildøren var åpen uten at jeg fikk signal
13.7.07 6 ganger Tre ganger lyd og lys signal fra alarmen
14.7.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
15.7.07 5 ganger Motor stopper, lugger og napper
16.7.07  ganger Motor lugger og napper
17.7.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
18.7.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
19.7.07 3 ganger Motor stopper, lugger og napper
20.7.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper

 

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

23/45

JULI - AUGUST

DATO MOTORSTOPP  
21.7.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
22.7.07 3 ganger Motor stopper, lugger og napper
23.7.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
24.7.07 3 ganger Motor stopper, lugger og napper
25.7.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
26.7.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
27.7.07 2 ganger Motorstopp i lyskryss
28.7.07 2 ganger Motorstopp i lyskryss
29.7.07 2 ganger Motorstopp i lyskryss
30.7.07 4 ganger Motorstopp i lyskryss
31.7.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
1.8.07  ganger Motor lugger og napper
 2.8.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
3.8.07 2 ganger Motorstopp i lyskryss
4.8.07 3 ganger Motorstopp i lyskryss
5.8.07 3 ganger Motor stopper, lugger og napper
6.8.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
7.8.07 0 ganger Motor lugger og napper
8.8.07 0 ganger Motor lugger og napper
9.8.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
10.8.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
11.8.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
12.8.07 0 ganger Motor lugger og napper
13.8.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
14.8.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
15.8.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
16.8.07 3 ganger Motor stopper, lugger og napper
17.8.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
18.8.07 0 ganger Motor lugger og napper
19.8.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
20.8.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper

 

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

24/45

AUGUST - SEPTEMBER

DATO MOTORSTOPP  
20.8.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
21.8.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
22.8.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
23.8.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
24.8.07  ganger Motor lugger og napper
25.8.07 3 ganger Motor stopper, lugger og napper
26.8.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
27.8.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
28.8.07  ganger Motor lugger og napper
29.8.07 4 ganger FULL STOPP I LYSKRYSS
30.8.07 3 ganger FULL STOPP I LYSKRYSS
31.8.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
1.9.07 3 ganger Motor stopper, lugger og napper
2.9.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
3.9.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
4.9.07  ganger Var på verksted
5.9.07  ganger Motor lugger og napper
6.9.07  ganger Motor lugger og napper
7.9.07  ganger Motor lugger og napper
8.9.07 3 ganger Motor stopper, lugger og napper
9.9.07  ganger Motor lugger og napper
10.9.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
11.9.07  ganger Motor lugger og napper
12.9.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
13.9.07 5 ganger Motor stopper, lugger og napper
14.9.07 4 ganger Motor stopper, lugger og napper
15.9.07 3 ganger Motor stopper, lugger og napper
16.9.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
17.9.07 5 ganger Motor stopper, lugger og napper
18.9.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
19.9.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
20.9.07  ganger Motor lugger og napper

 

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

25/45

SEPTEMBER - OKTOBER

DATO MOTORSTOPP  
20.9.07  ganger  
21.9.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
22.9.07 3 ganger Motor stopper, lugger og napper
23.9.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
24.9.07 7 ganger Motor stopper, lugger og napper
25.9.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
26.9.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
27.9.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
28.9.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
29.9.07 4 ganger Motor stopper, lugger og napper
30.9.07 3 ganger Motor stopper, lugger og napper
1.10.07  2 ganger Motor stopper, lugger og napper
2.10.07 3 ganger Motor stopper, lugger og napper
3.10.07 3  ganger Motor stopper, lugger og napper
4.10.07 2  ganger Motor stopper, lugger og napper
5.10.07 2  ganger Motor stopper, lugger og napper
6.10.07 ganger Motor stopper, lugger og napper
7.10.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
8.10.07 3 ganger Mandag kl. 01.40 innbruddsforsøk i bilen
9.10.07 4 ganger Motor stopper, lugger og napper
10.10.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
11.10.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
12.10.07 3 ganger Motor stopper, lugger og napper
13.10.07 5 ganger 5 ganger lyd og lys signal fra alarmen
14.10.07 3 ganger Motor stopper, lugger og napper
15.10.07 5 ganger Motor stopper, lugger og napper
16.10.07 5 ganger Motor stopper, lugger og napper
17.10.07 3 ganger Motor stopper, lugger og napper
18.10.07 6 ganger Var på verksted
19.10.07  ganger Var på verksted
20.10.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper

 

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

26/45

OKTOBER - NOVEMBER

DATO MOTORSTOPP  
20.10.07 1 ganger Var på verksted
21.10.07 1 ganger 5 Ganger lyd og lys signal fra alarm!
22.10.07 6 ganger Var på verksted
23.10.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
24.10.07  ganger Motor lugger og napper
25.10.07  ganger Motor lugger og napper
26.10.07  ganger Var på verksted
27.10.07 5 ganger Motorstopp i rundkjøring
28.10.07  ganger Motor lugger og napper
29.10.07 2 ganger Var på verksted
30.10.07  ganger Motor lugger og napper
31.10.07 ganger Motor lugger og napper
1.11.07  ganger Motor lugger og napper
2.11.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
3.11.07  3 ganger Motor stopper, lugger og napper
4.11.07   ganger Motor lugger og napper
5.11.07  2 ganger 5 Ganger lyd og lys signal fra alarm!
6.11.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
7.11.07  ganger Motor lugger og napper
8.11.07  ganger Motor lugger og napper
9.11.07  ganger Motor lugger og napper
10.11.07 ganger Motor stopper, lugger og napper
11.11.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
12.11.07  ganger Var på verksted
13.11.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
14.11.07  ganger Var på verksted
15.11.07 3 ganger Var på verksted
16.11.07 3 ganger Motor stopper, lugger og napper
17.11.07 6 ganger Motor stopper, lugger og napper
18.11.07 ganger Motor stopper, lugger og napper
19.11.07 1 ganger Motor lugger og napper
20.11.07  ganger Var på verksted

 

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

27/45

NOVEMBER - DESEMBER

DATO MOTORSTOPP  
20.11.07  ganger Var på verksted
21.11.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
22.11.07  ganger Motor lugger og napper
23.11.07  ganger Motor lugger og napper
24.11.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
25.11.07  ganger Motor lugger og napper
26.11.07 ganger Motor stopper, lugger og napper
27.11.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
28.11.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
29.11.07 5 ganger Var på verksted
30.11.07 2 ganger Motor stopper, lugger og napper
     
1.12.07 4 ganger Motor stopper, lugger og napper
2.12.07 3 ganger Motorstopp i rundkjøring
3.12.07   ganger Motor lugger og napper
4.12.07  1 ganger Motor stopper, lugger og napper
5.12.07   ganger Motor lugger og napper
6.12.07  ganger Var på verksted
7.12.07 ganger Motor stopper, lugger og napper
8.12.07  ganger Motor lugger og napper
9.12.07  ganger Motor lugger og napper
10.12.07 ganger Motor stopper, lugger og napper
11.12.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
12.12.07  ganger Motor lugger og napper
13.12.07  ganger Motor lugger og napper
14.12.07  ganger Motor lugger og napper
15.12.07  ganger Motor lugger og napper
16.12.07  ganger Motor lugger og napper
17.12.07  ganger Motor lugger og napper
18.12.07  ganger  Motor lugger og napper
19.12.07 1 ganger Motor stopper, lugger og napper
20.12.07  ganger  Motor lugger og napper

Den 7.12.07 - etter den siste verkstedbesøk (den 6.12.07) er følgende resultat som foreligger umiddelbart. Da jeg kaldstarter motoren - går motoren med så høyt turtall som et propellfly like før den letter. Etter en stund senkes motorturtallet på et lavere nivå, men når den senkes til vanlig tomgangshastighet da går motoren bare på TO SYLINDRER med masse lugging og napping. Det skal sies også at da jeg kjører bilen i marsjfart da lugger motoren mindre enn før.

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

28/45

Den 12.12.07 hadde bilen endret karakter. Det var omtrent 8-9 kuldegrader da jeg startet bilmotoren, men denne gangen ble ikke det høye turtallet fra starten av med, men motoren hadde startet på tomgangshastighet og lugget og nappet hele tiden da jeg kom fram til Espern Treningssenter, men jeg vet ikke hvordan dette skal arte seg videre framover. Jeg skulle bli ringt opp fra verkstedet da de får tak i deler, men det ble luftet tanker fra verkstedet om at det kan hende at det ikke er mulig å skaffe deler til bilen.

Den 13.12.07 hadde bilen igjen endret karakter. Det var omtrent 8-9 kuldegrader da jeg startet bilmotoren og denne gangen igjen startet motoren med høy turtall og med samme symptomer som jeg beskrev den 7.12.07.

Den14.12.07 har jeg ikke noen tvil lenger. Jeg skrev tidligere (den 7.12.07) at bilen går på to sylinder når turtallet går ned til tomgangshastighet, men som en BIEFFEKT av det spyr ut bilen uforbrent bensin og samtidig produserer bilmotoren enda mindre varme da det er bare to sylindrer som forbrenner drivstoffet, resten forsvinner gjennom eksosrøret og det som er ekstra ille at jeg får denne BENSIN/EKSOS luften inn i kupeen (av bilens varmeapparat?).

MERK SPESIELT!

Bilens tekniske tilstand helt fra begynnelsen av (noen uker etter kjøpet den 27.11.1993) var blitt redusert kontinuerlig. Bilen i første omgang fungert helt upåklagelig. Til tross for det fikk jeg i TILSTANDSRAPPORTEN FRA (MERCEDES, PEUGEOT) VESTOPPLAND AUTO EN DEL MANGEL som jeg samtidig ville fått rette på for å hindre at skadene eskalerer og forårsaker ytterligere skader, MEN BILEN BLE VERRE OG VERRE JO FLERE SKADER BLE RETTET PÅ. Jeg våger å påstå at jeg hadde BETALT FOR ØDELEGGELSEN PÅ BILEN! MERK! BERTEL O STEEN var massivt til stede i VESTOPPLAND AUTO (MERCEDES OG PEUGEOT).

DERMED KAN DIREKTE KOBLES TIL VESTOPPLAND AUTO FØLGENDE SKADE PÅ BILEN:

VARMEAPPARAT
BREMSER
HÅNDBREMSE

MOTOREN MISTET STYRKEN, SEIGDRAGSEVNEN
RYKK ULYD FRA MOTOREN
TOMGANG

BENSINKUTT
FJÆRING, KOMFORT
STØYNIVÅET

UNORMAL HØY FRONT
MYE PLUNDER/MANGEL ETTER ALARM MONTERING

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

29/45

SITAT FRA DEN 11.1.2006

Det første brevet datert jeg allerede den 15.12.1993, MERK! to, tre uker etter kjøpet! Jeg hadde håpet at VESTOPPLAND AUTO skulle ta meg seriøst som kunde. Men det var et meningsløst håp!

15.12.1993 Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S                   skannet sider 1 - 6
21.01.1994 brevet til BERTEL O. STEEN A/S                           skannet sider 1/1
15.04.1994 brevet til BERTEL O. STEEN A/S                           skannet sider 1 - 5

SITAT:

Det første brevet datert jeg allerede den 15.12.1993, MERK! to, tre uker etter kjøpet! Jeg hadde håpet at VESTOPPLAND AUTO skulle ta meg seriøst som kunde. Men det var et meningsløs håp!

HER!!!HER!!!HER!!!HER!!!HER!!!
**** Se - Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S den 15.12.1993, side 1/6

**** Se - Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S den 15.12.1993, side 2/6

**** Se - Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S den 15.12.1993, side 3/6

**** Se - Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S den 15.12.1993, side 4/6

**** Se - Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S den 15.12.1993, side 5/6

**** Se - Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S den 15.12.1993, side 6/6

Da jeg ikke kunne nå fram hos VESTOPPLAND AUTO A/S med mine klager, søkte jeg hjelp hos HOVEDIMPORTØREN - BERTEL O. STEEN A/S av bl.a. MERCEDES biler - da VESTOPPLAND AUTO ER ET SELSKAP I BERTEL O. STEEN GRUPPEN, og andre brevet er datert den 21.01.1994 som jeg hadde med meg til Salgsdirektør Ludvig Sletten.

SPESIELT! Da jeg ikke kunne nå fram med mine klager hos VESTOPPLAND AUTO A/S, KOM JEG personlig til BERTEL O. STEEN A/S i januar 1994. (Før min OL - tjeneste i februar 1994) Jeg ble enige med Salgsdirektør Ludvig Sletten om at han ville ha svar for meg i løpet av februar 1994. men i det aktuelle tidspunktet ville jeg befinne meg i Lillehammer (OL), men jeg skulle ta telefonisk kontakt fra Lillehammer for da ville han ha svar på mine klager.

MERK! Jeg ringte for nærmere kr 3 -400 fra Lillehammer, men det var ikke mulig å få kontakt med Salgsdirektør Ludvig Sletten. Etter min OL tjeneste hadde jeg kommet flere ganger igjen personlig til HOVEDIMPORTØREN - BERTEL O. STEEN A/S - for å møte Salgsdirektør Ludvig Sletten:

MEN SALGSDIREKTØR LUDVIG SLETTEN HADDE OGSÅ FORSVUNNET SOM DUGGEN - HVER GANG JEG HADDE PRØVD Å FÅ PERSONLIG KONTAKT MED HAN I SAKEN. Forhåpentlig husker noen av mine lesere FORSVINNINGSNUMMERET FOR:

Statssekretær Kari Husøys forsvinningsnummer i Bondevik I. regjering. Se: FMH I.18.09.2001
Statssekretær og STABSSJEF Kari Husøys  forsvinningsnummer i Bondevik II. regjering. Se: FMH I.18.09.2001

Katinka Meyeriks forsvinningsnummer i Jens Stoltenbergs I. regjeringstid Se: FMH I.18.09.2001
Else Marie Hagens forsvinningsnummer i Jens Stoltenbergs I. regjeringstid Se: FMH I.18.09.2001

Dr/Lege Øyvind Steinums forsvinningsnummer ved Hamar Sykehus,  Se: FMH II. 12-19) NY OPPDATERING 28.2.2005

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

30/45

HER!!!
**** Se - brevet til BERTEL O. STEEN A/S den 21.01.1994, side 1/1

Det tredje brevet skrev jeg den 15.04.1994 til BERTEL O. STEEN v. Salgsdirektør Ludvig Sletten.

HER!!!HER!!!HER!!!HER!!!HER!!!
**** Se - brevet til BERTEL O. STEEN A/S den 15.04.1994, side 1/5

**** Se - brevet til BERTEL O. STEEN A/S den 15.04.1994, side 2/5

**** Se - brevet til BERTEL O. STEEN A/S den 15.04.1994, side 3/5

**** Se - brevet til BERTEL O. STEEN A/S den 15.04.1994, side 4/5

**** Se - brevet til BERTEL O. STEEN A/S den 15.04.1994, side 5/5

KONKLUSJON: Selv om det høres helt UTENKELIG UT har bilen samme tekniske tilstand som da jeg hadde klaget over i mine brev allerede noen uker etter kjøpet i 1993 og de påfølgende 13 årene. (Unntatt: Tilnærmet riktig bremseeffekt er tilbake f.o.m. den 16.08.2005). TAKK FOR DET. Dvs. Jeg sliter med samme problemer i 2006 som i 1993 - 1994.

SITAT SLUTT

KONKLUSJON: Selv om det høres helt UTENKELIG UT har bilen samme tekniske tilstand som da jeg hadde klaget over i mine brev allerede noen uker etter kjøpet i 1993 og de påfølgende 14 årene. (Unntatt: Tilnærmet riktig bremseeffekt er tilbake f.o.m. den 16.08.2005). TAKK FOR DET. Dvs. Jeg sliter med samme problemer i 2007 som i 1993 - 1994.

1) Etter å ha flyttet til Hamar (i 1995) hadde jeg alle mine reparasjoner på bilen hos HAUGS BIL (MERCEDES, PEUGEOT), MERK! I det tidspunktet hørte ikke Haugs Bil til BERTEL O. STEEN. Likevel ble skader som jeg gjentatte ganger klaget over og jeg betalte gang på gang for å få rettet på - ikke rettet på!!!!

2) Jeg var hos Haugs Bil et utall ganger for å rette på lugging og napping av bilmotoren, gang på gang tok de bilen til reparasjon og som jeg hadde betalt for og deretter fungert bilen akkurat slik den hadde fungert før jeg fikk innlevert bilen.

3) Da jeg hadde kjørt flere ganger om natten både til Oslo og andre steder ble frontlyktene knust av en ungdomsgjeng på tre personer på parkeringsplassen ved Munch Museet. Da jeg dagen etter kom til Hamar, til Haugs Bil ville ikke verkstedet gi meg kreditt for å kunne betale halvparten av regningen ved neste utbetaling av uføretrygden. (Jeg hadde vært kunde hos Haugs Bil i årevis og aldri var noen som helst tull med mine oppgjør). Heldigvis overhørte en Dame samtalen som arbeidet hos Haugs Bil (hun tok imot innbetalingen for reparasjonene) og hun la inn et godt ord for meg TAKK FOR DET!

    Og deretter kunne jeg betale halvparten av regningen ved neste utbetalingen av uføretrygden. Det ene frontlyset måtte skiftes og den andre fikk nytt glass foran. Det kostet rundt kr 10000,-. Men etter reparasjonen fungerer hovedlysene ikke i det hele tatt. (Det er rett og slett livsfarlig å kjøre bilen om natten). Hensikten var å hindre meg til å kjøre av gårde om natten!!!!

4) Deretter fikk jeg også problemer med Styringen på bilen. Styresnekken ble skiftet som kostet bare verkstedoverhalt del ca. 7-8000 kroner pluss montering, men etter reparasjonen fungerer ratten fremdeles ikke slik - som den skulle fungere.

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

31/45

5) Jeg hadde i en kort periode fire reparasjonen av bilens bremse. To, tre dager etter den fjerde bremsereparasjonen hadde jeg demontert høyre bakhjul for å sjekke hjulbrønnen og til min store skrekk så jeg at DET VAR TYKK RUSTBELEGG PÅ BREMSESKIVENS BEGGE SIDER. Dagen etter kom jeg til Haugs Bil, tok av høyre bakhjul og deretter ba jeg UT mekanikeren som hadde reparert bilen og stilte følgende spørsmål: "Hvor stor prosentandel av bremseeffekten ligger på denne skiven tror du?" Bilmekanikeren sa ikke et ord, han tok inn bilen på verkstedet og antagelig kjørte en runde på bremsebenken med bremsene på osv.!?

6) Jeg husker ikke helt sikkert, men det var antagelig mellom 2000 - 2002 at selve Haug sluttet å drive bilverkstedet og det var BERTEL O. STEEN som verkstedet skulle tilhøre deretter.

7) Etter at BERTEL O. STEEN tok over Haugs Bil på Hamar ble jeg fortalt av Verksmesteren at jeg skulle heretter gå til KONKURRENTENE/IKKE MERKEVERKSTED. MERK! Normalt prøver Merkeverkstedene å HOLDE PÅ KUNDENE MED MERKEBILENE og ikke BORTVISE HEDERLIGE KUNDER MED MERKEBILER TIL KONKURRENTENE!!!!

8) Det er slik i praksis at når jeg får nå reparert bilen i et IKKE MERKEVERKSTED, så ringer verkstedet til Haugs Bil (Bertel O. Steen) for å bestille deler til bilen. Da verkstedet bestiller delene til bilen må de oppgi bilens registreringsnummer og dermed avslører verkstedet HVEM TILHØRER BILEN (VI LEVER I DATAALDEREN) og dermed vet Bertel O. Steen hvem som er bileieren og etter ønske kan ekspedere eller ikke ekspedere de delene som trengs.

9) Den siste utsagn fra verkstedet var (i forbindelse med motorstopp, lugging, napping av motoren) at det kan hende at deler til bilen ikke kan leveres. Det som er fakta: Produsenten har plikt til å sørge for deler til en bilmodell i 10 år etter at bilen hadde gått ut av produksjonen. Dvs. Min bil er 1983 modell. Fabrikken har plikt til å levere reservedeler til bilen fram til 1993. I dag skriver vi 2007 - 14 år etter det siste året som bilprodusenten er forpliktet til å levere reservedeler til bilen. Dermed ser ut til at MINE BØDLER OG DERES MEDHJELPERE endelig funnet løsningen for å sørge for at min bil ender på søppelhaugen. Og når de har en så mektig alliert som HOVEDIMPORTØREN BERTEL O. STEEN skulle det være en smal sak.

10) JA, JA, MEN! Statistisk er det bevist at det er to bilmodeller som "lever" lengst av alle: Det er MERCEDES OG VOLVO. Og hvis jeg husker riktig - er det rundt 20 år. Og det er mange biler av denne modellen som er i daglig drift her på Hamar også. I tillegg har det vært produsert et ganske stort antall biler av denne modellen. Men hvis man har sterke vikarierende motiver for å hindre at reparasjonen av en bestemt bil ikke skulle kunne realiseres og man har makt til å gjøre det - da gjør man det og "FORHÅPENTLIG FÅR EN KLAPP PÅ SKULDEREN ETTERPÅ!!!!

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

32/45

 

DERMED KAN DIREKTE KOBLES TIL HAUGS BIL SENERE (BERTEL O. STEEN) FØLGENDE SKADE PÅ BILEN:

For det første hadde Haugs Bil "SEMENTERT" ALLE DE FEILENE  som ble allerede etablert hos VESTOPPLAND AUTO (BERTEL O. STEEN)

VARMEAPPARAT
BREMSER
HÅNDBREMSE

MOTOREN MISTET STYRKEN, SEIGDRAGSEVNEN
RYKK ULYD FRA MOTOREN
TOMGANG

BENSINKUTT
FJÆRING, KOMFORT
STØYNIVÅET

UNORMAL HØY FRONT
MYE PLUNDER/MANGEL ETTER ALARM MONTERING

I TILLEGG KOMMER:

HOVEDLYKTENE MED NÆR OG FJERNLYS

STYRING

Da bilmotoren går bare på to sylinder produserer motoren med det ødelagte varmeapparatet enda mindre varme og samtidig øker bensinforbruket i tilsvarende grad. Det forårsaker også at jeg kjører bilen med BLÅFROSNE fingrer (det har jeg allerede gjort i mange år), Takket være mine BØDLERS uhederlige, lovstridige, makabre, grusomme, umenneskelige handlinger.

SITAT SLUTT

SITAT FRA DEN  21.1.2008

Den 7.1.08 hadde jeg enda engang til var jeg på verksted med bilen. Enda engang kom jeg fra verkstedet med samme feil på bilen og i tillegg KAN ANTAGELIG IKKE REPARERES BILEN I DET HELE TATT!?!?!? MERK! Selv i Libanon og andre krigsherjede områder ser man på TV at samme bilmodell går og går fremdeles, mens her i Norge med komplette verksteder og tilgjengelige utstyr er det ikke mulig å få reparert en bil som er mange av det enda på veien.

MERK! Uten om meg selv her i Norge ville ingen andre hatt gleden av - at min bil skulle kunne fungere på NORMAL VIS!!!! Men Fra og med Kåre Willoch, Gro Harlem Brundtland, Kjell Magne Bondevik, Jens Stoltenberg, Statsråder, Stortingsrepresentanter, Stortingets Sivilombudsmann for Forvaltningen Arne Fliflet, Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen, Ordfører Einar Busterud osv. osv. osv. - de smiler nok fra øre til øre.

SITAT SLUTT

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

33/45

SPESIELT!!!! SPESIELT!!!! SPESIELT!!!!

FOR Å UNNGÅ GJENTAGELSER PÅ MINE OPPGRADERINGER AV MIN HJEMMESIDE – LEGGER JEG INN HER DE FASTE TEKSTENE SOM IKKE FORANDRES FRA MÅNED TIL MÅNED!

HELSE:

MERK SPESIELT! Mine smerter ETTER AT JEG KOM UT FRA HAMAR SYKEHUS den 26.3.2007, hovedsakelig konsentrerer seg til områder som NAKKE, HALS, SKULDERBLAD, OVERARM, ALBUE, UNDERARM, HÅNDLEDD, FINGRENE, i tillegg til hofte, knærne, anklene osv. Disse smerte områdene med STORE BOKSTAVER går direkte på såkalte kontorarbeid belastninger som er normalt i disse miljøene med mye MASKINSKRIVING OG PC ARBEID.

Men i mitt tilfelle får JEG, BILEN og LOMMEBOKEN (økonomien) alltid en NEGATIV REAKSJON/UTSLAG AV SMERTER OSV. – DA JEG PLUMPER UT MED ENDA MER SANNHETER i min skitne sak. Og i MATEMATIKKEN, nærmere i STATISTIKK OG DATAANALYSE ved SANNSYNLIGHETSBEREGNINGEN definerer man det slik: ”Dersom en tilfeldighet gjentar seg for ofte (i mitt tilfelle regelmessig), da kan man ikke lenger snakke om TILFELDIGHETER!”

HVIS DENNE UTVIKLINGEN MED MIN HELSE SKAL FORTSETTE, DA VET JEG IKKE HVOR LENGE JEG VIL VÆRE I STAND TIL Å KUNNE OPPGRADERE MIN HJEMMESIDE MED ENDA FLERE SANNHETER I MIN SKITNE SAK.

Menneskekroppen kan brytes ned på forskjellige måter, uten om den naturlige foreldelsen. ((Ved hjelp av kvakksalvere?)) Men selv om min kropp/helse blir redusert til NULL, vil min PSYKE og viljen til å kjempe for min rettferdige sak fremdeles befinne seg på 100 %. Jeg er temmelig sikker på at, det har nå endelig gått opp for Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen, at det jeg sa tidligere holder fremdeles 100 %.

FOR EKSEMPEL: ”Denne saken kan ende bare med mord, da jeg ikke VAR, ikke ER og IKKE VIL VÆRE villig til å kompromisse med sannheten og dokumenterbar fakta.” (Slik Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen oppfordret meg allerede den 19.12.1997.)

MERK! MERK! MERK! Tidligere har jeg beskrevet på min hjemmeside at - jo flere sannheter jeg plumper ut med på min hjemmeside og da jeg heller ikke er villig til å kompromisse med sannheten og dokumenterbar fakta, føler jeg umiddelbart negative virkninger både på kroppen/helse, lommeboken/økonomisk og på bilens funksjonsdyktighet!!!!!

SITAT FRA FMH IV. DEN 21.9.2007

"JEG VIL BEMERKE AT: Jeg er ikke en person som løper fra ansvar - TVERT IMOT. Men bilens tekniske tilstand er katastrofalt og før eller senere kommer jeg også til å gjøre feil, da jeg ikke klarer å kompensere bilens tekniske mangler, som bilen ble påført med vilje av bilkyndige mennesker på lovstridig grunnlag.

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

34/45

    Jeg kan gjerne koste 80 000,- - 90 000,- kroner PR. ÅR på bilen, men bilens tekniske tilstand forblir slik som mine BØDLER TILRETTELEGGER FOR MEG.

HVIS DET SKULLE SKJE EN ULYKKE OG TIL OG MED DØDSFALL - DA ER DET MINE BØDLER OG DERES HÅNDLANGERE SOM HAR 100 % ANSVAR FOR DET.

Jeg har i årtier måtte kompensere for de tekniske feilene på bilen - som bilen ble påført av bedre vitende folk med hensikt. Jeg håper inderlig at ingen uvedkommende vil bli rammet i så tilfelle. Om jeg selv dør, det har ingen betydning for meg, da jeg ikke har hatt et menneskeverdig liv å leve i TRE ÅRTIER og jeg har ingen hederlig løsning i sikte i det hele tatt!!!! Jeg har eneste hensikt for å leve at: jeg skulle få sannheten i denne skitne saken på min hjemmeside i håp om - at før eller senere kommer en TORE SANDBERG (tidligere journalist og senere privat etterforsker) og graver fram sannheten i min skitne sak, som de ansvarlige personer og myndigheter så omhyggelig skjermer for offentligheten.

Skulle jeg dø i et slikt tilfelle (og eller kanskje drar jeg med meg i døden noen uskyldige også) da er det MIN TESTAMENTE (ETTERORD) MED ANGIVELSE AV DE SKYLDIGE SOM GJELDER 100 %. (disse befinner seg på slutten (nederst) i hver hovedfil (uten om MAIL I. og MAIL II.).

Der er det angitt folk fra: Statsministere, Statsråder, Stortingsrepresentanter, Stortingets Sivilombudsmann for forvaltningen, til tidligere Biskop Rosemarie Köhn, Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen og Ordfører Einar Busterud, osv. osv. osv."

SITAT SLUTT

Det viser seg at mine BØDLER har beholdt 100 % av aktivitetsnivået i bestrebelsen av å ødelegge mitt liv, da mine knær blir verre og verre som tiden går og nå har jeg fått smerter som om noen stikker en kniv i mine knær, selv i hvile også. (DISSE RØDE MERKENE PÅ MINE KNÆR ER FREMDELES HELT INTAKTE DA DE "FORNYES" MED JEVNE MELLOMROM). Samtidig er problemene med mine ankler og albuer blitt forverret i betydelig grad. (Se bildene på BILDER HOVEDFIL bilde nr. 1116, 1117, 1120, 1121 og 1125, de bildene viser de røde merkene både på knærne og albuene mine).  Men jeg fremdeles trener 100 % og vil fortsette med det til jeg stuper. Jeg må faktisk gi en ny karakteristikk til mine BØDLER! Disse kvakksalverne er:

BÅDE MENNESKE OG BIL MORDERE!!!!

HVA ER MITT HØYESTE ØNSKE HER I LIVET???? JO!

1) FOR Å HA MITT NORSKE STATSBORGERSKAP UBESKÅRET!!!!

2) FOR Å KUNNE KJØRE EN NORMALT FUNGERENDE BIL!!!! Osv.

 

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

35/45

 

Mine bødlers anstrengelser begynner å vise synlig resultat? Etter som mine knær/føtter blir verre og verre. SE: HOVEDFIL BILDER - nr. 1116, 1117, 1119, 1120, 1121. Før hadde jeg problemer med SOM OM NOEN HADDE STUKKET KNIV I MINE KNÆR!!!! Men – den gang hadde jeg bare problemer på venstre sidene av kneskålene. Senere har jeg de samme problemene både høyre sidene, venstre sidene og under og oversiden av knærne mine. I tillegg har jeg fått problemer med at BLOD ÅRENE NEDENFOR KNÆRNE MINE BULER UT I UNORMAL GRAD!!!!


SITAT DEN 22.5.2007
HJEMMESIDE:
22.5.2007

Jeg vet ikke hvilken utvikling denne gangen skal min sak ha, men jeg vil gjerne lufte noen tanker som jeg lenge hadde tenkt på, men som ikke tatt med i mine tidligere betraktninger på min hjemmeside:

1) Jeg har kommet til Norge frivillig og var veldig glad da jeg fikk oppholdstillatelse og senere Statsborgerskap.

2) De første årene gikk på normal vis og fullstendig i henhold til mine håp og forventninger for mitt nye land.

3) Jeg vet ikke hvorfor kom de LOVSTRIDIGE HANDLINGENE AV ANSVARLIGE PERSONER OG MYNDIGHETER i min livssituasjon her i landet etter denne perioden, da jeg ikke hadde endret hverken på min lovlydighet i henhold til landets Lover og eller min karakter/hederlighet.

4) I min oppfatning av en rettstat er - at landets innbyggere lever etter de gitte lover og eller rettigheter som er nedfelt i landets Grunnlov og i lovene forøvrig. Hvis de ikke gjør det, da møter de skyldige Statens rettsystem som skal være uavhengig organ og disse blir straffet i henhold til sine overtredelser av de gjeldende lover. De samme lovene har jeg rettet meg etter til punkt og prikke - ikke bare i den perioden da jeg hadde NORMALE OMSTENDIGHETER (i de to første årene, 1974 - 1976), men også etter at de ansvarlige personer og myndigheter hadde GANG PÅ GANG, ÅR ETTER ÅR - ÅRTIER ETTER ÅRTIER HANDLET LOVSTRIDIG MOT MEG. Og jeg skulle ønske at de ansvarlige personer og myndigheter også hadde handlet i henhold til de lover de er ansatt og lønnet for å forvalte.

5) Hvorfor de ansvarlige personer og myndigheter hadde gjort disse ulovlighetene mot bedre vitende og på lovstridig grunnlag mot meg - er det UFATTELIG for meg!

6) Det er enda mer ufattelig for meg at: De samme folkene ikke bare for lov til fortsatte med sine YRKESKARRIERER, men blir belønnet med OPPRYKK i sine yrkeskarrierer - OG I TILLEGG FOR FULL BESKYTTELSE AV SINE OVERORDNEDE TIL TROSS FOR SINE LOV OVERTREDELSER!!!! (De kommunale ansatte for full beskyttelse av Ordfører Einar Busterud og ansatte i Fylket for full beskyttelse av Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen, men det stanser ikke bare der, det strekker seg helt opp til Statsminister Gro Harlem Brundtland, Statsminister Presteviet Kjell Magne Bondevik og Statsminister Jens Stoltenberg).

 

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

36/45

 

7) MERK! Det må være meget irriterende for mine bødler at: Uansett hva de prøver seg på - av forskjellige ULOVLIGHETER for å få meg til å kompromisse med sannheten og dokumenterbar fakta: Kommer jeg ut av hver situasjon uten å måtte brekke min egen rygg for at de skyldige skulle kunne gå fri for ansvar for sine LOVSTRIDIGE, GRUSOMME, MAKABRE, UMENNESKELIGE handlinger. Jeg har overlevd også de elleve årene som uteligger etter å ha vært tvunget på gaten, nektet matpenger og plyndret for innbu. Men – det koster å yte 200 % hver bidige dag for å kunne overleve og samtidig å kunne virke på en NORMAL MÅTE overfor mine omgivelser, imens de ansvarlige personer og myndigheter gjør alt som man kan forestille seg og det man ikke kan forestille seg for å ødelegge mitt liv.

Churchill sitat: "JEG HAR INTET Å TILBY ENN BLOD, HARDT ARBEID, TÅRER OG SVETTE."

Og det er det min hverdag har bestått av i nærmere TRE ÅRTIER og det ser ut til at jeg er nødt til å gjøre det samme i resten av mitt liv også. Og jeg skal gjøre det også, slik som jeg har gjort fram til i dag - etter å ha kommet ut fra Hamar Sykehus den 26.3.2007. Det har vært og er en blodslit hver dag å trene kroppen opp igjen (til tross for alle hindringer mine bødler/kvakksalvere presterer) samtidig som de daglige gjøremålene og oppgraderingen av min hjemmeside osv. krever. Samtidig som jeg skal virke helt normalt på mine omgivelser osv. osv. osv.

8) MERK! Det er ikke noe galt med Loven, Lovens ordlyd er i skjønneste orden den. Jeg får nesten tårer i øynene da jeg leser den, men det er de som forvalter Loven - både som ansatte og overordnede i hele hierarkiet som svikter og i tillegg dekker de hverandres ulovlige handlinger. Samtidig nyter Kommune ansatte full beskyttelse av ordfører Einar Busterud og det går på samme måte i Statens hus der er det Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen som yter full beskyttelse for de skyldige.

ER DET DEN SÅKALTE DEMOKRATIET SOM PRAKTISERES BÅDE PÅ KOMMUNAL, FYLKES NIVÅ - OG I TILLEGG OPPOVER I HIERARKIET HELT OPP TIL STATSMINISTRENE?

9) Ytterligere undres jeg over: Sykehusets primære oppgave er å lege sykdommer. Men - i mitt tilfelle bruker Sykehuset HELE MITT OPPHOLD PÅ SYKEHUSET FOR Å PÅVIRKE MEG - AT JEG SKULLE TA KONTAKT MED HAMAR SOSIALKONTOR OG Å TA IMOT ET BO TILBUD DERFRA.

MERK! Hvordan skal jeg betale husleien? (Når den samme Sosialkontor hadde frarøvet meg både HUSLEIEN, KOMMUNALE UTGIFTER, BOSTØTTEN OG BIL LÅNET), til sammen kr 6700,- pr. mnd. Og på den måten frarøvet de meg muligheten for å kunne betale LEGE EGENANDELER, BLODPRØVE EGENANDELER OG LEGEFORORDNEDE MEDISINER INKLUDERT HJERTEMEDISINEN MAREVAN SOM JEG SKULLE BRUKT I RESTEN AV MITT LIV - OG SOM JEG IKKE HADDE BRUKT SIDEN 1997!!!!!!!!!). Og hva med Sosiallederen (Bente Nygaard Lindstad og NAV lederens (Jon Bernt Hansen som hadde tillot og kanskje til og med oppfordret Bente Nygaard til ulovlige handling). Og hva med Sosiallederens (Bente Nygaard Lindstad) og NAV lederens (Jon Bernt Hansen) ulovlige, umenneskelige, grusomme, makabre handlinger mot meg?  Jeg synes at disse folkene hadde også fortjent en utmerkelse: f.eks. SANKT OLAVS ORDEN!

 

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

37/45

   

AD - 9) SITAT: 30.1.2004, FMH I.

HVA ER SPESIELT I DETTE TILFELLET: Jon Bernt Hansen satt som Sosialleder i 1996, hans underordnede blant annet (Nordal-Hansen), Bente Nygaard (Lindstad) gjorde vedtak/avslag uten å ha lest relevant dokumenter. Men også Jon Bernt Hansen benektet hver gang å ha lest relevant dokumenter i saken.
    Den daværende Sosiallederen Jon Bernt Hansen sitter nå som leder for LEVEKÅR og nylig leder for NAV skal ordne opp FRIVILLIG i sine egne ULOVLIGHETER???? Er ikke dette litt for optimistisk fra Fylkesmannen Sigbjørn Johnsens side????? (
MERK! Fylkesmannen ikke påla disse folkene til å lese relevant dokumenter for saken!) Skal disse folkene FRIVILLIG dømme seg selv nord og ned???
    Og de skal gjøre det - SELVFØLGELIG på fullstendig OBJEKTIV, SAKLIG, MORALSK, YRKESETISK OG RETTFERDIG GRUNNLAG? Vil Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen garantere for PÅ FORHÅND om at Bente Nygaard (Lindstad) og Jon Bernt Hansen nå vil lese RELEVANT DOKUMENTER FOR SAKEN OG VARE OBJEKTIV, SAKLIG, MORALSK OG YRKESETISK FORSVARLIG I SINE HANDLINGER?

HVA ER SPESIELT I DETTE TILFELLET:
Bente Nygaard (Lindstad) som var min saksbehandler i 1996 og er personlig ansvarlig for at jeg ble tvunget på gaten, nektet mat og ble plyndret for innbo, da hun personlig hadde sagt til meg at jeg skulle få dekket husleien og strømmen (som var inkludert i husleien), tre dager før, oppsigelsen av min hybel utløp den 1.4.1996. Men da jeg kom hjem lå det et brev i postkassen av samme saksbehandler (Bente Nygaard), datert en uke tidligere hvor det står avslag på husleien og strømmen!!!! Da jeg dagen etter kom igjen til Sosialkontoret, fikk jeg opplyst at min saksbehandler reist på Påskeferie og det var ikke en eneste oppegående person på Sosialkontoret som kunne gjøre noe med saken.

Den daværende saksbehandleren Bente Nygaard Lindstad sitter nå som Sosialleder og skal ordne opp FRIVILLIG og dømme seg selv for sine egne ULOVLIGHETER???? Er ikke dette litt for optimistisk fra Fylkesmannen Sigbjørn Johnsens side????? (MERK! Fylkesmannen ikke påla disse folkene til å lese relevant dokumenter for saken!) Skal disse folkene FRIVILLIG dømme seg selv nord og ned???
    Og de skal gjøre det - SELVFØLGELIG på fullstendig OBJEKTIV, SAKLIG, MORALSK, YRKESETISK OG RETTFERDIG GRUNNLAG? Vil Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen garantere for PÅ FORHÅND om at Bente Nygaard (Lindstad) og Jon Bernt Hansen nå vil lese RELEVANT DOKUMENTER FOR SAKEN OG VARE OBJEKTIV, SAKLIG, MORALSK OG YRKESETISK FORSVARLIG I SINE HANDLINGER?

SITAT SLUTT

10) Den 19.5.07 hadde jeg fått ytterligere forverret smertene langs sentralnervesystemet. Det er ikke bare føttene, leggene, lårene, men nå også i brystet og ryggen i høyde 6-8 cm. nedenfor halsen mellom skulderbladene.

 

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

38/45

 

SITAT: Fra den 8.5.2007

 

Hvis noen av mine lesere tror at mine bødler hadde bare godtatt at jeg enda engang avslått om å kompromisse med sannheten og dokumenterbar fakta, (under mitt siste opphold på Hamar Sykehus mellom den 13.2.2007 og 26.3.2007) - slik Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen oppfordret meg allerede den 19.12.1997 , da tar mine lesere fullstendig feil. TVERT IMOT.

Denne sykehusopphold artet seg akkurat slik som den forrige, f.o.m. den 6.1.2005 og t.o.m. 21.2.2005 - DER TIDEN BLE BRUKT HOVEDSAKLIG OM Å PÅVIRKE MEG TIL Å TA KONTAKT MED HAMAR SOSIALKONTOR som jeg har avslått med meget vektige grunner både under mitt forrige opphold på Sykehuset f.o.m. 6.1.2005 t.o.m. 21.2.2005 og mitt siste opphold på Sykehuset f.o.m.13.2.2007 t.o.m. 26.3.2007. Og etter at jeg kom ut fra sykehuset, kom jeg ut med plager som jeg ikke hadde før jeg kom på sykehuset. Hvilken plage? Jo, denne gangen har mine bødler gikk hardere til verks enn før. Nå begynner disse folkene på en meget farlig område - ja, desperasjonen får folk til å legge seg ut på farligere og farligere områder.

Nå er det sentralnervesystemet langs ryggraden med sentrum ca. 6-8 cm. nedenfor halsen, mellom skulderbladene. Den verste virkning har jeg på føttene/balanse og det slår ut både på SPINN og når jeg går på MØLLE - der jeg må kutte ut både sittende og stående de raskeste partiene av treningen.

    Jeg var heldig fordi jeg kunne ganske tidlig registrere problemene med føttene på Sykehuset da jeg i stedet for å bruke heisen, gikk jeg til fots opp de tre etasjene etter å ha vært i kiosken. Men det viser seg at det er et problem som følger meg fast etter å ha forlatt Sykehuset også - akkurat som DIARÉEN og BLØDNINGEN etter mitt forrige Sykehusopphold f.o.m. 6.1.2005 og t.o.m. 21.2.2005 og frem til 13.2.2007.

 

SITAT SLUTT

 

Siden jeg har kommet ut fra Hamar Sykehus har jeg trent beinhardt! Helt i henhold til:

 

Churchill sitat: "JEG HAR INTET Å TILBY ENN BLOD, HARDT ARBEID, TÅRER OG SVETTE."

 

Men det gikk tydeligvis ikke upåaktet hen hos mine bødler og deres håndlangere, at jeg sakte men sikkert krøp oppover på treningsbarometeret. Og den 19.5.07 hadde jeg fått i høy grad forverret mine problemer langs ryggraden/føttene. Se sitatet overfor Fra den 8.5.2007.

 

MEN! SELV OM DET VIL KOSTE LIVET FOR MEG - ER JEG IKKE VILLIG TIL Å KOMPROMISSE MED SANNHETEN OG DOKUMENTERBAR FAKTA FOR Å REDDE SKINNET TIL HAUGEVIS AV ANSVARLIGE PERSONER OG MYNDIGHETER SOM HANDLET MOT BEDRE VITENDE OG TVERT IMOT DEN LOVEN DE ER ANSATT TIL Å FORVALTE (AV SKATTEBETALERNES PENGER).

 

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

39/45

SITAT: DET TROR JEG PÅ.

Den 20.5.2007 "Jeg tror på universell etikk - jeg tror på felles menneskelige moralverdier som eksisterer på tvers av religioner, kulturer og regioner. Jeg mener det bør finnes en allmenngyldig moralsk standard, som gjelder for alle mennesker uavhengig av kulturell opphav, hudfarge, kjønn eller andre forhold. Jeg tror på universell etikk fordi jeg tror at vi mennesker er like. Menneskehetens felles biologiske natur gjør at vi har de samme atferdstrekkene  og behovene og det er uavhengig av hvor vi befinner oss på kloden. Trygghet, frihet, og mulighet for selvrealisering og til å ta egne valg er forutsetninger for et godt liv. Det gjelder like mye for mennesker som bor i Peru, Kina, Pakistan, Iran, Somalia, Norge eller andre steder i verden.

Vold, undertrykkelse, og fattigdom er det derimot ingen som setter pris på. Det er sikkert. Jeg tror at det beste og mest naturlige grunnlaget for moral er EMPATI. Vår evne til emosjonelt å identifisere oss med hverandre og la oss bevege av de andres gleder og sorger. Denne evnen vi har til å sette oss i andres sted og føle hvordan det er å oppleve lykke eller lidelse gjør det både mulig og naturlig å snakke om felles moralske normer. Så enkelt er det: Vi er like. Vi har de samme behovene og de samme tilbøyelighetene, så hvordan kan enkelte forsvare det syn at verdier er relative - slik at det som er rett og godt for personer som tilhører et bestemt etnisk eller religiøst gruppe ikke nødvendigvis er det for andre.

    Når verdi relativistene påstår at alle verdier er sosialt betinget og at vi aldri kan tale om universelle rettigheter eller felles etikk - avviser de samtidig at mennesker  i bunn er like. Tillat meg å si: at dette smaker av rasisme.

Jeg mener at mennesket alltid må settes over andre hensyn. Det er enkeltindividet som bør være i fokus og som har krav på beskyttelse, ikke kulturelle eller religiøse systemer. Vi lever i en verden som stadig blir mindre og vi beveger oss i rasende fart mot en global kultur. Et mylder av religioner og dermed også av etiske synspunkter blir stadig konfrontert med hverandre. Vi kan risikere å gjenoppleve en verdimessig Babels forvirring, hvis vi ikke har et godt kompass og hvis vi ikke jobber målrettet med å bli enige på tvers av etiske systemer. I dette viktige arbeidet må MENNESKERETTIGHETENE utrykke for verdenssamfunnets vilje - VÆRE VÅR LEDESTJERNE.

De universelle moralverdiene som har gitt opphav til MENNESKERETTIGHETS ERKLÆRINGEN er ikke tilfeldige påfunn som noen har kokt sammen ut fra en enkelt gruppes preferanser. De er resultat av filosofiske refleksjoner og diskusjoner i flere epoker. De er i tillegg basert på vår felles natur. Jeg tror universell etikk grunnet på menneskerettighetene er den beste garantien for både individuell lykke og global fred og harmoni. Det tror jeg på." Sarah ....... Rasmussen

SITAT SLUTT


SITAT FRA DEN 18.9.2007

Jeg må rette på en mangel for jeg har endelig fått korrekte opplysninger om vedkommendes navn og tilhørighet. Vedkommendes navn er SVERRE GAARDER og tilhører KRF i Hamar.

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

40/45

    Sverre Gaarder er nr. fire på Hamar KRF' liste til Kommunevalget i 2007. Det er oppgitt følgende data: "73 år - Tidligere Sosialsjef og Sognediakon. Gift, barn og barnebarn. Spesielt engasjert i og opptatt av Helse og omsorg for eldre".....osv. På Hamar KRF' VALG BROSJYRE står det følgende:

                                            TRYGG OPPVEKST - BEDRE ALDERDOM

                                                   Bruk hjertet. Og hodet. Og stemmen.

Jeg kan tillegge i tillegg at Sverre Gaarder var Statssekretær i sekstitallet (jeg antar i Borten regjeringen).

NÅ SKAL VI SE NÆRMERE PÅ SVERRE GAARDER:

Jeg kom i kontakt med Sverre Gaarder i 1996 (etter at jeg ble tvunget på gaten av Hamar Sosialkontor, nektet matpenger og plyndret for innbu f.o.m. 1.4.1996). Jeg møtte Sverre Gaarder i egenskap som Sognediakon og han hadde kontor på Hamar Sosialkontor. Jeg hadde presentert de samme dokumentene til Sverre Gaarder som jeg hadde presentert tidligere bl. a. til tidligere Fylkesmannen Kjell Borgen, se: FMH I. den 23.10.1977, side 3/5.

    Sverre Gaarder hadde hørt på min fremstilling, hvordan jeg ble frarøvet av Hamar Sosialkontor: Husleien, Kommunale utgifter, Bostøtten og Bil lånet samlet kr. 6700,- pr. mnd. f.o.m. den 1.7.1995 - og på den måten ble jeg gjort til UTELIGGER +++. MEN - etter å ha hørt framstillingen av saken og har sett sakens dokumenter sa Sverre Gaarder:

"JEG SKAL IKKE SI DETTE VI HADDE SNAKKET OM TIL NOEN!"

Med andre ord skal saken ties i hjel. Og min situasjon sementeres og de skyldige skal skjermes med alle ulovlige midler som skal til!!!! Hvis man ser på min hjemmeside, kan man se at det er akkurat det som foregår på alle plan, MED MINE BREV, MINE MAIL-ER osv.

LEGG MERKE TIL HVA KRF STÅR FOR I VALG BROSJYREN:

I KRF BRYR VI OSS OM ENKELTMENNESKER.....osv.

KRF TØR TRÅKKE NOEN PÅ TÆRNE NÅR MENNESKEVERDET UTFORDRES. osv.                     

Det var forferdelig at en tidligere STATSSEKRETÆR, SOSIALSJEF OG DAVÆRENDE SOGNEDIAKON OG AKTIV KRISTELIG FOLKEPARTI MANN osv. mot bedre vitende og tvert imot Kirkens lære, går bevisst inn for å dekke over ulovlighetene for å redde skinnet av de skyldige i saken og samtidig sørge for at et hederlig menneskers liv blir ødelagt foran øynene på Sverre Gaarder.

Dette rimer ikke med KRF' fanesak om at:

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

41/45

I KRF BRYR VI OSS OM ENKELTMENNESKER.....osv.

KRF TØR TRÅKKE NOEN PÅ TÆRNE NÅR MENNESKEVERDET UTFORDRES. osv.

Å NEI DA. TVERT IMOT! Men - dette gjelder ikke bare Sognediakon Sverre Gaarder, men også Prestene i de forskjellige kirkene f.o.m. MANDAL og t.o.m. HAMAR, inkludert også tidligere Biskop Rosemarie Köhn, se: Statsministerens hovedfil SM: SM Jul 2001; SM januar 2002; SM 1.3.2002 og SM 23.9.2002  osv. osv. osv.

FY - FY - FY!!!!

Jeg skal presentere deler av min daglige aftenbønn, som samtidig karakteriserer mine problemer og min situasjon.

...... Herre hjelp meg med helse og styrke for å kunne holde ut -
inntil jeg får tilrettelagt et menneskeverdig livsforhold
Herre - hjelp meg med en hederlig,
moralsk og yrkesetisk forsvarlig saksbehandling -
vedtak i henhold til dokumenterbar fakta -
og den loven de ansvarlige personer er ansatt og lønnet for å forvalte....

.....Herre stans mine bødler for å kunne ytterligere ødelegge mitt liv -
Herre stans mine bødler for å kunne ytterligere ødelegge bilen -
Herre stans mine bødler for å kunne ytterligere frarøve meg økonomiske ressurser -
Herre stans mine bødler for å kunne ytterligere påføre bilen Kasko skader med påfølgende bonustap og på den måten frarøve meg økonomiske ressurser - ...osv.

.....Herre stans galskapen hos de ansvarlige personer og myndigheter fordi - de handler mot bedre vitende, tvert imot den loven de er ansatt og lønnet for å forvalte - og de handler med overlegg for å ødelegge mitt liv. På den måten ødelegger de mitt liv og mine eiendeler.

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

42/45

I et nøtteskall kan man karakterisere mine problemer på denne måten, men problemene er langt mer enn det jeg har ramset opp her i et nøtteskall!!!!

SITAT SLUTT


SITAT FRA DEN
21.11.2007

”OFFENTLIG RASISME”
Jeg har tatt en nærmere kikk på TV-STANDPUNKT fra den 18.9.07 som omhandler Ali Farah saken.

Da Ali Farah ble slått ned og lå hardt skadet i Sofienbergparken var det to Sykepleiere til stede, den ene er for tiden student. Den ene sykepleieren Ragnhild Storstein Spilker som kalte en spade for en spade, ble senere oppringt av tidligere kollega og nærmest beskyldt for (ILLOJALITET).

Jeg har lest tidligere boken til en meget hardt prøvet - Dr Helge Eivind Torp fra Løten. Legen som barn var meget sykelig og ville vært avskrevet av de aller fleste for å kunne overleve, men barnet overlevde og til tross for sin sterke handikap og alle odds mot seg, hadde han ikke bare utdannet seg til lege, men han ble en av de beste ”DIAGNOSTIKER”. MERK! Dersom en sykdom angriper en person er det den aller viktigste å gjøre å fatte den mest riktige diagnose og behandle pasienten etter det.

    Denne legen til tross for sin sterke handikap hadde hjulpet flere folk som ble tidligere feil diagnostisert av det offentlige helsevesenet og som følge av det - ble feilbehandlet. Samtidig sluttet legen i det offentlige helsevesenet og åpnet privat (konkurrerende) helsesenter på Hamar. Men det offentlige hadde skapt massevis av problemer til legen ved bl.a. å forlange REGNSKAPSETTERSYN. MERK! (Det er de aller fleste NÆRINGSDRIVENDES STORE MARERITT - NÅR DET BLIR KREVD REGNSKAPSETTERSYN).

Det er ikke bare småtteri når man kommer på kant med de offentlige myndigheter her i Norge. Der råder STOR LOJALITET og vilje til å dekke over ulovligheter som er begått av de offentlige myndigheter.

MERK! I mitt tilfelle har de ansvarlige personer og myndigheter ALDRI har gjort en hederlig moralsk og yrkesetisk forsvarlig arbeid. Og jo lengre tid saken varte, jo flere mennesker som ble koblet inn i saken og fikk skitnet hendene sine til, da de igjen handlet på lovstridig grunnlag for å dekke over tidligere ulovligheter også. Disse menneskene ble med høy sannsynlighet forklart at: Ingen vil bli tatt til ansvar da offeret vil forsvinne fra landet, det tar bare lit tid. Men det gikk ikke akkurat slik fordi: Det er 13 år siden jeg ble tvunget på gaten, nektet matpenger og plundret for innbu – og jeg fremdeles ikke viser den minste tegn hverken til å ville forsvinne fra Norge og eller å vise tegn til å ville kompromisse med sannheten og dokumenterbar fakta, for at de skyldige som handlet mot bedre vitende og tvert imot den loven de er ansatt og lønnet til å forvalte, skulle kunne slippe å ta ansvar for sine MAKABRE, GRUSOMME, UMENNESKELIGE handlinger, mot et bunnhederlig menneske.

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

43/45

MERK! Disse folkene ikke hadde holdt opp eller glemt hvordan de skal TA ROTTA PÅ de som ikke vil godta at de blir lovstridig behandlet av det offentlige og de offentlige gjør alt mellom himmel og jord for å dekke over ulovlighetene og for å redde skinnet til de skyldige som ”BLE PRESSET?” til å gjøre lovstridige handlinger til direkte skade for klienten!!!!

SPESIELT - SPESIELT – SPESIELT!!!!

HVORDAN FIKK SIGBJØRN JOHNSEN FYLKESMANNSJOBBEN?

Tidligere Statsminister Gro Harlem Brundtland hadde sagt: ”Hvis Sigbjørn Johnsen vil ha jobben som FYLKESMANN I HEDMARK FYLKE, DA KAN HAN FÅ FYLKESMANNS STILLINGEN – alle andre må søke stillingen”.
    Det er kanskje en tanke verdt at: Sigbjørn Johnsen er fra Hedmark og kjenner de fleste som hadde begått ulovlighetene og etter som saken skulle holdes på lokalplanet var Sigbjørn Johnsen den rette mannen til det!!!!

Hva kan være årsaken til at, Tidligere Statsminister Gro Harlem Brundtland var så gavmild mot hennes tidligere? Finansminister? Jo. En av årsakene kan være at: Tidligere hadde jeg skrevet brev til Gro Harlem Brundtland (mens jeg bodde på Østre Toten) som hun hadde også besvart til meg med bl.a. følgende. Mitt brev ble overført til Sosialdepartementet – og deretter hadde Sosialdepartementet trenert saken.

    MENfra og med 1.7.1995 hadde jeg flyttet til Hamar (på grunn av ulovlighetene på Østre Toten/Oppland). Og deretter skulle Hamar Sosialkontor sette siste spiker i min kiste ved å frarøve meg HUSLEIEN, KOMMUNALE UTGIFTER, BOSTØTTEN OG BILLÅNET.
Hensikten med det skulle være at - jeg skulle tvinges til fornuft, pakke sammen og forsvinne fra Norge – slik KÅRE WILLOCH hadde forklart meg i klartekst, personlig i sitt eget hus på ULLERN i februar/mars 1995. MEN - jeg kunne ikke engang TVINGES TIL FORNUFT. Og jeg forble i Norge og hadde gjort utallige forsøk for å få rettferdighet i henhold til den Norske Loven.

JEG HENVENDT MEG BÅDE TIL DE LOKALE OG STATLIGE MYNDIGHETER:

HAMAR/KOMMUNE:
ORDFØRER - EINAR BUSTERUD
SOGNEDIAKON - SVERRE GAARDER
ADVOKAT - ARVID BRUBAKKEN
FAST LEGE - GEIR ERIK NILSEN
BRUKEROMBUD/PASIENTOMBUD – JURIST SANDRA FAHRE - godt assistert av Anne - Beathe Horten

HAMAR SOSIALKONTOR:
Helse og Sosialsjefen: PER STEINAR SJØLAAS
Sosiallederen: JON BERNT HANSEN (Tidl. Sosialleder, nåv. Leder for NAV)
Avdelingslederen på Hamar Sosialkontor: VIGDIS LODDING

 

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

44/45

 

Saksbehandlerne:
1.) Norddal Hansen
2.) Bente Nygaard Lindstad (Tidl. saksbehandler, nåværende Sosialleder)
3.) Helga Bjørnstad
4.) Nils Barmoen
5.) Solveig Hansen
6.) Astrid Holmgren Nilsen

HEDMARK FYLKE:

FAMILIE OG SOSIALAVDELINGEN VED FYLKESMANNENS KONTOR I HEDMARK:

Tidligere Fylkesmann – KJELL BORGEN
Nåværende Fylkesmann – SIGBJØRN JOHNSEN
Avdelingsleder: ARNE GEORG LARSEN

Tidligere Jurist GRO ENOCHSEN (Senere advokat og jobber i samme advokatfirma som advokat Arvid Brubakken).
Tidl. ass. Fylkesmann - OLA SKJØLAAS
Storingsrepresentant - BJØRN HERNÆS
Konsulent - GRETE LIND
ELLEN CATHERINE TROSVIK
Fylkeslegen i Hedmark - TROND LUTNÆS

OSLO/ULLERN:

TIDLIGERE STATSMINISTER - KÅRE WILLOCH
TIDLIGERE STATSMINISTER - GRO HARLEM BRUNDTLAND
TIDLIGERE STATSMINISTER – KJELL MAGNE BONDEVIK
NÅVÆRENDE STATSMINISTER – JENS STOLTENBERG
STORTINGETS SIVILOMBUDSMANN - ARNE FLIFLET
DET KONGELIGE NORSKE POSTVERKET

DERETTER ER DET:

Statssekretær - KARI HUSØY (i Bondevik 1. regjering)
Statssekretær og STABSSJEF - KARI HUSØY (i Bondevik 2. regjering)
BISKOP - ROSEMARIE KÖHN
HELSEMINISTER DAGFINN HØYBRÅTEN
JUSTISMINISTER ODD EINAR DØRUM
"SETTE" FYLKESMANN I BUSKERUD KIRSTI KOLLE GRØNDAHL
SOSIAL MINISTER INGJERD SCHOU og for ikke å glemme til og med:
RIKSADVOKAT TOR AKSEL BUSCH

OG MANGE - MANGE - MANGE - MANGE - MANGE - FLERE!!!

 

Istvan Ladiszlaidesz 7.2.2008                         

45/45

 

DEN SÅKALTE FJERDE STATSMAKT:

AFTENPOSTEN
VG
DAGBLADET
VÅRT LAND
HAMAR ARBEIDERBLAD
HAMAR DAGBLAD osv.

SITAT SLUTT

"DEN SOM OVERVINNER ANDRE HAR FYSISK STYRKE (MAKT?). DEN SOM OVERVINNER SEG SELV, ER STERK." Tao Te Ching

VG 29.9.07 RICHARD GERE: "Jeg undres på hvorfor de slemme blant oss så ofte ender opp som lederne våre"

SHAKESPEARE: "Juridisk makt blir Gude lik når nåden får krydre rettferdigheten".

"DEN RIKTIGE STIEN ER IKKE ALLTID DEN LETTESTE, MEN DET ER ALLTID DEN BESTE". Sitat fra: POCAHONTAS

VG.16.6.2006 "En niding og ugjerningsmann er den som går omkring med falskhet på tungen, som blunker med øynene, skraper med foten og gjør tegn med fingrene. Han har planer om å ødelegge og har alltid ondt i sinnet. Slik volder han trette og strid. Derfor kommer ulykken over ham brått, med ett blir han knust og kan ikke leges."

SITAT: den 4.11.2005 (PÅMINNELSE FOR MINE BØDLER)

PROFETEN JESAJA: "Se Herrens hånd er ikke så kort at han ikke kan frelse, og hans øre er ikke døvt så han ikke kan høre. Nei det er deres misgjerninger som skiller mellom dere og deres Gud.
Deres synder skjuler hans ansikt, så han ikke hører dere. HENDENE DERES ER TILSØLT AV BLOD OG FINGRENE FLEKKET MED SKYLD, LEPPENE TALER LØGN, OG TUNGEN MUMLER SVIKEFULLE ORD. INGEN STEVNER EN ANNEN MED RETTE, OG INGEN FØRER SAK PÅ ÆRLIG VIS. DE STOLER PÅ TOMHET OG TALER LØGN, DE UNNFANGER URETT OG FØDER ONDSKAP. DE KJENNER IKKE FREDENS VEI, DET FINNES INGEN RETT I DERES SPOR. DE GÅR KROKVEIER, OG DEN SOM FERDES DER, KJENNER IKKE FRED. DERFOR ER RETTEN LANGT BORTE FRA OSS, RETTFERDIGHETEN NÅR OSS IKKE. Vi venter på lysning, men vi går i stummende mørke."

SITAT SLUTT!

"Mist ikke troen på mennesket.
Mennesket er som et hav.
Selv om noen få dråper er skitne,
Blir ikke havet skittent."
M. Gandhi

YOU HAVE GOT A FRIEND

"When you’re down and troubled
And you need some lovin’ care
And nothin’ - nothin’ is goin’ right
Close your eyes and think of me
And soon I’ll be there
To brighten up even your darkest night
........................"

“Now ain’t it good to know
That you have a friend
When people can be so cold
They will hurt you and then desert you
They will take your soul if you let them oh, now,
But don’t you let them – yeah…………………” Carole King

 

SLUTT PÅ OPPSUMMERING AV 2007

 

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                            OPPSUMMERING AV 2008

1/43

 SITAT FRA OPS. 2007 side 1-6/45

MERK SPESIELT! Fra og med 1.7.1995 er jeg blitt frarøvet kr 6 700,- (i 1995 kroneverdi) og på den måten ble jeg satt i ØKONOMISK SJAKK – MATT situasjon da jeg ikke bare ble tvunget på gaten, nektet matpenger og plundret for innbu, men jeg hadde heller ikke penger til LEGEEGENANDEL, BLODPRØVE EGENANDEL OG LEGEFORORDNEDE MEDISINER inkludert MAREVAN (HJERTEMEDISIN) som jeg skulle brukt i resten av mitt liv – og som jeg fikk ikke brukt f.o.m. 1977.

2004 HVILKEN ULEMPE/HINDRING FIKK JEG MED MEG FRA ÅRET?

I september 2003? hadde åpnet Espern Treningssenter på Hamar OG JEG BLE MED OGSÅ. Fram mot fellesferien i 2004 hadde jeg begynt å komme oppover i vekt og begynt å få muskulaturene på plass - enda engang, men det gikk ikke upåaktet hen hos mine bødler. Etter fellesferien fikk jeg (av forunderlig grunner) store pusteproblemer og det gikk så langt at legen skrev ut ASTMA medisin for meg.

Selve Astma problemene ble etter hvert borte og holdt seg borte i alle år siden, men et vesentlig problem meldte seg i kjølvannet av fanteriet. Jeg fikk store problemer både å trene BICEPS og TRICEPS og disse problemene har jeg fremdeles i 2008 og det ser ikke til å minskes engang.

HVILKEN ULEMPE/HINDRING FIKK JEG MED MEG FRA SYKEHUSET 2005?

SITAT FRA DEN 16.1.2007 FMH IV. Side 2/4
MERK! MERK! MERK! Angående DIARÈEN er at - jeg er tilbake i den situasjonen som jeg hadde ETTER AT JEG KOM UT FRA SYKEHUSET, den 21.2.2005. Dvs. Jeg må DEHYDRERE KROPPEN OG IKKE SPISE I DET HELE TATT for å ha noenlunde kontroll over magen. Med andre ord: For å kunne holde på magen må jeg hverken spise eller drikke.

MERK! MERK! MERK! Før jeg kom på Sykehuset den 6.1.2005, var jeg ikke plaget av DIARÈEN. Under Sykehusoppholdet ble jeg forklart at Antibiotika behandlingen gjør at jeg har diarè. MEN SKULLE IKKE DIARÈEN BLI BORTE NÆRMERE 2 ÅR ETTER AT JEG KOM UT FRA SYKEHUSET?????????? MEN, tidligere har jeg beskrevet på min hjemmeside at - jo flere sannheter jeg plumper ut på min hjemmeside og da jeg heller ikke er villig til å kompromisse med sannheten og dokumenterbar fakta, føler jeg umiddelbart negative virkninger både på kroppen/helse, lommeboken/økonomisk og på bilens funksjonsdyktighet!!!!!

SITAT SLUTT


HVILKEN ULEMPE/HINDRING FIKK JEG MED MEG FRA SYKEHUSET 2007?

SITAT FMH IV. Den 16.3.2007

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                          OPPSUMMERING AV 2008

2/43

RESULTATET AV SYKEHUSOPPHOLDET SÅ LANGT 2007:

Det ble konstatert at jeg har HJERNEHINNE BETENNELSE. Og det kureres vanligvis med Dobbelt antibiotika kur hver fjerde time i døgnet. (Merk! For to år siden var jeg også på Sykehuset i seks uker f.o.m. 6.1.2005 t.o.m. 21.2.2005 med BLODFORGIFTNING.) Hvordan kureres det? Jo, dobbelt Antibiotika kur hver fjerde time i døgnet. Og i begge tilfelle medfølger kontinuerlig DIARÉ. MERK! Jeg har enda slet med diareen fra to år siden da jeg igjen måtte begynne med en ny Antibiotika kur f.o.m. den 13.2.2007.

Da jeg etter hvert kom til meg selv og begynte å se over sakene mine kunne jeg konstatere at min Iriver MP3 spiller hadde forsvunnet, en av hanskene mine også hadde forsvunnet og resten får jeg senere greie på hva annet som hadde forsvunnet. MP3 spilleren er det som jeg vil savne mest, da jeg bruker den til å trene på TREDEMØLLE OG (SPINN NÅR JEG ER ALENE I SALEN). Jeg har spurt på Sykehuset om hva man kan gjøre i en slik situasjon, hvor kan man legge inn klage, men hittil kom ikke noe konkret på bordet.

VIKTIG:

1) Den 15.3.2007 ville jeg ut fra Sykehuset på eget ansvar, med de samme begrunnelsene som for to år siden. (Se: FMH II. 28.2.2005)

2) Den 16.3.2007 ble det tatt en avførings prøve av meg DA JEG TO ÅR ETTER AT JEG KOM UT FRA HAMAR SYKEHUS den 21.2.2005 hadde jeg kontinuerlig diaré helt fram til jeg ble kjørt til sykehuset igjen den 13.2.2007. Avføringsprøven skulle bli sendt til Ullevål sykehus, men to timer etter at prøven ble tatt (Prøven ble undersøkt på Hamar sykehus), ble jeg satt i karantene. Jeg får ikke bruke hverken toalett eller gå i spisesalen for å spise frokost, middag, kveldsmat osv.

3) Jeg behøver ikke nevne at jeg hadde spredd sannheten i min skitne sak også i spisesalen hvor folk himlet med øynene om hvordan kunne slike grusomheter forekomme i et land som er karakterisert av FN - som VERDENS BESTE LAND Å BO I osv.!!!! Nå får jeg ikke lenger spre sannheten i min sak.

SITAT SLUTT

SITAT: Fra FMH IV. den 3.4.2007

KONKLUSJON ETTER OPPHOLDET PÅ HAMAR SUKEHUS MELLOM 13.2.2007 - 26.3.2007.

En ting må mine lesere tenke nøye etter. At forrige gang den 6.1.2005 -21.2.2005 under min opphold på  Hamar sykehus var det først og fremst Sykepleierne som gikk inn for at jeg skulle ta kontakt med Hamar Sosialkontor. Og etter at jeg hadde avslått å ta kontakt - koblet avdelingslegen Andersen seg inn i saken ved å komme til min sykeseng og han sa:

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                          OPPSUMMERING AV 2008

3/43

"DU HAR HATT EN ALVORLIG SYKDOM, ERGO HAR DET OPPSTÅTT EN NY SITUASJON I SAKEN"

Merk! Praksis på Sosialkontoret er følgende: "Hvis Sosialkontoret avslår en sak, da tar ikke Sosialkontoret saken opp til ny vurdering FØR EN NY SITUASJON OPPSTÅR I SAKEN" - og jeg svarte:

NEI! Det har ikke oppstått noen ny situasjon i min sak i det hele tatt! Tvert imot. Jeg er her på sykehuset på grunn av at jeg fikk BLODFORGIFTNING. Og det fikk jeg på grunn av at jeg ikke brukte MAREVAN (blodfortynnende) medikament som jeg skulle brukt i resten av mitt liv.

Og hvorfor har jeg ikke brukt Marevan? Jo, fordi jeg ble frarøvet av Hamar Sosialkontor kr 6700,- pr. mnd som representerer kr 3400,- Husleie - kr 1800,- Bostøtte og kr 1600,- Bil lån. Av den grunn hadde jeg ikke penger til: Legeegenandel, blodprøveegenandel og legeforordnede medisiner, inkludert også Marevan.

Da jeg ikke hadde penger til å betale Legeegenandel, blodprøveegenandel og legeforordnede medisiner, inkludert også Marevan kunne jeg ikke følge opp kontinuerlige blodprøvekontroll og justering av medikamentering av Marevan. Dermed skrev ikke min behandlende lege Geir Nilsen ut Marevan til meg fra og med 1998!!!!!!!

DET ER DEN DIREKTE ÅRSAKEN TIL AT JEG FIKK BLODFORGIFTNING OG ENDTE HER PÅ SYKEHUSET!

Deretter gikk dr. Andersen uten kommentarer.

Denne gangen den 13.2.2007 - 26.3.2007 hadde Sykepleierne holdt en atskillig  lavere profil. Denne gangen var det hovedsaklig legene som engasjerte seg med å påvirke meg for å ta kontakt med sosialkontoret. Men, jeg henviste til mine Hjemmeside oppgraderinger på FMH II. den 28.2.2005 hvor saken er utbrodert i all sin GRUSOMHET - og det er stor likhet mellom den nåværende 13.2.2007 og den forrige sykehusopphold den 6.1.2005 - 21.2.2005.

HVORDAN HENGER DEN MORALSKE SITUASJONEN SAMMEN?

Jo. Jeg har beskrevet Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen på følgende måte på min hjemmeside: (Merk! Sigbjørn Johnsen har min hjemmeside adresse og leser min hjemmeside og ikke hadde funnet noen grunn til å erklære meg for INJURIERENDE INNHOLD PÅ MIN HJEMMESIDE!)

SITAT:

1) "Siden du hadde trædd i stillingen som Fylkesmann i Hedmark den 16.10.1997 hadde du gitt LY OG BESKYTTELSE FOR DE SKYLDIGE I DENNE SKITNE SAKEN.

2) I tillegg tillot du at samme ulovligheter fortsatte her (i min sak) etter at du trædde i stillingen som versert her før du trædde i stillingen.

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                          OPPSUMMERING AV 2008

4/43

3) Ytterligere hindrer du PERSONLIG at jeg får den Fri Retts Hjelpen som jeg har rett til å få og behov for å få - for å kunne trekke de skyldige til ansvar - DA FRI RETTS HJELPEN HØRER DIREKTE INN UNDER FYLKESMANNENS ANSVARS OG MYNDIGHETS OMRÅDE.

4) Ytterligere negativ virkning har Fylkesmannens gjøren eller mangel på sådan i min sak FORDI: Hvis jeg hadde fått den Fri Retts Hjelpen som jeg har rett til å få, kunne vært min sak behandlet i det norske RETTSSYSTEMET, men etter som de SKYLDIGE dekker over hverandres ulovlige handlinger ville jeg med stor sannsynlighet fått avslag til og med i HØYESTERETT, MEN - selv om den norske HØYESTERETT er det høyeste rettslig organ her i landet, kunne jeg da fremdeles henvende meg til:

MENNESKERETTIGHETSDOMSTOLEN I STRASSBOURG. MEN!!!!!!!!!!

Problemet er at: MENNESKERETTIGHETSDOMSTOLEN I STRASSBOURG BEHANDLER BARE SAKER SOM ER BEHANDLET I DE RESPEKTIVE LANDENES RETTSSYSTEM OG ER TIL OG MED AVSLÅTT I HØYESTERETT!!!!!!!

AV DEN GRUNN ER JEG EN LEVENDE DØD MANN - EN DØDSDØMT MANN - UTEN Å HA GJORT NOE KRIMINELT ELLER UHEDERLIG!"

SITAT SLUTT

Denne MORALSKE beskrivelsen gjelder ikke bare Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen, men også Ordfører Einar Busterud, Tidligere Biskop Rosemarie Köhn, Tidligere Statsminister Kåre Willoch og haugevis av de offentlige personer og myndigheter som er berørt i saken.

MERK SPESIELT: Det er to leger som hadde tatt visitten på sykehuset i de siste to ukene. Jeg hadde flere anledninger til å gi informasjon om forhold som er relevant i saken: F. Eks. Da jeg for to år siden den 6.1.2005 kom på Hamar Sykehus hadde jeg hverken DIARÉ eller BLØDNING i endetarmen. Jeg kom først til hjerteovervåkingen og etter to, tre dager klaget jeg over at jeg hadde fått blod i avføringen. Dermed ble det tatt en AVFØRINGSPRØVE 2 - 3 dager etter ble jeg overført til MEDISIN 2 og etter tre dager klaget jeg igjen over at jeg hadde blod i avføringen. Da sa sykepleieren at vi tar en avføringsprøve.

Men da svarte jeg at: Jeg har klaget over det samme tre fire dager tidligere imens jeg lå på Hjerteovervåkingen og der ble det allerede tatt en avføringsprøve. Det er bare å hente resultatet av avføringsprøven. MEN, DET VISTE SEG AT DET FANTES INGEN AVFØRINGSPRØVE RESULTAT PÅ HJERTEOVERVÅKINGEN! Dermed ble det tatt en ny avføringsprøve som var NEGATIV!!!! Og i resten av mitt sykehusopphold hadde jeg ikke noen klage på blødning. Imens var jeg på Hamar sykehus, ble det begrunnet med at jeg har DIARÉ på grunn av at jeg må ta dobbelt dose med ANTIBIOTIKA og det forårsaker at jeg har diaré.

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                          OPPSUMMERING AV 2008

5/43

MERK! Etter at jeg kom ut fra sykehuset den 21.2.2005 skulle diarèen forsvunnet, MEN DIARÉEN EKSISTERTE 100 % ENDA TO ÅR ETTER AT JEG KOM UT FRA SYKEHUSET!!!!!!

HVORDAN GIKK DET MED BLØDNINGEN? Jo. Ved hver nye oppgradering av min Hjemmeside ble blødningen verre i hele to år. Jeg håper at noen av mine lesere husker dr/lege Øyvind Steinum forsvinnings nummer under mitt forrige opphold på Hamar sykehus mellom den 6.1.2005 og den 21.2.2005. Da undres man ikke over at de to legene som hadde visitten denne gangen i siste perioden av min 6 ukers opphold på Hamar sykehus også fant ut at det er best å holde seg unna denne saken, da jeg hadde rukket å fortelle flere graverende forhold i min sak til dem. Dermed dykket opp en lege som jeg aldri hadde sett tidligere og som hadde helt andre ting å fortelle MEG enn det som hadde blitt sagt før.

SITAT SLUTT

Denne gangen (2007) har jeg fått problemer langs ryggraden mellom øvre kant av skulderbladene. Det forårsaker BALANSEPROBLEMER og det jeg ikke nevnte før på min hjemmeside har jeg følgende problemer da jeg SPINNER: STÅENDE TEMPO, SITTENDE TEMPO og i tillegg får jeg 5-6 cm sidelengs utslag av hodet ved sittende tempo. Jeg kan fremdeles ikke trene BICEPS, TRICEPS OG MAGEMUSKULATUREN. I tillegg kommer problemene med mine KNÆR, etter at jeg hadde kommet ut fra Sykehuset.

HELSEPROBLEMER GENERELT OG ETTER SYKEHUSOPPHOLD

2004 Pusteproblemer - Astma medisin X
2004 Kan ikke trene verken BICEPS eller TRICEPS X
2005 Hamar Sykehus, DIARÉ i to år X
2005 Hamar Sykeh. BLØDNING i endetarmen i to år X
2007 Hamar Sykeh. Ryggrad mellom skulderbladenes øvre kant X
2007 Knærne, det er som om noen stikker kniv i knærne mine X
2007 Blodårene buler ut i unormal grad under knærne X
2007 Kan ikke trene skikkelig magemusklene X

Til tross for alle hindringer/smerter som mine BØDLER og deres KVAKKSALVERE hadde påført meg - har jeg klart å trene meg opp til et akseptabelt fysisk nivå, men det har GARANTERT ikke gått upåaktet hen hos mine bødler og det er bare vente å se hvilken FAENSKAP mine BØDLER skal prestere denne gangen.
 

SITAT SLUTT

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                          OPPSUMMERING AV 2008

6/43

Året 2008 begynte med samme problemer MED BILENS TEKNISKE TILSTAND som året 2007 hadde sluttet med!!!! Bare forverring av:

1) BARE FORVERRING AV BILENS TEKNISKE TILSTAND.
2) BARE FORVERRING AV MIN HELSETILSTAND.
3) BARE FORVERRING AV MIN ØKONOMISKE TILSTAND.
4) JEG BEVEGER MEG ØKONOMISK PÅ ØVERSTE GRENSE MED Å KUNNE BETALE BILENS REPARASJONSKOSTNADER – IMENS BILENS TEKNISKE TILSTAND VERKEN BLIR BEDRE - TVERT IMOT BLIR BILEN GJORT TIL EN DRAPSMASKIN. OG JEG FULLFINANSIERER ØDELEGGELSEN AV BILEN.

DEN FINANSIELLE FAKTA:

CRESCO 27 000
HEDMARK SPAREBANK 7000

TOTALT

 34 000

Jeg fikk hevet CRESCO lånegrensen til 27 000 kroner. I tilegg kan jeg overtekke mitt VISA kort med 7000 kroner i måneden. Det utgjør til sammen kr. 34 000. I tillegg kan jeg bruke ca. kr 5000 av min Uføretrygd i en KRISESITUASJON. Men da utsetter jeg innbetalingen av forskjellige regninger som påløper i perioden – og da blir det så som så med penger til mat.

Samtidig representerer jeg LIVSFARE for all GÅENDE OG KJØRENDE TRAFIKK hovedsakelig på Hamar og Hedmark hvor jeg kjører DAGLIG!!!!

Det gjøres ALT MELLOM HIMMEL OG JORD for å tvinge meg i kne BÅDE ØKONOMISK OG HELSEMESSIG for å stanse OPPGRADERINGENE AV MIN HJEMMESIDE MED DE SISTE SANNHETENE I MIN SKITNE SAK - ved å frarøve meg ØKONOMISKE MIDLER OG Å ØDELEGGE BÅDE BILEN OG MIN HELSE!!!!

MERK SPESIELT!

Allerede min første bil en VW boble ble det gjort tekniske endringer som kunne gjort meg til en DRAPSMANN! Hva har mine bødler og deres kvakksalvere gjort? JO! Jeg kjørte fra Kapp til Gjøvik. Ca. 5 km før Gjøvik er det en dobbelt sving. Jeg var i gang til å kjøre forbi en bil – da jeg kunne se at en mot gående bil dykket opp i veien. Merk! VW boble er ikke noen racer på veien og i tillegg hadde antagelig bilføreren i den andre bilen gitt gass og jeg hadde ombestemt meg og ville avslutte forbikjøringen og kjøre inn bak bilen igjen.

Da jeg skulle bremse ned for å kunne komme inn bak bilen igjen kom - sjokket!!!! Jeg hadde ikke bremse!!!! Men heldigvis var det så pass stor avstand til den mot gående bilen at jeg kunne bare trille inn bak bilen igjen. MERK! VW boble har ikke servo bremse bare WAIER.

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                          OPPSUMMERING AV 2008

7/43

Likevel hadde mine bødler allerede da sørget for å sette menneskeliv i fare ved å tukle med BOBLEN. Senere hadde jeg ytterligere fire biler til - med mer og mer tekniske hjelpemiddel som:

SERVO CLUTCH
SERVO BREMSE
SERVO STYRING
SERVO (VACUM) PÅ SENTRAL LÅSEN


Og alle bilene ble det tuklet med å ta fra normalt fungerende deler og erstatte med vrak deler for å påføre meg økonomiske utgifter. Men ingen av mine fem biler ble FAENSKAPET drevet så langt som på den bilen jeg har i dag. MB 230E som jeg kjøpte i november 1993 – 10 år gammel og som hadde gått 200 000 km. Merk! Denne bilen er desidert mest avanserte bilen av mine fem biler. (I dag regnes bilen TEKNISK SETT som NOAH´Ark.)

MEN - MEN – MEN! Ødeleggelsen av denne bilen eksisterer til og med på min Hjemmeside. I den sammenheng har BILVERKSTEDENE hadde gjort en FORMIDABELT innsats:

VESTOPPLAND AUTO (MERCEDES, PEUGEOT) Bertel O. Steen
NAF – avdeling Gjøvik

HAUGS BIL (MERCEDES, PEUGEOT) overtatt av Bertel O. Steen
NAF AVDELING - HAMAR
SANDVOLD BILVERKSTED Mekonomen verksted


Merk! Denne listen er ikke helt komplett, men REPRESENTATIV!

Det som er ekstra ille er - at NAF (NORGES AUTOMOBIL FORBUND) avdeling HAMAR går inn aktivt for å sementere ulovlighetene. Istedenfor å representere sine medlemmers interesser ved å sørge for at bilverkstedene gjør en HEDERLIG, MORALSK OG YRKESETISK FORSVARLIG ARBEIDE!!!! Men i denne skitne saken er ikke NAF GJØVIK/HEDMARK noen enestående eksempler. Hvis man leser min Hjemmeside er man klar over at FORBRUKER KONTORET også skulle representere forbrukernes interesser!!!!

Hva har FORBRUKERKONTORET GJORT? JO! De hadde sørget for å trenere saken (I FORBRUKERTVIST UTVALGET som er høyeste organ) da jeg ville gå fra kjøpet av min første bærbare PC – PACKARD BELL som opphørt å fungere normalt etter en måneds tid og alle tekniske personell erkjent funksjonsfeilene både hos EXPERT BONUS HAMAR, PACKARD BELL NORDEN, MICROSOFT NORGE AS, men ingen ville sette PC-en i NORMALT FUNGERENDE STAND I GARANTITIDEN!!!!

Dermed ble jeg påført over 40 000 kroners tap – og samtidig ble jeg hindret om å kunne legge ut min Hjemmeside med SANNHETEN på Internet i TO ÅR!!!!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                            OPPSUMMERING AV 2008

8/43

SITAT FRA OPS (OPPSUMMERING AV 2007 den 7.2.2008)

MERK SPESIELT!

Bilens tekniske tilstand helt fra begynnelsen av (noen uker etter kjøpet den 27.11.1993) var blitt redusert kontinuerlig. Bilen i første omgang fungert helt upåklagelig. Til tross for det fikk jeg i TILSTANDSRAPPORTEN FRA (MERCEDES, PEUGEOT) VESTOPPLAND AUTO EN DEL MANGEL som jeg samtidig ville fått rette på for å hindre at skadene eskalerer og forårsaker ytterligere skader, MEN BILEN BLE VERRE OG VERRE JO FLERE SKADER BLE RETTET PÅ. Jeg våger å påstå at jeg hadde BETALT FOR ØDELEGGELSEN PÅ BILEN! MERK! BERTEL O STEEN var massivt til stede i VESTOPPLAND AUTO (MERCEDES OG PEUGEOT).

DERMED KAN DIREKTE KOBLES TIL VESTOPPLAND AUTO FØLGENDE SKADE PÅ BILEN:

VARMEAPPARAT
BREMSER
HÅNDBREMSE

MOTOREN MISTET STYRKEN, SEIGDRAGSEVNEN
RYKK ULYD FRA MOTOREN
TOMGANG

BENSINKUTT
FJÆRING, KOMFORT
STØYNIVÅET

UNORMAL HØY FRONT
MYE PLUNDER/MANGEL ETTER ALARM MONTERING

SITAT FRA DEN 11.1.2006

SPESIELT SPESIELT!!!!! "Men i mitt tilfelle får JEG, BILEN....."

Etter min oppgradering av min hjemmeside på FMH IV. den10.1.2007, hvor jeg beretter om min BLØDNING OG DIARÉ under og etter min sykehus opphold på Hamar Sykehus - mellom den 6.1.2005 og 21.2.2005, falt det selvfølgelig tungt for mine BØDLER og deres håndlangere og - reaksjonen behøver jeg heller ikke å vente på altfor lenge. Det kom på flere plan. Mine BØDLERS håndlangere gikk nå på bilens elektriske anlegg, med det overordnede målsetning om å frarøve meg også den gjenvarende restvarmen i bilen. Merk! Fra før er det bare 10 - 15% av den opprinnelige varmeeffekten som jeg hadde/har til rådighet i bilen (f.o.m. søndag den 23. januar 1994, tidligere er det beskrevet på min hjemmeside flere steder. Se FMH II. den 11.1.2006).

15.12.1993 Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S                   skannet sider 1 - 6
21.01.1994 brevet til BERTEL O. STEEN A/S                           skannet sider 1/1
15.04.1994 brevet til BERTEL O. STEEN A/S                           skannet sider 1 - 5

SITAT:

Det første brevet datert jeg allerede den 15.12.1993, MERK! to, tre uker etter kjøpet! Jeg hadde håpet at VESTOPPLAND AUTO skulle ta meg seriøst som kunde. Men det var et meningsløs håp!

HER!!!HER!!!HER!!!HER!!!HER!!!HER!!!
**** Se - Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S den 15.12.1993, side 1/6

**** Se - Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S den 15.12.1993, side 2/6

**** Se - Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S den 15.12.1993, side 3/6

**** Se - Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S den 15.12.1993, side 4/6

**** Se - Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S den 15.12.1993, side 5/6

**** Se - Brevet til VESTOPPLAND AUTO A/S den 15.12.1993, side 6/6

Da jeg ikke kunne nå fram hos VESTOPPLAND AUTO A/S med mine klager, søkte jeg hjelp hos HOVEDIMPORTØREN - BERTEL O. STEEN A/S av bl.a. MERCEDES biler - da VESTOPPLAND AUTO ER ET SELSKAP I BERTEL O. STEEN GRUPPEN, og andre brevet er datert den 21.01.1994 som jeg hadde med meg til Salgsdirektør Ludvig Sletten.

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                            OPPSUMMERING AV 2008

9/43

SPESIELT! Da jeg ikke kunne nå fram med mine klager hos VESTOPPLAND AUTO A/S, KOM JEG personlig til BERTEL O. STEEN A/S i januar 1994. (Før min OL - tjeneste i februar 1994) Jeg ble enige med Salgsdirektør Ludvig Sletten om at han ville ha svar for meg i løpet av februar 1994. men i det aktuelle tidspunktet ville jeg befinne meg i Lillehammer (OL), men jeg skulle ta telefonisk kontakt fra Lillehammer for da ville han ha svar på mine klager.

MERK! Jeg ringte for nærmere kr 3 -400 fra Lillehammer, men det var ikke mulig å få kontakt med Salgsdirektør Ludvig Sletten. Etter min OL tjeneste hadde jeg kommet flere ganger igjen personlig til HOVEDIMPORTØREN - BERTEL O. STEEN A/S - for å møte Salgsdirektør Ludvig Sletten:

MEN SALGSDIREKTØR LUDVIG SLETTEN HADDE OGSÅ FORSVUNNET SOM DUGGEN - HVER GANG JEG HADDE PRØVD Å FÅ PERSONLIG KONTAKT MED HAN I SAKEN. Forhåpentlig husker noen av mine lesere FORSVINNINGSNUMMERET FOR:

Statssekretær Kari Husøys forsvinningsnummer i Bondevik I. regjering. Se: FMH I.18.09.2001
Statssekretær og STABSSJEF Kari Husøys  forsvinningsnummer i Bondevik II. regjering. Se: FMH I.18.09.2001

Katinka Meyeriks forsvinningsnummer i Jens Stoltenbergs I. regjeringstid Se: FMH I.18.09.2001
Else Marie Hagens forsvinningsnummer i Jens Stoltenbergs I. regjeringstid Se: FMH I.18.09.2001

Dr/Lege Øyvind Steinums forsvinningsnummer ved Hamar Sykehus,  Se: FMH II. 12-19) NY OPPDATERING 28.2.2005

HER!!!
**** Se - brevet til BERTEL O. STEEN A/S den 21.01.1994, side 1/1

Det tredje brevet skrev jeg den 15.04.1994 til BERTEL O. STEEN v. Salgsdirektør Ludvig Sletten.

HER!!!HER!!!HER!!!HER!!!HER!!!
**** Se - brevet til BERTEL O. STEEN A/S den 15.04.1994, side 1/5

**** Se - brevet til BERTEL O. STEEN A/S den 15.04.1994, side 2/5

**** Se - brevet til BERTEL O. STEEN A/S den 15.04.1994, side 3/5

**** Se - brevet til BERTEL O. STEEN A/S den 15.04.1994, side 4/5

**** Se - brevet til BERTEL O. STEEN A/S den 15.04.1994, side 5/5

KONKLUSJON: Selv om det høres helt UTENKELIG UT har bilen samme tekniske tilstand som da jeg hadde klaget over i mine brev allerede noen uker etter kjøpet i 1993 og de påfølgende 13 årene. (Unntatt: Tilnærmet riktig bremseeffekt er tilbake f.o.m. den 16.08.2005). -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                            OPPSUMMERING AV 2008

10/43

TAKK FOR DET. Dvs. Jeg sliter med samme problemer i 2006 som i 1993 - 1994.

SITAT SLUTT

KONKLUSJON: Selv om det høres helt UTENKELIG UT har bilen samme tekniske tilstand som da jeg hadde klaget over i mine brev allerede noen uker etter kjøpet i 1993 og de påfølgende 14 årene. (Unntatt: Tilnærmet riktig bremseeffekt er tilbake f.o.m. den 16.08.2005). TAKK FOR DET. Dvs. Jeg sliter med samme problemer i 2007 som i 1993 - 1994.

1) Etter å ha flyttet til Hamar (i 1995) hadde jeg alle mine reparasjoner på bilen hos HAUGS BIL (MERCEDES, PEUGEOT), MERK! I det tidspunktet hørte ikke Haugs Bil til BERTEL O. STEEN. Likevel ble skader som jeg gjentatte ganger klaget over og jeg betalte gang på gang for å få rettet på - ikke rettet på!!!!

2) Jeg var hos Haugs Bil et utall ganger for å rette på lugging og napping av bilmotoren, gang på gang tok de bilen til reparasjon og som jeg hadde betalt for og deretter fungert bilen akkurat slik den hadde fungert før jeg fikk innlevert bilen.

3) Da jeg hadde kjørt flere ganger om natten både til Oslo og andre steder ble frontlyktene knust av en ungdomsgjeng på tre personer på parkeringsplassen ved Munch Museet. Da jeg dagen etter kom til Hamar, til Haugs Bil ville ikke verkstedet gi meg kreditt for å kunne betale halvparten av regningen ved neste utbetaling av uføretrygden. (Jeg hadde vært kunde hos Haugs Bil i årevis og aldri var noen som helst tull med mine oppgjør). Heldigvis overhørte en Dame samtalen som arbeidet hos Haugs Bil (hun tok imot innbetalingen for reparasjonene) og hun la inn et godt ord for meg TAKK FOR DET!

    Og deretter kunne jeg betale halvparten av regningen ved neste utbetalingen av uføretrygden. Det ene frontlyset måtte skiftes og den andre fikk nytt glass foran. Det kostet rundt kr 10000,-. Men etter reparasjonen fungerer hovedlysene ikke i det hele tatt. (Det er rett og slett livsfarlig å kjøre bilen om natten). Hensikten var å hindre meg til å kjøre av gårde om natten!!!!

4) Deretter fikk jeg også problemer med Styringen på bilen. Styresnekken ble skiftet som kostet bare verkstedoverhalt del ca. 7-8000 kroner pluss montering, men etter reparasjonen fungerer ratten fremdeles ikke slik - som den skulle fungere.

5) Jeg hadde i en kort periode fire reparasjonen av bilens bremse. To, tre dager etter den fjerde bremsereparasjonen hadde jeg demontert høyre bakhjul for å sjekke hjulbrønnen og til min store skrekk så jeg at DET VAR TYKK RUSTBELEGG PÅ BREMSESKIVENS BEGGE SIDER. Dagen etter kom jeg til Haugs Bil, tok av høyre bakhjul og deretter ba jeg UT mekanikeren som hadde reparert bilen og stilte følgende spørsmål: "Hvor stor prosentandel av bremseeffekten ligger på denne skiven tror du?" Bilmekanikeren sa ikke et ord, han tok inn bilen på verkstedet og antagelig kjørte en runde på bremsebenken med bremsene på osv.!?

6) Jeg husker ikke helt sikkert, men det var antagelig mellom 2000 - 2002 at selve Haug sluttet å drive bilverkstedet og det var BERTEL O. STEEN som verkstedet skulle tilhøre deretter.

7) Etter at BERTEL O. STEEN tok over Haugs Bil på Hamar ble jeg fortalt av Verksmesteren at jeg skulle heretter gå til KONKURRENTENE/IKKE MERKEVERKSTED. MERK! Normalt prøver Merkeverkstedene å HOLDE PÅ KUNDENE MED MERKEBILENE og ikke BORTVISE HEDERLIGE KUNDER MED MERKEBILER TIL KONKURRENTENE!!!!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

11/43

8) Det er slik i praksis at når jeg får nå reparert bilen i et IKKE MERKEVERKSTED, så ringer verkstedet til Haugs Bil (Bertel O. Steen) for å bestille deler til bilen. Da verkstedet bestiller delene til bilen må de oppgi bilens registreringsnummer og dermed avslører verkstedet HVEM TILHØRER BILEN (VI LEVER I DATAALDEREN) og dermed vet Bertel O. Steen hvem som er bileieren og etter ønske kan ekspedere eller ikke ekspedere de delene som trengs.

9) Den siste utsagn fra verkstedet var (i forbindelse med motorstopp, lugging, napping av motoren) at det kan hende at deler til bilen ikke kan leveres. Det som er fakta: Produsenten har plikt til å sørge for deler til en bilmodell i 10 år etter at bilen hadde gått ut av produksjonen. Dvs. Min bil er 1983 modell. Fabrikken har plikt til å levere reservedeler til bilen fram til 1993. I dag skriver vi 2007 - 14 år etter det siste året som bilprodusenten er forpliktet til å levere reservedeler til bilen. Dermed ser ut til at MINE BØDLER OG DERES MEDHJELPERE endelig funnet løsningen for å sørge for at min bil ender på søppelhaugen. Og når de har en så mektig alliert som HOVEDIMPORTØREN BERTEL O. STEEN skulle det være en smal sak.

10) JA, JA, MEN! Statistisk er det bevist at det er to bilmodeller som "lever" lengst av alle: Det er MERCEDES OG VOLVO. Og hvis jeg husker riktig - er det rundt 20 år. Og det er mange biler av denne modellen som er i daglig drift her på Hamar også. I tillegg har det vært produsert et ganske stort antall biler av denne modellen. Men hvis man har sterke vikarierende motiver for å hindre at reparasjonen av en bestemt bil ikke skulle kunne realiseres og man har makt til å gjøre det - da gjør man det og "FORHÅPENTLIG FÅR EN KLAPP PÅ SKULDEREN ETTERPÅ!!!!

DERMED KAN DIREKTE KOBLES TIL HAUGS BIL SENERE (BERTEL O. STEEN) FØLGENDE SKADE PÅ BILEN:

For det første hadde Haugs Bil "SEMENTERT" ALLE DE FEILENE  som ble allerede etablert hos VESTOPPLAND AUTO (BERTEL O. STEEN)

VARMEAPPARAT
BREMSER
HÅNDBREMSE

MOTOREN MISTET STYRKEN, SEIGDRAGSEVNEN
RYKK ULYD FRA MOTOREN
TOMGANG

BENSINKUTT
FJÆRING, KOMFORT
STØYNIVÅET

UNORMAL HØY FRONT
MYE PLUNDER/MANGEL ETTER ALARM MONTERING

I TILLEGG KOMMER:

 

HOVEDLYKTENE MED NÆR OG FJERNLYS

STYRING

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                            OPPSUMMERING AV 2008

12/43

 

Da bilmotoren går bare på to sylinder produserer motoren med det ødelagte varmeapparatet enda mindre varme og samtidig øker bensinforbruket i tilsvarende grad. Det forårsaker også at jeg kjører bilen med BLÅFROSNE fingrer (det har jeg allerede gjort i mange år), Takket være mine BØDLERS uhederlige, lovstridige, makabre, grusomme, umenneskelige handlinger.

SITAT SLUTT

SITAT FRA DEN  21.1.2008

Den 7.1.08 hadde jeg enda engang til var jeg på verksted med bilen. Enda engang kom jeg fra verkstedet med samme feil på bilen og i tillegg KAN ANTAGELIG IKKE REPARERES BILEN I DET HELE TATT!?!?!? MERK! Selv i Libanon og andre krigsherjede områder ser man på TV at samme bilmodell går og går fremdeles, mens her i Norge med komplette verksteder og tilgjengelige utstyr er det ikke mulig å få reparert en bil som er mange av det enda på veien.

MERK! Uten om meg selv her i Norge ville ingen andre hatt gleden av - at min bil skulle kunne fungere på NORMAL VIS!!!! Men Fra og med Kåre Willoch, Gro Harlem Brundtland, Kjell Magne Bondevik, Jens Stoltenberg, Statsråder, Stortingsrepresentanter, Stortingets Sivilombudsmann for Forvaltningen Arne Fliflet, Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen, Ordfører Einar Busterud osv. osv. osv. - de smiler nok fra øre til øre.

SITAT SLUTT

 

 

 

 

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2008

13/43

BILEN!!!!

BILEN 21.1.2008

DATO

MOTORSTOPP

 

20.12.07

ganger

Motor stopper, lugger og napper

21.12.07

 ganger

Motor lugger og napper

22.12.07

2 ganger

Var på verksted

23.12.07

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

24.12.07

  ganger

Motor lugger og napper

25.12.07

2 ganger

Motor stopper, lugger og napper

26.12.07

  ganger

Motor lugger og napper

27.12.07

  ganger

Motor lugger og napper

28.12.07

 1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

29.12.07

3 ganger

Motor stopper, lugger og napper

30.12.07

 1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

31.12.07

ganger

Motor lugger og napper

1.1.08

 5 ganger

MOTORSTOPP I LYSKRYSS

2.1.08

 ganger

Var på verksted

3.1.08

  ganger

Motor lugger og napper

4.1.08

  ganger

Motor lugger og napper

5.1.08

  ganger

Motor lugger og napper

6.1.08

 ganger

Motor lugger og napper

7.1.08

 ganger

Var på verksted

8.1.08

1 ganger

 Var på verksted  

9.1.08

6 ganger

 Motor stopper, lugger og napper

10.1.08

 1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

11.1.08

 ganger

 Motor stopper, lugger og napper

12.1.08

7 ganger

Motor stopper, lugger og napper

13.1.08

2 ganger

 Motor stopper, lugger og napper

14.1.08

ganger

Motor stopper, lugger og napper

15.1.08

 ganger

Motor lugger og napper

16.1.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

17.1.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

18.1.08

 ganger

Motor lugger og napper

19.1.08

3 ganger

Motor stopper, lugger og napper

20.1.08

 2 ganger

Motor stopper, lugger og napper


 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

14/43

BILEN 20.2.2008

DATO

MOTORSTOPP

 

20.1.08

2 ganger

Motor stopper, lugger og napper

21.1.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

22.1.08

3 ganger

Motor stopper, lugger og napper

23.1.08

2 ganger

Motor stopper, lugger og napper

24.1.08

 3 ganger

Jeg fant bildøren åpent!

25.1.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

26.1.08

 2 ganger

Motor stopper, lugger og napper

27.1.08

   ganger

Motor lugger og napper

28.1.08

 1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

29.1.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

30.1.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

31.1.08

  ganger

Motor lugger og napper

1.2.08

  ganger

Motor lugger og napper

2.2.08

2 ganger

Motor stopper, lugger og napper

3.2.08

 1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

4.2.08

  ganger

Motor lugger og napper

5.2.08

4 ganger

Motor stopper, lugger og napper

6.2.08

 ganger

Motor lugger og napper

7.2.08

 ganger

Motor lugger og napper

8.2.08

 ganger

Motor lugger og napper

9.2.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

10.2.08

ganger

Motor stopper, lugger og napper

11.2.08

 2 ganger

Motor stopper, lugger og napper

12.2.08

 ganger

Motor lugger og napper

13.2.08

 ganger

Motor lugger og napper

14.2.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

15.2.08

 ganger

INNBRUDDSFORSØK I BILEN

16.2.08

5 ganger

Motor stopper, lugger og napper

17.2.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

18.2.08

 ganger

VAR PÅ VERKSTED

19.2.08

2 ganger

Motor stopper, lugger og napper

20.2.08

2 ganger

Motor stopper, lugger og napper

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                            OPPSUMMERING AV 2008

15/43

BILEN 20.3.2008

DATO

MOTORSTOPP

 

20.2.08

2 ganger

Motor stopper, lugger og napper

21.2.08

 ganger

Motor lugger og napper

22.2.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

23.2.08

 ganger

Motor lugger og napper

24.2.08

1  ganger

Motor stopper, lugger og napper

25.2.08

 ganger

VAR PÅ VERKSTED

26.2.08

  ganger

Motor lugger og napper

27.2.08

   ganger

Motor lugger og napper

28.2.08

  ganger

Motor lugger og napper

29.2.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

 

 

 

 

 

 

1.3.08

  ganger

Motor lugger og napper

2.3.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

3.3.08

  ganger

Motor lugger og napper

4.3.08

 1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

5.3.08

 ganger

Motor lugger og napper

6.3.08

 ganger

Motor lugger og napper

7.3.08

1 ganger

Alarm 5 ganger lyd og lys signal

8.3.08

 ganger

Motor lugger og napper

9.3.08

 ganger

Motor lugger og napper

10.3.08

 ganger

Motor lugger og napper

11.3.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

12.3.08

 ganger

Motor lugger og napper

13.3.08

 ganger

Motor lugger og napper

14.3.08

 ganger

Motor lugger og napper

15.3.08

 ganger

Motor lugger og napper

16.3.08

 ganger

Motor lugger og napper

17.3.08

 ganger

Motor lugger og napper

18.3.08

 ganger

Motor lugger og napper

19.3.08

2 ganger

Motor stopper, lugger og napper

20.3.08

 ganger

Motor lugger og napper

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                            OPPSUMMERING AV 2008

16/43

BILEN 20.4.2008

DATO

MOTORSTOPP

 

20.3.08

 ganger

Motor lugger og napper

21.3.08

2 ganger

Motor stopper, lugger og napper

22.3.08

2 ganger

Motor stopper, lugger og napper

23.3.08

 ganger

Motor lugger og napper

24.3.08

1  ganger

Motor stopper, lugger og napper

25.3.08

3 ganger

Motor stopper, lugger og napper

26.3.08

 2 ganger

Motor stopper, lugger og napper

27.3.08

  1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

28.3.08

 1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

29.3.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

30.3.08

 1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

31.3.08

 ganger

Motor lugger og napper

1.4.08

  ganger

Motor lugger og napper

2.4.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

3.4.08

 1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

4.4.08

  ganger

Motor lugger og napper

5.4.08

 ganger

Motor lugger og napper

6.4.08

 ganger

Motor lugger og napper

7.4.08

 ganger

VAR PÅ VERKSTED

8.4.08

 ganger

Motor lugger og napper

9.4.08

4 ganger

Motor stopper, lugger og napper

10.4.08

 ganger

Motor lugger og napper

11.4.08

 ganger

Motor lugger og napper

12.4.08

 ganger

Motor lugger og napper

13.4.08

 ganger

Motor lugger og napper

14.4.08

 ganger

Motor lugger og napper

15.4.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

16.4.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

17.4.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

18.4.08

2 ganger

Motor stopper, lugger og napper

19.4.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

20.4.08

 ganger

Motor lugger og napper

 

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

17/43

BILEN 20.5.2008

DATO

MOTORSTOPP

 

20.4.08

 ganger

Motor lugger og napper

21.4.08

 ganger

Motor lugger og napper

22.4.08

2 ganger

Motor stopper, lugger og napper

23.4.08

2 ganger

VAR PÅ VERKSTED avlyst

24.4.08

ganger

Motor stopper, lugger og napper

25.4.08

 ganger

Motor lugger og napper

26.4.08

  ganger

Motor lugger og napper

27.4.08

   ganger

Motor lugger og napper

28.4.08

 ganger

Motor lugger og napper

29.4.08

 ganger

Motor lugger og napper

30.4.08

3  ganger

Motor stopper, lugger og napper

1.5.08

  ganger

Motor lugger og napper

2.5.08

 ganger

Motor lugger og napper

3.5.08

 1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

4.5.08

  ganger

Motor lugger og napper

5.5.08

 ganger

VAR PÅ VERKSTED avlyst

6.5.08

 ganger

Motor lugger og napper

7.5.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

8.5.08

ganger

Motor stopper, lugger og napper

9.5.08

 ganger

Motor lugger og napper

10.5.08

 ganger

Motor lugger og napper

11.5.08

 ganger

Motor lugger og napper

12.5.08

 ganger

Motor lugger og napper

13.5.08

 ganger

Motor lugger og napper

14.5.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

15.5.08

2 ganger

Motor stopper, lugger og napper

16.5.08

 ganger

Motor lugger og napper

17.5.08

 ganger

Motor lugger og napper

18.5.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

19.5.08

 ganger

Motor lugger og napper

20.5.08

 ganger

Motor lugger og napper

 

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

18/43

BILEN 20.6.2008

DATO

MOTORSTOPP

 

20.5.08

 ganger

Motor lugger og napper

21.5.08

 ganger

Motor lugger og napper

22.5.08

1 ganger

Motor stopper, lugger og napper

23.5.08

ganger

Motor stopper, lugger og napper

24.5.08

ganger

Motor stopper, lugger og napper

25.5.08

 ganger

Motor lugger og napper

26.5.08

 ganger

Motor lugger og napper

27.5.08

3 ganger

VAR PÅ VERKSTED

28.5.08

1 ganger

VAR PÅ VERKSTED

29.5.08

6 ganger

NAF - Motor stopper, lugger og napper

30.5.08

 ganger

Motor lugger og napper

31.5.08

ganger

Motor lugger og napper

1.6.08

 ganger

Motor lugger og napper

2.6.08

 ganger

Motor lugger og napper

3.6.08

  ganger

Alarm 5 ganger lyd og lys signal - Motor lugger og napper

4.6.08

  ganger

Motor lugger og napper

5.6.08

10 ganger

NAF           VAR PÅ VERKSTED 

6.6.08

14 ganger

NAF Motor stopper, lugger og napper

7.6.08

15 ganger

Motor stopper, lugger og napper

8.6.08

13 ganger

Motor stopper, lugger og napper

9.6.08

13 ganger

Motor stopper, lugger og napper

10.6.08

10 ganger

Motor stopper, lugger og napper

11.6.08

12 ganger

Motor stopper, lugger og napper

12.6.08

13 ganger

VAR PÅ VERKSTED

13.6.08

12 ganger

VAR PÅ VERKSTED

14.6.08

 ganger

Motor lugger og napper

15.6.08

 ganger

Motor lugger og napper

16.6.08

5 ganger

VAR PÅ VERKSTED

17.6.08

11 ganger

Motor stopper, lugger og napper

18.6.08

ganger

Motor stopper, lugger og napper

19.6.08

10 ganger

VAR PÅ VERKSTED

20.6.08

ganger

Motor stopper, lugger og napper

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

19/43

BILEN 20.7.2008

DATO

MOTORSTOPP

 

20.6.08

7 ganger

Motor stopper, lugger og napper

21.6.08

8 ganger

Motor stopper, lugger og napper

22.6.08

5 ganger

Motor stopper, lugger og napper

23.6.08

6 ganger

Motor stopper, lugger og napper

24.6.08

7 ganger

VAR PÅ VERKSTED

25.6.08

6 ganger

VAR PÅ VERKSTED

26.6.08

7 ganger

SKULLE PÅ VERKSTED

27.6.08

8 ganger

SKULLE PÅ VERKSTED

28.6.08

9 ganger

Motor stopper, lugger og napper

29.6.08

12 ganger

Alarm 5 ganger lyd og lys signal

30.6.08

7 ganger

Motor stopper, lugger og napper

 

 

 

1.7.08

8 ganger

VAR PÅ VERKSTED

2.7.08

10 ganger

Alarm 5 ganger lyd og lys signal

3.7.08

 7 ganger

Motor stopper, lugger og napper

4.7.08

 6 ganger

VAR PÅ VERKSTED

5.7.08

8 ganger

Motor stopper, lugger og napper

6.7.08

6 ganger

Motor stopper, lugger og napper

7.7.08

11 ganger

VAR PÅ VERKSTED 14.00

8.7.08

11 ganger

Motor stopper, lugger og napper

9.7.08

10 ganger

Motor stopper, lugger og napper

10.7.08

5 ganger

Motor stopper, lugger og napper

11.7.08

100? ganger

Motor stopper, lugger og napper

12.7.08

5 ganger

Motor stopper, lugger og napper

13.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

14.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

15.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

16.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

17.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

18.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

19.7.08

10 ganger

Motor stopper, lugger og napper

20.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                          OPPSUMMERING AV 2008

20/43

BILEN 20.8.2008

DATO

MOTORSTOPP

 

20.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

21.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

22.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

23.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

24.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

25.7.08

 ganger

IKKE KJØRT

26.7.08

15 ganger

Motor stopper, lugger og napper

27.7.08

13 ganger

Motor stopper, lugger og napper

28.7.08

11 ganger

Motor stopper, lugger og napper

29.7.08

6 ganger

Motor stopper, lugger og napper

30.7.08

10 ganger

Motor stopper, lugger og napper

31.7.08

8 ganger

Motor stopper, lugger og napper

1.8.08

10 ganger

Motor stopper, lugger og napper

2.8.08

12 ganger

Motor stopper, lugger og napper

3.8.08

 10 ganger

Motor stopper, lugger og napper

4.8.08

 11 ganger

Motor stopper, lugger og napper

5.8.08

 13 ganger

Motor stopper, lugger og napper

6.8.08

11 ganger

Motor stopper, lugger og napper

7.8.08

9 ganger

Motor stopper, lugger og napper

8.8.08

14 ganger

Motor stopper, lugger og napper

9.8.08

11 ganger

Motor stopper, lugger og napper

10.8.08

13 ganger

Motor stopper, lugger og napper

11.8.08

9 ganger

Motor stopper, lugger og napper

12.8.08

11 ganger

Motor stopper, lugger og napper

13.8.08

10 ganger

Motor stopper, lugger og napper

14.8.08

9 ganger

Motor stopper, lugger og napper

15.8.08

11 ganger

Motor stopper, lugger og napper

16.8.08

13 ganger

Motor stopper, lugger og napper

17.7.08

12 ganger

Motor stopper, lugger og napper

18.8.08

6 ganger

VAR PÅ VERKSTED

19.8.08

 ganger

VAR PÅ VERKSTED

20.8.08

 ganger

VAR PÅ VERKSTED

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

21/43

BILEN 20.9.2008

DATO

MOTORSTOPP

 

20.8.08

 ganger

VAR PÅ VERKSTED

21.8.08

 ganger

VAR PÅ VERKSTED

22.8.08

 10 ganger

VAR PÅ VERKSTED

23.8.08

13 ganger

Motor stopper, lugger og napper

24.8.08

11 ganger

Motor stopper, lugger og napper

25.8.08

12 ganger

VAR PÅ VERKSTED

26.8.08

11 ganger

Motor stopper, lugger og napper

27.8.08

12 ganger

Motor stopper, lugger og napper

28.8.08

13 ganger

Motor stopper, lugger og napper

29.8.08

11 ganger

Motor stopper, lugger og napper

30.8.08

14 ganger

Motor stopper, lugger og napper

31.8.08

12 ganger

Motor stopper, lugger og napper

1.9.08

13 ganger

Motor stopper, lugger og napper

2.9.08

10 ganger

Motor stopper, lugger og napper

3.9.08

22 ganger

Motor stopper, lugger og napper

4.9.08

 11 ganger

Alarm 5 ganger lyd og lys signal

5.9.08

 13 ganger

Motor stopper, lugger og napper

6.9.08

11 ganger

Motor stopper, lugger og napper

7.9.08

12 ganger

Motor stopper, lugger og napper

8.9.08

11 ganger

Motor stopper, lugger og napper

9.9.08

15 ganger

Alarm 5 ganger lyd og lys signal

10.9.08

12 ganger

Motor stopper, lugger og napper

11.9.08

13 ganger

Motor stopper, lugger og napper

12.9.08

9 ganger

Motor stopper, lugger og napper

13.9.08

17 ganger

Motor stopper, lugger og napper

14.9.08

14 ganger

Motor stopper, lugger og napper

15.9.08

9 ganger

Motor stopper, lugger og napper

16.9.08

7 ganger

Motor stopper, lugger og napper

17.9.08

8 ganger

Motor stopper, lugger og napper

18.9.08

9 ganger

Motor stopper, lugger og napper

19.9.08

12 ganger

Motor stopper, lugger og napper

20.9.08

14 ganger

Motor stopper, lugger og napper

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

22/43

BILEN 20.10.2008

DATO

MOTORSTOPP

 

20.9.08

14 ganger

Motor stopper, lugger og napper

21.9.08

11 ganger

Motor stopper, lugger og napper

22.9.08

10 ganger

Motor stopper, lugger og napper

23.9.08

9 ganger

Motor stopper, lugger og napper

24.9.08

10 ganger

Motor stopper, lugger og napper

25.9.08

8 ganger

Motor stopper, lugger og napper

26.9.08

8 ganger

Motor stopper, lugger og napper

27.9.08

14 ganger

Motor stopper, lugger og napper

28.9.08

9 ganger

Motor stopper, lugger og napper

29.9.08

10 ganger

Motor stopper, lugger og napper

30.9.08

12 ganger

Motor stopper, lugger og napper

 

 

 

1.10.08

13 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

2.10.08

10 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

3.10.08

11 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

4.10.08

15 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

5.10.08

 13 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

6.10.08

12 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

7.10.08

21 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

8.10.08

23 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

9.10.08

11 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

10.10.08

10 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

11.10.08

15 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

12.10.08

12 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

13.10.08

11 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

14.10.08

15 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

15.10.08

11 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

16.10.08

10 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

17.10.08

9 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

18.10.08

13 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

19.10.08

9 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

20.10.08

12 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

23/43

BILEN 20.11.2008

DATO

MOTORSTOPP

 

20.10.08

8 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

21.10.08

9 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

22.10.08

7 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

23.10.08

ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

24.10.08

11 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

25.10.08

10 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

26.10.08

12 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

27.10.08

17 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

28.10.08

18 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

29.10.08

14 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

30.10.08

12 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

31.10.08

11 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

1.11.08

12 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

2.11.08

10 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

3.11.08

14 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

4.11.08

18 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

5.11.08

 10 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

6.11.08

12 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

7.11.08

13 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

8.11.08

17 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

9.11.08

13 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

10.11.08

20 ganger

VAR PÅ VERKSTED
11.11.08

14 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
12.11.08

17 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
13.11.08

21 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

14.11.08

17 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

15.11.08

19 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

16.11.08

14 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

17.11.08

12 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

18.11.08

13 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

19.11.08

17 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

20.11.08

62 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                            OPPSUMMERING AV 2008

24/43

BILEN 20.12.2008

DATO

MOTORSTOPP

 

20.11.08

62 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

21.11.08

50 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
22.11.08

17 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

23.11.08

16 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
24.11.08

14 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
25.11.08

23 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
26.11.08

11 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
27.11.08

12 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
28.11.08

13 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
29.11.08

18 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
30.11.08

13 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
---------

---------------

--------------------------------------

1.12.08

12 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
2.12.08

10 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
3.12.08

9 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
4.12.08

13 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
5.12.08

 11 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
6.12.08

16 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
7.12.08

17 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
8.12.08

13 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
9.12.08

7 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

10.12.08

10 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

11.12.08

13 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

12.12.08

11 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

13.12.08

17 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

14.12.08

15 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

15.12.08

12 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt

16.12.08

13 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
17.12.08

14 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
18.12.08

11 ganger

Motor stopper og fusker voldsomt
19.12.08

54 ganger

Oslo Motor stopper og fusker voldsomt    
20.12.08

62 ganger

Oslo Motor stopper og fusker voldsomt   

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

25/43

MERK SPESIELT!

Når man blir frarøvet økonomiske ressurser får man følgende problemer:
1) Man får bare kjøpe de billigste og minst helsevennlige matvarer.
2) Har man ikke penger, da sulter mann.
3) Av den grunn blir man undervektig og mindre motstandsdyktig for eventuelle sykdommer hvis de skulle ramme en.
4) Er det skikkelig kaldt om vinteren fryser både mat og drikke i bilen. Og å spise frossen mat er ikke godt verken for tennene, halsen eller magen.
5) Om sommeren kan bli opp til 60 – 70 varmegrader i bilen og maten som oppbevares blir fordervet på ganske kort tid. Osv.

Disse fem punktene overfor er virkelig ille i seg selv, men jeg må hanskes DAGLIG med en MASSE av andre problemer som att på til er MENNESKE SKAPT MED ONDT VILJE!!!!

Bilens tekniske tilstand.
Om jeg får reparert bilens tekniske feil for betaling.
Frarøve meg økonomiske ressurser på forskjellig måter osv.

For å overleve under slike umenneskelige, grusomme omstendigheter i 30 år! Og som i tillegg i siste 12 år som UTELIGGER - det er mer enn ille nok!

SITAT SLUTT

"Monaco sliter med ryktet. Lilleputtstaten er som fluepapir på skatteflyktninger. Nå vil fyrst Albert plassere:

MORAL,

ÆRLIGHET OG

ETIKK I SENTRUM."

En slik selvransakelse hvor MORAL, ÆRLIGHET OG ETIKK SETTES I SENTRUM - ville neppe gjort noen skade om de hadde blitt gjennomført her i Norge heller.

Nå nærmer vi oss 40 års dagen for drapet på den STORE DRØMMEREN - Martin Luther King jr.

"I HAVE A DREAM!!!!"

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

26/43

«Jeg har en drøm om at denne nasjonen en dag vil reise seg og leve opp til den virkelige meningen av sitt mantra: Vi regner disse sannhetene som gitt, at alle mennesker er skapt likeverdige.»

Martin Luther King jr., "I Have a Dream" MEN - Jeg har også en DRØM!

HVA ER MITT HØYESTE ØNSKE HER I LIVET???? JO!

1) FOR Å HA MITT NORSKE STATSBORGERSKAP UBESKÅRET!!!!

2) FOR Å KUNNE KJØRE EN NORMALT FUNGERENDE BIL!!!! Osv.


JEG SENDTE ENDA EN MAIL TIL MEKONOMEN I HÅP OM AT DENNE GANGEN SKAL NÅ FRAM!

JEG SENDTE ENDA EN MAIL TIL MEKONOMEN I HÅP OM AT DENNE GANGEN SKAL NÅ FRAM!

MEKONOMEN DEN 30.8.2008!

 

Jeg har forsøkt å sende Mail til Mekonomen flere ganger v, Gunilla Spong, den 18.8.2008 osv. men disse kom ikke fram. Jeg prøver igjen i håp om at jeg når fram denne gangen.

Tidligere har jeg hatt kontakt med Mekonomen, men det er en vanlig prosedyre at det settes en sperre for mine Mail-er fra og med Statsministere, Statsråder osv. osv. Den siste utviklingen av mine bilreparasjonsproblemer skal jeg sende til Mekonomen her!

 

MITT ANDRE MAIL TIL MEKONOMEN den 18.8.2008                (MERK!!!! SYSTEMANSVARLIG Kan ikke leveres: MEKONOMEN v. Gunilla Spong den 18.8.2008). Mail-en ble ikke levert MEKONOMEN. Det er det samme som hendte med mine MAIL-er til: Statsministere, Statsråder, Stortingsrepresentanter, osv. osv. osv.) De skuldige skal beskyttes for konsekvenser av sine lovstridige handlinger!!!!

Jeg har prøvd gang på gang å få satt bilen i NORMALT FUNGERENDE STAND, men selv for betaling får jeg ikke gjort det!!!!

MEN! Jeg har et stort problem som jeg trenger hjelp for å få løst! HVIS DEN HJELPEN FINNES?!?!?!

SITAT FRA MIN MAIL TIL NAF den 11.8.2008+++.

TIL NAF TEKNISKE AVDELING! Medlemsnummer: 843 62946. Hamar den 11.8.2008

Jeg sender enda YTTERLIGERE OPPLYSNINGER OM UTVIKLINGEN AV MIN BILS TEKNISKE TILSTAND!!!!

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

27/43

 

Etter at jeg den 5.6.2008 kommet til NAF Hamar og tatt den ”NØYTRALE” testen av bilen FIKK JEG VERKEN FORKLART HVA SOM VAR FEIL VED BILEN OG ELLER RÅD OM HVILKEN BILVERKSTED I NÆRHETEN SOM HAR KVALIFIKASJONER TIL Å KUNNE REPARERE BILEN. TVERT IMOT ble jeg rådet av DANIEL FISHER M.FL. om Å GÅ TIL DEN SAMME VERKSTED SOM ALLEREDE HADDE INNRØMMET AT DE IKKE KAN REPARERE BILEN. Deretter gikk jeg til samme verksted (SANDVOLD BILVERKSTED, OTTESTAD) OG YTTERLIGERE HADDE BETALT FØRST KR 3 980,- OG ENDA YTTERLIGERE KR 1 969,-. OG NÅ fungerer bilen som en: DRAPSMASKIN!!!! Og med den drapsmaskinen måtte jeg kjøre tur retur SØGNE i den verste FERIETRAFIKKEN BÅDE PÅ E6 OG E18!!!! MERK! Bare i siste 1 1/2 måned FØR JEG SKULLE TIL SØGNE kostet jeg på samme feilen YTTERLIGERE kr 9 864,-. FINNES IKKE GRENSER FOR HVA EN BILVERKSTED KAN FÅ BETALT FOR – FOR Å REPARERE SAMME FEIL PÅ EN BIL??????????? Hva med MARKEDSFØRINGSLOVENS: YTELSE MOT YTELSE???????? Hva med NAF Hamars medvirkning i saken som går fullstendig på TVERS AV HVA NAF SENTRALT OG I NAF BROSJYREN FORKYNNER???????

Se ytterligere detaljerte opplysninger på min hjemmeside: www.istladis.com på hovedfilen: FYM. HEDM. V. - DEN 20.5.2008 DEN 20.6.2008 – DEN 20.7.2008.

Min postadresse:
Istvan Ladiszlaidesz
Postboks 407
N-2303 Hamar
NORGE

Med vennlig hilsen
Istvan Ladiszlaidesz
Mobil: 40624210
www.istladis.com
Mail: ist@istladis.com
HAMAR DEN 11.8.2008 OG den 9.2.2008 og den 19.5.2008 den 17.6.2008

            SITAT SLUTT

Tack för ditt mail, vi återkommer så fort vi kan. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål om oss eller vårt sortiment.

 

Etter å ha lest hjemmesiden til MEKONOMEN har jeg bestemt meg for å be om hjelp. Jeg ønsker hjelp til å få oppfylt det som står på MEKONOMENS HJEMMESIDE:

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                            OPPSUMMERING AV 2008

28/43

 

SITAT

 

Mekonomen Bilverksted - alle merkers bilverksted
Mekonomen Bilverksteder er profesjonelle verksteder med kunnskap og tidsriktig utstyr for å utføre service og reparasjoner selv på moderne, avanserte biler uansett merke. Du finner i dag over 800 Mekonomen Bilverksteder i Skandinavia. Det er trygt å vite at det ikke er langt til neste Mekonomen Bilverksted om uhellet skulle være ute eller din bil trenger en service.
På høyre siden klikker du på verkstedet nærmest deg for å få opp informasjon, adresse og telefonnummer.
Overlat din bil i trygge hender hos ditt Mekonomen Bilverksted??????????

 

Vi utfører service og reparasjoner på alle bilmerker og gir deg 3 års garanti på deler og arbeid.

 

SITAT SLUTT

 

Jeg skulle ønske at det hadde vært slik det står overfor. Jeg har en Mercedes 123, 1983 modell med 2,3 liters innsprøytnings motor. Jeg har brukt Mekonomen bedriften SANDVOLD BILVERKSTED i siste årene.

 

Gubberudvn. 138
2312, Ottestad
Tel: 62 57 91 30

 

Mitt problem er at etter et utall verkstedbesøk i fjor 2007 (se min hjemmeside) fikk jeg fra verkstedet i januar 2008 luftet tanker om at ”det kan hende at deler til bilen ikke kan skaffes og av den grunn ikke kunne settes i normalt fungerende stand”. I april 2008 fikk jeg presentert fra verkstedet at: ”Verkstedet har gjort alt de kunne, men de kunne ikke få bilen i normalt fungerende stand”. Dermed må jeg belage meg på å kjøre en trafikkfarlig bil i fremtiden også!

Bilens tekniske tilstand/virkning er beskrevet i detalj på min hjemmeside på: FMH V (F.O.M. 2008) den 20.5.08 den 20.6.08 den 20.7.08 og OPPSUMMERING av 2007 sidene: f.o.m. 21/45 t.o.m. 34/45

 

HVA ER MITT HØYESTE ØNSKE HER I LIVET???? JO!

 

1) FOR Å HA MITT NORSKE STATSBORGERSKAP UBESKÅRET!!!!

2) FOR Å KUNNE KJØRE EN NORMALT FUNGERENDE BIL!!!! Osv.

MERK SPESIELT! Bilverkstedet er en MEKONOM BEDRIFT som har motto:

PROFFE PÅ ALLE BILER

3 ÅRS GARANTI PÅ RESERVEDELER.

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                            OPPSUMMERING AV 2008

29/43

Mekonomen leverer reservedeler med original kvalitet, alternativt med tilsvarende eller høyere kvalitet. Derfor kan innrømmes 3 år MEKONOMGARANTI på våre reservedeler, en økt trygghet for deg som verkstedeier og et sterkt argument overfor dine kunder.

VIDEREUTDANNING OG KURS.

MekoTech Trainig er samlebegrepet for vår videreutdanning og våre kurs innen systemteknikk, kjøretøyteknikk og administrasjon.
Tilpasses egne forutsetninger og tidligere gjennomført utdanning. Kursene avholdes lokalt på ca. 14 ulike steder over hele Norge.

MÅLSETTINGEN ER SOLEKLAR!

I KUNDENS ØYNE SKAL ET MEKONOM BILVERKSTED OPPFATTES SOM ET KYNDIG, SERIØST OG PRISGUNSTIG ALTERNATIV TIL ET MERKEVERKSTED!

MERK! MEKONOMEN har en bra og tillitsvekkende presentasjon av seg selv. Med både kontinuerlig kursing av bilmekanikerne, tre års garanti på delene. og på toppen av det hele skal de være PROFFER PÅ ALLE BILER, men det kommer enda mer - I KUNDENS ØYNE SKAL ET MEKONOM BILVERKSTED OPPFATTES SOM ET KYNDIG, SERIØST OG PRISGUNSTIG ALTERNATIV TIL ET MERKEVERKSTED! OJ - OJ - OJ. Det var ikke småtteri.

Hvordan skal jeg oppfatte MEKONOM BILVERKSTEDET - SANDVOLD BILVERKSTED 

Gubberudvn. 138
2312, Ottestad
Tel: 62 57 91 30

1) Skal jeg oppfatte MEKONOM BEDRIFTEN, SANDVOLD BILVERKSTED PÅ OTTESTAD SOM KYNDIG? Etter at jeg har gått ut av tellingen hvor mange ganger (50? - 90?) ganger jeg har vært der med bilen for å få reparert samme feil på bilen i siste 12 måneder OG HAR BETALT OVER kr. 19 000,-.

2) Skal jeg oppfatte MEKONOM BEDRIFTEN, SANDVOLD BILVERKSTED PÅ OTTESTAD SOM SERIØST? Etter at jeg har gått ut av tellingen hvor mange ganger (50? - 90?) ganger jeg har vært der med bilen for å få reparert samme feil på bilen i siste 12 måneder OG HAR BETALT OVER kr. 19 000,-.

3) Skal jeg oppfatte MEKONOM BEDRIFTEN, SANDVOLD BILVERKSTED PÅ OTTESTAD SOM PRISGUNSTIG? Etter at jeg har gått ut av tellingen hvor -

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

30/43

mange ganger (50? - 90?) ganger jeg har vært der med bilen for å få reparert samme feil på bilen i siste 12 måneder OG HAR BETALT OVER kr. 19 000,-.

4) Skal jeg oppfatte MEKONOM BEDRIFTEN, SANDVOLD BILVERKSTED PÅ OTTESTAD SOM PROFF PÅ ALLE BILER? - Etter at jeg har gått ut av tellingen hvor mange ganger (50? - 90?) ganger jeg har vært der med bilen for å få reparert samme feil på bilen  i siste 12 måneder OG HAR BETALT OVER kr. 19 000,-.

Til sammen hadde jeg betalt ca. kr. 19000,- for å få rettet på samme feil på bilen bare i siste 12 måneder. Og samtidig ble ikke feilen rettet på - TVERT IMOT bilen er blitt gjort til en DRAPSMASKIN. Og dette har jeg att på til fullfinansiert.

MERK! Bilen har 40 år gammel teknologi. Hva er det som har sviktet? Kursing av BILMEKANIKERNE? Kursing i ETIKK? Mangel på KONTROLLUTSTYR? osv. osv. osv.

Jeg skulle ønske at MEKONOMEN SØRGET FOR AT SANDVOLD BILVERKSTED PÅ OTTESTAD ETTERLEVER MEKONOMENS  grunnleggende prinsipper som:

KYNDIG?

SERIØST?

PRISGUNSTIG?

PROFF PÅ ALLE BILER?

OG NÅR MÅLSETTINGEN ER SOLEKLAR!

I KUNDENS ØYNE SKAL ET MEKONOM BILVERKSTED OPPFATTES SOM ET KYNDIG, SERIØST OG PRISGUNSTIG ALTERNATIV TIL ET MERKEVERKSTED!


Med vennlig hilsen.
Istvan Ladiszlaidesz
Min postadresse: Istvan Ladiszlaidesz
Postboks 407
N-2303 Hamar
NORGE

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

31/43

Mobil: 40 62 42 10
www.istladis.com
Mail: ist@istladis.com
HAMAR den 18.8.2008

MIN MAIL TIL TRYGG TRAFIKK den 27.5.2008 og den 11.8.2008

Din mail berører mange forskjellige punkter, men ingen av disse kan Trygg Trafikk hjelpe deg med. I Trygg Trafikks formålsparagraf står følgende:
Trygg trafikk arbeider for å oppnå den best mulige trafikksikkerhet for alle trafikantgrupper.

Organisasjonen skal være en aktiv pådriver i trafikksikkerhetsarbeidet og følge nøye med i ulykkesutviklingen.
Organisasjonen har et særlig ansvar for at trafikkopplæring og informasjon om trafikksikkerhet blir gjennomført som et ledd i en samordnet innsats mot trafikkulykkene.

Videre står det i § 3:
Trygg Trafikk er en landsomfattende organisasjon for det frivillige trafikksikkerhetsarbeidet og virker som et bindeledd mellom dette og de offentlige myndigheter som har ansvar for trafikksikkerheten.
Trygg Trafikk utøver sin virksomhet gjennom administrasjonen sentralt, ansatte fylkessekretærer og engasjerte distriktssekretærer.
Som du ser av ovenstående jobber vi med opplæring og informasjon samt som bindeledd mellom private og offentlige etater vedr. trafikksikkerhetsarbeidet.
Vi har full forståelse for ditt problem, men har ikke kompetanse til å kunne løse saken for deg. Vi håper at du kan få hjelp andre steder og ønsker lykke til.

Med vennlig hilsen
Trygg Trafikk

-----Opprinnelig melding-----
Fra: Istvan Jozsef Ladiszlaidesz [mailto:ist@istladis.com]
Sendt: 11. august 2008 11:46
Til: hovedkontor
Emne: {Disarmed} TRYGG TRAFIKK den 27.5.2008 og den 11.8.2008

TIL direktør i Trygg Trafikk v. Kari Sandberg den 11.8.2008.

Jeg prøver igjen å få kontakt med TRYGG TRAFIKK i håp om at jeg denne gangen lykkes. Jeg har ikke fått noe respons på mitt forrige forsøk den 27.5.2008 og jeg prøver igjen den 11.8.2008

 

SITAT FRA MIN MAIL TIL NAF den 11.8.2008+++.

TIL NAF TEKNISKE AVDELING! Medlemsnummer: 843 62946. Hamar den 11.8.2008
Jeg sender enda YTTERLIGERE OPPLYSNINGER OM UTVIKLINGEN AV MIN BILS TEKNISKE TILSTAND!!!!
 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

32/43

 

Etter at jeg den 5.6.2008 kommet til NAF Hamar og tatt den ”NØYTRALE” testen av bilen FIKK JEG VERKEN FORKLART HVA SOM VAR FEIL VED BILEN OG ELLER – RÅD OM HVILKEN BILVERKSTED I NÆRHETEN SOM HAR KVALIFIKASJONER TIL Å KUNNE REPARERE BILEN. TVERT IMOT ble jeg rådet av DANIEL FISHER M.FL. om Å GÅ TIL DEN SAMME VERKSTED SOM ALLEREDE HADDE INNRØMMET AT DE IKKE KAN REPARERE BILEN.

 

Deretter gikk jeg til samme verksted (SANDVOLD BILVERKSTED, OTTESTAD) OG YTTERLIGERE HADDE BETALT FØRST KR 3 980,- OG ENDA YTTERLIGERE KR 1 969,-.


OG NÅ fungerer bilen som en:
DRAPSMASKIN!!!! Og med den drapsmaskinen måtte jeg kjøre tur retur SØGNE i den verste FERIETRAFIKKEN BÅDE PÅ E6 OG E18!!!! MERK! Bare i siste 1 1/2 måned FØR JEG SKULLE TIL SØGNE kostet jeg på samme feilen YTTERLIGERE kr 9 864,-. FINNES IKKE GRENSER FOR HVA EN BILVERKSTED KAN FÅ BETALT FOR – FOR Å REPARERE SAMME FEIL PÅ EN BIL???????????

Hva med MARKEDSFØRINGSLOVENS: YTELSE MOT YTELSE???????? Hva med NAF Hamars -

 medvirkning i saken som går fullstendig på TVERS AV HVA NAF SENTRALT OG I NAF BROSJYREN FORKYNNER???????

Se ytterligere detaljerte opplysninger på min hjemmeside: www.istladis.com på hovedfilen: FYM. HEDM. V. - DEN 20.5.2008 DEN 20.6.2008 – DEN 20.7.2008.

Min postadresse:
Istvan Ladiszlaidesz
Postboks 407
N-2303 Hamar
NORGE

Med vennlig hilsen
Istvan Ladiszlaidesz
Mobil: 40624210
www.istladis.com
ist@istladis.com
HAMAR DEN 11.8.2008 OG den 9.2.2008 og den 19.5.2008 den 17.6.2008

SITAT SLUTT

Jeg har prøvd gang på gang å få satt bilen i NORMALT FUNGERENDE STAND, men selv for betaling får jeg ikke gjort det!!!!
MEN! Jeg har et stort problem som jeg trenger hjelp for å få løst! HVIS DEN HJELPEN FINNES?!?!?!

MITT PROBLEM ER FØLGENDE:

Jeg har en Mercedes 230E – 1983 modell. Jeg har kjøpt bilen i slutten av november 1993 og bilen hadde fungert upåklagelig i 1 – 2 uker etter kjøpet. Deretter begynte problemene hos Vestoppland Auto (Mercedes – Peugeot) som ikke lot seg løse. Deretter tok jeg kontakt med Bertel O. Steen for å få en løsning og fikk snakke med den daværende Salgssjefen Ludvig Sletten.

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                           OPPSUMMERING AV 2008

33/43

Etter noen uker skulle han ordne sakene og jeg skulle kontakte han via telefon, men selv med flere hundre kroners telefonbruk kunne jeg ikke oppnå kontakt. Dermed kom jeg personlig igjen til Bertel O. Steen, men Ludvig Sletten hadde forsvunnet hver gang jeg hadde dukket opp personlig ved Bertel O. Steen. 1. juli 1995 hadde jeg flyttet til Hamar og deretter var det Haugs Bil (Mercedes – Peugeot) som jeg hadde brukt inntil Haug selv sluttet å drive bilfirmaet (ca. 2000 – 2001) og det var Bertel O. Steen som hadde overtatt. Etter at Bertel O. Steen overtatt Haugs Bil fikk jeg beskjed fra verksmesteren at jeg heretter skulle bruke ikke merkeverksteder (konkurrentene) til å få reparert bilen.

Bilens tekniske problemer beskrevet i detalj på min Hjemmeside på Internet: www.istladis.com

Kunne Dere hjelpe meg med å finne en BILVERKSTED som har nødvendig utstyr og kunnskap til å kunne finne feil på bilen og å kunne få reparert bilen (HELST MED GARANTI), slik at jeg kunne få lov til å kunne kjøre en NORMALT FUNGERENDE BIL IGJEN!!!!

(Bilen lugger, napper og stopper i hytt og pine +++++++++++)

MERK SPESIELT! Dette er en helt spesiell sak, derfor hadde jeg lagt ut min sak på Internet – da det ikke er mulig å nå fram på hederlig vis. Fjorårets utvikling med bilens tilstand, verkstedbesøk osv. osv. er fremstilt på FMH V. (f.o.m. - 2008) - OPPSUMMERING AV 2007 - sidene: (20 – 31)

Ta en titt på en liten DEMO av meg selv fra min hjemmeside. På min hjemmeside finnes mer!

JEG SKAMMER MEG PÅ VEGNE AV DE ANSVARLIGE PERSONER OG MYNDIGHETER SOM EKSKLUDERER MEG FRA DEN NORSKE LOVEN (MED SINE HANDLINGER OG ELLER MANGEL PÅ SÅDAN) OG ELLER GIR LY OG BESKYTTELSE FOR DE SKYLDIGE PÅ BEKOSTNING AV EN HEDERLIG MENNESKERS LIV!!!!"

Navn: Istvan Ladiszlaidesz
Født: 17.7.1945
Sted: Budapest, Ungarn

Jeg kom til Norge i 1974. Jeg søkte og fikk NORSK STATSBORGERSKAP i 1982. F.o.m. 1993 har jeg bare NORSK SATSBORGERSKAP. Jeg har aldri gjort noe ulovlig, jeg har ikke gjort noe som er usømmelig engang.

Status: Uteligger! Jeg ble tvunget på gaten, nektet matpenger og plyndret for innbo, av ansvarlige offentlige myndigheter i Norge, ved å frarøve meg fra og med 1. juli 1995 - HUSLEIEN kr 3400,- pr. mnd. - BOSTØTTEN kr 1800,- pr. mnd. og BILLÅNET kr 1600,- pr. mnd. Til sammen kr 6700,- pr. mnd. i 1995 kroneverdi - fra og med 1. juli 1995, da jeg flyttet til Hamar. De ansvarlige myndigheter handlet mot bedre vitende og hinsides den loven de er ansatt og lønnet for å forvalte. Disse er ikke bare sannferdige påstander, men også dokumenterbar fakta!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

34/43

Til tross for alle slags hindringer har jeg klart å legge ut min sak på Internet, med alle de viktigste dokumentene og mine korrespondanser til Kong Olav V. Kong Harald V. HKH Dronning Sonja, forskjellige Statsministere, Forskjellige Statsråder, Fylkesmennene i Oppland, Hedmark, Buskerud, Stortingets Sivilombudsmann for Forvaltningen, Østre Toten Sosialkontor Østre Toten Trygdekontor Østre Toten Kommune, Hamar Sosialkontor, Hamar Trygdekontor, Hamar Kommune, osv.

I tillegg, hadde jeg to hjerteoperasjoner i 1977 og 1990. I 1990 fikk jeg kunstig hjerteklaff. Da jeg også ble frarøvet pengene til legeegenandeler blodprøveegenandeler og legeforordnede medisiner, forårsaket det, at jeg fra og med 1998 ikke bruker HJERTEMEDISINEN (Marevan+++) som jeg skulle brukt i resten av mitt liv. Jeg er frarøvet både min Statsborgerrettighet og menneskerettighet - da jeg er utelukket av den NORSKE LOVEN. Da jeg ikke får den FRI RETTS HJELPEN som jeg har rett til å få, blir heller ikke min sak behandlet i det norske Rettsvesenet og eventuelt også fått avslag i norsk Høyesterett.

Men - selv om den norske Høyesterett er den høyeste rettslig organ i Norge, kunne jeg fremdeles henvende meg til Menneskerettighets domstolen i STRASBOURG! Problemet er at: Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg behandler bare saker - som er behandlet i de respektive landenes Rettssystem og er også AVSLÅTT I HØYESTERETT! Av den grunn er jeg en LEVENDE DØD MANN - EN DØDSDØMT MANN - UTEN Å HA GJORT NOE KRIMINELT ELLER UHEDERLIG!!!

ALT DETTE OG MER TIL - ER BÅDE BESKREVET OG DOKUMENTERT PÅ MIN HJEMMESIDE.

HVA BLE JEG FRARØVET SOM MENNESKE?

Da jeg kom til Norge i 1974 hadde jeg to sønner. (Tvillinger), men jeg ble så og si hele tiden beskattet som om jeg var enslig! Og fra den tid, da jeg kom over på Attføring f.o.m. 1977, ble jeg holdt på:

ØKONOMISK EKSISTENS MINIMUM!!!

DET FORÅRSAKET:

- AT JEG BLE (ØKONOMISK) IKKE I STAND TIL Å VÆRE:
SØNN for min MOR.
FAR for mine SØNNER.
BROR til mine SØSKEN.
OG VENN for mine VENNER osv.

FORDI: I min enkle oppfatning skal det være noenlunde gjensidig økonomisk likeverdig situasjon til stede. DVS. Da min MOR sender meg Bursdagsgave og Bursdagskort, da er det - det minste jeg MÅ! - gjøre er å sende min mor Bursdagskort og en bukett blomster til MORS Bursdag! OG DETTE GJELDER OGSÅ I ALLE DE ANDRE RELASJONENE!!!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

35/43

Noen vil kanskje si, - dette er et helt normalt handlingsmønster! JA! I min oppfatning også! Men når jeg ble frarøvet økonomiske resurser og holdes bevisst på sultegrensen i håp om at jeg kommer til FORNUFT og forsvinner fra Norge, slik KÅRE WILLOCH ex. Statsminister allerede oppfordret meg til i 1995, og senere alle de ansvarlige offentlige myndigheter understøttet med sine handlinger, da har jeg bare alternativene til å skaffe meg penger på uhederlig vis. EKSEMPEL: Jeg kunne rane gamle folk, nappe vesker av gamle Damer, robbe banken osv.

MEN! Selv om min MOR sto alene med FIRE BARN etter den andre verdenskrigen (og huset vårt fikk en BOMBE og jeg var NYFØDT), greide hun å oppdra oss til HEDERLIGE mennesker. Og jeg ville heller dø av sult, enn å skaffe meg mat på uhederlig vis og eller på andres bekostning!

- JEG HADDE IKKE VÆRT PÅ FERIE i nærmere 3 årtier - for å kunne slappe av og lade opp batteriene for å kunne takle livets - OG DE ANSVARLIGE, OFFENTLIGE PERSONER OG MYNDIGHETERS NYE SLAG MOT MEG.

- AT JEG MÅ LEVE DET LIVET SOM ER BESKREVET PÅ MIN HJEMMESIDE!!!
- AT JEG BLE:

-- NEKTET INNTEKTSGIVENDE ARBEIDE I 30 år
-- NEKTET NORMALE KARRIEREUTVIKLING OG LEVEVILKÅR OG BLE TIL OG MED HOLDT PÅ VANN OG BRØD UNDER HELE OMSKOLERINGSPERIODEN OG PÅFØLGENDE ÅRTIER. OG DA JEG IKKE VILLE HØRE PÅ KÅRE WILLOCHS FORMANINGER I 1995 OM Å FORSVINNE FRA NORGE - BRØT GALSKAPEN FULLSTENDIG LØS HOS DE ANSVARLIGE PERSONER OG MYNDIGHETER - SOM KULMINERT I - Å TVINGE MEG PÅ GATEN - NEKTE MEG MATPENGER OG - PLYNDRE MEG FOR INNBO I 1996!

- JEG ER FORMELT SKILT FRA ca. 1979, OG MED DE ØKONOMISKE OMSTENDIGHETER SOM JEG BLE PÅTVUNGET, BLE DET IKKE MULIG FOR MEG Å STIFTE FAMILIE PÅ NY, DA JEG IKKE HAR EVNEN TIL Å "EKSPORTERE, BELASTE ELLER OVERDRA" MINE PROBLEMER TIL ANDRE!!!

HVA BLE DET GJORT FOR Å HINDRE MEG?

1) JEG BLE BANKET OPP PÅ GJØVIK POLITIET (ca. 1979)
2) Jeg ble beskyldt for å ville MYRDE Statssekretær Kari Husøy i Bondevik I. Regjering i 1999.
3) Jeg ble nektet Audiens hos Kongen.

4) Jeg ble nektet Personlig samtale med Statsministrene.
5) Mine brev forsvinner i Posten og blir ubesvart.
6) Statsm. Kjell Magne Bondevik, Statsm. Jens Stoltenberg, Tidl. Statsm. Gro Harlem Brundtland, Tidl. Statsm. Kåre Willoch, Stortingets Sivilombudsmann, Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen, Ordfører Einar Busterud, Biskop Rosemarie Köhn, Stortingsrepresentantene, osv. osv. dro halen mellom beina.

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                            OPPSUMMERING AV 2008

36/43

7) Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen nekter personlig for meg FRI RETTS HJELPEN.
8) Min stasjonær PC (1989 tapte alt inkludert mine korrespondanser) og den første bærbare PC-en ble ødelagt, for å hindre meg å legge min sak ut på Internet.
9) Jeg ble og blir frarøvet økonomiske ressurser på forskjellige måter.

10)
Jeg ble tvunget på gaten, nektet matpenger og plyndret for innbo f.o.m. 1.4.1996.
11) Uten om tidligere Fylkesmannen Kjell Borgen er det INGEN SOM HADDE GJORT EN HEDERLIG, MORALSK OG YRKESETISK FORSVARLIG ARBEIDE I SAKEN!!!!
12) Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen og Ordfører Einar Busterud HADDE GITT OG GIR LY OG BESKYTTELSE FOR DE SKYLDIGE I SAKEN

EN MENNESKERETT: "Den europeiske menneskerettskonvensjonen slår faktisk  fast at det er en                         menneskerett å ha "access to justice" - tilgang til rettssystemet......"

Jeg ønsker rettferdighet i henhold til dokumenterbar fakta og den Loven som de ansvarlige personer og myndigheter er ansatt og lønnet for å forvalte" (av skattebetalernes penger).

HVA ER LØSNINGEN?

En samlet helhetsvurdering og en samlet løsning (I HENHOLD TIL DE SEKS (7?) PUNKTENE SOM PROBLEMENE ER DEFINERT PÅ, OG SOM DOKUMENTENE UNDERSTØTTER), i henhold til dokumenterbar fakta. En løsning som er den NORSKE RETTSSTATEN VERDIG, SOM EN RETTSSTAT!!!

1.Bil og bilens reelle kostnader
2.Den generelle økonomien
3.kr 6 700,- pr mnd sum pr i dag (2002) over kr 600 000,- ( i 1996 kroneverdi)
4.Ca. kr 400 000,- tapt eiendeler som jeg ble PLYNDRET for. (i 2002 kroneverdi som ville vært min innbo forsikringsbeløp i skrivende stund.)
5.Fri rettshjelp FRI SAK FØRSEL se søknaden
6. Et sted å bo med dekning av husleie og kommunale utgifter
7.(Et arbeide ?)

Min postadresse:
Istvan Ladiszlaidesz
Postboks 407
N-2303 Hamar
NORGE

Med vennlig hilsen
Istvan Ladiszlaidesz
Mobil: 40624210

Hjemmeside: www.istladis.com
Mail: ist@istladis.com
HAMAR den 27.5.2008 og den 11.8.2008 
SLUTT PÅ MAILEN

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                            OPPSUMMERING AV 2008

37/43

Den 5.9.2008 hadde jeg vært øyevitne til en trafikkulykke. En Dame ble påkjørt av en bil på fortauet. Bilen hadde ikke oversikt over fortauet da en bygning sto tett på vestre siden av bilen og Damen syklet på fortauet fra venstre. Damen hadde rett til å sykle på fortauet, og likevel ble det ulykke med følge av at Damen ble kjørt til sykehuset med lettere skader? Jeg sto i krysset diagonalt over hendelsen ca. 40 meter fra.

Hendelsen satte selvfølgelig en STØKK I MEG – da jeg ser helt REALISTISK hvor begrenset mulighet jeg har for å KUNNE unngå uhell med min bil – UT I FRA BILENS TEKNISKE TILSTAND!!!!

Legg merke til at FOLK GJØR FEIL SELV MED NORMALT FUNGERENDE BIL!!!! Og sannsynligheten for å kunne unngå ulykke reduseres nærmest til NULL – når man kjører med en bil som er PREPARERT FOR AT FØREREN SKULLE MED SIKKERHET MISLYKKES!!!!

LEGG MERKE TIL SPESIELT!

Jeg har beskrevet tidligere på min hjemmeside at: I dag har den teknologiske utviklingen gått så langt at man kan få en bil til å fungere akkurat slik som en ønsker selv hvis man har vilje og økonomi til å kunne realisere ønsket!!!!

HER ER EN LITEN SITAT FRA BILENS BRUKSANVISNING:

MB 230E – MERK! BILENS BRUKSANVISNING ER PÅ DANSK.

”…….Vær oppmerksom på at der, når motoren ikke er i gang, skal anvendes betydelig større kraft til at træde på fodbremsen som følge af den manglende servokraft, ligesom der også skal brukes betydelig flere krefter til at dreie rattet med.”

BILENS FUNKSJON NORMALT ER FØLGENDE:

Skulle motoren stanse under fart – HAR MAN I UTGANGSPUNKTET MULIGHET TIL 2 – 3 OPPBREMSNINGER, før man slipper opp for SERVO KRAFT. I tillegg har (hadde) denne modellen sentral - lås system som også går på servo - hjelp (vacum). Med andre ord man mister gradvis servo – hjelpen.

MEN! Hvordan fungerer min bil? JO! Da jeg skal lukeparkere svinger jeg ut til venstre ved å vri ratten - imens jeg presser ut Clutch og bremser – samtidig stopper motoren med en VOLDSOMT RYKK - OG SELV OM JEG ER FORBEREDT – BLIR RATTEN RETT OG SLETT VRIDD UT MOMENTANT AV MIN HÅND!!!!, OG SAMTIDIG MISTER JEG MOMENTANT ALL SERVOHJELP - som om jeg hadde satt RATTLÅSEN PÅ!!!! Samtidig mister jeg også MOMENTANT ALL BREMSKRAFT!!!!

MED ANDRE ORD! Bilen fungerer (tilpasset) slik at jeg garantert mislykkes under kjøring før eller senere!!!!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

38/43

Og dette er bare begynnelsen fordi - hittil hadde vært tørr asfalt under dekkene i vår/sommer. MEN NÅR VINTEREN, SNØEN OG ISETE VEIER SETTER INN OG MAN ER TIL OG MED AVHENGIG AV Å PUMPE MED BREMSEPEDALEN OG I TILLEGG KORRIGERE KURSEN VED Å VRI PÅ RATTEN – DA BLIR DET SLUTTEN PÅ MOROA - HVIS IKKE BILEN SETTES I NORMALT FUNKSJONELL STAND!!!!

Dette FAENSKAPET har ytterligere negativ virkning for meg. Da jeg har KRONISK PLASSMANGEL I BILEN er førersetet i bilen pakket helt opp til taket da jeg hadde lirket meg opp i soveposen. I siste to vintre i den kaldeste periode har jeg måttet starte motoren før jeg sto opp for å produsere noe varme med den ØDELAGTE VARMEAPPARATET! Og det kunne jeg gjøre ved å starte motoren og la den gå på tomgang (DET ER MEGET FORURENSENDE), og da jeg var ferdig med RE OPP SENGEN i bilen kunne jeg sette meg i førersetet og få lit varme i fingrene.

MEN - nå må jeg sitte i førerstolen og pumpe som en gal for å kunne få motoren i gang – og det kan jeg bare gjøre etter at jeg hadde vært ferdig med RE OPP SENGEN og flyttet sakene fra førerstolen. Samtidig mister jeg TOMGANG 30 sekunder etter at jeg hadde startet motoren kaldt! Ergo må jeg hele tiden trykke gasspedalen inn for å kunne holde motoren i gang. Av den grunn må jeg kjøre med blåfrosne fingre. Og dette kombinert med en TRAFIKKFARLIG BIL er en KATASTROFALT DÅRLIG KOMBINASJON.

MERK SPESIELT!

Min første mail ble sendt til MEKONOMEN den 9.2.2008 hvor Mekonomen hadde takket for min Mail og lovet Å ETTERKOMME SAKEN SÅ FORT DE KAN:


”Tack för ditt mail, vi återkommer så fort vi kan. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål om oss eller vårt sortiment.”

MINE MAIL-er til Mekonomen: HAMAR DEN OG 9.2.2008 og den 19.5.2008 den 17.6.2008 og 11.8.2008

OG DERETTER SKJEDDE INGENTING!!!!

- Bilen fungerer fremdeles ikke NORMALT.
- Jeg kjører fremdeles en TRAFIKKFARLIG BIL.
- De kr. 19000 som jeg hadde betalt bare for den siste GALSKAPEN på bilen er jeg blitt frarøvet – IMENS BILEN BLE GJORT TIL EN DRAPSMASKIN!!!!


MEKONOMEN IKKE HADDE GJORT NOE SOM HELST MED SAKEN!!!!

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

39/43

MEKONOMEN HAR HELLER IKKE BESVART MINE MAIL-er SOM JEG HADDE SENDT SENERE – den 19.5.2008 den 17.6.2008 og 11.8.2008, og i tillegg ble det satt SPERRE PÅ MEKONOMENS HJEMMESIDE, slik at jeg ikke for sendt Mail til Mekonomen!!!!

NY SITAT FRA FMH V. DEN
20.12.2008 - side 3/9 - 5/9

Den 20.11.2008 hadde jeg kjørt en snar tur til Oslo. Jeg behøver ikke utdype hvordan turen hadde artet seg. BILEN HADDE ALDRI FØR VAR SÅ TRAFIKKFARLIG SOM NÅ!!!! Og Oslos befolkning er lykkelig UVITENDE OM HVILKEN LIVSFARE DE ER I NÅR DE BEVEGER SEG I NÆRHETEN AV MIN BIL!!!!

Det taler sitt språk når jeg hadde til og fra ca. 60 – 50 motorstans til tross for at jeg kjørte non stop Hamar – Oslo. På turen til Oslo var det ekstra ille da det foregikk SPRENGNINGSARBEID (ved Kolomoen?), der de bygger den nye fire felts E6. Det har skjedd en HYGGELIG OVERRASKELSE på Oslo turen sist. Normalt fungerer bilradioen på følgende måte: Lyden på radioen blir FORVRENGT til de grader at jeg må slå av radioen. Denne gangen hadde jeg radioen på fra Hamar til Oslo og jeg har ikke fått FORVRENGNING av lydkvaliteten selv om jeg brukte radioen helt til Oslo. Og det gjelder også på retur veien fra Oslo til Hamar. MERK SPESIELT - DETTE SKULLE VÆRT NORMALEN IKKE UNNTAKET, DA JEG HAR BETALT ÆRLIG FOR BILRADIOEN!!!! Jeg vet ikke hva som var årsaken til det, men det kan hende at noen får refs/sparken for det osv.?

NY SITAT FRA MITT BREV TIL VESTOPPLAND AUTO DEN 15.12.1993 SIDE 4/6 Tredje avsnitt. MERK SPESIELT – DET HAR BARE GÅTT 2 – 3 UKER ETTER AT JEG KJØPTE BILEN!!!!

BREMSE/TOMGANG/BENSINKUTT:

”Bremsene virker dårlig av flere grunn. Bilen hadde mistet MOTORBREMSE EFFEKTEN og den forsterkes også av at BENSINKUTT heller ikke fungerer, (bilen kjører som en automat – med fri hjul dvs. når jeg gir på så trekker bilen framover og når jeg slipper gassen triller bilen videre uten antydning til verken MOTORBREMSE/BENSINKUTT funksjon) – ergo mister jeg viktige kontroll funksjoner for å opprette lettere sladd på bilen, men i tillegg virker bremsene håpløst også. Det går noenlunde normalt når jeg bremser meget forsiktig. Hvis jeg middels eller bråbremser tar venstre forhjul med en liten forsinkelse, det forårsaker både RYKK OG DRAG PÅ STYRINGEN. Hvis det er ekstra glatt og jeg er nødt til å pumpe med bremsen da får jeg en SIDELENGS VIPPE BEVEGELSE på bilen og NULL EFFEKT PÅ BREMSENE…….”

SITAT SLUTT

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

40/43


Det vil si: Å tukle med BREMSVIRKNINGEN på BOBLEN – 1978, og å tukle med bremsvirkningene på MB 230E osv. osv. osv. - OG Å SETTE BÅDE MENNESKELIV OG MATERIELLE SKADER PÅ SPILL til tross for at jeg ÆRLIG BETALER FOR BILREPARASJONENE ER DET MEGET SAMFUNNSFIENDTLIG!!!!

NORMALEN FOR MEG ARTET SEG PÅ FØLGENDE: I løpet av de siste 30 årene fikk jeg bare KJØRE NORMALT FUNGERENDE BILER I DISSE UKENE – da jeg hver gang skulle BYTTE BIL. (VW, FORD 12M, AUSTIN MAXI, TOYOTA CORONA, MB 230E). Jeg må presisere at: disse bilene hadde allerede kjørt mellom 170 000 til 280 000 km. Men de fungert likevel på normal vis. Etter kjøpet av alle mine biler ble bilene systematisk demontert normalt fungerende deler og erstattet med LIVSFARLIGE DELER!!!!
 

NY SITAT FRA FMH V. DEN 20.11.2008 SIDE 42-43

 

JEG HÅPER INDERLIG AT DISSE ER BARE NOEN TILFELDIGHETER!!!!

Den 17.11.2008 hadde jeg stått i et lyskryss. Det ble grønt og jeg svingte til venstre imens en lastebil (brannbil???) - kom fra venstre og hadde rødt lys kom i full fart uten å bremse uten sirene og jeg så vidt greid å smette forbi. Hadde lastebilen truffet min bil på førersiden ville neppe blitt mye igjen verken av meg eller bilen!!!!

Den 18.11.2008 skulle jeg svinge til venstre og hadde vikeplikt. Det kom en bil fra høyre og da jeg skulle kjøre ut svinger bilen inn til venstre (mot meg) UTEN Å HA GITT TEGN!!!! Og Jeg så vidt greid å styre unna. Jeg har min sterke tvil om hvordan det ville gått – hvis jeg ikke hadde greid å styre unna og det ble en kollisjon av det!!!!

Ville vedkommende erkjent om at han/hun ikke brukte retningsviseren OG TATT ANSVARET FOR KOLLISJONEN???? Eller ville vedkommende lagt hele skylden på meg, da jeg hadde VIKEPLIKT????

SITAT SLUTT

 

MERK SPESIELT!

 

Det var bare to biler på veien. Bilen fra høyre virket som om den skulle kjøre RETT FRAM og jeg var forberedt til å kjøre etter. Jeg sto godt til høyre i høyre kjørefelt – det vil si at hele venstre felt var åpen, men likevel kjørte den andre bilen MOT DEN VENSTRE FORSIDEN AV MIN BIL!!!! MERK! Jeg har nettopp betalt kr. 10 000,- for å rette på tidligere påført -PÅKJØRSELSSKADE og som jeg ikke kunne ta på Kasko forsikringen.

1) Jeg var heldig fordi jeg fikk beholde kontrollen og kunne reagere raskt.
2) Jeg var heldig fordi jeg kunne raskt svinge ut til høyre for å kunne unngå kollisjonen.

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

41/43


3) Jeg var heldig fordi jeg ikke fikk MOTORSTOPP I DET AVGJØRENDE ØYEBLIKK – for da ville jeg vært sjanseløs.
 

DET SOM ER FAKTA:


1) MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE BLIR MER OG MER DESPERATE OG MER OG MER URASJONELLE OVER - AT INGENTING HJELPER UANSETT HVA SLAGS FAENSKAP DE PRESTERER MOT MEG!!!!
2) Det er en jevn strøm av SANNHETEN som har kommet på løpende bånd på min Hjemmeside. Det er GARANTERT at ingen av de SKYLDIGE er BEGEISTRET FOR DET!!!! Samtidig er det kontinuerlig angrep på PC-en.
 

3) Bilen ødelegges og gjøres til en DRAPSMASKIN!!!!
4) Min helse ødelegges!!!!
 

5) Jeg viser ikke den minste tegn til å ville kompromisse med sannheten og dokumenterbar fakta – for å redde skinnet for de SKYLDIGE!!!! Slik Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen hadde oppfordret meg allerede den 19.12.1997!!!!
6) Jeg er villig til å dø av sult enn å la bilen (SOM ER KRONBEVISE FOR AT - DET JEG SIER ER SANT OG DE ANSVARLIGE MYNDIGHETER LJUGER SOM FANDEN SELV), - BLI KONDEMNERT, VRAKET AV EN ELLER ANNEN GRUNN!!!
 

Jeg er forberedt og tar konsekvensen av ALLE EVENTUALITETER som måtte komme på grunn av at SANNHETEN ER PRESENTERT PÅ MIN HJEMMESIDE!!!!

 

FAKTA:

1) Jeg har 20 % bonus i dag.
2) Ved en skade ville jeg miste 30 % bonus.
3) Jeg ville komme ned på –10 %
4) Og det ville ta fire år for å komme opp til +20 % !!!!
5) Og i de fire årene ville det kostet for meg kr. 25 000,-!!!!
 

MERK SPESIELT!

I 1994 hadde jeg ikke bare MAX BONUS, men jeg hadde også ++ da jeg ikke kunne få mer bonus. Fra 1994 hadde jeg blitt systematisk FRARØVET FORSIKRINGSBONUS og galskapen toppet seg rundt år 2000 da jeg hadde – 40 % bonus og en årsforsikring på kr 36 400,-. MER ENN EN -

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                            OPPSUMMERING AV 2008

42/43

 

TREDJEDEL AV MIN SAMLEDE UFØRETRYGD I ÅRET!!!!

SITAT SLUTT

Da jeg umiddelbart etter de to påkjørselstilfellene den 17.11.08 og 18.11.08 la ut en beskrivelse av på min hjemmeside den 19.11.08 – ble mine BØDLERS OG DERES KVAKKSALVERES AKTIVITETER LAGT PÅ IS INNTIL VIDERE, men det betyr ikke at mine Bødler hadde gitt opp – DE VIL NOK FORSØKE SEG IGJEN!!!! MERK! Jeg har mer enn 3 ÅRTIERS ERFARING for å kunne påstå det!

SPESIELT - SPESIELT - SPESIELT!!!!

 

Her på min hjemmeside finnes bare de MEST GRAVERENDE ulovligheter. Min hverdag er mye verre enn det som er beskrevet og dokumentert her på min Hjemmeside!

 

MINE BØDLER OG DERES KVAKKSALVERE jobber iherdig for å oppfylle ØNSKET om at jeg skulle forlate Norge og eller KOMPROMISSE MED SANNHETEN OG DOKUMENTERBAR FAKTA OG LA DE SKYLDIGE GÅ FRI FOR ANSVAR I MIN SKITNE SAK!!!!

 

Jeg vet ikke om hvor lenge jeg klarer å holde bilen skadefri for å kunne unngå ytterligere ØKONOMISK TAP – I FORM AV BONUSTAP på bilforsikringen. Jeg har tidligere beskrevet på min hjemmeside at bilen fra begynnelsen av VAR OG ER EN YNDET OBJEKT TIL Å FRARØVE MEG ØKONOMISKE MIDLER!!!! Og det ser ut til at DESPERASJONEN HOS DE SKYLDIGE endret seg til å GJØRE BILEN TOTALVRAK PÅ EN ELLER ANNEN MÅTE OG ELLER Å KUNNE ERKLÆRE MEG UEGNET SOM BILFØRER.

MERK SPESIELT! PÅKJØRSELSFORSØK den 17.11.08 og 18.11.08 er bare en liten del av disse ulovlighetene som har vært begått og fremdeles begås mot meg. Jeg skal gjøre alt jeg klarer for å klare meg, MEN MIRAKLER KAN JEG DESSVERRE IKKE GJØRE!!!!

Av disse grunner må jeg si at hvis det skulle gå virkelig galt både med bilen og med meg – VIL JEG GJERNE TAKKE FOR MEG og håpe på at før eller senere GRAVER NOEN SANNHETEN FRAM I LYSET I DENNE SKITNE SAKEN!!!!

 

"Kjør trygt hjem til Jul" SITAT NRK nyheter Rogaland den 17.12.08

 

"Tusenvis av nordmenn pakker snart bagasjen og julegavene og setter seg i bilen. Med Chris Rea og "Driving home for christmas" i CD-spilleren bærer det i vei. Dessverre får mange ødelagt forventningene om en rolig og avslappende jul på grunn av havari langs veien.

 

Fylkesmannen Sigbjørn Johnsen                             OPPSUMMERING AV 2008

43/43

 

Det er Norges Automobilforbund (NAF) som gjerne vil bidra til at bilistene unngår de typiske før – juls - havariene langs veien. Særlig de som skal oppsøke snø og kulde på fjellet – eller passere en fjellovergang - bør ta sine forholdsregler.

I desember varierer vær og temperatur fra flere plussgrader til råkulde, for ikke å glemme snøstorm og stengte fjelloverganger. Da er det viktig å ha forberedt seg godt på forhånd, sier kommunikasjonsrådgiver Jan Ivar Engebretsen....................."

 

SITAT SLUTT

 

Jeg beklager, men jeg holdt på å ta "SERIØST" hva som står i sitatet overfor! Hvis man har lest en del på min Hjemmeside på hovedfilene FMH V. og OPS. OPPSUMMERING 2008 vet hva NAF-HAMAR i skjønn forening med SANDVOLD BILVERKSTED (Mekonom bedrift) hadde prestert og N